Tråk söndag..


Söndagar är typ lika tråkiga varje gång. Finns inget o göra, o man orkar typ inte göra nått heller. Men jag har iaf lyckats med att städa min garderob nu på morgonen. Men måste köpa en till för mina kläder får inte plats så hälften ligger typ utanför på stolar och massa för det. Haha, fail! Men aja..

Just nu sitter jag iaf här och avinstallerar massa program ifrån datan som är helt onödiga, och hoppas på att datan ska gå fortare efter det! Den går redan fort, men ändå. Så just nu avinstallerar jag nån jävla Adobe Premiere Elements 4.0. Haha mobbat! Nått jävla program man måste betala för ändå så pappa ha de kvar. Typ äldsta verisonen oxå. Cepe! Men skitsamma.


Nån bild..


<3


:)


25/12-10


För er som vill veta, så har jag haft en sjukt bra julafton. Riktigt nöjd med det jag fick, och god julmat och allt. Perfekt!

Vaknade typ runt 11 idag iaf, för kom väl hem runt halv ett igår från farmor o farfar. Käkade typ en halv macka till frukost när jag hade gått upp och fixade mig lite o så bara. Har hunnit städa undan lite saker i mitt rum oxå. De va typ skräp o papper på hela golvet. Haha! Okej, inte överdrivet mkt men iaf. Så det är borta nu!

Sen vet jag faktiskt inte vad som händer idag. Men det blir nog antagligen att vara hemma o hjälpa brorsan med hans nya data eftersom jag är mer tecknisk än han. ;) Men aja..

Ville iaf bara säga att jag hade en trevlig kväll igår och kan väl lägga upp bilder på det jag fick:

En systemkamera. Canon EOS 500D, sjukt bra! (Men bilden är tagen med min gamla kamera)


Sen fick jag godis o massa kartbitar för jag skulle gå o leta efter mitt paket hos farmor o farfar. Hahah!


Min karta, haha!


Sen fick jag de där paketet. (y'


O de va en gitarr, är as nöjd!


Sen fick jag massa pengar oxå!

Hoppas att ni andra hade en lika trevlig jul som mig!


JULAFTON!


Asså tiden bara typ springer iväg, känns bara som typ ett halvår den det va jul sist? Eller så är det bara jag som är lite efter. Haha, skulle inte förvåna mig! ;)

Vaknade typ runt halv 11 iaf. Hade fått as måna sms där det står god jul o massa, men kan inte svara för mitt comviq har gått ut och jag har 59 öre kvar. Lyckat asså!

Men aja.. Jag har iaf fått en systemkamera nu på morgonen och 500:- av mamma o pappa, men får mera sen ikväll av dom o farmor o farfar för måste tydligen öppna resten av julklapparna där. Haha. fett sug! Men skitsamma.. Blir kanske många bilder iaf nu när man äntligen har en bra kamera. Eller den förrav a väl oxå bra, men den här är mkt bättre. Förhoppningsvis iaf! ;)

Men nu ska vi snart dra iaf o jag har typ duschat nyss så GOD JUL på er. Haha! ;)


Nån bild från förut i veckan..


Julafton imorron..


Shiit va tiden går fort!

Iaf så fick vi jullov igår. Så himla skönt! Började tidigt, men slutade tidigt oxå, 10:15 så de va nice. Efter skolan fick jag iaf skjuts hem av pappa så vi drog hem o hämta min brorsa som hade slutat ännu tidigare o sen stack jag o brorsan till farmor o farfar o hjälpte dom o fixa julgranen o lite så.
Drog därifrån runt halv 6 senare på kvällen för min brorsan skulle till Zero o cykla med några till 8 typ så jag o mamma drog till Tuna Park under tiden. Köpte en stickad tröja och ett par jeansleggins då som jag hittade. Nice de! (y'

Vaknade klockan 08:30 idag av att telefonen ringde hemma. Riktigt irriterande! Och ingen kunde juh svata hemma heller!? Jag pallade iaf inte gå upp, och min brorsa sa att han inte hann!? Vafan, det ringde minst 8:a signaler! Somnade iaf om sen och runt halv 11 väckte pappa mig sen för jag sa till han igår att han skulle väcka mig då, orkar lixom inte sova bort en hel dag.

Men har iaf vart duktig idag:



Annars har jag väl typ bara suttit här o seegat lite nu mot kvällen. Finns juh typ inge bra på tv tror jag!? Har inte kollat men iaf. Haha!

Sen imorron blir det iaf att dra till farmor o farfar för att fira julen. Trevligt blir det säkert! Gäller bara att komma upp i tid så man hinner fixa sig för det blir väl att dra runt 2 kanske? Hehe..


Iaf våran "jättestora" julgran.. (Haha, den är typ avsågad för den va för stor förut.) x) Men det är juh paketen som är viktiga! ;)


Min julkalender.. Ett paket kvar tills imorron då det är julafton. (Haha, snacka om mobbat)

Men om ett tag jag väl lägga mig typ. Har börjat försäka lägga mig ganska tidigt, som en viss person ♥ lärde mig att man skulle göra förut. Ist för att vara uppe hela nätterna. Man tjänar en hel del på det faktiskt, och jag mår mycket bättre av det!


1 vecka och tre dagar sen sist..


Ja, det har typ gått as lång tid sen jag skrev sist men tydligen så har jag läsare iaf. Haha fail! Men aja, bra de ändå! ;)

Kommer typ inte ihåg men skitsamma vafan. Va iaf med Olivia, Gurra, Martin, Mathilda o nån Jesper en dag. Det kommer jag ihåg iaf, haha. Och sen jusste. Så va jag hos mina kusiner i helgen oxå för min kusin fyller år på torsdag.

Men igår vare skola som vanligt iaf. Men slutade klockan 14 och började 09:30. Fett soft! Plus att vi bara hade en fett chill dag oxå. Typ kolla film, julpyssla och hade lite bildlektion. Eller asså man fick typ välja mellan olika saker men jag hade de där iaf.

Slutade klockan 14:00 idag oxå så har vart hemma snart två timmar. Skönt det! Och idag har vi typ haft bild hela dagen. För vi jobbade med nått projekt vi håller på med i skolan med massa andra länder så vi skulle typ rita en bild som passade, o sen skulle vi och 9:orna rösta ut den som typ va "finast" och sen ha den till något. MIN BILD AV ALLA OXÅ! Skämmigt! För den va fan inte fin! Men aja skitsamma.. Vann med typ 33 röster (Y).

Men det finns juh saker som är värre, typ:



Snart är det iaf jullov oxå, eller ah imorron. Skönt det! Så börjar 08:20 och slutar 10.15, fett nice juh! Så det blir bara att typ käka pepparkakor i skolan, va med klassen o säkert leka massa lekar. Haha! Och sen får vi väl våra betyg. Men dom är säkert bra, tror jag. Hehe.. ;ss

Sen efter skolan vet jag inte om jag ska dra till farmor o farfar. Får se hur det blir med det. För ja o brorsan skulle typ hjälpa dom att fixa granen och så då. Men vet inte om min bror kunde, för han ska väl dra till zero på kvällen. Men aja.. Annars blir det nog iaf att vara hemma första kvällen på lovet. Skönt det med! För sen på fredag är det juh julafton! Läääääängtar som fan, bara för jag vill ha paket. Haha! ;)

Men nu ska jag nog ta o hitta på något att göra, typ städa eller nått tror jag. Men hörs nästa gång jag skriver, haha. För nu har jag iaf lite nya bilder att lägga in. Maybe..


Där är mitt seanste kemi-provs resultat. Fett stolt, typ. Haha, fast nä! ;)


Bild från imorse oxå..


Godnatt typ ;)


Sitter här hemma själv just nu framför datan och tråkar. Resten av familjen kommer väl typ hem om hmm.. Ett tag kanske!? Inte vet jag.

Skolan var iaf som vanligt typ. Okej, klockan är över 12 nu så det är lördag men whatever.. Började med Engelska men nån fucking vikarie. Sämst.. Sen hade vi Svenska i en timme och 10 minuter. Palla, men tiden gick iaf. Vart o sitta vid datan hela lektionen iaf så. Efter det hade jag iaf hemkunskap. Lagade kyckling med sås och ris med Olivia! Vart helt okej faktiskt, men lite misslyckat. Men skitsamma, vem bryr sig. Haha! Hade efter det lunch i typ 35 minuter, men käkade ändå inget för hade juh käkat innan på hemkunskape då. Sen efter det hade vi matte. Jobbade typ.. 3 uppgifter eller nått tror jag. Pallade inte med den lektionen för va skittrött! Sen hade jag idrott som sista lektion. Med nån jävla peddolärare typ, hahah fail.. Men aja..

Kom hem sen iaf och typ satte mig framför datan o chilla. Mamma kom hem sen så käkade pizza med henne o brorsan från Torshälla då bara typ och kolla på Idol. Har sen typ bara suttit framför brasan hela kvällen och eftermiddagen o pluggat till NO-provet så kan faktiskt det mesta nu. Har juh prov på onsdag i kemi så ah.

Men nu ska jag typ ta och lägga mig iaf för klockan är fan as mkt och jag är trött som har sovit 5 timmar senaste natten. Usch, inte kult! Men bara att sova nu så. Hoppas jag inte vaknar typ halv 3 bara. Haha mobbat isf! Men aja..

Ska jag baka pepparkakor imorron! Skulle egentligen till mina kusiner sen på kvällen, men så blir det inte. Men får se om det blir att dra till stan annars. Vet inte hur det blir, men kanske badhuset med lite folk annars. Fast tror inte det. Äckligt där. Haha!

Godnatt iaf ;) ♥


Gammal bild..


Strömavbrott i skolan idag..


Dagen har väl typ vart som vanligt. Men va hos tandläkaren imorse bara på halva bildlektionen. Haha, slapp jobba lite iaf! ;) Men aja..

Det va iaf strömavbrott i skolan förut. Snacka om att ha kul asså! HAHAHA! Alla typ sprang runt och skrämde livet ur varandra där det inte fanns några fönster eftersom det va as mörkt där. Skitkul iaf! Borde hända oftare! ;)

Men nu ska jag iaf ta och sova typ för jag är skiiiiiit trött just nu! Håller på o somna här, sittandes vafan. Inte kul! Men aja..

Godnatt! ;)


Gammal bildisch.. ;o


HELG NU!


Mhm, skönt det asså! ;)

Skola idag som vanligt iaf.. Började med Engelska, sen Hade vi Svenska, efter det hemkunskap och sen matte. Slutade tidigare därifrån och fick dra till badhuset på idrotten. Skitkul! -.- Fast nää.. Skulle typ visa att vi kunde simma och livrädda personer och så bara, så det va lätt. Sen slutade jag som vanligt halv 4 så pappa hämta mig och sen drog vi till affären och mötte mamma som handlade.

Va iaf helt osminkad i skolan, fyfan va skämmigt de är. HAHAHAH! Inte van vid det lixom.. Läskigt! :( Men aja..

Lyckades iaf somna när jag kom hem, (som vanligt) haha. Men vaknade sen när min brorsa kommer in och säger att det är mat. Men han trodde att jag va sjuk för att jag sov, haha fail men ändå. God mat iaf för hade inte käkat riktig mat på hela dagen. Bakade pepparkakor på hemkunskapen lixom så käkade juh typ halva degen så hade as ont i magen så det kändes som att man skulle spy tillslut. Blääe!! Sen hade jag käkat en mandarin bara.

Men nu funderar jag iaf på att ta och lägga mig eller nått för jag känner mig as trött. Mina ögon vill bara sprängas typ. Så ska gå ner och borsta tänderna och så snart, för sitter inne på mitt rum just nu.

Hörs kanske med lite tur imorron. Haha! ;)


Mhm.. Min fina pepparkaka! ;) ♥




Vart på Parken Zoo idag med klassen, haha!


Snacka om mobbat asså..

Aja.. Dom senaste dagarna har väl vart som vanligt bara typ. Pappa fyllde år igår och så bara så farmor o farfar va här så vi käka pizza o lite så bara.

Idag va det sen skola som vanligt.. Och usch vad jag är trött asså, men aja.. Inget att göra åt. Så somnade runt halv 7 och vaknade en timme senare. Så jag missade inte Paradise Hotel iaf. ;)

Började juh 09:40 oxå och då hade jag läxhjälp på elevens-val lektionen. Haha, det är fett chill juh! Sen hade jag rast i 40 min och efter den svenska i en halvtimme typ!? För vi fick sluta tidigare eftersom vi skulle hinna käka och sen dra till Parken Zoo. Skitkul.. Fast nee!
Det va iaf typ skittråkigt där och vi skulle va ute i en hel jävla fucking timme. Mina fötter va döda efter det, kände dom inte ens efter att ha gått i converse ute i 20 minusgrader typ. Ingen jag vill göra om asså! Sen slutade vi iaf halv 4 så pappa hämta mig då o vi skjutsade hem Mathilda då, så slapp hon stå ute och vänta på bussen o gå hem sen från bussen. Hehe..

Sen imorron blir det att dra ner på stan med henne. Hon skulle typ köpa nån klänning eller vad det nu var så då hänger jag med henne dit. Sen får vi väl se vad som händer.

Och sen på fredag blir det typ vanlig dag men sen blir det att dra till badhuset på idrottslektionen. Palla!!! Orkar fan inte vara där o simma o massa, kommer juh inte kunna vara sminkad i skolan då, blääe! Men aja.. Slutar iaf vanlig tid då oxå, halv 4. Hata!!

Men nu ska jag typ sova snart iaf. För jag är as trött!
Godnatt ♥


Min mattebok.. Haha!