Har tänkt att lägga mig nu!


Blev att kolla på: Beck - Flickan i jordkällaren nu på kvällen, och nu hade jag snart tänkt att lägga mig. Asså gud, har lagt mig före 12 varenda kväll nu i helgen!? Eller den kanske va halv 1 igår, men skitsamma.. Jag kommer inte ihåg. Men det är ändå jävligt tidigt för att vara helg och dessuton höstlov lixom!? Haha men aja.. Är man trött så är man! ;)

Vet inte vad som händer imorron iaf. Men jag vet att jag måste diska, för jag lovade mina föräldrar det. För vi har fortfarande ingen diskmaskin som funkar. As bra! (Y) Fast ne.. Men aah, det är planerna hittills iaf.


Ska sova nu iaf! Godnatt ;) <3






Bilder!
















Lite cepe bilder bara.. Men bilder är det iaf! ;)



Vecka 44..




Ja.. Jag vet iaf att jag ska träffa Cajsa någon dag, men vet inte vilken. Men aah.. Vi får väl se när det blir. Blir säkert så att jag ska träffa Mathilda, Martin o Gurra någon dag oxå men Mathilda har vart i Sthlm nu i helgen så har inte blivit så ännu iaf. Vill även hinna med att träffa Olivia någon av dagarna oxå. Men aja.. Det får planeras senare..

Kanske kan komma ett inlägg lite senare till med lite bilder som jag var ute och tog igår. Inte de bästa, men bilder är det juh iaf. Men vi får se hur det blir.
Hörs iaf förhoppningsvis imorron. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare nu på lovet när jag inte har någon skola att sköta. Haha! ;)






31/10-10


Oh fan.. Imorron äre juh första November. Nice för då äre julafton om hmm.. 54 dagar va? Eller aah nått sånt iaf typ. Troooor jag, haha! Aja..

Har iaf ställt om klockan till vintertid idag, så jag vaknade klockan 12:00 men då va juh klockan bara 11:00 så jag vart genast på bra humör, för då vart dagen längre. Oh yeah! Haha, fattar knappt själv vad jag skriver men vem bryr dig!? Inte jag iaf, för dom som fattar dom fattar somsagt!

Gick iaf upp sen och gjorde 30 situps och 30 armhävningar. Måste börja träna förfan! (Y) Sen bakade jag en kladdkaka och käkade frukost under tiden. Eller typ efter men aah.. Sen diskade jag och fixade lite.

Käkade lunch senare runt 3 kanske!? Clara, Anne o Stefan kom sen och hälsade på så käkade kladdkaka med dom då som efterrätt. As god vart den, och inte failad som förra gången. Haha, tur det asså! Fett jävla skämigt annars juh!

Har oxå pluggat lite Spanska. Känner att jag har legat efter rätt mkt nu på sista tiden och inte hängt med. IG på två prov och så. Inte bra asså. FAN! Men ska göra mitt bästa för att få G på resten.

Får se vad som händer ikväll sen men jag vet att jag ska vara hemma iaf. Det blir juh mörkt och så oxå så bra att vara hemma ibland med! Men kanske blir o kolla tv eller nått. Antagligen det!


Min fina outfit idag! Fast ne..


Någon cepe bild bara..


Bra att plugga på lovet! (Y)


Mitt fiiiiina fula skolfoto.. Blääe!!

Kommer ett inlägg senare om den kommande veckan och lite annat!
Hörs då!


Inte bloggat på länge, jag vet..


Ja, det har typ gått tre dagar nu och ja.. Det är inte bra!

Iaf så va väl torsdagen som vanligt typ. Drog hem efter skolan för jag va as trött då. Sen va väl fredagen oxå rätt okej. Engelska, Svenska, hemkunskap, matte och idrott. Funkar! Lagade lasagne på HK:n med Martin, och den vart faktiskt god. Nice de! Drog hem efter skolan då med för jag orkade inte göra nått. Kom iaf hem och sen städade jag hela mitt rum. Vart as bra, men det är redan kläder överallt efter redan en dag. Haha! Men aja..

La mig iaf före 12 igår kväll och somnade typ 23:45. As skönt! Men vaknade ändå klockan 12:15. Helt jävla sjukt juh!

Har iaf sen vart hemma hela dagen idag oxå. Brorsan har haft sina kompisar här och så, så har väl snackat lite med dom bara. Har sen vart ute och krattat massa löv på tomten. Hahah fail jag vet, men ändå rätt skönt att vara ute. Va ute och jogga en stund oxå, nice de! Sen har jag väl suttit lite vid datan oxå.

Nyss har jag iaf kollat på "Tre systrar och en mamma" och nu vare "Enemy at the gates" på 4:an tydligen. Men aja.. Tv:n får vara på ändå!

Jag hade iaf tänkt att lägga mig om ett tag för känner mig rätt trött även fast jag sov så länge imorse. Inte bra asså! Men det är juh höstlov iaf, så man slipper juh skolan i en hel jävla vecka. As niiiiice!!!!!

Men aah.. Jag skriver väl nästa gång när jag skriver, så vi hörs då!
Hejjs..


Fick skolfotona idag..


Shiit vilken seeg dag det har vart asså!

Började iaf 09:40 och hade läxhjälp då på E-valet. Hade sedan rast så gick med Mathilda till Maxi då och köpte Mars. (Y) Efter det hade jag Svenska. Va tvungen o redovisa mitt rum och massa, men det gick bra som fan faktiskt. Sen hade jag lunch i en halvtimme men käkade ingen så drack bara vatten, det va ändå nån jävla äckel fisk sak, och sen efter det hade jag NO. Den gick seegt som fan och det va en 70 minuters lektion oxå. As jobbigt! Men fick sluta lite tidigare och fick skolfotona då oxå. Dom vart typ helt fail men aja.. Skolkatalogen va juh värst av allt!!!!! Haha! :( Sen efter det hade jag SO och den gick rätt fort för fick sluta lite tidigare därifrån oxå. Nice! Och sen slutade jag halv 4.

Lånade sen Olivias minneskort till hennes kamera så nu har jag lagt in mer bilder i datan från helgen och så för det funkade tydligen inte för henne. Men nu är det fixat iaf! ;) Så lägger väl kanske upp flera på FB sen eller nått tror jag. Men vi får se!

Nu hade jag iaf tänkt att börja plugga eller nått för har läxa i Spanska tills imorron. FUCK! Jag kan ett ord av alla. Haha, värsta fail! Men aja.. Bara att göra sitt bästa för att få G iaf.


Hahah!


Bilder från helgen ;)



Mathilda och jag..


Olivia och Mathilda..







Några bilder iaf.. ♥



Hemma nu!


Hemma nu efter en kväll på Tuna Park och käkade på Max efter med familjen och brorsans kompis, så därför tog det lite tid att komma hem oxå.

Iaf så har dagen i skolan typ vart som vanligt. Fick lovfikat idag ist för på fredag innan lovet men aja.. Spela roll lixom.
Drog sen hem direkt efter skolan och kika data bara, och sen mot Tuna. Så kom hem för ett tag sen.

Köpte underkläder, en eyeliner och massa armband:





Sen mitt halsband jag köpte igår.. (Typ as dålig bild.)


Tuna Park nu!


Skriver när jag kommer hem om dagen!


25/10-10


Skola idag igen eftersom helgen är slut. Buuhuhuuuhh!! Men aja..

Hade någon musikgrejj i skolan som vi skulle kolla på så missade lite matte och Engelska. TREVLIGT! :D Men den dära saken va typ as tråkig, massa folkmusik!? Lixom.. Vem fan lyssnar på det i min ålder!? Inte många iaf.

Drog iaf till stan efter skolan sen idag med Mathilda och Olivia. Nice de! Gick runt lite och så och sen gick till Donkan och käka där. Olivia köpte sen en tröja på BikBok och sen köpte vi lite saker inne på lite andra ställen. Träffade sen Martin och Gurra på stan så va med dom och gick runt lite överallt. Gurra drog sen runt halv sju så vi andra tog bussen till Skiftinge och efter det drog jag oxå hem.

Hade iaf en trevlig eftermiddag med er!


Mathilda ♥


HAHAHHAHA! ;)


<3

Lite bilder från dagen iaf.. Kommer ett inlägg senare om jag orkar, eller imorron med mera bilder från helgen.

Just nu sitter jag iaf här vid daten och skriver lite, kollar Facebook o msn och lite så bara. Ni kan juh adda: [email protected] om ni är sociala! :] Kollar oxå tv just nu. 2 ½ men på 6:an vafan. Haha, fail! Men aja..

Hejjs så länge iaf!




Trevlig kväll igår!


Det vart tyvärr inget mera inlägg igår med jag drog iaf till mathilda och va där typ runt 17:45 och sen kom Olivia runt halv 7 kanske. Vi drog till Maxi nästan direkt och köpte dricka och godis där sen va vi ute till kanske 8 typ för Jose kom då så vi mötte henne vid skolan. Gick runt lite ute och så kanske tills halv 10 eller vad klockan nu va och sen drog hon hem. Jag, Mathilda och Olivia gick iaf till Mathilda och satt o snacka, käka chips o godis, lyssna på musik och dansa, sjöng och massa sånt. Vi hade iaf as kul och det måste verkligen göras om! Sen typ runt 12 skulle vi kolla film. Kolla typ 20 min av nånting "Day after... !?" Ah.. Jag vet inte vad den hette. Men bytte sedan till "The Thing" ist. Men jag va typ as trött så jag somnade efter 10 min och vaknade sen runt 02:45 för filmen va slut då, och jag va inte trött längre! Gick ner i deras källare då och fixade madrasser o allt så vi kunde sova där sen men va uppe typ till 5 för vi snakcade och massa. Det va iaf nice!

Vaknade sen imorse hos Mathilda dårå eftersom vi sov där och käka frukost och sånt bara. Martin eller någon annan kom inte så det va bara vi andra. Men trevligt va det iaf! Fixade mig lite hos Mathilda sen och efter det drog vi hem till Olivia runt 2 kanske eller nått. Lockade håret där sen, för lånade hennes plattång och sen dunka musik o lite så där och satt o snacka massa. Moffade i oss massa kakor sen med vatten, ja lite nyttiga måste man faktiskt vara! Haha.. ;) Sen drog jag hem runt 4 typ för skulle hem och göranån uppgift till bilden på tisdag men har inte ens börjat med den ännu heller.

Men just nu sitter jag iaf här och jag är typ as hungrig! Men det blir o käka wook om ett tag tror jag, om maten blir klar någon gång!?

Har inga bilder från helgen ännu men får väl sen om Olivia lägger ut på bdb eller facebook snart, så då kan jag ta bilder därifrån och lägga upp. Haha, me får se hur det blir med det. Hon är somsagt liiiite seeg ibland! ;)

Men aja.. Nu orkar jag iaf inte skriva mera så hörs kanske senare!



Käka snart!


Har vart ute o sprungit lite för ett tag sen och sen har jag vä bara suttit här o sen städat undan lite skit och så bara. Har inte heller orkat käka frukost ännu, men blir mat om ett tag och jag är as hungrig! Haha, inte så konstigt kanske!?

Ska iaf till Mathilda runt halv 6/6 ikväll, eller ah det kanske man kallar eftermiddag? Inte vet jag men aja.. Så blir att hoppa in i duschen då och fixa sig runt 3 kanske. Får se vad vi hittar på men jag tror Martin kommer oxå iaf. Vet inte hur det blev med Gurra, men det får vi väl se.

Men aja.. Skriver kanske mera senare annars hörs vi imorron! ;)


23/10-10


*Godmorgon*

Vaknade as tidigt idag!? Jag som ville sova.. För vaknade typ 08:30. HATA!

Just nu sitter jag här o lyssnar på musik typ o ska väl snart gå ner o käka frukost eller något typ och sen kanske jag hoppar in i duschen. Men tror det blir senare innan jag ska iväg för det är mycket lättare att fixa håret då. Hehe..

Men aja.. Nu ska jag inte sitta här o skriva mera, för har ändå inget o skriva. Men vi hörs väl kanske senare eller nått!?

Hejjråå..


FREDAG!!


Och det är väl nice, för nu äre helg. Oh yeah!

Skola som vanligt och jag hade matteprov, men tror det gick hyfsat iaf. Hoppas på det! Hade hemkunskap sen oxå innan lunch och bakade bullar då med Jose, nice! Dom vart typ as goda. Haha, tror jag!? Aja..

Blev o dra till stan efetr skolan o ah typ så och va där o träffa folk bara. Sen drog jag väl hem runt halv 8 för jag pallade fan inte vara kvar, vart typ as seegt. Men aja..

Imorron blir det iaf att SOVA, sen mot kvällen träffa Mathilda, Martin o kanske Gurra. Kommer iaf bli nice! Mer än 100% säker på det! Haha.. ;)

Men aja.. Nu ska jag typ lägga mig om ett tag för jag är typ as trött så vi hörs väl antagligen imorron då.
Hejjs..


Den hära veckan..



21/10-10


Skola idag som vanligt.. Började med matte o inte så kul direkt.. Musik efter det och sen Spanska. Hade läxa o den gick typ åt helvete men har inte orkat plugga på det på hela veckan. Seriöst asså, höll på o dö så fort jag ens tänkte en tanke på läxa. Haha, fail! Men aja.. Sen hade lite andra lektioner o så bara och slutade halv 4.

Kom iaf hem rätt fort och sen va ute och gick ett tag och lite så bara. Va typ as kallt, men ändå skönt på samma gång! Kom hem sen o käka en macka och sen satte mig vid datan lite o käka en glass. Mumms!

Sen imorron har jag matteprov, usch.. Kommer inte gå bra tror jag! Fick juh VG på det jag hade förra gången så får hoppas på minst G nu iaf men jag har inte jobbat lika mkt och bra nu som förra gången och har inte tränat något. Läste bara igenom lite nyss i boken om vad man skulle kunna typ. Men aja.. Hoppas på det bästa iaf! Va juh geometri så det borde vara rätt lätt iaf.

Nu har jag iaf suttit och kollat på Robinson, missade början men aja.. Skitsamma! Sen kollade jag på Kungarna av Tylösand oxå för jag somnade igår. Haha, fail på det!

Imorron vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske blir filmkväll hos Olivia, men vi får se. Kanske blir stan efter skolan iaf eller så. Jag vet faktiskt inte ännu. Men aja..

Nu orkar jag inte skriva någon mera iaf så vi hörs väl antagligen imorron, fredag då oxå. Nice som fan!

Hejjs.. <3


HELVETE!!!!!!!


Ja, skolan gick rätt fort tyckte jag. Hade el-lära i 4 timmar med en timmes lunch typ med några elever från gymnasiet. Iaf så hade vi bara SO efter det och sen slutade halv 4 men började ändå 10.

Drog hem efter skolan och satt vid datan en halvtimme kanske o sen vart jag as trött så jag somnade och vaknade NU!!!!! Och jag som behövde plugga typ as mkt för jag har 50 ord i Spanska tills imorron och tror jag har NO:redovisning oxå och sen har jag matteprov på fredag. HELVETE ASSÅ!!!!!! Så nu är jag typ på as dåligt humör så ska skita fullständigt i att ens ta fram böckerna och börja plugga! Kollar hellre på Paradise Hotel då, som kanske kan få mig på (förhoppningsvis iaf) bättre humör! Men aja.. Har as ont i ryggen oxå för sov typ helt snett och sen är jag fortfarande as trött, och kanske inte va det bästa att slänga i sig en hamburgare när jag vaknade. Flör typ upp ur sängen för jag trodde det va skola så fick panik. FAN!!!!

Men aja.. Jag kan typ inte stava just nu för har ändrat massa ord typ 32784623 ggr så hejdå!




Idag.. (Sämsta bilderna..)


Slutade 12:00 idag!


Ja, det var en kort dag i skolan idag. Skönt!

Drog iaf ner på stan efter med Jose, Olivia o Mathilda och gick runt lite bara o dom käka på donkan. Men det typ ösregnade, eller inte öste ner men aah.. Det regnade iaf så det va inte så kul o gå runt där heller men aja.. Drog iaf tillbaka till Skiftinge sen o tog bussen hem 14:45. Sen har jag väl typ inte gjort så mycket mera.

Har iaf käkat nudlar för ett tag sen som jag fixade iordning och nu sitter jag här o skriver lite. Men nu ska jag iaf ta o börja plugga! Har massoooooor!! Inte kult! ;)


18/10-10


Skola idag som vanligt.. Men började 09:00 istället för 09:40 för vi skulle lyssna på nån sak typ och sen hade vi håltimme från 09:40-11:20. SEEGT! Men aja.. Det gick rätt fort iaf! Slutade sen 13:50 för vi började tidigare, så de va nice iaf!

Kom hem sen ochkäkade äppelpaj och nyss har jag käkat hamburgare. Mumms, eller typ så för jag va as hungrig! Men aja.. Ska väl snart kanske ta o börja plugga lite, men vi får se för jag orkar fan inte! Vet inte varför men jag måste väl antagligen börja nån gång iaf så.

Sen imorron slutar jag kl. 12:00. NICE!! Men vi har Engelska med 9:orna hela förmiddagen, mindre nice de. Men aja, bra att få sluta tidigt iaf. Blir nog sen att dra ner på stan tror jag med Mathilda, Jose o Olivia. Men vi får se om jag orkar med det!

Ska iaf kika på Paradise Hotel straxt, eller aah.. Halv 8 när det börjar. Haha! Men slänger in lite bilder nu iaf.. Kan verkligen behövas!!

 
Min fina säng.. Eller inte.. (Va tvungen att ta kort för vi skulle ha något till skolan imorron..)






Och lite ljus..


(Y)

Hejjs.. ♥


Inget mera inlägg igår vart det..


Nej, för jag hade inte tid att blogga! Hehe..

Drog till Skiftinge och va hos Mathilda runt halv 5 typ och satt där o snacka lite med henne o så. Martin o Gurra kom efter typ en och en halv timme kanske och sen va vi nere hos Mathilda i deras källare o snacka, satt vid datan, lyssna på musik o lite så bara. Va på Maxi oxå o sen drog tillbaka till mAthilda o satt där, snacka tele o balbalblaahh.. Kul hade vi iaf! Drog ut senare till lekparken bredvid hennes hus o det va typ as mörkt och is kallt ute men ändå. Sen runt halv 12 typ drog vi med Martin o Gurra till Martin för dom skulle hem och sen tillbaka till Mathilda för pappa skulle hämta mig. Iaf när vi cyklade från Martin så skulle Mathilda skjutsa mig och sen va det typ nått i vägen så jag flög av cykeln och slog i knät och armbågen på nått konstligt sätt, men aja.. Det gick att gå efter iaf men det gjorde typ lite ont men garvade ändå åt saken. Haha, värsta fail! Så nu går jag typ lite snett. Men vem bryr sig!?

Idag så vaknade jag runt 12 och gick typ upp direkt för att käka frukost då. Fast mina färäldrar o min brorsa skulle typ käka lunch samtidigt. Seeg man är på att gå upp asså, men det är skänt att få sova ut. Men jag vaknade ändå av att min pappa kom in i mitt rum och skulle hämta plattången till mamma. Haha, fail!

Sen idag ska jag iaf inte göra något speciellt tror jag. Funderade på att ringa Mathilda igen o fråga om vi skulle hitta på något men tror jag hoppar över det för jag måste städa mitt rum för vi skulle ta nån bild på det till skolan så det kan inte vara stökigt då och sen måste jag plugga för har massa läxa och så till den här veckan. Asså jag orkar fan inte, men bara att göra det iaf! Matten och Spanskan blir värst!

Iaf så har jag nyss skickat massa låtar till min brorsa nyss till hans mobil för han fick en ny av mamma o pappa för hans gamla gick sönder. FUCK! Nu vill jag oxå ha ny fan, men det kommer jag juh fan inte få. Får väll köpa en själv då.. Haha, om jag vill lägga mina pengar på nått jag redan har som funkar. Det får vi sen för jag köper hellre något annat då. Men aja..

Nu ska jag väl kanske börja städa iaf och sen plugga lite emellan och lyssna musik. Men mamma kommer väl börja dampa om jag har för hög eftersom hennes typ kompisar är här. Haha! Men aja.. Vi hörs kanske senare!





Har sjukt ont i halsen..


Usch, inatt kunde jag verkligen inte sova bra! Somnade runt ett och sen vaknade halv 5. Somnade om ett tag till men vaknade halv 7 sen ist och sen somnade jag om igen och vaknade typ runt 9 så gick upp då. HATA!

Kom iaf nyss ut från duschen så vart lite piggare av det och ska väl snart käka frukost tror jag för är typ as hungrig nu!

Hörs antagligen senare..


Bästa dagen/kvällen på läääänge!!


Asså gud vad jag har skrattat idag, har fan as ont i magen efter det nu!

Började iaf kl. 09:00 i Munktell och körde pingis, eller jag spelade inte men jag kollade på iaf. Slutade sen en kvart tidigare 10:45 och hade då rast till 12:00. Gick med Mathilda till Gina och sen några andra affärer sen träffa vi Matte o Martin o drog med dom till godisland. Sen kom Gurra dit o dom skulle sen dra vidare till badhuset och jag till bowlingen. Men innan det så träffade jag iaf Jose vid bussen o snackade med Alex där ett tag sen gick vi till bowlingen. Körde två omgångar o jag typ failade totalt, men aah.. Man kan inte vara bra på allt lixom!? Slutade efter det sen 12:45 för vi va klara då så gick runt lite med Jose på stan o satt inne i 21:an ett tag i nån soffa o snacka o köpte dricka o så bara typ. Sen drog hon typ runt halv 2 så då gick jag runt själv för jag skulle träffa Mathilda halv 3 sen. Träffade iaf Robert o Rasmus lite fort sen drog vidare mot torget o satt där i typ 30 minuter själv. Iaf så kommer det fram nån jävla läskig gubbe o bah:

Han: Vill du ha? (Håller fram någon gul liten påse med nått i.)
Jag: Neeh, det är lugnt!
Han: Ville bara vara vänlig..
Jag: Okej, tack iaf..

Haha, han va fett läskig juh! Men aja iaf.. Sen drog jag tillbaka till badhuset o träffa Mathilda där o gick med henne, Martin, Matte, Gurra, Roz o Olivia till Mc sen drog jag och Mathilda vidare till Subway o köpte mackor. Tog bussen hem sen o käkade hemma hos henne.

Martin o Gurra kom sen till Mathilda så va hos henne då o typ gjorde inte så mkt sen drog vi ut. Drog vidare till Maxi o jag lånade Martins cykel. Träffade sen Emelie där inne så sa hej till henne o så och efter det drog Gurra hem typ så vi drog till Martin. Va där i nån timme kanske !? Sen drig hem till Maxi efter ett tag igen. Hade Martins cykel då oxå o den har inga bromsar så åkte typ ner i ett dike o failade totald här oxå. HAHAHA! Lyckat, men asså det kom en bil o jag kunde inte bromsa o det gick as fort.. Efter Maxi drog Martin hem o käka o jag käkade tacos hos Mathilda sen kom Martin dit igen så vi gick ner till källaren o käka för han ville inte sitta med hennes föräldrar. I källaren satt vi iaf o snacka om typ allt och lyssna musik o så.

Senare så vart alla typ as trötta så ringde lite folk o drev o massa och sen typ satt o as garva hela tiden, Mathilda vart typ as tjurig på mig o Martin för det för vi typ dog av garv. Jag typ ramla ihöp på golvet för det. HAHAHA, sjuka vi är! Sen lite senare hade vi chokladkrig så det finns typ choklad i hela deras källare nu, blääe! Men det va as kul o sen råkade jag o Martin typ ta sönder deras databord så Mathilda snackade inte på typ en halvtimme o Martin o jag låg på golvet o asgarva i typ en kvart, fattar inte! HAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!! Men aah.. Kvällen o dagen vart lyckad iaf, defenitivt! ;)

Sen imorron ska jag iaf träffa Mathilda, Martin o tror Gurra kommer oxå. Kanske Matte med, men får se! Annars drar jag till Västerås med familjen för min brorsa skulle köpa ny mobil. Men annars vet jag inte vad som händer!

Nu ska jag iaf ta o sova tror jag, för är rätt trött eftersom jag gick upp runt 7 imorse. Inte kul asså! Men får ta o sova ut imorron, eller ah idag eftersom klockan är över tolv. Haha!

Men godnatt på er iaf!


Gammal bild från i våras..




14/10-10


Vet att jag inte bloggade igår, men jag orkade helt enkelt inte!

Skolan idag var väl iaf som vanligt typ. Alltså så var den seeg! Alla torsdagar är värst, lektion på lektion och bara 40 minuters lunch. Sex jävla lektioner på en dag, inte kul asså! Men aja.. Ändå musik och slöjd två av lektionerna så.

Ikväll blir det antagligen att kika Paradise Hotel först och sen Robinson tror jag. Men vi får se, hehe. För jag måste typ plugga oxå och PH börjar juh om en timme så, eller jag tror det iaf!? Kanske är smart att kolla upp det. Haha!

Sen imorron börjar jag kl. 09:00 och har pingis i Munktell med lite folk då. Skulle hålla på till 11 och sen har jag rast till 12 och efter det börjar bowlingen så ska möta upp Jose där och sen köra! Slutar sen runt ett så ska gå runt lite på stan då tills kl. 14:30 eller så drar jag till Skiftinge och träffar Matte för Mathilda slutar då, så ska dra till Subway och käka med henne. Ska dra hem till henne efter det om vi inte stannar kvar på stan ett tag till eller är ute i Skiftinge typ och sen kolla film typ. Nice de!


Bild från igår..


Veckan!





12/10-10


Tisdag idag då..

Just nu sitter jag här i sängen med täcke och allt med datan i knät. Usch, det är fan iskallt här! Håller på att somna oxå för den delen för är hur jävla trött som hellst. Men ska försöka vänta med att sova tills ikväll för då kan jag sova ut länge för har sovmorgon imorron. Eller det blir inte så länge men iaf en och en halv timme längre. Haha, men nice de iaf! 

Fick tillbaka SO-provet idag oxå. VG på det, nice fan! Hade tydligen inget Spanska förhör idag heller, vet inte varför men spela roll lixom!? Bara att jag hade pluggat som fan igår. Men kör provet på torsdag ist iaf. Sen hade jag inte NO.prov idag heller, blir tydligen imorron. Vet inte varför det blev så heller men är klar med allt tror jag iaf. Eller jag hoppas det för jag har glömt alla saker i skolan (igen!!). Är man smart, så är man!

Ikväll är det iaf Paradise Hotel. Började igår så kollade då oxå. Hehe, finns ändå inget annat o göra typ och sen va det American Pie oxå på 6:an tror jag !? Eller så har jag helt fel överhuvudtaget. Men aja.. Det återstår att se!

Men nu ska jag iaf käka om ett tag tror jag. Om jag orkar såklart. Haha, för jag käkade typ massa nudlar för ett tag sen så är inte ett dugg hungrig.

Men det kommer ett inlägg senare tror jag!
Så hör då! Hejjs..


Gammal bild i repris..


BLÄÄE!!!


Skola idag igen då eftersom att helgen är slut. Inte bra! Haha.. Började juh 09:40 med E-val och sen rast 40 min, matte lektion och sen lunch 30 min. Efter det Engelska och sen rast i 35 min och sen NO och slutade efter det halv 4. Haha, palla så jävla mkt rast! Lixom rasterna är juh längre än själva lunchen. Fail asså! Men aja..

Skolan har väl vart bra ändå, utom att vi vart utslängda från A-hemmet 2 ggr typ på en rast. Trevligt värre! Eller inte, haha! Stökig klass man har asså. Men det är inget o göra åt.

Fick iaf reda på att jag har NO-prov imorron, och smart som man är så glömmer man juh boken i skolan så nu kan jag inte plugga och göra klart uppgifterna. HELVETE! Kommer juh få IG nu. Sämst! Men aja.. Har även läxförhör i Spanskan så kör provet på torsdag ist så hinner jag plugga lite till så jag kanske kan få åtminstonde G på den iaf. Men skitsamma. Får försöka hinna med och skriva sakerna jag har i NO på morgonen 10 min innan jag har bilden 08:20 för har fan inga raster alls sen. SUG!

Men nu ska jag iaf käka typ så skriver kanske mera ikväll men tror inte det. Men vi får se hur det blir. Kanske sätter mig här o letar efter svaren på internet ist till NO:n men allt fanns juh i boken på sida 142 och någon annan sida. Haha! :(

Aja, hejjs..


10/10-10


Gud vad tiden har gått fort! Höstlov om tre veckor redan! Men ska inte klaga.
Inlägget som jag gjorde igår vart tydligen upplagt mkt senare än det skulle så lite fail vart det för jag skulle inte börja käka kl. 22:00 typ.

Men vaknade iaf runt 11 imorse men orkade inte käka någon frukost för va inte hungrig. Men just nu är jag det, haha! Och just nu sitter jag här och skriver lite. Har hunnit medoch pluggat lite Spanska för har läxa tills tisdag och jag kan typ 5 ord bara av alla jag måste kunna. Inte bra! Men aja.. Bara plugga på ännu mera!

Vet inte vad som händer idag, men är trött från igår. Inte bra! Men ska iaf hoppa in i duschen om ett tag tror jag. Fullt med hårspray i mitt hår, för kunde orkade fan inte duscha halv ett igår när jag kom hem typ. Somnade direkt! Haha..

Sen imorron så börjar jag 09:40 i skolan med musik. Nice, men pallar ändå inte fan! För slutar juh halv 4 som vanligt.

  
Mina nya jeans: 400:- JC                                                         Och mina Convere..


(y'



Sthlm idag..

Just nu sitter jag hemma hos min faster i sthlm och ska snart käka lite vegitarisk mat. Får se hur det smakar men det blir säkert gott. Iaf så va jag med familjen på hamburgerbörs och kollade på Joe Labero. As bra! Men fick inte ta kort där inne så vart inge sånt. Käkade där oxå, mat för 400:-, och det var bara varmrätt och efterrätt. Men det var gott, bortsätt från rödvinssåsen. Haha, euuw! Men aja.. Sen har vi gått runt lite på stan oxå, köpte nya jeans; 400:- och Converse, fick bli röda för hittade fan inte dom blåa som jag ville ha. Eller dom fanns bara i storlek 40 typ. Haha värsta fail, på killavdelningen oxå så. Men nice med röda iaf! Men blir att åka hem senare ikväll iaf, och just nu är jag sjukt trött eftersom jag gick upp halv 7 och fixade mig och duscha och allt sånt! Men vi hörs kanske senare ikväll, annars får det bli imorron! //Mimmi Nilsson <3

Drar tidigt imorron..


Somsagt så blir det o dra till Sthlm imorron. Går upp runt halv 7 eller 7 typ för ska dra runt halv 9 hemifrån. Nice! Men kommer vara as trött då och måste upp och duscha och så innan vi drar så därför måste jag upp tidigt. Kommer säkert inte alls bli något bloggande om jag inte skriver innan jag drar, annars kanske det blir någon mobil- blogg i bilen om vi har tur. Men det återstår att se.

Käkade kebab förut så drog till Torshälla med pappa och köpte det och pizza där. Mumms! Men har iaf nyss kollat Idol och kikar på Nyheterna just nu. Haha, gör aldrig det men iaf. Kan juh vara intressant det med ibland!?

Men nu ska jag väl snart ta och lägga mig för att orka upp imorron, är sjukt trött asså!!

Godnatt ♥


8/10-10


Skola idag igen men nu är det helg!

Men hade ingen hemkunskap. Seegy med 2 timmar och 40 minuters håltimme/rast för hade lunchen precis efter oxå. Men drog till Maxi med Olivia, Jose och Martin iaf, sen till Jose och lämnade lite saker sen vidare till Olivia o kolla tv. Haha! Men skolan va väl täyy okej iaf utom att jag höll på att typ missa bussen sen. Haha, värsta fail!

Ska väl om någon timme käka kebab/pizza med familjen, pappa skulle hämta i torshälla tror jag. Mumms!! För har inte käkat mat på hela dagen utom en liten potatisbit i skolan runt 12 typ. Och sen glass när jag kom hem. Nice de, men inte bra!

Nu sitter jag iaf o laddar ner program o spel till mobilen. Haha, alltid bra att ha! Och sen imorron blir det o dra till Sthlm. Ska kolla den dära saken och sen blir det stan o shipping efter. Ska försöka hitta ett par Converse och sen mot kvällen blir det att åka hem till faster o fika. Länge sen man träffade henne, så blir säkert trevligt!

Sen nästa fredag blir det aktivitetsdag i skolan typ!? Ska iaf köra pingis i Munktell på förmiddagen och sen bowling på eftermiddagen. Så får se om det blir att käka på stan emellan, men tror jag käkar när jag kommer hem ist för slutar ändå runt två så.

Men nu orkar jag fan inte skriva mer, så hejjs!


Dagens.. Cepe bild!


7/10-10


Nu har jag vart duktig och gjort min Svenska uppgift och gjort klart all Engelska tills imorron, STOLT! Eller inte, haha!

Men har iaf kollat Robinson på tv nu oxå, nice de för hade ändå inget o göra. Och nu sitter jag o snackar med Mickis på msn. Oh yeah, knäppis! ;D

Men nu ska jag typ ta och lägga mig snart för är typ as trött o de är juh skola imorron igen, orkar fan inte1 Men bara o gå upp halv 6 som vanligt då.

Godnatt


Hemma nu efter skolan..


Ja, eller kom hem för ett tag sen typ.

Och fan asså, det regnar typ as mkt ute. Vill ha sommaren tillbaka NU!

Sitter iaf här nu men ska snart kolla Kungarna av Tylösand, somnade as tidigt igår och va as trött så orkade inte ens sätta på tv:n. Haha, men aja.. Sen måste jag plugga matte och Engelska tills imorron, och skriva nån Svenska grejj på datan. Men iaf så fick jag tillbaka Spanska provet idag från i tisdags, VG! 87/100, kunde säkert ha blivit bättre men ändå. Är rätt nöjd med det! Sen hade juh prov idag igen i Spanskan fast muntligt. FYFAN VA DÅLIGT DET GICK! Kunde en mening men sen gick allt åt helvete så IG---- på det! Men skulle få göra om nästa vecka iaf. Har även läxa då. Palla!!

Men nu ska jag iaf inte sitta här o skriva nått mer, så hejjs så länge!





6/10-10


Skolan va väl okej typ. Rätt seeg och det hände typ inget. Hade bara halva Svenska lektionen oxå för läraren kom inte. Hahah, fail men vad gör det lixom!? Iaf så har jag bytt till läxhjälp på e-valet  på onsdagar för pallar inte med musiken 3ggr i veckan. Blir fan as seegt då, men nu är det fixat! Bra det! Satt iaf i grupprum med Matte, Martin, Gurra o Savio så blev typ inget jobba, lite NO bara. Haha!

Sen hade jag typ Svenskan då och sen NO + SO med massa raster och lunch emellan då och dom lektionerna gick väl rätt hyfsat. Slutade sen halv fyra som vanligt, seegt jag vet! Och sen drog hem. Gick med Martin och Matte från bussen idag igen så kom hem en timme och en kvart efter att jag hade slutat skolan för det, trevligt! Eller inte..


Snacka om att jag typ börja as garva när Martin skrev det där sen. HAHAHAHA!

Men aja.. Nu har jag iaf nyss käkat och lite så och måste börja plugga nu för har Spanska prov imorron, igen. Hoppas det går bra fan! Sen måste jag jobba massa matte, gjorde typ bara 7 uppgifter igår, inte bra! Haha..


Cepe bild från idag..


5/10-10


Det va meningen att jag skulle blogga när jag kom hem från skolan men lyckades somna då för va så jävla trött. Haha, fail jag vet men ändå.

Nyss har jag iaf käkat pannkaka, mumms! Och nu sitter jag här o gör typ ingenting.
Skolan va väl rätt okej, men ändå tråkig. Haha! Hade iaf Spanska prov och det gick nog rätt bra, tror jag. Hoppas på det iaf! Så får kanske reda på resultatet på torsdag. Men har prov då oxå fast muntligt. Hata det vafan! Men aja..

Nu ska jag iaf ta och sätta mig och börja plugga matte. Har typ 40 uppgifter som jag måste vara klar med tills IMORRON! In my dreams att jag koller hinna med det asså. Hahaha..

Men skriver kanske senare! ;)


Före - Efter



Cepe.. Men vart ändå rätt bra, eller jag tycker de.


Skola idag, igen..


Ja, helgen är juh slut och skolan igen nu då. Men dagen har ändå vart rätt nice utom att lunchen är kortare än våra raster och så på måndagar, men det funkar väl. Fick iaf tillbaka matteprovet idag, VG! Det är fan bra juh för att inte ha pluggat nått på lektionen, haha. Men iaf sen har jag Spanska prov imorron så får se hur det går. Tror nog att jag kan det mesta men hade tänkt o börja plugga lite snart. Måste jobba matte och så oxå för jag kan fan inte jobba matten på lektionerna. Vet inte varför men aja.. Sen sa min NO:lärare att min uppsats jag hade skrivit va bra oxå, så kanske kan få ännu bättre betyg nu på den uppgiften än VG. Hoppas fan!
Men efter skolan gick jag iaf med Matte och Martin från bussen och snackade med dom o lite så bara. Så kom hem typ as sent eftersom dom seegar så mkt, hahahah.. Men iaf så kom jag hem runt halv 5 och slutade 15.20. Lyckat lixom!?

Resten av familjen kom iaf hem nyss, så slipper va hemma själv nu. Bra det! Alltid tråkigt hemma själv vafan! Men sitter här iaf nu så blir väl snart att käka eller nått tror jag. Om maten blir klar någon gång. Pallar inte hjälpa till så  då tar det längre tid. Haha!




Två bilder jag tog nyss..

Sen har jag ingen dagens bild heller för hittade inte min kamera imorse. Men blev iaf jeansleggings, baslinne, tröja, kofta och skinnjacka.

Men skriver kanske senare, får se. För nu måste jag sätta igång med pluggandet iaf.


Pluggat massa nu..


Och käkat fika. Haha, inte bra! Måste fan ut o träna oxå. Typ as länge sen men hade juh skoljoggen i torsdags så bra det! Har iaf gjort klart Engelskan nu, så pluggar Spanska imorron tror jag det får bli. Eller jag måste! Haha. Men aja..

Sen imorron äre skola igen, börjar 09:40, nice. Så har sovmorgon, skönt det! Sen på lördag blir detr somsagt att dra till Sthlm. Måste fan försöka hitta Converse där, om jag inte hittar 36:or där så äre fan katastrof. Haha, inte bra asså! Men får hoppas på det bästa. Men baxade iaf min brorsas Puma skor idag så har fixat som snygga nu så blir att ha dom imorron till skolan. Haha, nice de! Men aja.. Slipper iaf mina Adidas då så länge. Pallar inte med dom! Inte Nike heller för den delen.

Men nu hade jag straxt tänkt att lägga mig o kolla tv eller bara messa o ta det lugnt och sen försöka sova så man är utvilad tills imorron och orkar med skolan. Inte för att jag vill dit men måste man så ja.. Då måste man juh det. Har iaf musik första lektionen, så blir rätt chill ändå.

Men godnatt.. ♥


Nån jävla gammal bild från i sommras..


3/10-10


Hejsan.. Haha !?

Har inte hänt så mkt idag. Eller jag vaknade runt halv 10 så käkade frukost och lite sånt då. Sen har jag väl käkat lunch och så som vanligt bara. Iaf så hoppade jag in i duschen och duschade och fönade mitt hår på 15 min. Haha, as fort juh! Brukar ta mer än en halvtimme annars vafan. Sen drog med pappa och brorsan till Elgiganten för min brorsa skulle kolla ny mobil för den hade pajjat och sen skulle vi kolla ny data oxå. Men får se om det går och fixa den gamla först typ, innan vi skulle köpa ny. Eller den är inte så jätte gammal men ändå. Blev att köpa en ny sladd till mina högtalare iaf eftersom jag hade haft sönder den när jag tappade min dator i golvet. Lyckat, eller vad ska man säga!? Haha, värsta fail typ! Men aja..

Nyss har jag käkat äppelpaj iaf för mamma hade bakat en. Mumms! Den va godare än min kladdkaka som jag lyckades göra helt fail. Haha, den va typ inte god! Men den gick väl att äta iaf.

Men om ett tag ska jag väl börja plugga mera Engelska, läxa tills imorron och började idag. Måste plugga massa Spanska oxå för har prov i det på både tisdag och torsdag. Palla! Sen ligger jag runt 30 tal efter i matten oxå. Inte bra!!!!!! Så ska nog fan ta och börja plugga redan nu, bara sätta på massa musik och sen är det bara att köra på! Tråkigt, men iaf. Sånt är livet!




De börjar fan bli kallt ute nu! Men vintern är så fin!


2/10-10


Vaknade runt halv 1 idag och hade somnat innan 12 igår!? Fail, men skönt att få sova iaf! Käkade frukort och så som vanligt efter bara och nu sitter jag här för min brorsan skulle kolla ny mobil och dator på några sidor, för våran andra data typ pajjade för några dagar sen!? Inte bra! Så måste köpa två nya typ. Haha! För har bara en som funkar nu och den är min. Palla att dom andra har den!

Iaf så hann jag inte blogga något igår. Slutade somsagt halv 4 och kom hem runt 16:15 sen ara för jag seegade mig som in i helvete från bussen. Lockade om året lite och sen drog vidare direkt till mina kusiner. Va där hela kvällen eller aah typ. För åkte hem runt halv 11 för att jag va as trött efter att ha gått upp 05:30 i en hel jävla vecka och sen inte ha fått sova mer än 6 timmar per natt eftersom det är skola och så. Inte bra! Men det funkar att sova så lite faktiskt. Bara att man blir as trött på kvällarna (som igår t.ex). Kom iaf hem runt 22:50 kanske!? och käkade då en macka och kladdkaka, sen godis efter det. Va as hungrig för käkade ingen riktig mat på hela dagen. Hade juh hemkunskap i skolan innan lunchen och då vart det o käka där och de va bara scones, Men då orkade man juh inte äta nån lunch efter iaf!? Och sen när jag kom hem från skolan va det juh bara o dra vidare direkt till mina kusiner så käkadeinget då heller. Vart lite fika o godis hos dom sen så käkade lite tårta men inget mer. Skulle inte må bra av att äta massa skräp och inget annat. Men iaf så blir det o käka om ett tag iaf här hemma nu. Men det blev ingen god mat och just nu är jag typ inte ens hungrig för käkade två mackor till frukost. As mkt för mig som brukar äta 1 eller ½. Men aja..
Hade iaf rätt trevligt igår, men har as ont i mina fötter och ben från skoljoggen i skolan på torsdagen. Fyfan! Kan juh typ inte ens gå normalt. Haha!

Nästa vecka blir det iaf o dra till Sthlm på lördagen men familjen o kolla Joe labero typ och gå runt lite o shoppa nytt. Hoppas man hittar nått bara. Måste verkligen köpa nya kläder, va typ as länge sen jag hittade nått för alla jävla affärer typ suger nu för tiden.

Har iaf inga bilder att ladda upp men kanske kan ladda upp lita andra bilder senare annars eller typ musik eller nått skit. Skulle behövas! Blir as tråkigt att läsa en blogg annars!

Men nu ska jag iaf hittta på nått o göra så kanske uppdaterar senare! Hejjs..