Sjuk hela lovet..


Ja, det är juh jättekul att ha vart det va, fast ne.. Men aja..

Har iaf vart hemma o softat, solat lite och vart ute o cyklat för har inte orkat springa nått för det hade blivit för jobbigt eftersom jag typ hostar och så. Hata!

Iaf, påsk nu.. Och skulle väl ha firat det igår hos farmor o farfar. Men mamma är oxå sjuk så det vart inget med det. Blev att käka grillat hemma ist. Japp, äkta påskmat det asså! Haha, typ inte. Men aja..

Just nu sitter jag här iaf och har vart ute o åkt med pappa en sväng i bilen förut. Fanns jävla många bilar ute idag, måste typ ha vart nån bilträff nånstans. Men chill va det iaf! Fast håret blåser juh som fan när man kör utan tak, inte kult! Men så äre..

Och snart är lovet slut oxå, fast är juh ledig imorron så en dag kvar iaf. Men får se om jag orkar gå på tisdag om jag är sjuk eller inte. Vet inte, det får vi väl se då.

Men iaf jusste igår, så fick jag iaf påskägg av mamma och pappa. Även pengar och två tröjor. Så de va nice! Men lite oväntat med paket på påsken. Men varför skulle man inte vilja ha lixom? ;)

Men just nu håller mina ögon nääääästan på att stängas för jag är sjukt trött så ska ta och lägga mig nu även om klockan inte är så mkt. Men vem bryr sig? Det är skönt att sova tidigt!

Så vi hörs väl nån annan gång typ.. Kanske? Haha! ;)













Puss hej iaf! <3

18/4-11


Nyss kom jag in efter att ha vart ute o fikat med mamma o pappa uppe på berget i skogen, mys!

Iaf så har väl dagen vart ganska seeg idag, vaknade runt halv 11 så käkade frukost då efter ett tag o sen drog brorsan till nån kompis så har vart hemma själv hela dagen. Men skönt det oxå ibland!

Va iaf ute o solade nån timme förut oxå, skönt som fan! Fast det blåste juh lite men ändå.. Sen har jag även besällt ny parfym på nätet, blir billigare! ;)

Men nu ska jag inte sitta här o fprtsätta lyssna på musik, så hare bra! ;)


:)



Puss :*

Påsklov nu!


Ojsan, lääääng sen jag skrev.. Så kan skriva lite nu!

Veckan har iaf vart nice. Sista gymnasiebesöket var på St:Eskil i tisdags, så käka Subway igen då på lunchen med Olivia. Gott! Sen efter det gick jag hem till Martin o chilla där ett tag med han o Gurre.. Slutade även tidigare, typ en halvtimme då så de va nice de oxå!

Onsdagen va oxå rätt chill.. Hade sovmorgon till 09:40 så va hos Martin då oxå, o sen kom Matte typ.. Chill de iaf! Sen slutade man juh som vanligt halv 4. Men aja..

Torsdag va väl som vanligt och fredagen va chill.. Bakade kakor på hemkunskapen med Sahra som vart as goda! Så fredagen va oxå lyckad, och fick sluta tidigare då oxå och hade ingen Engelska lektion på morronen heller för hade lovfika då.

Sen igår va jag hos Cajsa i Skogstorp o fira henne eftersom hon fyller år på tisdag! Grattis i förskott ♥ Så va där o käka lite god mat och sånt. Mumms! ;)

Och idag har jag väl bara vart hemma o chillat för har typ inte sovit nått inatt, kom hem runt halv 1 och somnade runt kvart i 3 för hade svår att andas typ eftersom jag är allergisk mot katter o sånt.. Men aja.. Känns fortfande helt bra, men det är bättre!

Och nyss har jag iaf beställt nyss skal till min iPod, nice de! För det jag har nu börjar typ slitas ut.. Eller den är lite failad i färgen iaf.. Men så äre! Snart får man väl nytt på posten iaf, så då blir jag glad! ;)


En liten bild på det där.. Gick inte att få större.. -.-

Men nu ska jag typ sova snart iaf, även fast det är lov.. Men skönt att sova tidigt ändå!

Godnatt ♥

4/4-11


Just nu sitter jag här o seegar, men ska väl snart ta och lägga mig så spela roll..

Helgen har iaf vart sjukt nice.. Men även dagarna innan..

Torsdag: Skola som vanligt först, och jag fyllde 15 så farmor o farfar kom hit o käka och lite sånt på kvällen. Har iaf fått pengar av dom och sen fick jag lite annat av mamma, pappa o brorsan på morronen.

Fredag: Käkade kebab med familjen och kolla tv o lite sånt bara.. Hade även ett matte prov då men det gick finfint! Så de är nice!

Lördag: Folk kom hit för att fira mig. Så fick typ pengar o lite grejjer då. Pluggade även den dagen, duktig som man är!

Igår, söndag: Chillade hemma men drog till Olivia på kvällen, eller drog till hennes brorsas lägenhet i stan. Så vi träffade lite folk och så och hade det chill! Typ käka subway, moffa godis o lite sånt bara..

Idag, måndag: Vaknade upp hos Olivia. RÅKADE skolka från elevensval så bestämmde att jag började 11:20 och inte 10:40. Sen hade jag utvecklingssamtal efter, men de gick bra! För har MINST godkänt i alla ämnen så det är nice!









Ah, lite snygga bilder från igår då! Typ..

Men nu ska jag iaf lägga mig o försöka sova för det är en ny dag imorron som börjar i skolan vanlig tid.. Eller av 08:20 så..

Sen på onsdag ska vi typ till Rekarne med skolan för gymnasiebesök, kommer säkert bli as chill.. Som det va med Rinman förra veckan. Men aja.. Godnatt fan!