31/8-11


*Tjenixen*

Har nyss pluggat SO, duktig som man är, haha! Så just nu sitter jag här men ska kolla på Robinson snart kl 8 tror jag. Har ändå inget vettigare o göra.

Gårdagen va rätt chill iaf. Utom att jag fick massa skit för att jag skolkade av pappa, men vad ska man göra åt saken? Bara utegångsförbud idag. Men inge mer sen, haha! :D Så rätt chill ändå, men de kanske ändå inte va värt all skäll jag fick. Hehehe.. Aja, men jag orkade faktiskt inte med slöjden! Så pluggade NO md Olivia istället hemma i hennes brorsas lägenhet i en och en halv timme o sen kom Jonte typ o sen träffa vi Sebbe lite senare. Sen va jag tvungen o dra hem kl 5 för pappa va sur. Haha!

Men aja, ska inte skriva mer nu!


Duktig som man är, haha! :) (Dålig kvalité, mobilkamera..)

/Mimmi


Allt är åt helvete nu!


Hejdå .

Skola imorgon..


Tror jag ska till skolan imorron för känner mig typ bra och det är fett tråkigt att bara sitta hemma o inte göra ett skit.

Men har lyckats med att städa min garderob iaf o några lådor. Behövdes om vi säger så, haha! Men har inte blivit nått plugg alls. Men jobbade tillräckligt med matten i torsdags o fredags så behöver inte jobba mer nu, säger vi. Hehehe.. Annars har jag väll bara kollat American Pie 2 typ o sen lyssnat på musik o snackat med bästa Jonte i tele i typ.. några timmar haha! Även lagat mat oxå, det gick väll sådär. Men de smakade bra ändå.

Sen ikväll ska jag iaf kolla på Robinson. Finns ändå inget vettigare o göra. Men har massa film o kolla nu iaf för har laddat ner typ 12 st idag. Haha! Aja..

Skriver väll efter skolan imorron typ, om jag inte hinner innan. Får se hur det blir med tid. Beror på hur lång tid det tar att fixa mig. Hmm.. Haha, aja.. Får väll se när jag kommer hem oxå för jag slutar 15:25 o sen kanske jag drar till stan efter o träffar lite folk men vet inte ännu. Beror på om jag orkar eller inte. Hehe.

Nu ska jag inte skriva mer iaf tror jag, för har ändå inget vettigt o komma med som vanligt, haha!

Hare! /M


 

29/8-11


*Godmorgon*

Vaknade typ för ett tag sen eftersom jag fortfarande är sjuk och inte skulle till skolan. Så fick lite sovmorgon iaf!

Tänkte att jag skulle ta o kolla nån film snart eller nått typ. Finns ändå inte så mycket att göra, kanske pluggar lite oxå om jag orkar, vettefan asså. Haha! Men aja.. Vet inte vad jag ska kolla på men har tråkigt så kanske får bli American Pie eller nått. Vet inte. Nu ska jag iaf inte skriva mer!

Hejjs /M

Sova snart typ..


Sitter i sängen just nu o snackar med lite folk typ. Mår inte helt bra, men de är bättre iaf!

Vet inte vad som händer imorron, orkar säkert inte göra ett skit men måste plugga biologi, nått skit om hjärnan typ. Har fan ingen lust, men vad ska man annars göra. Hehe, måste ändå va klar med det på måndag så. Men får se hur jag känner mig.

Tänkte att jag skulle sova snart iaf, så jag säger godnatt nu!

Puss /M


Just nu..





Då..


Hm, ah rubriken vart typ lalalalahh bara..

I Tisdags kväll va jag iaf i Skogstorp på kvällen med familjen typ. För de va bilträff där så åkte cab. Kanske därför jag är lite mera sjuk nu oxå. Hehehe.. Inte mitt fel, ehe..

Men ah, träffade Cajsa där iaf. Och de va ett tag sen typ. Eller nej, inte så länge sen men ganska iaf. Så ska väll träffa henne nån dag snart igen tror jag.

Kvällern och eftermiddagen igår spenderades iaf på stan. Slutade skolan runt halv 4 så gick till stan sen, duktig som man är o träffa bästaste Sebbe o Jonte. Va med dom ett tag o sen drog jag till optikern med mamma o pappa. Ska fixa linser för jag vågar fan inte ha på mig glasögon ute även om de ser rätt bra ut. Haha! Men drog o käka en fet kebab på kebabhuset med dom sen. Inte bra, haha!
Träffade dom bästa sen igen, men Olivia kunde inte komma men ändå. Sen drog jag hem haha!

Nu ska jag typ hitta på nått vettigare o göra, om jag orkar! Är helt seeg pga. att jag är sjuk. Inte kul! Men ändå..


Bild från bilen, den är chill jaoo!


:)


Blåbär, haha!

Puss /Mimmi



Sjuk..


Sitter just nu i min säng o dricker cola o har tråkigt. Men är sjuk så finns inte så mycket o göra.
Dagen började iaf med skolan, Engelska, Biologi och efter det Matte. Drog hem sen på lunchen för mådde fan inge bra. Vet inte varför. Kom iaf hem sen o lagade mat, o efter det satte jag mig här ett tag o sen somnade jag typ runt 2 kanske. Vaknade sen av att Sebbe ringer med stängde bara av ljudet o somnade igen, haha vilken diss! Men aja.. Har iaf feber, är förkyld, ont i halsen och ont i huvet. Inte kul jag jag meddela!

Vaknade sen runt 6 när mamma o pappa kom hem igen o har vart vaken sen dess nu. Men får se när jag ska sova igen för känner mig fortfarande lite trött. Men blir nog antagligen hemma imorron oxå så då kan jag vila mer. Fan, inte bra första veckan i skolan juh! Kommer missa massor på dom första lektionerna. Men ah, vad ska man göra åt saken. Bara o plugga hemma sen typ.

Måste iaf jobba massa Matte o Biologi eftersom jag inte gjorde ett skit på lektionerna idag. Orkade bara inte! Så nu ligger jag efter typ as mycket redan. Men Engelska saken vart klar igår iaf så lämnade in den idag. Duktig som man är! Haha, typ inte. Men aja..

Nu ska jag typ fortsätta snacka med lite folk på datan o så, och försöka svara på alla sms. Vaknade med 27 nya sms o 6 missade samtal, haha! Lyckat!


Snygg fjortis min! HAHAHA!

/M

Engelska uppsats..


Tredje dagen i skolan.. Skitkul! Plugga på nu då, kanske skriver om dagen senare typ.. :)

/M

Andra dagen i skolan..


*Tjenixen*

Kom typ hem för ett tag sen men slutade skolan runt halv 2 så hann med en sväng på stan lite snabbt oxå.

Dagen har vart rätt bra iaf. Började halv 9 o har typ bara suttit o snackat med dom nya 7:orna i skolan o typ berättat hur man ska uppföra sig. Haha! Och sen typ lekt massa lekar o grejjer med dom. Rätt kul faktiskt, haha! Och vädret vart bra efter ett tag oxå så då slapp man frysa oxå, för de blev rätt kallt ute efter ett tag när man inte hade långa byxor på sig, hehe eller vad de nu heter.

Men imorron börjar jag iaf halv 12 nästan, eller 11:20 men samma sak. Och då har jag Engelska. Skitkul typ första veckan i skolan o börja med en sån lektion men aja, de funkar väll. Blir nog ändå inte så mycket o göra kanske. Hehe!

Hade även glömt mitt busskort hemma idag, eftersom jag tog en kofta och inte min jacka där det låg i så va tvungen o gå till stan o sen köpa fucking bussbiljett för 20kr.. Skitkul lixom.. Men aja..

Nu ska jag käka muffins! :D

Hare!



:)


21/8-11


Har nyss käkat mat från Spicy Hot, mamma o pappa va där o hämta. Så snart jag jag hoppa in i duschen o så om jag råkar försova mig imorron. För de kan hända eftersom jag ska upp halv 6 hade jag tänkt. För att hina duscha o slippa stressa o sånt.

Slutar iaf skolan kl 11 imorron så de är skönt! Så kanske blir att träffa lite folk efter eller nått o dra o käka på stan kanske, inte vet jag. Vi får se hur det blir med det! Kommer antagligen va as trött men ändå. Haha!

Nu väntar duschen iaf.. Puss!


Osminkad.. Och mina ögon ser heeeeelt skela o drogade ut. Hahahah!


Sista dagen..


Av sommarlovet, IDAG!

Fyfan, skola imorron då o sen börjar allvaret igen. Inge kul, massa plugg o blablablaahh hela tiden. Men så äre juh. Ska göra mitt bästa iaf!

Blir nog bara att vara hemma idag iaf o bara ta det lugnt, tänkte ta o kolla på filmen jag skrev i fredags typ för kollade på en film på 6an då istället. Men annars har jag inga planer alls. Har lust o dra till typ Tuna Park eller stan o handla lite saker men vettefan om jag orkar asså, haha! Men aja.. Det får bli nån annan gång. :)

Nu ska jag iaf kolla film, men jag är jätte hungrig oxå så ska hämta muffins. För "glömde" käka frukost när jag gick upp. Hehehe.. Men ah, så äre.

Ha en trevlig dag! :)


Från i fredags typ..


Godkväll!


Hehe ah eller typ natt, kanske..

Men ah.. Dagen har väll vart chill typ, vart med folk hela dagen iaf.. Mina fina vänner :) Sen drog vi till Olivia som hade egen lägenhet nu o träffa annat folk mot kvällen. Rätt chill jaoo!

Nu är jag iaf hemma, o mitt rum är lite katastrof typ. Eller så farligt äre väll inte men ändå lixom. Hehehe.. Så kanske ska ta o röjja upp lite eller nått, fast jag orkar inte nu för jag är trött som fan! Haha!

Så orkar inte skriva mera nu, har typ vart sämst uppdatering idag eftersom jag inte skrev nått imorse men drog ut o cykla 8km typ runt 12 för o möta en kompis så hann inte med o skriva nått.

Men nu ska jag typ säga godnatt iaf o sen sitter jag väll här ett tag till o smsar o snackar med lite folk på msn o så bara.


Bild från å-festen (Tagen med mobilen, så de är säääämsta kvalitéen..)


00:56


*Tjenixen*

Nu är jag hemma iaf, för åkte till Sebbe runt 7 typ o träffa Jonte där o sen kom Olivia efter ett tag. Det är iaf inge roligt väder ute, eftersom att de ösregnar lixom. Och vi va typ ute o gick o massa o mina fina kompisar gick runt o hoppa i alla jävla vattenpölar så man vart juh inte lite blöt då heller. Sen så sprang jag själv i några av misstag, hehehehe.. Så mina skor är inte bara lite blöta dom heller. Haha!

Men aja.. Nyss har jag iaf käkat massa mackor och mina o brorsans fina muffins. För jag hade inte käkat sen kl 14 så va as hungrig. Men nu är det lugnt iaf. Haha!

Men snart ska jag sova så säger godnatt nu eftersom klockan börjar bli mycket. Inte bra asså eftersom att skolan börjar på måndag. Fyfan, jaoo!

Men aja.. Puss & Go'natt <3


Bild från idag.. :)



Spelar gitarr


Sitter just nu i sängen med min gitarr o spelar lite på den typ. Går rätt bra faktiskt, haha!

Blir kanske o dra ut ikväll men mina fina vänner. Olivia, Jonte o Sebbe. Blir nice isåfall!

Nu ska jag iaf fortsätta! Hejjs :)


Vet inte vafan de är för bild, haha! As gammal iaf.. Men min matta är väll fin iaf, haha!


Baka muffins!


*Godmorgon*

Vaknade kl 9 av min veckar klocka o va vaken till kl 10 o somnade om och vaknade då straxt efter 12. Fyfan, inge bra asså! Kommer gå åt helvete med skolan jaoo! Men aja..

Har nyss käkat frukost iaf och orkade inte skriva nått innan jag skulle lägga mig igår men nu ska jag o brorsan baka muffins iaf. Sen kanske de blir att dra till stan o träfa lite folk mot eftermiddagen kanske.

Pappa kommer väll hem om ett tag oxå, för han skulle va ledig halva dagen, så slipper kanske laga maten själv då. Hehehe.. Men aja, nu vill min brorsa att jag går ner o hjälper han o baka.

Hare! Puss


FilmTime!


Sitter just nu i sängen o mina kusiner kom förbi för ett tag sen o sa hej typ. Så nu ska jag kolla film. Kollade en förut idag o den va väll helt ok men ska kolla Limitless nu o se vad de är för nått. Hehe..

Vart inte o baka några muffins idag iaf, haha jag är fan sugen på de nu! Men aja.. Satsar på de imorron istället typ. Haha!

Skriver väll kanske innan jag ska sova sen igen, puss.


Jag och min lilla Munk för ett tag sen, haha! Kan hända att vi va lite borta kanske..


Hemma..


Kom nyss hem efter att ha vart ute lite med Olivia, Sebbe och Emilia. Träffade även Sebbe runt halv 1 förut men drog hem vid 2 o laga mat. Haha! Så träffades igen nu.

Men nu är jag iaf tvungen o gå ner o diska typ o sen ska jag baka lite muffins tror jag. Gott!

Hejjs /M


Gammal..


18/8-11


Vaknade för en timme sen nu kansk o gick upp nyss men iaf. Har sovit ca 3 timmar inatt för somnade sent som fan men hade väckarklockan på så vaknade tidigt iaf för skolan börjar juh på måndag så måste gå upp 05:30 då typ. Eller jag brukar de iaf så får se men måste iaf upp betydligt mycket tidigare då än nu iaf. Haha!

Sitter just nu här iaf o lyssnar på musik o smsar, som vanligt typ. Men ska väll snart gå ner o käka frukost med min brorsa o sen hoppa in i duschen eller nått o fixa sig lite. Sen kan man juh dra o träffa Sebbe om han fortfarande kan. Sen kanske hem o baka muffins o efter det kolla en film eller nått o bara chilla med livet typ.

Hörs senare iaf!


Gammal bild men iaf.. :)


Sova nu kanske?


Hmm.. Ah jag börjar bli lite trött iaf så ska väll lägga mig snart tror jag eftersom klockan är rätt mycket.

Men har iaf typ kollat film idag, Hall Pass hette den typ o den va väll okej iaf. O sen har jag bara suttit här o lyssnat på musik o käka tuggumi o chokladbollar. Haha! Och nu på kvällen så har jag suttit o snackat i telefon med Sebbe först o sen typ mer än 3 timmar med Jonte. Men ah, de är chill o snacka med folk så varför inte? :)

Imorron ska jag iaf baka kladdmuffins.. Och träffa Sebbe! Tror jag, om vi hittar varandra haha! Men ah får väll hoppas de iaf o sen typ gå runt o snacka lite eller nått bara o hare chill typ.

Men nu ska jag lyssna på lite mer musik och sen ska jag sova! För jag är somsagt lite trött!

Så Godnatt /M



Bakade igår kväll klockan halv 10, haha!


17/8-11


Tjenixen!

Sitter just nu i min brorsas rum vid hans dator för orkade inte starta min. Men funderar på att göra de iaf för de är skönare o sitta i sängen istället för här på en stol. Men aja, vå får se hur det blir med det. Plus att jag har bättre högtalare för just nu sitter jag med hans headset o lyssnar på musik i. Haha, men ljudet är rätt bra ändå eftersom headsetet är de. Men aja..

Vaknade iaf seeeeeent idag. Fyfan, inge bra de! Skola på måndag lixom. Typ gick upp kl 2 o gjorde frukost/lunch så stekte korv o käka de med korvbröd. Haha, proffset på att laga mat här lixom. Haha ne men jag kan faktiskt.

Min brorsa dig iaf till stan nyss för han skulle dit o cykla bmx med sina kompisar typ o sen dra till zero ikväll så jag får va hemma hela dagen själv. Men skönt de oxå kanske, inte för att jag märker att nån är hemma annars heller menah, nu kan jag göra vad jag vill lixom. Haha!

Men hörs senare kanske! Puss

/M



Gammal bild.. ~ Har inga bilder på den hära datan.. ~


Hemma nu!


Kom nyss hem från Ica Maxi typ. Haha drog ut vid 22 o träffa Olivia och Emilia och cykla dig, 8km dit o 8km hem för o köpa cola typ. Idioter är vi juh lite asså! :)

Men ah.. De va skönt ute iaf o sen snacka vi med Alex lite innan vi drog hem i Skiftinge, för han kom ut genom fönstret typ. Hehe. Men ah de va chill iaf!

Bakade även chokladbollar innan jag drog ut, gott som fan jaoo!

Men nu ska jag typ sova om ett tag så godnatt :)



Gammal bild men funkar inte o ladda upp nu tydligen.. :0


Ut snart!


Hm.. Cajsa drog nyss hem o vi har typ suttit o mosat filmer hela dagen. Eller ah sen 12 typ. Men stekte pannkakor oxå, hehe. Men ah. Träffade även Olivia och Emilia för en timme sen kanske för dom va ute med hästarna så ska ringa min lilla Munk om ett tag igen o sen dra ut o träffa dom typ. Får se vad vi hittar på men de blir Torshälla kanske. Får se!

Aja.. De är väll typ de som händer nu ikväll, men ska nog ändå hem rätt tidigt kanske. Eller nej jag vet inte faktiskt. Lalalahh.. Typ så ja, men okej jag har inge vettigt o skriva nu..

Hare bra jaoo!


:)


Nu..

Måste jag diska o bädda sängen.. Cajsa kommer om en kvart typ så måste försöka hinna med så mycket som möjligt iaf. Haha, kommer inte lyckas men ändå.

Kom iaf nyss ut från duschen o nu ska jag göra de jag skrev nyss. För nu står jag här o seegar framför datan o dunkar musik. Men chill de oxå!


Dagens.. Men ah, sämst bild. Haha! Smink o hårspray på spegeln lixom, lyckat jaoo!

Hare /M


Käkar frukost..

Sitter just nu i köket o mobilbloggar.. Hmm.. Känns som att de kanske kan bli en hel del stavfel. Hehe.. Men ah, Cajsa kommer hit runt 12 idag igen så vi ska väll kolla nån film till och sen blir det kanke att gå ut o fota lite om vi orkar. Ska även steka pannkakor. Haha! Men nu måste jag typ hoppa in i duschen lite snabbt o fixa mig lite för sen måste jag röja lite i mitt rum oxå. Rätt stökigt här.. Hmm.. Inte bra! Min fina frukost :) Men aja.. Hörs senare! :)

Sova snart, ja tack!


Sitter just nu här med datan i knät o snackar med massa folk på msn o mobilen låter varannan sekund typ. Inte kul, eller okej lite äre väll men jobbigt ändå. Men aja vad ska man göra åt saken lixom.. Svarar på allt folk skriver eftersom jag är så jävla social, haha!


Puss o Godnatt iaf :)

/M

Lite bilder jag tog förut typ.. :)

















Alone in my bed..


Okej, Cajsa drog hem för ett tag sen o vi har bara suttit o kollat massa film i 6 timmar o käkat i typ 30 min. Haha! Typ satt o kolla Friday the 13th 1-3 o Scream 4. Ah sämsta filmerna ever typ men okej, jag vart rädd. Hehehe typ så ja.. :(

Sitter just nu i sängen iaf o funderar på vad jag ska göra. Men blir nog antagligen o sitta här resten av kvällen kanske o leka lite social med folk på msn o smsa kanske, om jag orkar. Hmm.. Beror på med vem jaoo! :)

Aja.. Kan lägga upp lite bilder senare jaoo. Haha! :)


Katastrof nu iaf, ja!

Hejjs :)



15/8-11


Sitter just nu i sängen och Cajsa kommer väll hit runt 12 ungefär tror jag. Somnade iaf tidigt igår, runt halv 11 redan så har sovit 10 och ½ timme inatt, skönt som fan att få sova ut och ändå kunna vakna tidigt utan att va trött.

Vet inte vad jag o Cajsa ska hitta på. Kanske blir o kolla massa skräckfilmer jag inte vågar kolla på ensam. Hehe.. Men ah vi får se!

Nu ska jag iaf fixa håret lite och byta om, sitter här i mjukisar o så o har precis käkat frukost så lite bättre måste man väll kanske se ut. Haha!

Från i sommras..

 

Nu ska jag iaf fixa iordning mig! Hare bra!
/Mimmi

 


Godmorgon!


Hmm.. Somnade runt kvart över 5 imorse och gick upp nu för ett tag sen runt halv 10 så är skapligt trött om vi säger så, hehe. Inte kul!

Har inga planer för dagen iaf men tror det blir en hemma dag eller nått med tanke på att jag är så jävla trött. Haha, måste vila ut mig innan skolan så ska väll försöka sova tidigt ikväll, men hur många gånger har man inte sagt det nu lixom? Haha jo, alldeles för många!

Men nu ska jag nog hoppa in i en dusch o sen kanske sätta mig här igen, får se!

Hare! /Mimmi


:)


14:46


Sitter just nu här o smsar med lite folk på min biffiga mobil, haha hata! Men aja.. Funderar på att gå ut o sola, men vet inte om jag orkar faktiskt, skönare o sitta här inne i sängen typ. Men skulle behöva ut o springa oxå, hmm.. Inte bra de här! Men ah..

Kanske ska börja skriva här lite oftare typ? Vet inte.. Gjorde juh de förut iaf o de va väll rätt kul men de beror juh på vad man har o skriva så klart, brukar oftast komma med massa onödigt shit men ändå. Haha!

Hare bra! /M

20110204 - Haha ah, somsagt.. Gammal bild!


Godnatt!



Haha :)
(Största fail redigering på höger o vänster sida, men tog bort mina kompisar där, haha! Och orkade inte lägga ner massa tid på det..)


Um..


Ah rubriken vet jag inte vart jag fick ifrån men aja..

Har bara vart hemma o seegat typ hela eftermiddagen men drog mot Tuna Park sen runt 5 tiden. Och sov hela morgonen så gick upp halv 1 men ändå.

Köpte iaf lite skit på Tuna, kan lägga upp bilder snart.. Sen efter de drog jag typ hem o kolla datan o lite så bara. Så nyss har jag iaf käkat och satte mig här igen o sitter väll o snackar med massa folk på msn, fb o lite sånt. Och sen nu ikväll så ska jag väll försöka sova lite i normal tid och inte runt 3 för skolan börjar juh typ om en och en halv vecka så. Inte kul direkt asså! Värsta dåligt väder mesta delen av hela sommaren oxå så. Men den har vart nice ändå faktiskt.

Nu bilder på de jag köpte iaf:





Haha ah, dåligaste bilderna men orkade inte fixa bra så..
Iaf:
Hår-grejjer!? - Typ billigt skit från H&M :) Men då kan man bara slänga o köpa nytt när de går sönder iaf så.
Vristlänk - Oxå billigt skit från Glitter så oxå bara o köpa nytt sen om 2 veckor eller mindre typ. Hehe..
Jenans - Från Gina 500:-



Nu ska jag fortsätta va social med folk iaf.. :)

//Mimmi

Ja..


Städning väntar!

/M

8/8-11


Godmorgon!

Ligger just nu i min säng med datan på magen och vaknade ovanligt tidigt. Väckarklockan va inställd på 9 men vaknade runt 7:30 så gick upp då istället. Tror jag vaknade av att jag inte orkade stänga mitt fönster igår så det vart iskallt här inne. Usch!

Ligger typ här o snackar med lite folk på msn och smsar med lite andra som oxå är vakna tidigt, haha. Men ah jag har iaf inget planerat att göra idag. Kanske hjälper pappa o jobba lite med poolen om han behövde hjälp men vi får se.

Men nu börjar jag bli dö hungrig så ska väll kanske gå ner till köket o fixa nått o käka annars tar jag väll vattenmelon eller nått så länge och väntar på att resten av familjen är vaken så vi kan käka tillsammans. Händer nämligen inte så ofta, hehe.


En dålig bild i bilen från Power Meet.. (:

Puss :*

Snart slut..


Sommarlovet har gått fort och snart är det slut somsagt. Börjar 9an nu till hösten så blir väll kul o så men lovet har gått alldeles för fort alltså!

Lördagen spenderades i stan hos en killkompis på eftermiddagen och senare mot kvällen träffade jag Olivia som kom hem en dag tidigare från Västkusten än vad hon skulle. Drog iaf ner o kolla å-festen men va väll rätt seegt mot förra året så va inte jätte kul men ändå. Va även med Sebbe hela kvällen oxå o träffade Anders, Thomas, Calle o lite annat folk oxå så va rätt chill iaf. Käkade på Subway sen runt halv 11 ungefär på kvällen oxå, haha sent men gott! Sen blev det att kolla lite på fyverkerierna o snacka med lite random folk typ på bron o sen när klockan va runt 1 drog jag och Olivia hem till mig. Så vi la oss väll runt 4 ungefär tror jag.

Imorse när vi sen vaknade runt halv 1 så hoppade jag in i duschen, vi käka frukost o satt o lyssna på lite musik och så. Drog sen in till stan för att kolla runt lite när klockan va runt halv 3 och senare träffade vi även Sebbe på stan. Gick runt lite, käka milkshake på donken o sen drog vi hem till han o kolla på lite film. Senare kom även Jonte så då va vi med honom o kolla ännu mera film men jag smsade väll mesta kanske. Hehe och sen drog vi ut. Drog hem runt 22 sen.

Nu sitter jag iaf här o snackar med lite folk på datan men ska väll ta och lägga mig snart och se om jag kan somna. Mår inte helt ok om vi säger så men iaf.


Dålig kvalité, tagen med min iPod.. Men tyckte jag kunde lägga upp den iaf! :)


Måste bli brunare jaoo! ;o

//Mimmi Nilsson

02:55


Tjenixen!

Klockan är massor och jag borde egentligen sova men gick upp runt halv 1 och sen sov jag 5 timmar på eftermiddagen så kan inte sova nu typ.

Torsdagen spenderades i Sthlm med familjen så vi gick runt o kolla lite o handla lite saker typ. Käka god mat ute och lite sånt typ bara. Träffade även min faster som bor där oxå så de va trevligt! Tur hade vi med tågen oxå, inga förseningar och sånt. Skönt det! Fast va rätt fullt runt 9 på kvällen när vi skulle hem men. Ah, hehe.. Det funkade juh bra ändå.

Imorron blir det nog antagligen att dra sig ner mot stan mot å-festen med familjen eller nått tror jag. Min lillla Olivia är juh på Västkusten igen med familjen så henne kan man juh inte träffa iaf och resten av mina vänner är rätt seega faktiskt. Haha!

Men aja.. Nu ska jag nog ta och lägga mig snart iaf! Börjar ändå känna mig lite trött faktiskt! Tur nog, haha!




Två bilder från Sthlm i torsdags.. Hade ingen kamera med mig så kvalitén är sämst! Men man ser juh ändå! :)

Nu ska jag sova! Puss <3