Lite bilder hemifrån! :)








Nyårslöften!

Jag kan säga att jag har inga nyårslöften iaf. Har aldrig haft och tror nog inte jag kommer ha någon gång i framtiden heller. Men man vet juh aldrig?
 
så nu är min fråga till er:

 


Sista dagen 2011!

*God middag kära läsare!*

Vaknade rätt sent idag, men jag la mig runt halv 2 oxå och sen kunde jag inte somna så det är lkanske inte så konstigt. :)

Sista dagen idag iaf på 2011. Tiden går fort somsagt, känns som om att man precis har börjat 9:an och nu har redan halva tiden gått lixom. Helt sjukt! Men rätt bra ändå, haha! :)

Sitter här vid Har dessutom precis nyss käkat lite frukost oxå, så det blir väll att hoppa in i duschen om någon timma för att sedan fixa sig lite och dra iväg mot Cajsa  i Skogstorp! Chill kväll blir det nog iaf, men även lite smsande med min finaste skulle jag tro. Om han inte dricker för mycket, haha!

Ska iaf sätta mig och fixa lite saker i Photoshop nu, laddade in den i datan nyss. Sen efter det ska jag kolla runt lite på nätet bara o se om det finns nått intressant. Men slänger upp ett inlägg med lite bilder senare oxå! :)

Ha en trevlig dag! /M


Ser juh rätt chill ut med två datorer nu, haha!

Ny dator!

*Tjenixen!*

Sitter just nu i min säng med min nya dator, riktigt nice om jag får säga det själv! För den här krånglar inte iaf! :)

Blev iaf att åka till Elgiganten då somsagt, och det blev ett riktigt snabbköp. Brukar alltid åka o kolla på saker först, sen åka hem och tänka lite mer. för att sedan åka tillbaka om jag verkligen vill ha sakerna. Men just nu känner jag mig riktigt nöjd med den här så sitter just nu och laddar hem alla program till den som jag ska ha. Så det är nice! Men har ännu inga bilder i denna dator, så blir väll att ta lite nya eller lägga in gamla från skivor. För det funkar inte att kopiera över dom andra från den gamla datorn eftersom den är helt konstig.

Men iaf.. Käkade ost-och-skinksås med pasta till lunch/middag. Så hela familjen bakade faktiskt egen pasta. Haha, lite roligt faktiskt, och det blev helt okej oxå. För det smakade juh vanlig pasta iaf! :)

Nu ska jag iaf fortsätta va lite social på facebook, och om jag har tur så kan jag få vanliga msn att funka igen oxå. Shit va skönt det skulle va, haha!

Hör av mig imorgon iaf, med lite bilder oxå förhoppningsvis! Trevlig kväll & sovgott!
/M



Oj..

Haha insåg precis att jag hade somnat u typ 10 min medans jag låg i sängen och smsade. Lyckat! Jo men eller hur..

klockan är iaf redan typ halv 4, och tiden går fort som bara den. Vart vaken sen 7 lixom, så inte sp konstigt att jag är trött heller men ändå.

Tror iaf att det blir o käka om ett tag, eller vi skulle baka pasta först. Haha, värsta konstigt men mamma sa det iaf. Sen ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det väll att dra sig mot Elgiganten med pappa eller nått för att köpa/kolla på en ny dator till mig. Yeye! Haha, så hoppas på att jag hittar något då, för jag måste verkligen ha en ny!


Lite mysig bild faktiskt! :)

Måste säga att det faktiskt finns rätt trevliga ställen här i Eskilstuna!








11:17

Suttit och kollat igenom lite gammla skivor nu med bilder och hittade lite man kan ladda upp framöver iaf. Så det är tur, haha! Men dom kommer verkligen inte ha samma kvalité som dom senaste jag har laddat upp, eftersom dom gammla är tagna med en digitalkamera.

Har iaf nyss käkat lite frukost. Så det blir väll kanske att hoppa in i duschen eller nått snart och så får vi se vad som händer senare. Just nu sitter jag bara här o smsar med lite folk typ. Trevligt trevligt!

Men nu ska jag iaf sätta mig och kolla runt på lite olika datorer på internet så får vi se om jag hittar nått vettigt. Pappa sa att vi kanske kunde åka o köpa en inom en kort framtid. Så det blir nice isåfall!


30/12-11

*Godmorgon!*

Vaknade riktigt tidigt idag, runt 7 faktiskt. Men gick upp för en stund sen. Försökte fixa min dator, och trodde det skulle gå bra ett tag, men sen fastnar den juh som igår. Ååh, blir så trött på den! Men får väll försöka ta och köpa en ny så fort som möjligt, och har man tur kanske mamma och pappa kan betala den, åtminstonde lite iaf.

Har oxå tänkt att jag ska försöka leta fram några gammla skivor med bilder på som jag har bränt ner förut, så jag har nått material att komma med. Så vi får se hur det blir med det. Tror jag har några sånna iaf, men vet inte hur bilderna där ser ut.

Ingen aning om vad som händer idag. Men kanske blir att dra ut o träffa en killkompis mot kvällen eller nått, när han har slutat jobbet. Men vi får se, för nu ska jag iaf kolla runt lite i min facebook och sen käka frukost när pappa kommer in från garaget. Han är alltid uppe tidigt och bygger på sin bil han håller på med. Jag fattar ingenting men vet att det ska bli nån Hot Rod iaf eller vad dom nu heter. Haha!


Kan meddela om att där jag sitter nu ser det ut sådär! Måste säga att min säng va lite skönre faktiskt, haha! Men kanske inte lyckas somna framför datan varje gång jag är trött nu istället? ;)


Usch bild från igår..


Sitter inne på iPoden nu..

Ligger i sängen just nu o kollar på filmen som går på 1an. Eller okej, jag har inte börjat kolla för jag smsar och skriver här lite mer. Haha! Men ändå..

Kan iaf meddela att uppdateringen här verkligen inte kommer bli bra alls. Alla bilder jag har tagit finns i min dator, och den funkar inte ens att starta längre, men måste försöka lite mer imorgon, fast tror inte jag kommer lyckas. Så nu är verkligen inte mitt humör på topp om vi säger så!

Ska iaf fortsätta sociala mig på sms nu, så hör av mig nån gång framöver men kan alltid ta nya bilder och snabbredigera dom i en annan Photoshop verision i den andra datorn. Sen kan jag juh använda brorsans när den är ledig oxå.

Ha en trevlig kväll läsare! /M

Skit dålig bild här, tagen med min iPod 4S. Men vad ska man göra åt saken lixom..?


Min dator kraschade, igen..

Så just nu sitter jag vid "familje datorn" om man ska kalla det så. Haha! Men aja.. Man är juh van vid att min dator inte funkar vid det här laget, med tanke på att den redan har kraschat 3 gånger det senaste halvåret. Haha, riktigt lyckat asså. Men så äre!

Har iaf kommit hem från Tuna Park nu, och fastnade då här för jag tänkte att jag kunde uppdatera lite. Men hittade iaf inget där borta på mellandagsrean. Men drog till Elgiganten efteråt och köpte tomma CD:skrivor som jag kan bränna ner saker på åtminstonde. Fast nu har jag juh ingen fungerande dator på ett par dagar så kommer juh inte kunna göra det heller.

Blir väll att fika om ett tag tror jag iaf. För mamma hade bakat, mumms! Annars vet jag inte vad som händer ikväll..

Ska iaf gå och se om det har hänt något med min dator nu, ominstallerar hela operativsystemet så kanske har tur!

Hör väll av mig senare om jag får tag på en dator, annars blir det blogg genom appen för iPhone i min iPod. För i mobilen har jag ingen till Android, o då blir inläggen helt fail bara. Haha!

Trevlig kväll! /M

Käka om ett tag!

Blir snart att käka sa pappa till mig nyss, men kommer fan inte ihåg vad han sa att vi skulle käka. Haha, lyckat lixom. Men aja.. Mat blire väll iaf, haha!

Efter det ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen blir det väll att dra sig mot Tuna Park tror jag nog, med familjen o kolla runt lite. Skulle behövas lite nya kläder nu tycker jag! Men det behövs väll alltid? JA!

Hör väll av mig senare innan jag drar eller när jag har kommit hem. Så hörs väll då! För nu ska jag fortsätta sociala mig lite med trevligt folk på msn och facebook!

Hare! /M


Foton!








Ladda batterierna..

Vaknade klockan 8 imorse, men sen somnade jag om som tur va. Så nu har jag nyss vaknat igen, och känner mig hyfsat utvilad iaf, och det är skönt!

Insåg precis att min mobil va död, så nu va jag tvungen att ladda den. Så när jag startade upp den igen ramlade smsen in. Åh, då blir den juh typ lagg först. Men aja.. Bara att använda den lite senare dårå.

Vet inte vad som händer idag iaf. Funderar på att dra till stan eller Tuna Park o leta runt lite på mellandagsrean innan den tar slut. Kanske finns nått snyggt kvar åtminstonde? Annars får man väll sätta sig här vid datorn o beställa hem lite saker annars. Men det är juh roligare att köpa direkt i affären och slippa vänta på grejjerna!

Vet iaf att jag måste tvätta min spegel från massa hårspray. Haha, så blir att göra det idag åtminstonde tror jag.


Slänger in en gammal bild sålänge..

Blev inget bloggande..

*Tjenixen!*

Nu är jag hemma efter en fin och trevlig kväll hos Cajsa & hennes familj. Käkade gott, och spelade mest Wii typ, men även på hennes iPad. Den är chill, haha!

Sitter här nu framför facebook, så kände mig juh tvingen att blogga lite nu även om klockan är mycket, men då finns det juh någonting att läsa imorgon för dom som kollar in tidigt när jag sover typ, haha!

Har inte heller någon aning om vad som händer imorron faktisk, kanske blir att dra ut o träffa folk, vettefan. Men vi får se. Men ska juh sova först innan, så är juh ett tag kvar lixom. Hehe!


En god efterrätt! Vit chokladmousse med bär.


En till dålig bild från innan vi åkte. Ingen blixt på, så ljuset blir dåligt av denna digitalkamera.


Satt även och spelade Wii somsagt. Haha, kul spel dedär! ;) Men körde även lite Resident Evil, eller vad det nu hette. Spel är det för mig åtminstonde!

Nu ska jag kolla runt lite till på facebook bara, och sen blir det att sova. Klockan är juh över 1 redan. *Oouupsss*

Natti! /M

Mot Cajsa next!

Perfekt timing oxå! För ska dra innom 10 min. Haha, så hinner blogga lite snabbt iaf. :)

Blir iaf att dra sig mot Cajsa & hennes familj nu. Så uppdaterar väll kanske bloggen via mobilen eller någonting. Ska försöka med det iaf. Hehe, men vi får se!

Hinner iaf inte skriva mera nu så slänger in en bild istället, tagen nyss!


Dåligaste kvalitén någonsin typ, haha. Men jag har blottom + att det är en vanlig digitalkamera..
Ser dessutom ut som 100 lager brunkräm i ansiktet haha, men det är ljuset som gör det helt cepe.. Använder inte sånt!

Ha en trevlig kväll! Puss /M

Börja fixa sig lite smått snart..

Ska väll snart hoppa in i duschen för att fixa mig lite innan vi sätter oss i bilen och åker iväg.

Men nu först ska jag gå ner till köket o käka en banan, och efter det damma av min tv. Så pappa slutar tjata om att den kan börja brinna. Haha, o de är juh inge bra. För då slutar det juh som med min hårfön jag hade förut. Riktigt illa! Men aja..

Hör av mig senare!


Vaknade nyss..

Vaknade nyss så ligger fortfarande kvar i sangen så nu får det bli en mobilblogg.
Somnade typ runt halv 4 så man är skapligt trött iaf, haha! Men aja..

Idag blir det väll iaf att mest vara hemma tror jag. Sen ska jag juh iväg med familjen mot kvällen så det blir chill! Så vi får se vad Cajsa och jag hittar på! :) Men det blir säkert nice iaf.

Nu ska jag väll iaf gå upp snart kanske, och skicka iväg ett sms till finaste om att jag är vaken. Men maste juh blogga först lixom? ;) Haha nejdå, men tyckte att det kunde behövas eftersom jg vaknade sent och klockan redan är strax över 12 så. :)

Ha en fortsätt trevlig dag åtminstone! /M


Nått av det bästa som finns! ♥

Oj, klockan är mycket nu!

Kom hem runt kvart i 1 nu på natten, efter att ha vart ute med lite folk.
Tog bussen till stan och mötte upp Jonte där, sen träffade jag Sebbe en snabbis och efter det drog jag och Jonte vidare mot donken för han skulle käka lite. Sen kom Olivia dit oxå.
Vi chillade vidare ner mot torget igen, och snackade med lite folk där. Sen tog vi bussen till Skiftinge hem till Olivia, eftersom hon hade lägenheten själv. Mötte dessutom upp Anders utan för Ica Maxi när vi gått av bussen, så det blev att chilla med lite film och kuddkrig hos Olivia sen.

Fick sen skjutss hem av pappa, så vi skjutssade även hem Anders och hans cykel oxå till Torshälla. Haha, perfekt! Så nu sitter jag iaf här hemma själv med datan i sängen och snackar med lite folk. Dricker även hallonsoda och käkar något konstigt godis. Haha, aja..

Hade iaf tänkt att sova strax, klockan är juh somsagt massor nu. Och jag är dessutom as trött eftersom man inte kunde sova pga. stormen som va här igår och i förrgår natt. Inte kul kan jag lova! Men sånt är livet ibland, haha.

Har dessutom gift mig nu idag, haha! :)



Haha ne, men skämt o sido.. Folk i min ålder håller juh på sådär.. Så det är väll inget med det, haha!




Två gammla bilder igen, men jag har inte hunnit fota några nya den sista tiden så det får bli så! :) Men jag gillar dom faktiskt!

Godnatt mina fina läsare! /M

Nu drar jag ut!

Nu taggar jag ner till stan för att möta upp lite folk och så får vi se vart det slutar sen.


Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Fastnade i tele 1 timme med Jonte..

Så då blev det inte att dra ut och springa förut. Men så äre.. Insåg precis att jag inte har käkar något på hela dagen heller, orkade inte med frukosten förut. Haha, lat som man är ibland. Men ska snart käka kyckling och pommes med familjen så det blir perfekt!
Sen ska jag väll hoppa in i duschen och fixa mig lite snabbt, för att sedan dra mig ner mot stan och träffa lite folk tror jag. För nu kunde dom tydligen igen, haha. Totalt katastrof ibland asså, men så äre. Så hann inte ut o fota något förut heller, men så äre.

Sitter iaf jus nu här och smsar med massa folk och lyssnar på musik. Så det är hyfsat chill faktiskt!

Men hör väll av mig senare innan jag drar, eller efter att jag har kommit hem. Ingen aning om hur länge jag blir ute men inte för länge åtminstonde för jag är trött som jag vet inte vad, som vanligt lixom. Haha!


Ut & springa!

Ska nog faktiskt ta och dra ut o springa en runda tror jag. Det är juh väldigt fint väder, så det är säkert skönt och komma ut lite oxå i solen. Sen efter det hoppar jag väll in i duschen och sen får vi se om jag kanske ska gå ut o fota lite. Skulle behövas lite nya bilder här tror jag. Haha! Men vi får se. Uppdaterar väll senare iaf! :)




Två bilder från Åre 2009 :)

27/12-11

Helt sjukt hur mycket det blåstee här inatt. Kunde juh inte sova ens. Så tror jag somnade runt 3 eller nått, så har precis gått upp ur sängen och druckit lite juice till frukost bara.

Kvällen va planerad.. Ända tills för en liten stund sen, haha. Skulle juh hem till Olivia med Jonte och Anders, men verkar inte bli av nu. För dom är såååå bra på att planera saker i förväg lixom. Men aja.. Får väll bli nån film och smsa istället kanske. Eller sitta o snacka tele ett antal timmar, haha. Va ett tag sen nu faktiskt. :)
Kanske även ska städa lite? Tror jag behöver damma av min tv och byrå lite, haha. Va typ en vecka sen eller nått och man ser juh minsta lilla damkorn direkt typ på svarta möbler. Illa lixom! Men så äre..

Men vi får se, kanske blir att ta en fika på stan med Jonte annars bara o sitta o snacka i nån timme kanske. Rätt chill de oxå juh. Även om man känner sig lite halvt tjock. Haha nejdå, men ändå. :)




Två gamla bilder! :)

Måste bara säga att jag älskar min klocka!


Jag tycker om den iaf, sen får ni tycka vad ni vill! Haha :)

Sitter här just nu o kollar runt på lite kläder, så får se om jag hittar nått att beställa. Skulle va fint det isåfall! Så ska fortstätta kolla lite till innan det blir sängen för min del. Klockan är juh rätt mycket redan faktiskt!

Ha en fortsatt trevlig kväll läsare! /M


26/12-11

Hemma nu efter en tur på Tuna Park och solning på stan.

Träffade en hel del folk på Tuna som man kände, typ Robin, Simon, Sanna, Zeinab mm.. Letade även efter nått att ha på nyår, men finns väll alltid något hemma annars, för där borta va det så jävla mycket folk nu eftersom det är mellandags rea nu, så jag gav upp. Haha! Fick istället skjutss till stan av mamma & pappa, så mötte upp Olivia där och så drog vi och solade. Skönt! Och man ser juh resultat direkt oxå, så det är nice. :)

Har iaf duschat, käkat och lite sånt nu efter att jag kom hem. Så nu sitter jag här och kollar runt lite bara. Typ facebook och sånt, den är juh halvt bombad. Som vanligt, så det är juh inget nytt men ändå.

Imorgon ska jag iaf träffa Jonte och Olivia vet jag, och frågade även Anders nyss om han skulle med. Så får se vad vi ska hitta på. Men Olivia hade en hel lägenhet för sig själv så blir nog antagligen att softa där med musik eller nån film bara, och ta det lugnt helt enkelt bara med trevligt folk! :)


Nu ska jag iaf vara lite social med folk på datan tror jag, så hör väll kanske av mig senare igen! Hejjs så länge! /M

Mot Tuna Park strax!

Har fixat klart mig nu, duschat och så bara. Nått annat orkade jag inte.

Ska iaf till Tuna Park först med familjen somsagt och kolla om jag hittar nån tröja till nyår eller nånting liknande. Sen blir det lackleggings till det tror jag. Så det blir inget speciellt direkt. Men det är juh snyggt ändå! :)
Efter Tuna Park drar jag vidare mot stan för att möta Olivia och drar och solar. Blir as nice! Sen taggar jag väll hem o duschar efter! Så vi får se vad som händer då.


Snyggt..


Måndag!

*Godmorgon!*

Vaknade för en stund sen av att nån ringde på min mobil. Lyckat lixom, men man får väll ändå tacka för det för då sov jag inte bort hela dagen iaf! Haha, så ska väll snart käka frukost med familjen iaf, här käkar man juh rätt sent. Yeye, hehe!

Senare mot eftermiddagen blir det väll att åka till Tuna Park här i Eskilstuna och kolla runt på lite grejjer. Måste även fixa klockan jag fick i julklapp för den är för stor runt min arm, så den åker bara av om jag har den på mig. Men ska även till stan en snabbis för att möta upp Olivia för att dra och sola. Om dom ens har öppet idag, de vettefan. Men vi kan juh kolla åtminstonde, sen blir det väll att dra hem och duscha. Får se om man drar ut senare mot kvällen igen oxå, men jag tror inte det.


Haha, värsta söt!

1000kr fattigare nu, haha!

La ner nästan 1000 spänn på fri surf & gratis sms till alla operatörer i 1 år nyss. Vettefan om de va värt det, men borde juh tjäna på det i längden så! :) Fixade även displayskyddet jag fick igår, så det blev perfekt! Men det står att det ska torka i 12timmar och att man inte ska använda mobilen förrens dess.. ;o Palla! Haha, vi kör på direkt istället! :)

Sitter iaf här just nu och smsar med lite folk, snackar även med några på facebook oxå. Så de är rätt chill faktiskt, men ska väll kanske sätta på tv:n strax och gå ner och hämta popcorn eller nått godis kanske. Tror vi har de hemma iaf, brukar va så. Hehe..


Bild från i somras! :)

Vet inte om jag bloggar mer innan jag ska sova ikväll, så säger godnatt redan nu till er och ha en fortsatt bra kväll!

17:57

Käkat lite middag och efterrätt med familjen + farmor & farfar för ett tag sen. För det bestämdes tydligen igår att dom skulle komma hit o käka idag. Haha, hade helt totalt glömt bort det asså!

Jag har iaf hamnat här, och är inte så jättesocial med dom andra. Men det är nog inte min brorsa heller, för jag tror han sitter och spelar. Haha! Men jag är social med lite folk på msn, facebook och sms istället! :) Yeye!

Ingen aning om vad som händer senare, men tror jag ska sova rätt tidigt iaf. För jag är trött som jag vet inte vad. Håller typ på att somna här framför datorn. Haha, men så äre ibland! Men det kanske blir att kolla "Dödligt Vapen 2" på 6an eller nått kl. 22 iinnan jag ska sova. Vi får se hur det blir!



Katastrofad bild från igår..

Hittade lite bilder från i sommras! :)










Kommande veckan, halvt planerad..


Mina julklappar..

*Godmorgon!*

Sitter i min säng just nu och lyssnar på musik. Rätt chill faktiskt, så tänkte att jag kunde blogga lite nu.

Är hyfsat trött oxå, för jag la mig runt halv 2 tror jag, eller nått och vaknade innan 10 oxå faktiskt. Men sen somnade jag om till typ halv 11. S¨har tyå bara hunnit käka frukost och lite så.

Tror iaf mamma & pappa åkte iväg för att lämna tillbaka blue ray spelaren, eftersom jag inte ville ha den. Haha! Så får väll pengarna när dom kommer hem så det blir finfint!

Men jag fick iaf:

Ögonskugga, haha använder aldrig det men skitsamma.. + Displayskydd till mobilen med bra kvalité, haha!


En klocka med halsband till.. :)


Britney Spears nya parfym, Cosmic ♥



Och det där.. Men ska somsagt inte ha blue rayen! :)


Nu ska jag nog ta och göra något vettigare än att sitta här hade jag tänkt, men tror nog jag blir fast här ändå. Haha, as usual.. Typ!

Ha en fortsatt trevlig dag! /M


24/12-11

Sitter fortfarande hemma hos farmor & farfar, men kollar lite tv just nu och socialar mig med folk på msn och fb. Så det är rätt chill. Tror det typ är Götakanal 3 på tv:n just nu som är på, så kollar inte speciellt mycket men ändå. Haha, sitter mer eller mindre här med hörlurar på mig och lyssnar på musik. Yeye! ;)


Papa Roach - Scars ♥

Har iaf fått jättefina pressenter, även om förra julen kanske var något bättre, haha nejdå. Men fick juh min systemkamera då. Men har fått jättefina idag oxå! :) Så kommer upp bilder på det imorgon när jag väl är hemma och kan fota dom, haha! :)

Men tror nog att jag ska fortsätta vara lite social med mina fina vänner och okända på msn och fb typ. Så ha en fortsatt trevlig kväll/natt för det ska jag ha! :)

/M


GOD JUL!

Sitter just nu hemma hos farmor & farfar och har precis käkat massa god julmat! Dom flesta satt väll och kollade på Kalle Anka när jag käkade, det är juh typ tradition lixom. Men om jag ska vara ärlig så har jag ALDRIG kollat på det. Inte ens när jag var liten, och det är juh rätt sick egentligen, haha! Men så äre..

Men nu ska jag iaf sociala mig lite med dom andra här, så får vi väll se om jag hör av mig senare eller om det får bli imorron. Men det märker ni väll. Ska väll iaf öppna julklapparna runt 19 kanske. Brukar alltid göra det på kvällen som tradition, haha. :) Men fick öppna en imorse iaf. Fick en blue ray spelare, men ska lämna tillbaka den för jag gillar inte märket. Men aja..


Julafton imorgon!

Julen ska jag fira tillsammans med min familj och farmor & farfar. Så blir väll att dra hemifrån runt 2 imorgon till dom. Så då måste jag upp rätt tidigt. As nice, eller inte. Hehe, men sånt är livet lixom.

Nyss har jag iaf kollat på en film, nån komedi typ. Hade ändå inget vettigare för mig. Så nu ska jag gå ner till köket och hämta nått o dricka sen blir det nog att packa ur min väska. Inte hunnit med att göra det sen igår när jag kom hem från stan. Haha, så kanske är dax nu?

Men jag säger iaf godnatt nu till er som läser, så får vi se hur uppdateringen blir imorgon. Tar iaf med mig datorn till farmor & farfar, men tror det blir rätt dött här på bloggen ändå. Men det märker ni väll.




Fredag eftermiddag!

Fixat julgranen nu, så är nästan klar. Käkade även och var duktig och diskade. Har fortfarande inte köpt någon ny diskmaskin och den har vart sönder i typ 1 år nu. As jobbigt, haha! Men så äre..

Sitter iaf här just nu och gör ingenting vettigt alls. Bara kollar runt på lite bloggar. Men de är rätt kul! :)
Men ska väll försöka hitta på något om ett tag kanske.

Fick iaf brev från USA igår, från mina kompisar. Så känns som att jag måste skriva och tacka till nyår typ. Haha nejdå, men det kan man juh göra för att vara trevlig lixom! :)


NU: Fixa julgranen!

Kom nyss in, för jag va nere i garaget och hämtade massa lådor med julsaker i. Haha, katastrof mycket saker typ! Men aja.. Så äre iaf! Så nu ska jag hjälpa pappa att fixa lite med dom och så får vi väll se vad som händer senare idag.


Köpte ett till minneskort till kameran igår, haha! Det va rea på den med 4GB så det va därför. x)



Hyfsat tjockt asså! ;D Käkade juh kebab igår med.. "/

23:53

Är hemma nu, eller har vart det ett tag. Hehe, men det gick iaf bra att handla och så med mamma. Träffade även massa folk där inne, kul o komma med morsan då lixom. Haha, nerå men aja..
Letade efter morotsjuice dessutom, men hittade ingen.. Så då blev jag sur, haha!

Ska väll sova om ett tag tänkte jag oxå. Så det blir väll snart kanske, eller jag vet inte. Är juh ledig imorron iaf! Men säger godnatt nu ändå!

Men lyckades hitta en gammal låt, haha! ♥


Nik Kershaw - The Riddle

HAHA! :D


Beställde även nya linser för ett tag sen. Ca 1000 spänn för typ 6månader! ;o Aja.. Inte jag som betalar så! ;)

Julklappar fixade!



Dom sista julklapparna är fixade nu, dom på bilden! Så det är skönt! För snart är det juh julafton redan, känns verkligen inte som det eftersom tiden går så himla fort! ;o

Men nu ska jag iaf dra iväg med mamma och handla lite mat på Ica Maxi. Haha, dom stänger juh 23 så det blir bra! Hör väll av mig senare! /M

Haha, klockren!


Hittade den på Nour's blogg, så va bara tvungen att lägga upp den asså! x)


Somnade i 2 timmar nyss!

Haha blev så jävla trött av att sitta här o snacka med massa folk så tillslut gav jag upp och gick och la mig istället. Somnade typ direkt, och vaknade för ett tag sen så jag hann sova i 2timmar iaf. Riktigt skönt!

Pappa kom upp och sa att mamma skulle köpa kebab till mig idag oxå. Hmm.. Perfekt 2 gånger på 1 vecka? Svar nej! Men vad ska man göra lixom? Ingen orkar laga mat, pappa är sjuk och mamma kommer hem sent från jobbet för hon skulle till stan innan hon kom hem oxå. Och tro verkligen inte att jag ställer mig o gör mat till 4 pers första kvällen av lovet när jag dessutom är as trött.. Haha! ;)


Just nu, yeye! (Absolut inte smutsig skärm!)

JULLOV NU!

Käkade för ett tag sen med pappa efter att han hämtade mig i Torshälla. Så nu sitter jag här.

Skolan va iaf chill. Avslutning bara lixom, så fick först lyssna på när lärarna sjöng julsånger och sen fick vi massa fika nere i klassrummet. Efter det betygen och sen slutade jag 09:45 typ. Lite tidigare en beräknat!
Drog iaf till stan då och mötte upp Olivia, sen drog vi till solariumet. As chill, så ska dit på måndag igen, eller nån annan stans. Är brun tills nyår då åtminstonde! Yeye! ;)

Ska iaf lägga mig i sängen o softa ett tag nu. Har man lov så har man lixom! Synd om polarna som jobbar, haha! ;)


Work Out - J. Cole

Jullov imorgon, så godnatt!


Förrgår typ..
?


Hemma från stan & lite annat!

Va juh somsagt på stan o träffa Jonte där. Även Emilia och Ella en snabbis oxå + Sebbe och Mickis. Hehe!

Gick iaf runt och snacka mest. Sen drog jag o Jonte till caféet inne på stadsbiblioteket och sen kom hans pappa så vi satt där och fikade lite. Mys! Sen drog jag tillbaka till Torshälla, och mamma hämta upp mig där straxt innan 17. Åkte då tillbaka till stan, (haha smart att inte bara ha träffats där lixom?) och köpte lite saker sen drog vi till nån annan affär och köpte lite julklappar och så bara. Så nu är jag hemma iaf! :)

Imorron blir det iaf skola mellan 08:30-ca 10:00. Få betyg, lyssna lite på mina lärare, fika osv.. Sen taggar jag till stan för att träffa Olivia där, för hon skulle till sjukhuset innan, och efter det drar vi till typ World Class och solar. Yeye, eller jag tror stället hette så där det låg. Haha!

Mitt nyår är oxå planerat nu faktiskt! Så det blir att dra till Skogstorp och va med Cajsa och hennes familj o några andra dom känner. Min familj skulle till Fröslunda, och jag pallar inte va med dom där. Det blir bara seegt, för jag har inget att göra där. Sen är det typ tradition att jag och Cajsa firar nyår tillsammans oxå. Så det blir väll att slagga där över natten oxå, så det blir chill! :)

Men aja.. Nu ska jag iaf gå ner till köket och göra två feta ostmackor. Blev fan hungrig, haha! :)



Mitt hår ser lite skelt ut! ;o

Snart mot stan!

*Tjenixen!*

Slutade juh skolan tidigt somsagt så har hunnit käka och även duschat nu.

Spelade badminton imorse i 1,5timmar med Olivia. Riktigt nice! Sen hade jag blid och efter det bakade jag pepparkakor bara. Så dagen har vart chill!

Ska iaf dra mig mot Torshälla om ca 1 timmer, och efter det vidare mot stan för att träffa Jonte. Va typ hur länge sen som hellst. Haha nerå! Men det blir chill iaf! :)

Men nu måste jag fixa det sista innan jag ska tagga, så hör väll av mig när jag kommer hem eller nått. För det ska inte bli för sent iaf. Haha, måste juh upp tidigt imorron till skolan oxå så. Dessutom är jag as trött oxå!


20/12-11


Nu ska jag sova! Och det blev ingen hjälp åt mamma & pappa på hela kvällen heller. Satt och spelade gitarr istället, för det är mycket roligare!

Imorron blir det skola från 08:30-12:15 tror jag, och efter det taggar jag hem och käkar och fixar mig lite kanske. Sen ska jag till Torshälla, för att möta Jonte och sen tagga vidare mot stan. Så det blir nice! Vet inte vad vi ska göra, men finns väll alltid nått. Snacka åtminstonde, haha! :)

Godnatt! /M




Bling bling skal på Ipoden, haha! ;)

Lång dag!

Började 08:20 och slutade 15:25. 5min rast mellan varje lektion och bara 45min lunch. Fan, man har juh inget liv på tisdagar asså! Så just nu sitter jag här och är halvt död. Men vad gör det lixom? Orkade inte ens fixa mig innan skolan imorse heller, så drog dit osminkad. Haha, soft..

Känner mig trött oxå som jag vet inte vad. Somnade inte förrens runt halv 2 inatt, och gick upp 06:20. Så det va inte så tidigt, men ändå. Sovit ca 5 timmar lixom. Det blir man inte helt pigg på asså!

Men nu ska jag nog kanske ta mig ner till garaget och hämta lite julsaker eller nått. Både mamma & pappa är sjuka, så man jag juh va snäll och hjälpa till lite, eller hur? Haha! ;)

Måste göra en ny header oxå dessutom, den jag har nu ser inte klok ut, haha!



Sova..


Hade tänkt gå och lägga mig nu. Somnade juh somsagt förut, så är hyffsat trött asså. Haha, lyckat lixom! Men aja.. Har iaf bara suttit här o kollat lite tv nu mot kvällen och smsat. Så nu ska jag göra mig iordning och packa väskan för imorgon till skolan!


Somnade! ;o


Herregud haha, somnade för ett tag sen och vaknade nyss av att pappa kom in i mitt rum efter jobbet. Somnade på mage med datan framför mig. Snacka om att ha ont i nacken just nu asså. Låg juh inte bra med huvet iaf om vi säger så, haha!

Ligger här i sängen och smsar lite nu iaf. Men ska nog ta tag i mitt slöjd arbete till skolan. Har juh lektion imorron så kanske ser lite bra ut om man har jobbat lite hemma även om mina betyg är klara redan. Hmm..




19/12-11


Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik. Mamma fixade nyss in pengar i mobilen åt mig oxå, så nu kan jag smsa och ringa igen eftersom mitt Comviq Kompis gick ut igår.

Skolan va väll som vanligt idag bara typ. Vanlig dag, och det blir en vanlig dag imorron oxå. Sen har jag profildag på onsdag och torsdag är det avslutning så slutar as tidigt då. Fattar faktiskt inte varför dom inte kan lägga avslutningen på kvällen på onsdagen istället? Skulle va mycket bättre juh. En hel sovmorgon till på torsdagen lixom? Men aja..

Min vecka ser iaf ut såhär hittills:

Skräp..










NU: Redigera bilder!


Är helt seegt..

Ligger i sängen och känner mig helt seeg. Har lust att gå ut eller nått, men vädret är juh inte så jätte trevligt så jag blir nog inne på mitt rum ändå. Ska ändå bli rätt skönt att komma iväg till skolan imorron, inte vart där på länge eftersom att jag har vart sjuk. Så har nu under den senaste tiden bara legat i min säng och kollar film, tv och suttit här vid datan. Eller ah, jag har suttit med datan i sängen. Haha!

Har iaf suttit och kollat runt på lite bloggar. Har inget bättre för mig, haha. Så det är rätt kul ibland faktiskt och se vad man hittar lixom. :)


Gammal bild från i somsas. Haha, det va inte så kallt som det ser ut! ;)

Godmorgon!


Vaknade för ett tag sen och fyfan vad trött jag är just nu. Kunde inte somna heller efter att jag hade lagt mig igår. Ingen aning om varför men låg vaken till klockan 4 iaf. :(

Ingen aning om vad som händer idag. Men det blir att vara hemma vet jag iaf! Sen imorron blir det skola. Två vanliga dagar kvar, en profildag och sen avslutning på torsdag. Efter det lov till den 9 januari. Så jävla skönt! Så det blir att chilla sönder med livet förfan! Ska nog dra till solarium med Olivia oxå hade vi tänkt. Kommer bli as nice!


02:17

Har suttit och kollat på "Kaka på Kaka" och just nu sitter jag och kollar på "Veckans Brott". Fastnade faktiskt framför tv pga. det. Haha, illa! Men så äre! Men snart ska jag sova iaf hade jag tänkt. Eller ah.. Jag måste nog, haha!

Hör av mig imorron! Go'natt! /M

Kollar tv!


Ligger just nu och kollar på tv. Nån film på 4:an just nu, och den är väll helt okej faktiskt. Men just nu vare reklam så då kan jag juh skriva lite här, jaoo! ;) Haha nerå..

Ska väll sova om ett tag oxå kanske, men filmen slutar väll om lite mer än en timma så ska kolla klart på den först. Sen kanske jag fastnar inne på msn, haha. Man vet juh aldrig?

Ha en fortsatt trevlig kväll iaf! /M


Snart julafton & nyår..

Hmm.. Tiden går fort asså! Och just nu sitter jag här och kollar igenom massa gamla bilder från 2011. Tänkte att jag kunde lägga ut ett inlägg med massa sånt i typ 1 Januari 2012 eller nått. Haha, så vi får se! :)

På julafton vet jag iaf att jag ska hem till farmor och farfar med familjen och käka och lite sånt. Sen får vi väll se om min faster och hennes kille kommer dit oxå från Stockholm, det vet man aldrig. Men det blir säkert trevligt iaf!

Sen på nyår vettefan vad jag ska göra. Antingen så drar jag ut till Lista, nått ställe lång ut åt helvete typ med lite folk och smäller raketer, festar, dansar, ah, you name it.. Annars blir det att vara i stan hemma hos en polare i hennes lägenhet för hennes föräldrar skulle iväg, så blir väll lite festande där isåfall. Annars är jag ute med Jonte i stan bara o chillar runt lite. Kanske käkar? Ah jag vettefan. Eller så drar jag till Skogstort och är där med Cajsa, det är juh typ nåstan tradition att vi alltid firar tillsammans. Eller så hänger jag med familjen till Fröslunda til några bekanta där, och käkar o lite sånt. Så jag vettefan vad jag ska göra. En annan polare ville att jag skulle till Södertälje och ännu en annan att jag skulle tagga till Örebro, men tror jag blir kvar i Eskilstuna iaf. Men aja.. Vi får se somsagt!


Nickelback - When We Stand Together


Bästa vän ♥

Sitter på kanten av min säng just nu o snackar med lite folk på msn. La nyss på telen efter att ha snackat med Jonte ett tag, va rätt länge sen faktiskt. Men han skulle käka nu, och det ska väll jag med kanske. Tror jag, haha!

Har iaf städat hela min garderob, och slängt massa saker i tvätten. Så nu ska jag kolla igenom lite gamla bilder i datan tänkte jag och så får vi se vad som händer senare.
Men det blir iaf att vara hemma hela kvällen vet jag! Så det blir väll att kolla film eller nått bara, om jag har några i datan. För min data lägger typ alltid av när jag laddar hem filmer, ingen aning om varför. Men den lyckas alltid få blue screen just då. Haha, lyckat lixom.


Bästa vän & jag, yeye! ♥

17/12-11


Vaknade för ett tag sen, eller ah.. 1 timme sen kanske. För jag somnade om igen när jag vaknade klockan 10.

Har iaf hunnit med att käka frukost, smsa lite, lyssnat op musik och även snackat tele med Sebbe för en liten stund sen. Han ringde bara o snackade lite om ingenting typ. Haha! Men aja..

Kan iaf säga att jag har fan ingenting att göra. Så tror jag ska städa igenom min garderob och alla lådor med kläder eller nått. Skulle nog behövas kanske!? Yeah! Men jag måste ha en till garderob asså, haha! Pappa får köpa en..


Fredag kväll & sova tidigt!

Ska nog snart sova tror jag. Sitter just nu här iaf, och har nyss städat mitt rum lite och även spelat lite gitarr. Nice nice! Men känner mig även lite trött faktiskt, så det ska bli skönt att få sova lite! Men ska dricka upp mitt vatten först, haha. En liter kvar! Yeye!


Fint efter duschen jaoo! ;o

 

Säger iaf godnatt nu, så hör jag väll av mig imorron! /M

Fixa rummet, nästa!


Nyss kommit ut från duschen så här på kvällen, så ska fixa nya lakan o lite så nu i min säng sen fixa lite annat på rummet. Skulle behöva släpa upp damsugaren, men orkar inte. För jobbigt i trappan, haha! Lat som man är, eller nej. Bara mer bekväm, förresten! ;)


Kebabtallrik hemma snart!


Ligger just nu här i min säng på mage och väntar på att pappa och brorsan ska komma hem med en fet kebabtallrik åt mig från Torshälla. Är inte jättehungrig, men ska ändå bli gott som fan!

Har fixat till lite saker här nu på bloggen oxå, men måste fixa till lite inne i kommentars grejjerna oxå tror jag. Vettefan hur man gör med alla jävla fucking koder, men det blir väll bra tillslut ändå kanske? Haha!

Ingen aning om vad som händer i helgen iaf, men det blir nog bara att vara hemma eftersom jag inte är helt bra ännu. Men kanske blir att dra ut o fota lite eller nått. Skulle nog behövas en del nya bilder!


16/12-11

*Tjenixen!*

Sitter här just nu och försöker fixa bloggen lite. Går inge bra, haha! Men så äre ibland.
Fast det ser faktiskt rätt bra ut om jag ska vara ärlig. Men måste fixa lite små saker till, det ser lite konstigt ut fortfarande tycker jag. Men aja..

Har vart hemma från skolan hela dagen idag oxå iaf. Rätt skönt faktiskt, fast hade nog kunnat dra till skolan men orkade ändå inte. Haha! Så det får bli på måndag istället. :) Sen får jag juh jullov på torsdag så det kommer bli as bra! Sen äre bara vårterminen kvar, och efter det gymnasiet. As nice!


Chill låt!



Looks Like Sex - Mike Posner


Nyss kollat film..


Nyss kollat på en film. Blood Diamond, straxt över 2timmar lång. Men den va bra! Så just nu ligger jag fortfarande i sängen och seegar mig lite. Typ smsar och lite sånt bara.

Ska väll snart käka någon form av lunch oxå kanske. Tiderna blir lite konstiga när man inte mår helt okej. Men så äre. Vettefan vad jag ska äta heller. Men det återstår att se!


Gillar bilden asså! :)


Gammal bild, yeye..


Godmorgon!


Torsdag idag då, och jag är hemma från skolan igen. Inge kul vill jag lova! Det är dessutom fortfarande tidigt på morgonen, så inga roliga är inne på msn/facebook heller och kan va social med mig nu. Illa lixom! Men sånt är livet ibland. :)

Ska iaf gå ner till köket o käka lite frukost med mamma snart tror jag, eftersom hon oxå är sjuk. Haha, och sen får vi väll se vad jag hittar på.

Ha en fortsatt trevlig dag iaf! /M




Saknar sommaren!














Tycker lite synd om mig själv..


Vart hemma från skolan och är sjuk, så därför tycker jag lite synd om mig själv. Haha!
Fattar faktiskt inte hur jag kan vara sjuk IGEN. Har redan vart förkyld två gånger sen sommarlovet slutade, och annars är jag nästan aldrig sjuk? Helt cepe, men aja.. Jag är inte magsjuk iaf. Så det är bra!

Kände mig tvungen att gå till skolan imorron och på fredag. Men tror inte det blir så, för har ändå fått reda på att mina betyg redan är satta. Så spela roll lixom. Förhoppningsvis har jag inte IG i någonting. Men tror mina betyg kan vara sämre än i 8:an. Men bara att jobba upp dom till slutbetyget, eftersom dom tar hänsyn till allt man har gjort tidigare då, och inte bara under terminen.

Sitter iaf här just nu och kollar lite julklappar till familjen. Men tror jag vet vad jag ska köpa iaf. Så det är bra! Har faktiskt aldrig i hela mitt liv köpt något till min familj. HAHA! Kanske på tiden att göra de? ;) Men aja..


Bild från i somras, haha! :)


Sjuk.. ;o


*Tjenixen!*

Sitter här i min säng just nu framför datorn. Är sjukt trött och har nästan somnat på alla lektioner i skolan.
Vet inte vafan som hände, men helt plötsligt va jag bara sjuk igår på 0,2 sekunder precis innan jag skulle sova. Helt sick juh! Har typ feber, ont i huvet, ont i halsen och lite så. Tur att man inte är magsjuk lixom, nästan så man tar självmord då faktiskt. Haha!

Men aja.. Måste iaf ta mig till skolan resten av veckan även om jag har feber. Har 5 prov kvar, tre på torsdag och 2 på fredag, och betygen sätts på söndag så måste hinna med dom. Hoppas jag pallar med det bara! För jag har ingen ork alls att plugga just nu. Men så äre!

Nu ska jag iaf seega mig lite mer här framför datorn. Mår somsagt inte alls bra, men så äre ibland!

Ha en trevlig kväll, för det kommer INTE jag ha iaf. Haha!
/M



Rätt gammal bild jag hitta i datan.. ;o


Sova nu!


Tänkte lägga mig i sängen och försöka sova nu. Men folk kommer väll börja smsa då, som vanligt. Haha, men aja..

Harinte orkat pluggat så mycket idag faktiskt, men får göra det imorgon istället. Kommer säkert inte bli så som jag skriver, men ändå. Just nu är jag as trött iaf, så ska bli skönt att få sova lite!

Så nu säger jag godnatt!


Gammal cepe bild.. :)

Tråkar..



Rihanna - Talk That Talk






12/12-11


Skola som vanligt idag då. Men slutade 14:00 så de va chill ändå.

Snart ska jag sätta mig och plugga tror jag. Har somsagt massor med plugg! Inte kul asså, men sånt är livet. Haha! Sen vettefan vad som händer. Måste iaf käka, men mamma o pappa lagar maten så behöver bara gå ner till köket när den är klar! ;)


MÅSTE HA!!!!!!



Bild från Nelly.com

1695:-
AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH, MÅSTE HA!!!!!!!!!! Så jävla snygga så det är inte sant! ;o


V. 50 ~ Kommer bokstavligt talat DÖ!




Dra hem varje dag efter skolan för att plugga, det är vad jag kommer göra! Ska fan inte fucka mina betyg! Men sista veckorna är så jäla jobbiga innan loven! -.- Har nog även musik prov på torsdag kom jag på. 5 prov på en vecka, finfint! Dessutom 3 stycken på en dag. As nice! Fast.. Ne!

#7 Gamla bilder :)



- December 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- December 2011 (Canon EOS 500D)


- December 2011 (Canon EOS 500D)


- November 2011 (Canon EOS 500D)


- Februari 2011 (Canon EOS 500D)


- Februari 2011 (Canon EOS 500D)


- November 2011 (Canon EOS 500D)


- Februari 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)

Trevligt med söndag..


*Godmorgon!*


Vaknade runt 11:15 för jag hade sattit min väckarklocka då. Skulle juh sova runt 12 / halv 1. Men fastnade framför msn med massa cepe folk till klockan blev 3. Hehe, så kunde juh inte sova bort hela dagen sen? ;)

Har iaf hunnit käka en banan till frukost och även gjort några uppgifter i matten. As bra lixom. För jag har prov på onsdag och jag har ett helt kapitel kvar att göra på ca 50 upgifter med a,b,c oxå ni vet. Så ska fortsätta med plugget om ett tag!

Ha en fortsatt bra dag folket! /M


Mina fina pepparkakor jag bakade förut, haha!


Lång kväll..


Hemma nu efter en lång kväll hos mina kusiner, fast så lång va den inte men ändå. :)

Satt o snackade, fikade, kollade tv/film och lite så bara. Åkte även en runda i stan eftersom min kusin har körkort. Hon är typ 22 så. :)

Imorron blir det iaf bara att vara hemma. Är trött som fan nu och ska väll sova snart antar jag, men fastnade här ett tag nu. Eller det har snart gått en timma, haha! Men jag mår illa som fan oxå, vet inte varför. Hoppas bara på att man inte blir sjuk för det vill jag verkligen inte. Det värsta som finns juh!


Isbjörn..


10/12-11


Gick upp runt 11 typ så har bara hunnit med att lyssnat på musik, snackat med lite folk och käkat frukost typ. Men nu ska jag ta tag i att röjja lite kläder tror jag. Mitt piano är fullt, haha. Mitt nya bord typ? Fast det är inte så smart kanske, hmm..

Ska iaf iväg ikväll för att fira min kusin som fyller 18, så måste fixa mig innan det oxå, plus att jag måste plugga som fan. Har hur mycket som hellst. As nice lixom, så imorgon måste jag vara hemma hela dagen och plugga hade jag tänkt faktiskt. Inte vart hemma en ända dag den här veckan annars utom i tisdags men å va jag i skolan till halv 4 oxå.

Ha en fortsatt trevlig dag iaf!


Fint lixom..


Snälla föräldrar man har som köper utan att man ber dom? ;)


Nice dag!


*Godkväll!*

Haha okej, det är typ natt just nu men ändå!

Skolan va iaf chill idag, men började tydligen 09:00 men det visste jag inte så va i skolan tidigt iaf. Hehe, men spela roll.

Efter skolan tagga jag iaf hem o duscha lite o så, sen käka jag en macka och drog till stan nästan direkt efter. Va på stan runt 18 iaf, och fick skjuts dit av mamma och pappa. Så där träffade jag iaf Sebbe, Jonte, Jonte, Olivia, Filip och Mickis. Vi gick runt o chilla lite, sen drog vi till Olivia i Skiftinge. Men Sebbe kom senare.
Va där i några timmar sen drog vi vidare mot Mesta/Borsökna och chillade där ett tag innan alla skulle dra hem. Så tog bussen till Torshälla då, och pappa hämtade mig straxt innan 00.

Sitter här just nu iaf, och gör inte så mycket. Mest chillar lite med folk på datan och på sms. Haha, inget liv typ! Men så äre iaf. Men är jävligt trött oxå, så ska väll slagga om ett tag tror jag.


Kul bild från ikväll, haha! ;D

Godnatt! /M



#6 Gamla bilder :)



- Januari 2011 (Ipod 4S)


- November 2011 (Canon EOS 500D)


- November 2011 (Canon EOS 500D)


- Februari 2010 (Casio Exilim ex-z1)


- Januari 2010 (Sony Ericsson W508)


- Oktober 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- November 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- Oktober 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- Juni 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- Oktober 2009 (Casio Exilim ex-z1)


#5 Gamla bilder :)



- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- November 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)

Haha!


Fick hem min mascara idag som mamma hade beställt åt mig i lördags tydligen, visste inte ens om det. Haha! Men sen visade det sig att jag hittade flera här hemma..


Ny!                                                                                                 Dom jag hade tidigare..

Riktigt jävla nödvändigt asså, haha! Men aja..



Nu hade jag iaf tänkt att sova lite. Känner mig jävligt trött med tanke på att jag gick upp 05:20 imorse för att fixa lite saker. Hehe!

Insåg iaf att jag lyckades glömma Spanska sakerna i skolan, så det blev inget pluggande idag. Men det får jag försöka ordna imorgon på någon rast eller på lunchen typ. Måste redovisa så hoppas det går bra. Men det gjorde det idag iaf så.

Aja.. Godnatt iaf! Klockan är juh snart 21 iaf. :)


Chill liv jaoo!


Massa plugg ligger och väntar..


*Tjenixen!*

Sitter här just nu och har nyss käkat lite med familjen. Va as hungrig så det blev perfekt!

Skola idag som vanligt iaf, slutade lite tidigare än vanligt för jag hade vikarie i musiken, igen. Sen blev det att dra till stan för att träffa "R", så chillade där i en timme typ innan han skulle träffa sina polare, för att sedan dra ut på krogen.
Gick iaf runt på stan själv och kollade lite. Sen tog jag bussen till Torshälla och mamma och pappa fick hämta mig där.

Men snart hade jag tänkt sätta mig och ta tag i plugget. Har Knappt vart hemma på hela veckan utom i tisdags, men då pluggade jag inte.
Och imorron ska jag ut med massa folk, lördag ut med folk igen och iväg och fira min kusin mot eftermiddagen/kvällen och sen får vi se vad som händer på söndagen. Kanske dax att plugga lite mera då. Haha! Börjar juh närma sig jul nu och jag har massa prov nästa vecka. Två Spanska prov, matte prov och teknik prov. Skit kul lixom, men så äre iaf!




Vill bara dö just nu..





7/12-11


Sitter här vid datorn just nu och kom hem för en liten stund sen.

Vart i skolan, och det gick fint. Fick göra två gamla nationellaprov delar för att testa i Svenska och Engelska. Men tror faktiskt att det gick hyffsat bra. Men får fortsätta med Engelskan imorron, för vi skulle inte göra klart hela idag. Efter skolan träffade jag iaf Cajsa på stan så vi gick runt o kollade i lite affärer. Sen träffade vi Jonte för han skulle ha pengar av mig från sitt ex, och sen snackade vi lite bara. Träffade då en annan Jonte och hans polare, så snackade lite med dom då. Träffade även lite mera folk, men skit i dom. Haha, nerå men aja!

Ska snart käka iaf. Är hungrig som jag vet inte vad, haha!


Dagens inköp, haha!


Brorsans gamla tröja, haha! (Smutsig speeegel)



#4 Gamla Bilder :)



- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Juli 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Juli 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)

Veckan.. Rätt planerad faktiskt!




6/12-11


Hemma nu från skolan. Eller det va ett tag sen, för jag slutade 15:20. Så nyss har jag iaf duschat o så, för jag hade idrott sista lektionen. As nice lektion faktiskt! Har konstigt nog börjat gilla idrotten i skolan. Typ när jag gick i 5:an va jag med på ca 4 lektioner totalt. I 6:an totalt 1 och en halv lektion, 7:an alla utomhus lektioner, utom bränboll o sånt shit. Sen i 8:an va jag med på typ alla utomhus oxå. Typ sånt som är viktigt lixom, och nu i 9:an har jag vart med på alla utom en eller två tror jag. Rätt sjukt faktiskt, haha! Men aja..

Var juh på St:Eskil imorse oxå, och träffade Jonte där för Engelska skolan var där samtidigt. Sen blev det att dra tillbaka till skolan för att ha Svenska lektion innan lunch. Men aja.. Dagen har vart chill iaf, men imorgon är det vanlig skoldag iaf. Kommer bli seegt som fan, men börjar halv 10, ooch slutar 15:20 så. :)




#3 Gamla bilder :)



- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)


- Juni 2011 (Canon EOS 500D)

Första snön har faktiskt kommit i Eskilstuna idag!


Kanske va på tiden! Eller..?
Hmm.. Vet inte riktigt, men skönt att ha sluppit den hittills iaf!

Haha, värsta mycket juh!? ;D Ne men det kanske är mer nu, har ingen aning.. Tog bilden i Torshälla runt straxt efter 17 iaf, så jag var inte ens hemma då.

Just nu sitter jag iaf här och funderar.. Hmm.. Alltid jag ska göra massa fel hela tiden. Men så äre alltid, så det är väll ingen nyhet. Men aja.. Nu mår jag inte helt okej iaf. Hmm.. Men det är mitt fel så, så ska väll inte klaga.


Uuuhiiii.. Lång dag!


Men även om dagen har vart lång, så har den vart nice!

Började 09:20 i Munktell och hade en föreläsning om andra världskriget. Vi fick lyssna på en gubbe som hade vart med, och hade placerats i massa olika koncentrationsläger, men lyckats ha tur och ta sig ut överlevande. Så det var jävligt intressant faktiskt! Käkade sen på Subway med Olivia och sen tillbaka till Munktell i 1 och en halv timme till. Sen gick jag med henne till trafikskolan, för hon pluggar till moppen. Sen träffade jag Jonte på stan när han hade slutat så vi gick runt o snacka lite bara. Sen mötte vi lite andra folk så snackade med dom ett tag oxå. Sen drog jag hem runt 17, så mamma och pappa hämtade mig i Torshälla.

Hmm.. Snackade med Nour för ett tag sen oxå, haha. Hon är kul hon! Skulle egentligen käka när jag hade lagt på med henne, men då ringde "J" (annars kallad "finaste" här), så nu känner jag mig dum, efter det jag sa.. "/ Hmm.. Jättebra! :(

Men aja.. Imorron börjar jag 08:35 och ska då vara på St:Eskil gymnasiet. Så blir väll att träffa Olivia på stan straxt innan tror jag. Sen får vi se om vi käkar på stan eller i skolan. Haha, kommer bli dyrt o käka på stan hela tiden. Fast.. Spela roll, har ändå pengar till det så. Men missar iaf en halv skoldag pga. det där. Så det är nice! För idag hade jag ingen skola alls, och hela förra veckan va oxå nice för massa utbytesstudenter va där, så hade bara typ lektioner halva dagarna. Haha!


Har inga bilder..


#2 Gamla bilder :)



- Maj 2011 (Canon EOS 500D)


- Mars 2011 (Canon EOS 500D)


- Maj 2011 (Canon EOS 500D)


- Maj 2011 (Canon EOS 500D)


- Maj 2011 (Caonon EOS 500D)


- Maj 2011 (Canon EOS 500D)


- April 2011 (Canon EOS 500D)


- Januari 2011 (Canon EOS 500D)


- April 2011 (Canon EOS 500D)


- April 2011 (canon EOS 500D)

Godnatt..!


Funderar på att lägga mig och försöka sova snart. Skola imorron, så måste upp tidigt då. Men sånt är livet!

Ska träffa Jonte efter skolan så får se vad vi hittar på. Blir säkert bara att gå runt o snacka för det va typ år sen vi träffades och mycket saker har hänt sen sist. Men aja..

Ska leta fram lite kläder tills imorron innan jag lägger mig bara, så det går fortare imorron. Haha! Brukar alltid göra så faktiskt, duktig som man är.

Godnatt iaf!




Hemkommen från Tuna Park nu!


Kom hem från Tuna Park nyss och från lite andra ställen så fick med mig ett par lackleggins och lite annat skit hem. Så nu ska jag ställa mig i köket och baka pepparkakor med brorsan!

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Rätt mysig bild jag tog i dammen hemma idag faktiskt! :)
Ser typ ut som en målning, men det är isen i vattnet som gör det så.


#1 Gamla bilder :)



- Skogstorp, Juli 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- Februari 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2011 (Canon EOS 500D)


- April 2009 (Nikon CoolPix 3100)


- Januari 2010 (Casio Exilim ex-z1)


- December 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- Oktober 2009 (Casio Exilim ex-z1)


- Juli 2011 (Canon EOS 500D)


- Oktober 2009 (Casio Exilim ex-z1)


Söndag..


*Godmorgon.. Typ!*

Vaknade för rätt länge sen och har redan käkat frukost och allt, men det är fortfarande morgon enligt mig.

Sitter just nu i min säng och ska snart gå ut ock fota lite tror jag. Har ändå inget vettigare för mig. Senare blir det att dra ut o springa med pappa en sväng och efter det hoppa in i duschen sen taggar jag mot Tuna Park med mamma för att kolla runt lite.

Men aja.. Fint väder är det ute iaf, så ha en trevlig dag! /M

Mobilbild..

Har somsagt tråkigt..!


- Tio frågor om dig själv:

Vad heter du i andranamn? - Karolina.
Har du några piercingar? vart? - Inga alls faktiskt.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon.
Väljer du filmkväll framför utekväll? - Beror på med vem/vilka.
Vad tycker du om med dig själv? - Jag är oftast social!
Din sämsta egenskap? - Jag är blyg.
Är du dag eller nattmänniska? - Nattmänniska, helt klart.
Vad har du på dig just nu? - Mjukisar, linne och underkläder.
Är du nöjd med ditt utseende? - Nej.
Vad vill du ändra med ditt utseende? - Finns massa saker.

- Tio frågor om kärlek:

Är du i ett förhållande just nu? - Nej.
Har du varit kär på riktigt någon gång? - Ja.
Är du oskuld? - Nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej.
Hur många har du varit riktigt kär i? - 1.
Vad för sorts killar faller du för? - Snälla, omtänksamma och pålitliga. Kanske?
När hade du sex senast? - Ingen kommentar.
Har du kysst en kompis någon gång? - Ja.
Hur många har du haft sex med? - Ingen kommentar.
Hur många har du varit tillsammans med? - 1, vill inte ha massa skit så.

- Tio frågor om dina vänner:

Vem vet allt om dig? - Ingen aning, men Jonte vet mycket, även min kusin Linda.
Vem skulle du vilja träffa just nu? - Sebbe & Jonte.
Vem saknar du mest just nu? - Ingen kommentar.
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Emily, i USA.
Vem krama du senast? - Tror att de va Olivia.
Vem står dig närmast? - Ingen aning.
Vem vill du träffa oftare? - Emily, hon i USA.
Vem är mest partyprisse? - Haha, Sebbe eller Olivia kanske?
Vem ringer du när du är ledsen? - Um.. Ingen tror jag?
Vem är snyggast? - Finns väll några? :)

- Din mobiltelefon:

Vilka finns på "inkomna samtal"? - Många, men dom senaste: Zahra, Nour, Jonte, Olivia, Jonny, Emilia & Sebbe
Vilka namn finns i smsinkorgen? - 36 just nu, bl.a. Emilia, Nour, Jonny, Adam, Calle, Jonte, Hampus & Olivia
Vem ringde dig senast? - Nour
Vem smsar du oftast med? - Tror de va Jonte förut, men nu vettefan. Adam kanske? Ne, vet inte.
Vad stod det i senaste smset du skickade? - Jaha, okej :) <3
Vad har du för bakgrundsbild? - Några löv, haha!
Vad står det på anteckningar? - Massa läxor och sånt från skolan, när jag inte har haft papper och penna.
Vem ringde du senast? - Jonte.
Vad har du för mobil? - LG Optimus 3D P920.
Spelar du wordfeud? - Nej.

- Farligheter:

Snusar du? - Nej.
Har du snott något från en affär någon gång? -
Aldrig.
Brukar du röka? - Aldrig testat.
Har du tagit droger? - Nej.
Känner du folk som tar droger? - Ja.
Har du blivit jagad av polisen? - Nej, duktig som man är.
Har du druckit så mycket att du spytt? - Nej.
Dricker du alkohol varje helg? - Nej, men händer.
Skulle du kunna testa droger? - Nej, eller.. Haha, vet faktiskt inte.
Skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - Tror jag skulle märka det innan han säger det.
Har du varit i slagsmål någon gång? -Nej.

- Random:

Sover du med dörren öppen eller stängd? - Olika, bor juh själv på övervåningen så spelar ingen roll.
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Nej.
Tror du två ex kan vara vänner? - Ja, varför inte?
Skulle du vilja vara berömd? - Nej.
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Ja.
Skulle du ha sex med den perspnen du senast fick sms av? - Haha, nej.
Brukar du tänka innan du talar? - Ibland.
Känner du någon som är oskuld? - Vem gör inte..?
Skulle du vilja tatuera dig? vart? - De är rätt fint, men jag vet inte.
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Finns dom jag kan berätta mycket för, men inte allt.
Tror du andra tycker illa om dig? - Ingen aning. Vissa gör det, andra inte. Jag bryr mig inte.


Sitter här o tråkar..


Gårdagens fina kläder..

Suttit o pluggat Spanska nyss oxå, värsta duktig på en lördagskväll lixom! Haha! ;D


Snart julafton..


Snart julafton redan.. Tiden går juh fort som jag vet inte vad. Bara 20 dagar kvar imorgon, helt sjukt!

Här är iaf min önskelista:


Bilder lånade från google

Tuggumi (Haha)
Objektiv till kameran
Mascara
En ny stor säng! Eller  en 180x200cm madrass för sängen har jag hemma redan! (Inte den på bilden)
Plånbok (Inte den på bilden)
Surroundsystem till min tv.. För mina andra högtalare är ändå pajj.
DVD-spelare, för den jag hade är borta
Pengar
Dator eller en Macbook
One Piece (Möjligtvis någon annan än den på bilden) Men ska fan inte ha nån fejkad iaf!
En vit klocka (Inte den på bilden)
Hatt (Inte den på bilden)
Britney Spears nya parfym

Haha men vill även ha lite andra saker. Typ som:
Displayskydd till min mobil (Orkar inte köpa själv)
En fet pälshalsduk
Smycken
Pressentkort från Gona Tricot och BikBok
En 90" bioduk med projektor, värsta nice o kolla film då fan!
Sms- och internet paket till mobilen så jag kan smsa gratis till alla operatörer och ha gratis internet

Vet inte vart fan jag får allt ifrån, för det mesta är juh helt fucking onödigt? Men ändå, mina föräldrar vill veta vad dom kan köpa, så nu har dom fått det oxå. Haha!


3/12-11


Hamnade framför datan för ett tag sen igen, haha! Så nu kan jag väll skriva lite då.

Snackade iaf i telefon med Nour för ett tag sen. Hon o hennes killar asså. Kändisar, kändisar, kändisar osv.. Så tillslut sa jag hejdå, och drog ut o fixade lite saker åt pappa. För han fixade bilen.. Typ bytte bromsskivor, tror jag det heter. Hmm.. Ni ser hur mycket jag kan lixom..? ;)

Hann oxå plugga mera Spanska, göra klart min teknikuppgift och plugga musikteori imorse för jag gick upp så tidigt. Duktig man är! Så nu får jag faktiskt sitta här och slöa mig!

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik tror jag, sen blir det väll käka om någon timma kanske. Våra mattider i min familj är inte så normala som alla andras. Haha, men sånt är livet. Man blukar juh lixom käka lunch vid halv 2/2 kanske. Men hemma hos mig äter vi typ lunch/middag samtidigt vid typ 6 kanske? Hmm.. Normalt..

Fan va tjock man såg ut då.. ;o


Lördag morgon!


*Godmorgon!*


Vaknade för en timma sen ungefär, jävligt tidigt idag asså. Hehe, men jag gick och la mig kl 23 igår iväll och somnade nästan direkt. Vaknade med 17 nya sms.. Finfint! Haha! Men orkar ändå inte svara nu så skitsamma.

Vet inte vad som händer idag iaf, men tror jag va tungen att hjälpa pappa med något ute. Tror ett stort jävla träd hade ramlat ner, så jag måste hjälpa han att såga upp det och klyva ved. Hmm.. Duktig som man är lixom, haha! Nerå, men det blir juh träning på samma gång och det är inte så svårt heller så. Men aja..

Skriver väll kanske senare iaf, för har faktiskt hunnit med att plugga lite Spanska nu på morgonen oxå. Så tänkte fortsätta med att skriva lite på teknikuppgiften jag har att göra. Sen blir det att käka frukost när min morsa har vaknat, haha!

Trevlig dag! /M


2/12-11


*Tjenixen!*

Sitter här och lyssnar på musik just nu, men känner mig jävligt taggad för massa plugg just nu. Haha, brukar bli så ibland. Fattar inte varför. Vissa perioder kan jag plugga hela tiden, sen nu ett tag har jag knappt orkat lägga energi på att ens öppna böckerna. Tar hem alla saker lixom, men aldrig upp dom ut väskan. Haha, nästan onödigt att ta hem dom då oxå juh. Men aja..

Ikväll ska jag iaf plugga tror jag, sen ska jag ut o käka med familjen om vi inte köper hem mat. Ingenaning faktiskt, för vet inte ens vad vi ska käka. Haha!

Här väll av mig senare kanske iaf, hejjs!




Inget liv..



Haha, hur tråkigt kan man ha..? ;o

Sitter iaf gär just nu o tråkar. Men dagen har vart helt okej. Typ skolan, hem, stan o fika med kompis, spelar gitarr o lite så bara.

Vet inte vad som händer imorron. Kanske drar ut o träffar folk, eller så blir det en hemmakväll bara. Skulle behöva plugga as mycket Spanska, inte gjort det på år och har massor. Plus att jag har massa jävla prov snart oxå. Men aja..



Tänkte iaf att jag skulle lägga mig o sova snart. Men kommer väll lyckas fastna med telen. Haha, som vanligt. Tror jag smsad/snacka till halv 3 inatt eller nått. Så man är juh hyffsat trött nu asså. Men så äre!

Så nu ska jag sova! Godnatt ♥