26/2-11


Hm.. Just nu sitter jag här och gör ingenting alls, utom typ tråkar! Men ska snart lägga mig tror jag, lovade mig själv att ha lagt mig till klockan 12, så då ska jag göra det. Haha, skolan börjar juh snart lixom..

Har typ inte gjort något speciellt idag heller, vart hemma o chillat mest. Orkar typ ingenting, fast va ute o tog lite kort oxå. Fast allt vart typ helt jävla faiiiiil.. Men vem bryr sig!?

Satt även o kolla gymnasium, även fast det är as långt kvar. Haha! Men är helt säker på att jag vill komma in på NV efter 9:an, så bara att satsa på jävla bra betyg nu. Orkaaa.. Men så äre, typ.

Men aja.. Nu meddela nått spel i ipoden nånting så ska fixa de och sen lägga mig kanske, så orkar inte skriva mera just nu. Men kanske hörs imorron eller nått, och kanske på måndag oxå. För jag vet inte om jag blir hemma från skolan då eller inte, får se hur jag känner mig. Men aja.. Hejjs!












Lite bilder där jaoo.. Haha!


Hmm..


Just nu sitter jag här, fast det har jag väl gjort typ hela dagen eftersom jag är sjuk och inte orkar göra någonting.. Fast jag känner att det går åt rätt håll iaf!

Men nu har det iaf blivit helg och ja, fredagen har väl vart helt okej. Vaknade halv 12 imorse utav att telefonen ringde här hemma. Blir sjukt irriterad av det. Haha! Så efterdet kunde jag inte somna om men låg kvar i sängen till typ halv ett iaf. Skönt det med.. Sen efter det vart den en macka till "frukost".

Skulle juh egentligen ha vart hos frisören idag och klippt håret, men så vart det inte så va hemma hela kvällen/dagen. Men hann ist med ett bad, käka hamburgare och kört styrketräning nyss.. Känner mig rätt stolt faktiskt. 50 situps, 30 armhävningar och rygglyft o massa skit.. Fast det kanske inte är jätte bra, men en början iaf..

Snart ska jag väl ta o lägga mig tänkte jag, så skriver det här lite fort bara för jag känner mig rätt trött faktiskt.. Fast sen när jag väl har lagt mig kommer jag typ inte kunna somna, haha.. Så äre alltd för mig! Men aja..

Hörs väl kanske imorron då? :)


Bild tagen med ipoden så inte bästa kvalitéen, men vem dör av det? :)


Flera bilder..


Haha, det vart juh inte ens någon skillnad när jag gjorde "dåligare kvalitée" på bilderna. Fast den är inte dålig, men iaf..








Orkar faktiskt inte ladda upp flera nu, för det går skit seegt.. Men aja.. Hörs väl kanske senare eller imorron annars, kanske.


24/2-11


Just nu sitter jag här och gör typ ingenting. Har nyss käkat min "lunch" iaf, pannkakor.. Mumms! Men va inte så jätte hungrig, men aja.. Lite måste man juh äta iaf även fast man är sjuk.

Vaknade iaf klockan 09:30 imorse av att telefonen här hemma ringde, men pallade inte gå upp o svara. Haha! Och ingen annan kunde juh göra det heller eftersom jag va hemma själv då. Men så äre..

Imorron ska jag iaf kanske klippa mig, men tror inte att det blir av för jag känner mig inte alls tillräckligt pigg, men får väl se imorron, annars får väl mamma boka om tiden eller nått men vill järna ha klippt mig tills skolan börjar igen o till min brorsas födeledag nästa vecka på fredag, men aja..

Har iaf fotat lite idag, innomhus haha. För har inte orkat gå ut och det är juh rätt kallt ute oxå.. Men måste bara göra om bildstorlekarna eftersom jag redigerde dom och lyckades spara i feta storlekarna. Haha, fail.. Men ska fixa det snart..

Men nu ska jag iaf inte skriva mer så hejjs.. ;D


En funkade iaf.. Kommer flera snart..


Hemma själv imorron o på fredag..


Har inte orkat skriva nått idag, men känner mig lite piggare än igår iaf. Så kanske börjar gå åt rätt håll nu!

Men just nu sitter jag här iaf o lyssnar på musik.. Brorsan kom hem för ett tag sen för han hade typ dragit till Tuna Park med nån kompis eller nått tror jag. Och snart kommer väl mamma o pappa hem oxå. Tror dom kommer tidigare än vanligt för min brorsa drar till Romme ikväll o kommer väl hem på söndag eller nått så därför är jag hemma själv imorron o på fredag. Seegt, men så äre. Fast om jag känner mig bättre på fredag ska jag iaf dra ner på stan med mamma o klippa mig, skulle behövas för håret är slitet som fan i topparna. Men aja..

Jag har typ lust att gå ut, men känner att jag inte kommer palla med det. ar typ ingen ork alla. Men aja, får väl försöka hitta på något annat då.


Haha, cepe..


Tisdag..


Just nu sitter jag här o gör typ ingenting. Vill kolla film men min dvd är juh helt borta, och pallar inte sitta i vardagsrummet för då kommer jag höra min brorsa när han sitter o snackar i sitt jävla spel. Haha! Men aja..

Om ett tag ska jag väl käka, för åt ingen frukost imorse. Va inte hungrig då, men nu är jag det. Haha, cepe det där lät, men aja.. Har iaf inte sovit så jätte bra inatt, somnade väl rätt tidigt men sen vaknade jag väl runt 04:45 så sen efter det va jag vaken till kanske halv 6 eller nått liknande. Inte så kul! För jag kunde inte somna om.

Haha, sen igår så hade jag as tråkigt så satt och typ puffa alla mina vänner på fb, snacka om att man kan ångra det idag. Hahah!

Men nu ska jag gå o hämta vatten o ta alvedon eller nått, har as ont i huvet. Vet inte om jag har feber oxå.. Men så äre iaf..





Typ det här jag lever på just nu:



Mhm.. Skitkul!

Men nu ska jag iaf ta o läsa nån bok, och efter det sätta på en film eller nått. Om jag orkar fixa dvd:n till tv:n. För den står typ i garderoben för den tar så stor plats annars. Haha! Fast nejfan, den va borta. För den va typ konstig o funkade seegt så då går det inte o kolla nu då. ;o
Får be någon att köpa en ny till mig! Haha.. :(

Men aja.. Kanske skriver senare eller nått, finns lixom inget o göra..


Typ sjuk..


Helgen började bra, men slutade sämre..

Iaf, i fredags blev det discot i skolan för låg- och mellanstadiet för att få in pengar till klassen.. Och det gick faktiskt bra, och det va skitkul oxå. Haha! Började typ runt 4 o slutade 9 o efter det va det städning o massa.. Men det gick rätt fort. Har typ fortfarande ont i fötterna för tror jag stog o dansa med Olivia i typ 4/5 timmar, men vi hade skitkul iaf. Tillskillnad från resten av klassen som bara satt där o tråka typ, hehe..

Sen i lördags var jag hemma bara, för va skittrött från fredagen. Så va hemma o chilla då bara, och hade ont i halsen då för hade typ stått o skrikit på fredagen oxå, haha. :( Och sen igår kväll när jag skulle sova, eller typ senare. Runt halv 2 tror jag klockan va så mådde jag helt plötsligt as illa o höll på o spy, fast jag gjorde inte de. Haha men hade iaf as ont i halsen så kunde inte sova, faiiil! Och sen imorse när jag vaknade hade jag ont i huvet och allt. Inte kul asså! Jävla bra start på lovet, eller inte.. Men aja..

Just nu sitter jag iaf här o käkar zyx-halstabletter o dunkar på musik, även fast jag har ont i huvet. Smart man är! Eller inte, men det hjälper ändå på nått konstigt sätt. Men om en timme ska jag iaf börja steka pankakor, måste juh ha nått o käka o min brorsa med..

Och har drar till Romme på onsdag kväll med sin kompis o åker skidor. Så jag blir hemma hela torsdagen och fredagen själv, palla! Värsta tråkigt juh, speciellt om jag är sjuk då oxå! Men aja.. Får väls e hur det blir med den saken..

Men snart fyller jag år iaf! Eller ah, om en och en halv månad. Men iaf.. Tiden går juh fort som in i helvete..

Nu ska jag iaf inte skriva mer, men kanske kommer flera inlägg senare under lovet. Får se hur det blir med den saken, för uppdateringen här är inte den bästa direkt. Haha!


Nice låt.. ;o


Jag och Olivia, hahah! Bästaste..






Stan/Tuna park idag..


Kom typp hem för en timme sen kanske och har hunnit käka och lite så bara, och suttit här då. Hehe..

Skulle iaf till stan för att lämna in mina Converse på Nilssons Shoes för dom va typ lite pajj haha, och sen köpte jag även nya där oxå. Ett par ljusblåa, så det är nice! Men efteråt så lyckades jag juh hitta typ snyggaste på Tuna Park inne på Scorett men aja.. Får väl typ önska mig dom när jag fyller år som pressent eller nått kanske. För pallar inte betala hela själv, tvungen o betala 300 för dom blåa nu, men det är det värt så aja..

Men nu sitter jag iaf här och lyssnar på musik och känner mig rätt stolt över att mitt Spanska prov gick rätt bra idag, haha. Fast jag har oxå lyckats gå in i en dörr o fick handtaget rakt in i axeln så har värsta blåmärket där o det gör ont så fort jag rör armen, men så äre..

På fredag ska typ klassen iaf ha disco i skolan för typ låg- och mellanstadiet så blir att dra hem till Olivia efter skolan då o typ käka, fixa oss o blablablaahh så blir att hoppa idrotten då, men det gör fan ingenting. Haha! Men det blir säkert kul med klassen där iaf, kommer juh bomba hela stället typ.

Men aja.. Nu ska jag iaf inte sitta här o skriva massa skitsaker så hörs väl nån annan gång, typ! ;o


Mina ♥
Haha ser skitsnyggt ut med mjukisbyxor till asså, eller inte.. :(


Sen nån bild bara.. ;o


Sportlov snart!


Ja, nu är det äntligen bara en vecka kvar tills lovet! Skönd ska det bli iaf!

Nu på sista tiden har jag haft as mycket plugg o skola hela tiden. Skit seeegt! Men så äre, om man vill ha bra resultat på proven och bra betyg. Haha!

Hade iaf fysik prov i onsdags, matte prov förra veckan eller nått och sen i den kommande veckan har jag Spanska prov på tisdag och sen Engelska prov på fredag. Inte kul asså! Men aja..

Iaf så har jag inte gjort så mkt i veckan.. Slutade tidigare i torsdags för hade ingen slöjd, så blev o dra hem tidigt! Annars så har man väl bara träffat samma gamla vanliga folk i skolan, typ.

Men aah.. Nu sitter jag iaf här inne på MSN, Facebook o lyssnar musik på Spotify.. Typ så, haha.. Och jag vet fan inte vad jag ska göra för jag tycker att jag har pluggat tillräckligt idag fan. Men jag är iaf as trött för jag la mig halv 2 inaatt och vaknade så tidigt som kvart över 8!? Lixom helt cepe juh! Men aja.. Blir nog att lägga sig rätt skapligt ikväll iaf! Men först ska jag käka godis, haha.

Sen lyckades jag spilla ut massa saft bakom min byrå och tv:n o grejjer så vart värsta jobbigt att flytta den för den va as tung med alla saker i o sen tog det typ en halvtimme o städa för det va as mycket damm o skit där oxå. Haha, faiiiil! Men jaoo, så äre!

Faaaaaast nu ska jag inte skriva mer för det va tråkigt, haha! Hör väl nån gång.. ;O


Nån gammal bild..


Ojsan..


Haha, vart inte nått mera inlägg igår för vi typ käka o sånt o sen vart det o kolla på Melodifestivalen, haha brukar inte kolla men aja..

Vi fick iaf as god mat o blablablaahh o kvällen vart ändå rätt nice. Men drog ändå hem ganska tidigt för jag va as trött, som vanligt typ. Så somnade runt halv ett redan tror jag.

Men nu sitter jag iaf här o håller på o rensa min garderob igen, måste köpa en till. Haha, hälften av alla kläder är lixom utanför typ. Så aah..

Men nu kommer iaf lite bild på det jag köpte:


Köpte iaf den skjortan..




Sen det dära armbandet..

Och sen köpte jag även massa annat skit..

Men nu har jag iaf nyss käkat frukost o så, och vart muffins efteråt. Haha, men det är gott så vad spelar det för roll egentligen lixom?

Sen vet jag iaf inte alls vad jag ska hitta på idag, men känner inte för att dra ut o träffa kompisar iaf. Är typ skit seeg nu! Så blir nog antagligen att vara hemma och kanske plugga eller nått och senare kanske ut o jogga eller nått eftersom solen ändå är framme!

Jusste sen köpte jag juh filmer igår oxå..



Bara för att jag är så efter o aldrig kollar på film o sånt så pallar jag inte ladda ner heller..

Men nu ska jag iaf kolla min facebook och så, och sen städa klart min garderob men även resten av rummet. Så hejjs!



Lager 157 idag..


God eftermiddag typ, haha..

Usch vad jag är trött asså, men så äre..


Har iaf vart på Lager 157 idag med familjen o typ några vi känner, så ska väl om ett tag dra hem till dom o käka middag o så oxå. Trevligt! Fast jag kommer inte ha nått o göra men iaf.. Tar med mig datan så, ah! Sen blire o lyssna musik fan! Haha!

Men aja.. Skulle iaf köpa Converse där för dom kostade bara 400 men fanns bara svarta och typ sand- färgade, o jag vill faktiskt ha gula! Eller kanske gröna, eller dom blåa jag kollade på förut. Men aja.. Får väl nöja mig med dom röda jag har, än så länge.. Men jag köpte iaf en skjorta, en kofta typ o lite annat skit.

Iaf så sitter jag här just, fast nä nu skulle jag dra.. Men kanske skriver senare, så hejjs ;D <3

Kan lägga upp bilder på det jag löpt senare!


Gammal bild..