Vart på gymnasiebesök idag..


Hejsan, typ..

Vet att jag inte har skrivit på ca 1 vecka och 5 dagar, men så äre. Haha!

Dom senaste dagarna har iaf vart sjukt softa! Slutade 12.25 i fredags, men det fick jag veta kl 13, men det va ändå fett tidigt jag kunde dra hem. För jag hade ingen idrott sista timmen och jag fick dra från mattelektionen för min lärare för jag va klar med allt. Jävla nice de asså!

Sen i måndags va jag ledig hela dagen! Eller vi hade studiedag så skulle ha vart där halva men började 09.40 och skulle ha elevensval då i en timme och ingen mer lektion efter det, bara matte men jag va juh klar med allt så pallade inte dra för en lektion som dessutom bara va e-val.

Igår va det oxå nice typ, för fick träffa Olivia då som hade vart i Slovakien i en hel jävla vecka med skolan. Men aja.. Nu är hon tillbaka iaf!

Och dagen idag har vart sjukt nice. Började 08.45 vid Rinman för skulle på gymnasiebesök där, och slutade där sen runt 11. Hade iaf ingen Svenska då, tror jag. Så hade 2 timmars lunch. Nice de! Sen efter det en timme NO, men ah.. Jag pallade inte med den lektionen. Plus att vi missade bussen så vi skulle ändå ha kommit försent. Men så äre. Så typ jag, Olivia, Marko o Anders stanna kvar på stan o gick runt där lite tills klockan va typ 13.45 eller nått. Och sen skulle vi tillbaka till Skiftinge men gick av vid Årby ist och gick hem till Olivia, chilli asså..

Men aja.. Nu måste jag iaf fortsätta med pluggandet av Engelska, för har hur mkt som hellst typ. Eller okej, inte jätte mkt. Och jusste fan, Spanska tills imorron oxå. HELVETE! :O

Men hejjs..


:)


Nån gammal bild.. ;o


Tuna Park idag..


Skolan har vart rätt okej idag, som vanligt asså! Haha.. Så finns inte så mkt att berätta.

Men iaf så drog jag med familjen till Tuna Park runt 5 typ för vi skulle till nån cykel affär först för min brorsa ville de. Men ah, efter det vart det Tuna. Så köpte typ massa onödigt skit. Hehe.. Men aja, jag slänger in bilder på det nu och sen ska jag straxt sova! Skola imorron igen juh, fast fredag då och dom dagarna brukar gå fort som fan! :D


Nya brillor.. (y'


Nya skosnören och mascara.. Kan behövas, haha!


Så fixade mina skor.. ;)


Köpte även ringar..


(y'


...

Köpte även ett par byxor och lite annat..

Men aja.. Nu ska jag sova snart iaf! Upp halv 6 fan..
Godnatt <3



Subway på lunchen!


Hejsan på er, typ..

Skola som vanligt idag då. Inte så kul, men det funkar iaf. Började med bild, och den gick rätt bra faktiskt, efter det SO och vart typ att kolla film hela lektionen så va fett chill. Efter SO hade jag NO, rätt okej, men drog typ en kvart innan och inte en ända människa märkte nått. Haha, snacka om fail! Iaf så drog vi till stan o käka Subway då, men fick juh veta efter att det va spagetthi och köttfärssås i skolan. Smart att man inte kommar sånt innan, eller hur? Ah men iaf, så va det gott som fan. Och lyckades vara tillbaka till lektionen 1 minut innan vi började, snacka om att man är grym! Fast hon började juh en halvtimme efter mig, så aja.. Kom iaf tillbaka till skolan då och hade Spanska, och den lektionen gick fort som fan oxå och sen hade jag bara mentorsgrupp kvar, o där gjorde vi typ ingenting. Satt o snacka o sånt bara..

Har nyss kommit hem från min farmor och farfar, för farfar fyller år så va är och käka tårta och lite sånt. Mumms! Men just nu sitter jag här och är sur, på Martin.. För han hade min mobil i skolan, och sen bytte han namn på massa kontakter så nu vet jag inte vems nummer som är vems.. Asså orkaaaaaa!!!!! Haha, och jag hittar inte mina papper där jag hade skrivit upp alla nummer innan min mobil skulle in på lagning så just nu är allt åt helvete. Men aja..

Men aja.. Nu ska jag iaf leta lite mer, men det känns som om att jag inte kommer hitta papperna, men aja.. Då får det väl vara så.

Men hörs väl kanske imorron då, fast då blir det väl inte så bara för att jag säger det. Haha, brukar vara så iaf. Men aja.. Vi får väl se.. ;)




14/3-11


Hmm.. Just nu sitter jag här, och det va typ as längesen jag skrev nått här. Men man orkar lixom inte med det så det blir som det blir typ.

Men dagen i skolan har iaf vart fett chill, typ haft kul hela tiden. Eller ah nästan iaf, haha.. Och maten va god och allt.. Perfekt asså, och + att vi fick sluta klockan 3 oxå, fett tidigt! :D Haha, fast det är väl typ normal tid för andra skolor kanske!? Haha..

Har iaf nyss käkat hemma med mamma för pappa o brorsan är iväg och fixar lite saker, som typ min gitarr.. Den lät typ konstigt, men tror det är nått med luften eller nått. Så får hoppa spå att den blir bra nu! Har oxå ställt upp mitt piano igen, för det är snyggt. Haha! Så bara trummorna som saknas nu då, ne driver bara.. Några sånna pallar vi inte med! Haha! ;)

Sen fick jag VG på matteprovet jag hade för två veckor sen oxå, nice de! Men har prov om 3 veckor nu igen. Palla! Men aja.. Så äre!

Men nu ska jag iaf kolla Big Brother på internet för missa igör för jag kollade på 4:an ist, hehe.. Och efter det blir det kanske lite plugg eller nått. Har typ Spanska tills imorron och sen Engelska till fredag så bara att börja.

Hörs väl nån annan gång iaf, puss!


Oouuhh.. Min älskade gitarr! <3


Och en bild från någon dag sen.. ;o




Skola imorron..


Just nu sitter jag här och känner mig rätt trött även fast jag ick upp halv 1 imorse.. Fast lyckades juh lägga mig halv 3 oxå så, haha..

Gårdagen va iaf trevlig, vart inga bilder men iaf.. Så har inte så mkt att skriva mer än att vi käka tacos typ!

Men aah.. Idag har jag iaf suttit o läst runt 40 sidor Engelska för hade läxa och nu måste jag skriva ett slut på boken, och jag vet fan inte vad jag ska skriva. Men aja.. Kanske kommer på det senare i veckan, förhoppningsvis innan fredag!

Ska iaf kolla Solsidan om nästan en timme och moffa godis då, så skriver inte mera nu!

Puss! <3


4/3 idag, tiden går fort..


Ja, tiden går fort som sagt och min brorsa fyller 13 idag. Jeeevlar.. Haha, men ah så äre..

Ja, mamma är i Västerås just nu o farmor o farfar va här nyss men drog för ett tag sen, käkade lite smörgåstårta med dom. Fast den va äcklig, så jag bakade en kladdkaka ist, men de vart iaf vanlig tårta senare och fika med min kaka och så oxå. Så vart mätt iaf. Haha!

Skolan har väl typ vart som vanligt iaf, känner mig rätt trött nu men ah. Har juh gått upp halv sex idag, igår och i onsdags så då blir man det. Hade först läxa i Engelskan, och det gick åt helvete för kunde typ 5/20 ord lixom.. Men aja.. Efter det vart det iaf Svenska, och den funkade väl hyffsat iaf.. Förutom lite cepe skit men så äre! Hade efter det hemkunskap och fixade hamburgare med Martin då, dom vart faktiskt bra.. Men båda va helt okoncentreraade på lektionen, så det mesta gick åt helvete.. Fick typ fråga om allt, göra om degen till bröden, diska typ tre gånger o blablablaahh. Haha! Hade matteprov sen efter det oxå, och tror det gick rätt så bra även om jag inte hade pluggat mkt alls. Men kunde lixom allt utom sista uppgiften så får nog antagligen G iaf, med lite tur. Hehehe.. Senare vart det idrott som sista lektion efter matten iaf, nice de. Fast typ inte.. Men den va rätt kul ändå, för vi skulle lära oss massa danser. Hahah, typ som bugg o typ nått mer. Kommer inte ihåg vad det hette! Men de va iaf skitkul, typ!

Men nu ska jag typ sitta här o chilla med lite musik och så, så kanske skriver imorron eller nått. Eller jag vet inte. Men då kommer iaf mer folk o firar min brorsa, typ kompisar o släkten o sånt bara. Så blir antagligen nice. Ska iaf käka tacos då, bättre än fucking smörgåstårta. Haha!


Bild från nån dag sen..


Skola imorron för mig då..


Har vart hemma både igår och idag, men imorron måste jag fan till skolan. Missar så jävla mkt annars, även fast det bara är början efter lovet. Orkar inte, men så äre.. Fick reda på att jag har matteprov på fredag, så nu måste jag jobba som fan för ligger eftre rätt rejält. Men aja.. Lyckades med över 16 uppgifter idag iaf, men massa a,b,c och d på oxå så de känns bra iaf. Men blir att jobba mer på läxhjälpen imorron.

Men snart äre iaf Stockholmsnatt på 6an eller nått sånt typ, så ska kolla på de tror jag och sen sova. Så vi hörs väl kanske imorron eller nått..

Har inga bilder eller nått så säger bara godnatt!