Godnatt..


Ska snart sova för klockan börjar bli rätt mycket nu faktiskt. Är dessutom rätt trött oxå, haha!

Har ingenaning om vad som händer imorron. Tror jag blir hemma hela dagen som idag. Blir nog ut o springa en sväng då kanske oxå, blev tyvärr inte så idag. Men känner mig lite förkyld oxå, så får se om jag orkar imorron. Kanske tar en lång promenad själv men musik bara. Finns massor att tänka på om man bara har lust.

Men nu säger jag godnatt iaf så hörs vi väll imorgon!




Trött..


Sitter just nu i sängen o kollar kanal5play typ och smsar. Bakade juh kakor förut, dom blev goda som bara den. Haha! Men är trött som fan just nu asså..

Nu ska jag iaf fortsätta kolla programmen på datan, så skriver väll kanske senare om jag orkar. Hehe. Klockan börjar juh bli rätt mycket faktiskt?

Aja.. Hejjs så länge iaf! :)




Kakor..


Har nyss bakat chokladrutor typ eller vafan det heter, för jag hittade typ inga kakor hemma. Eller det fanns väll, men inga som jag ville ha just nu. Haha!

Står just nu o diskar iaf, eller gick till datan för att blogga lite nu. Men ska fortsätta med disken snart för min brorsa drog tydligen iväg så då fick jag diska istället. Jobbigt fan! Men aja..

Ska väll snart käka någon form av lunch snart oxå. Typ "sen lunch" eller nått, för lite hungrig börjar jag bli faktiskt även om jag åt frukost sent. Sen efter det blir det att moffa kakor! Haha, kanske även får bli en spring tur efter det. Skulle faktiskt behövas, för det va ett tag sen nu. Haha!

Aja.. Jag hör väll av mig senare!

/M



Första dagen på höstlovet..


Eller typ iaf, det va juh helg innan så? ;)


Käkade nyss frukost för ett tag sen. Blev lite senare en vad jag hade tänkt för jag vaknade ändå straxt innan halv 11 tror jag? Haha ah, nått sånt iaf. Men aja..

Vet inte vad som händer idag. Tror jag ska vara hemma o chilla bara eller nått, för jag känner mig rätt seeg. Men vi får se! Folk ville att jag skulle komma till stan, men vet inte om jag orkar.


Lite snee bild..?


Lång dag..


Kom hem nu för ett tag sen. Har vart en lång dag kan jag säga iaf!

Kvällen igår var chill. Kollade nästan 3 filmer med Cajsa. Två skräck och en halv komedi typ, för sen skulle dom åka hem. Käkade även god mat, och hade somsagt trevlig sällskap!

Sömnen var väll sådär kan man väll säga. Men gick upp runt 12 eller nått tror jag och käkade frukost, sen hoppade jag in i duschen och fixade mig lite. Drog efter det till Tuna Park här i Eskilstuna och handlade lite skit med familjen. Hann även till stan en snabbis o sprang in o köpte en ny väska. Den gamla gick juh somsagt sönder, haha!
Blev att dra hem efter det o slänga i sig en Billy´s pizza, sen fick jag skjutss till bussen i Torshälla av pappa o drog till stan igen. Mötte Jonte o Nour påväg hem till Sebbe, för hon va tvungen att dra hem.. Så Jonte o jag gick tillbaka till Sebbe sen, för dom andra hade vart där tidigare.
Satt o kollade lite film, sen gick vi ut till torget typ. Sen vidare mot Rinnmansparken. Satt o chilla i en gunga där o snacka lite bara. Sen tog jag bussen hem runt 19:45 typ, så pappa hämta mig i Torshälla då.

Dagen har iaf vart soft idag oxå, och just nu sitter jag i sängen o snackar med lite folk på datan och kollar även på Beck.


Skulle egentligen ha köpt en äkta LV väska, men behövde juh en väska nu så kunde juh inte dra till Sthlm o köpa en för typ 6000:- idag? Hmm..

Men nu ska jag iaf fortsätta kolla på tv:n. Så hör nog av mig imorron, är juh ledig hela veckan somsagt. Riktigt skönt!

Ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag ha!
Hejjs! /M




Lördag!


*Tjenixen!*

Sitter i min säng och lyssnar på musik just nu. Har nyss duschat, fixat mig och städat hela mitt rum för det kommer väll lite gäster hit om ett tag så blir väll att käka då tror jag. Inte ätit nått sen frukost faktiskt, så är rätt hungrig nu!

Gick dessutom upp runt straxt efter 12 idag, så har inte hunnit göra så mycket mer än det jag skrev nyss. Men blir nog en soft kväll iaf!

Imorron tror jag att jag ska till Tuna Park med familjen o köpa lite saker. Typ nya kläder skulle behövas! Haha, och en ny väska, för min gick sönder igår. Kul lixom! Men aja..


Nödvändiga saker man går runt o bär på hela tiden typ? Njaa.. Vettefan asså, haha!



Fredag kväll.. Och HÖSTLOV!


Har somsagt höstlov nu, och det är sjukt skönt att kunna få vara ledig heeeela nästa vecka och verkligen få sova ut, och inte vakna av den jävlans väckarklockan 05:20 på morgonen. Hehe.. Men det känns ändå som om att det typ är tisdag idag? Vettefan varför asså..

Men klockan börjar bli mycket nu, och just nu sitter jag i sängen o gör ingenting. Typ socialar mig med lite folk bara och snacka i tele nyss. Har gjort det hela kvällen faktiskt. Typ med Nour, Jonte, Sebbe o Jonny. Soft liv man har lixom! :)

Skulle juh egentligen ha dragit ut nu på kvällen med lite folk. Men det blev inte så, för min kompis sa att folken inte skulle komma. Sen drog dom tydligen dit iaf, så jag vettefan. Men orkar inte bly mig heller egentligen, för palla va med idioter som dissar hela tiden? Haha, klarar mig fint själv då! :)

Skolan va väll iaf som vanligt typ. Spanska prov och Engelska redovisning på samma lektion. Men det gick finfint på båda faktiskt. Så jag är nöjd! :)

Imorgon kommer Cajsa o hennes familj hit o ska käka o lite sånt. Så det kommer bli trevligt! Kanske blir att kolla på en film eller nått med brorsan o dom då? Får se om man hittar nått o se bara! :)

Men nu ska jag lägga mig snart, men sociala mig lite mera innan. Så hör nog av mig imorron!
Trevlig kväll och godnatt alla! :)

/M


Snäll mamma man har som köper tuggummi åt en utan att jag ens måste be henne? ;)
Tuggummi beroende som man är..


Lilla Munken fick bli katt idag! ;)

Ni betyder otroligt mycket!






Söta grabbar där! Haha! :D



Dagen har vart..


Heeeeeeeeelt fucked up, typ..

Skolan var väll okej, Spanska prov o så och det gick fint.
Drog till stan efter skolan o träffa Jonte. Gick till banken för han skulle fixa sitt kort o sen träffa vi Sebbe på Munktell för han hade vart på ASK o tränat. Sen va vi ute o chilla runt lite på stan. Träffade även lite annat folk, men dom va seega som in i helvete! Skulle nästan kunna kalla dom........ Idioter!

Men aja.. Snackade även med finaste i telefon ett tag förut, men han skulle ringa snart igen när han hade vart o tränat tror jag. Borde vara snart, kanske!? Haha..

Imorron blir det skola som vanligt igen dårå. Spanska prov för tredje gången denna vecka och även Engelska redovisning, men antar att den kommer gå åt helvete. Har fan ingen lust att ens göra den. Så får se.
Blir nog att dra ut o festa mot kvällen om jag orkar, annars tror jag att jag träffar Jonte o Sebbe igen. Kan bli chilligare o göra det faktisk! Men vi får se.

Nu ska jag iaf sociala mig lite på msn tror jag, så hör väll av mig senare kanske eller imorgon om jag hinner. Får se!

/M


.


Hemma hela kvällen själv!


Skola idag, som vanligt. Började 09.30 o slutade 15:20. Men drog till stan tidigt iaf, för va tvungen o dra hem till en kompis o lämna hans tröjja. Haha!

Drog iaf hem efter skolan, så nu sitter jag i min sänge o chillar med livet. Brorsan drog nyss till hans kompis för dom skulle dra o cykla på Zero, och mamma o pappa ska dra iväg på föräldrarmöte i skolan så jag blir hemma själv hela kvällen till typ halv 9, 9 nått sånt. :)
Så tror jag ska kolla nån film då kanske eller nått. Får se! Måste även plugga lite, Spanska prov imorgon! :)

/M


Dagens..


Stan idag..


*Hejsan..*


Vart i skolan idag som vanligt, slutade 13:25. Så tog bussen till stan då o käka på Subway o träffa massa folk där med Olivia efteråt. Drog hem rätt tidigt sen, straxt efter 18 typ. Så pappa hämtade mig i Torshälla. Men dagen var väll helt okej, men har haft roligare. Haha!

När jag kom hem käka jag lite mat o sen satte jag mig vid datan o döda mig med musik typ. Okej, inte riktigt döda men ändå. Sen jobbade jag även med arbetet från slöjden, ligger lite efter. Heheheh.. Ne typ inte, men måste jobba på! Spanskan gick dessutom bra i skolan, fick faktiskt VG så jag är nöjd! ;D

Nu sitter jag iaf här igen, o antar att min kompis ringer snart för han va tvungen o snacka med mig tydligen. Ingen aning om varför men ändå.

Sen på fredag blir det att dra ut o festa iaf, rätt soft faktiskt. Om de inte är helt dött. Haha! Skulle även ut o festa på lördagen oxå, men skulle tydligen få gäster här hemma så måste vara här då o käka med dom o sånt. Hehe, men de blir säkert chill de oxå. Cajsa kommer juh så! :)

Men aja.. Nu ska jag försöka sociala mig lite innan folk börjar ringa mig, haha!

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M



Fina chips man fick från Subway, haha!


Jo.. Man är juh fin innan skolan jaoo! ;D



Jag är tuggummi beroende..!


Haha cepe rubrik men de är fan sant! ;D Käkar alltid tuggummi heeeela tiden typ, o köper fan de varje vecka ca 2 ggr ibland. Haha! Kommer juh bli fattig snart!? Haha nerå, driver. :) Men köpte faktiskt 2 paket idag på rasten med Gurra o några andra killar från klassen. Kan säga att rasten va chill även om min Munk va på extra Svenskan.

Men nyss har jag pluggat massa Spanska iaf, duktig som man är. Så nu hoppas jag att jag kan det tills imorron och får bra betyg på det, har faktiskt fått VG på dom andra jag har gjort muntligt så känns rätt bra faktiskt, hehe.

Just nu sitter jag iaf o socialar mig på msn typ, smsar även o snackade i tele nyss. Hehe, värsta sociala människan här fan. Men de är juh bara bra! :)

Har ingen aning om vad som händer imorron, börjar skolan 08:20 o slutar 15:25 tror jag så blir väll kanske bara att tagga hem då o plugga till Spanska proven som jag har på torsdag och fredag oxå. Tre stycken i samma änme på en vecka, de är fan helt sick juh!? Men aja.. Bara att satsa allt man har, typ, haha!

Om ett tag ska jag väll kanske sova oxå. Sov typ 4,5 timmar inatt så är hyffsat trött asså. Höll på att somna på väg hem från skolan på bussen. Typ fett tur att man aldrig har lyckats somna helt iaf? Haha!

Säger godnatt nu iaf så hörs vi väll imorron för hoppningsvis!
Ha en fortsatt trevlig helg alla!

Hejjs! /M




Käka snart..


*Tjenixen!*

Sitter just nu o väntar på maten. Är faktiskt rätt hungrig för har inte käkat sen i skolan runt 12 typ, hehe.

Dagen har väll vart bra. Skola som vanligt typ, tog bussen från Torshälla imorse oxå. Typ as mycket folk. Inte kul! Men så äre.. Plus att bussen typ va as liten, haha! Men aja..

Slutade 14:20 o då hoppade Jonte av bussen i Skiftinge för han skulle träffa lilla Hunden så snacka med honom tills min buss kom. Sen har jag typ inte gjort så mycket mer. Bara snackat i tele typ. Vettigt? Nej.. Haha!


Jo fint..


/M


Skolan väntar imorgon..


Ska snart sova hade jag tänkt för jag ska juh upp tidigt imorgon till skolan. Inte kul men så äre.

Kollade på en film för ett tag sen, "Middle Of Nowhere", grymt bra faktiskt. Moffade även popcorn och enegri dricka, så nu känner jag mig tjock. Så ska göra några situps innan jag lägger mig tror jag. Haha!

Ingen aning om vad som händer imorgon faktiskt. Men slutar 14:20 så de är rätt chill. Kanske drar till stan o träffar lite folk, eller så drar jag hem o pluggar. Skulle kanske behövas. Vettefan asså, har inte koll längre typ. Hehe..

Sitter iaf just nu i sängen, som vanligt, o lyssnar på musik, snackar med lite folk, smsar o snacka även i tele nyss med världens finaste! Så tror jag kommer sova bra inatt! Kanske, haha..

Säger iaf godnatt nu! Så hör jag väll av mig imorron kanske, får se om jag hinner innan skolan men börjar iaf 08:45 så kanske blir ett mobil inlägg från Torshälla bussen till stan? Haha, får se!

Sov gott alla! /M


Sen onsdags typ..


Min digitalkamera..


Är hos Sebbe.. Men det gör inget, för jag har min systemkamera hemma! ;D Men känns ändå tomt utan den, typ råkade tappa bort den i hans lägenhet nånstans, vettefan vart men ah.

Idag har jag iaf inte gjort mycket alls. Brorsan va på LAN hela natten nånstans så har inte sett han på hela dagen heller för nu ligger han o sover tror jag. Haha! Men aja..

Har iaf lyckats plugga lite Spanska, har jävligt mycket i det den kommande veckan eftersom vi har höstlov v. 44 sen. Så måste hinna med massa saker innan då. Jobbigt, men så äre!

Sitter just nu här o lyssnar på Spotify. Men tänkte hämta min Kemi bok o plugga lite, typ några frågor jag måste göra o så bara. Men ligger fortfarande efter från att jag var sjuk. Inte bra!

Måste dessutom leta fram några kläder tills imorron. Vettefan vad jag ska ha på mig asså!


:)

/M



Hatt..


Sitter just nu i min säng med Jontes hatt på mig, haha fick låna den och det är fan de bästa som finns i mitt rum just nu. Haha! :D Måste fan köpa en egen!

Har typ pluggat lite o så idag bara, lyssnat på musik, suttit vid datan o läst massa jävla saker om gymnasievalet som blir sen. Fan, as jobbigt juh! Men aja..

Men nu ska jag sociala mig lite med folk tror jag. Så får se om jag skriver mer ikväll eller inte! :)

/M



Typ vad min dag har bestått av.. -.- + massa plugg..


Hehehehe..


Godmorgon!


Vaknade runt halv 10 idag, rätt tidigt faktiskt med tanke på att jag kom hem rätt sent inatt. Eller så farligt vare inte men ändå.

Kvällen va nice med trevligt folk! Hämtade mat från Spicy Hot o drog hem till Sebbe o käka. Sen satt vid där o lyssna på musik o snacka lite o så bara. Sen drog vi till bion. Kollade på Johnny English Reborn typ eller vafan den hette. Helt okej film typ. Sen drog vi till Skiftinge o träffa Hunden och Emilia. :) Va inte där så länge, så drog hem när kl va 00:00 typ. Så Jonte o Sebbe fick skjutts hem.

Just nu sitter jag här i sängen o lyssnar på musik o ska gå ner till mamma med massa tvätt snart tror jag för hon skulle tvätta. Tur att man slipper sånt själv asså! Haha, om jag ska vara ärlig har jag faktiskt aldrig använt en tvättmaskin. Hur fan göra man? Haha, dom är typ lite komplicerade som en diskmaskin för den har jag aldrig använt heller. Hehehe.. Aja, vet inte vad som händer idag iaf. Tror inte jag orkar dra o träffa Anders för jag är trött som en giraff eller nått sånt.. Så blir nog att vara hemma o sociala sig lite i telen och på datan. Måste även plugga lite Spanska, har hur mycket som hellst just nu. Plus Kemi. Inte kul, men så äre..

Hörs antagligen senare! /M


Min Munk fyller dessutom år idag! Så grattis på dig bästa! :)
Gammal bild på oss.. Haha!


Trött..


Sitter i sängen o kollar på Robinson för jag har inget o göra. Typ as tråkigt här hemma! Är dessutom as trött så ska fan sova snart tror jag!

Dagen har vart rätt chill. Blev att dra till Torshälla runt 14 o möta Olivia på torget. Sen gick vi till Gökstensskolan o träffa Jonte där. Satte oss inne i typ en korridor o sen kom nån lärare o slängde ut oss efter ett tag. Haha, helt cepe men aja.. När han hade slutat tog vi iaf bussen till stan o drog hem till honom o chilla lite där. Va där ett tag sen tog jag bussen tillbaka till Torshälla för jag skulle hämta min cykel så cyklade hem då. Det började precis regna då, så det va fan inte kul asså!

Men aja.. Snart ringer väll en killkompis så blir väll o snacka lite tele då. Om jag orkar, hehe..

Ska fortsätta kolla tv nu iaf! Så nu säger jag godnatt!




Ledig idag!


*Godmorgon!*

Vaknade runt halv 10 av att jag fick sms. Gulligt! Så nyss har jag iaf käkat frukost så nu sitter jag här bara o snackar med lite folk o lyssnar på musik. Ska snart hoppa in i duschen o fixa mig lite, sen funderar jag på att ta cykeln till Torshälla o dra till Jontes skola. Haha! :)

Så hör väll av mig innan jag drar kanske. Vi får se!

Ha en trevlig dag alla! :)

/M

Hemma nu!


Kom hem för en timmer sen ungefär så nu sitter jag här o lyssnar på musik o snackar med lite folk på datan.

Håller iaf på att somna nu, så fundearar på att lägga mig faktiskt även om jag är ledig imorron. Tänkte faktiskt dra till Torshälla då till Jontes skola o hälsa på lite. Hehehe.. :)

Aja.. Måste även plugga lite imorron så vi får se hur de blir!
Nu säger jag iaf godnatt!

/M


FINT! -.-


Nattorientering nästa..!


Ska snart dra tillbaka till skolan för att ha nattorientering från 19:00 till senast 21:30. Så får se hur det går, hoppas bara att det inte börjar regna lixom! Då blire inte kul!

Men måste snart tagga iaf. Kanske skriver när jag kommer hem så hörs väll då!

Ha en trevlig kväll! För det ska jag och imorron är jag ledig! ;D

/M




Vart ute hela dagen..


Kom hem för ett tag sen, så mamma hämtade mig i Torshälla.

Just nu sitter jag i sängen med musik och hittade en energi dryck i min väska som Jonte köpte till mig, eller okej.. Jag betala den! Haha, va ändå typ han som köpte den men ah..

Kom somsagt hem nyss från stan, skolan o allt sånt. Dagen har vart rätt chill faktiskt oxå. Typ lyssnade på någon grejj om gymnasiet igen och hade vanliga lektioner bara. Slutade 15:25 o träffa Jonte då o sen kom Olivia tillbaka för hon va ledig eller nått sånt halva dagen typ. Så vi drog till stan o träffa Sebbe. Sen käkade vi på Subway o gick runt o snacka lite. Träffade typ lite folk vi kände inne på Smedjan så satt där i typ 100 år oxå, hehe.
Gick sen och köpte Gifflar till Martin på sjukhuset och sen skulle vi hitta en monster o köpa åt honom oxå, men dom hade det fan ingenstans. Sen hitta vi tillslut på Pressbyrån för fucking 30 spänn istället för 20 men köpte den ändå, haha! Sen blev det att ta bussen till sjukhuset så va där ett tag o snacka lite med honom.
Drog sen tillbaka till stan o sen tog jag Torshälla hem!

Nu ska jag iaf sociala mig lite tror jag. Haha!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla! /M


Haha, billigt shit..


Veckan.. Rätt mycket planerat!?



17/10-11


Hej!

Sitter just nu hemma, själv, i min säng och snackar med lite folk så försöker vara lite social. Pluggade även lite Spanska för ett tag sen, duktig som man är! Hehehe..

Dagen har vart rätt chill faktiskt. Skolan började med en grejj om gymnasieval och lite sånt så blev bara att lyssna då. Sen slutade jag 14:20.
Drog iaf till stan då med min Munk och gick runt lite, sen träffa vi Jonte o Sebbe. Typ gick runt lite mer o sen satte vi oss i en lekpark bakom Klosterkyrka. Rätt chill faktiskt, men kallt! Munken skulle hem sen, så vi drog till Skiftinge allihopa. Gick hem till min lilla Hund och sen drog vi till skolan för hon skulle vara där då typ.
Drog sen vidare med Sebbe o Jonte till stan igen. Stog o snacka lite bara o sen skulle Sebbe hem o käka runt halv 7 typ så Jonte o jag gick runt lite på torget o lite överallt. Sen till Donken för han ville käka lite. Haha, som en hund! Sen tagga jag hem!

Imorron ska jag iaf till stan igen tror jag. Orkar faktiskt inte dra hem och plugga så får göra det på torsdag då jag är ledig! Blir att träffa Sebbe o Jonte igen så får se vad vi hittar på. Ingen aning faktiskt. Kanske går runt o snackar bara eller hem till Sebbe o kollar film? Inte fan vet jag, haha!

På onsdag har jag skola som vanligt, och på kvällen har jag nattorientering i Årbyskogen med alla andra 9:or. Rätt chill ändå faktiskt, för vi får juh vara lediga på torsdagen iaf! Så då ska jag vara med Olivia, yeah! För vi är bäst!

Sen mot helgen kan jag skriva om senare.. Har typ halvt planerat den oxå faktiskt. Haha, fina planer här förfan!

Nu ska jag nog ta och sova om ett tag iaf. För är typ trött som en giraff!

Godnatt! /M



Går inte att ladda upp nya bilder för tillfället tydligen..


Söndag!


*Hejsan*

Söndagar är seega, som vanligt! Suttit här mestadels av dagen och ändå inte bloggat.. Dåligt? Svar: JA! Men så äre på söndagar, haha!

Men jag var faktiskt ute lite på förmiddagen/lunchen och plockade ner studsmattan med brorsan o hjälpte pappa med att fixa poolen inför vintern. Kan juh säga redan nu att det blir nice o bada nästa år i typ maj eller nått, hehe!

Nu sitter jag, eller typ ligger i min säng o kollar datan lite o lyssnar på Spotify. Men är typ as trött då håller på att somna oxå nästan. Fast har faktiskt 3 Redbull i kylen tror jag. Men orkar inte hämta, haha!

Imorron äre iaf måndag o då äre skola, som vanligt typ. Blrjar 20 min tidigare för vi skulle lyssna på nånting om gymnasieval o grejjer. De börjar juh fan närma sig nu! Vet inte om jag vill gå teknik eller natur? Hmm.. måste typ bestämma mig snart juh. Inte kul! Men ändå skönt att slippa grundskolan sen!
Slutar iaf som vanligt imorron, typ 14:20 eller nått. Så får se om jag drar till stan o träffar lite folk eller om jag åker hem o pluggar.

Nu funderar jag iaf på att sätta på en film eller nått. Men får se! Igår kollade jag o mamma på Unknown iaf, och den va faktiskt riktigt bra!

Ha enfortsatt trevlig dag! /M




R.I.P !


Haha min data knapp! :(



Gjorde inte nånting, peta inte ens på den o sen bah va den helt borta typ. Eller den ligger på min byrå nu. Haha, går skit seegt att kolla typ FB nu när man måste trycka på den! -.-

/M



Nyss käkat..


Kom hem för några timmar sen typ så nyss har jag käkat och lite sånt. Så nu sitter jag här o lyssnar på musik.

Köpte typ inte så mycket på stan. Lite små skit bara + nya skor. Nice! Så då slipper man gå runt i Converse hela vintern som förra året, för palla vinterskor lixom? Haha, kan juh säga att mina fötter frös till is rätt ofta, men ah så vare. Dog bara halft lixom?


:)

Vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt. Tror jag blir hemma, kanske kollar nån film eller nått tror jag.

Men nu ska jag kolla lite på Spanska grejjerna. Hörs senare!

/M



Mot stan snart..


Just nu sitter jag här och gick nyss upp ur sängen, men vaknade runt halv 11 tror jag. La juh mig rätt tidigt igår så.

Om typ en timme ska jag iaf ner på stan o köpa ett par skor. Om jag inte hittar några andra mot dom jag hade tänkt mig. Mamma o pappa skulle iaf lägga ut 800 tror jag. Så blir rätt billigt för mig iaf, beroende på vad dom kostar. Haha! Men aja.. Sen blir det väll att hänga med dom o handla mat o lite skit. Men det funkar de oxå!

Orkar typ inte ens fixa mig nu. Ska juh bara ut tillfälligt. Men alltid när man inte orkar fixa sig så lyckas man oxå träffa massa folk man typ känner. Hatar att de är så! Haha!

Nu ska jag iaf inte skriva mer!

/M





Sovdax!


Hmm.. Är typ trött som fan så lägger mig i sängen o socialar mig lite på sms med folk istället. Så kanske man kan somna hyffsat tidigt iaf. Skulle faktiskt vara jävligt skönt, för jag har inte sovit många timmar i natt asså. Typ 4 kanske? Sen en lång dag med skolan, stan, träffa vänner osv..

Hunden själv, sa den här låten till mig för nån dag sen:


Monster - Paramore


Har dödat sönder den i mina högtalare! ;o

I helgen vet jag iaf inte vad som händer. Kanske träffa folk eller dra till Skogstorp? Hmm.. Vettefan! Men aja.. Eller Kjula? Hahahah, nejfan.. Nu driver jag! Kanske Södertälje annars o träffa lite folk där, får se!

Men aja.. Nu håller mina ögon på att stängas! Så jag måste sova för jag är duktig flicka! Haha, driiiiver..

Äh, de här vart ett fail inlägg! Men då äre väll som vanligt då! ;D

Eller jo förresten! Jag har vatten hemma som jag inte behöver koka! Så jeeeeevla nice, för när man kokar vattnet så blir det ääääckliiiigt! :) Så vattnet jag har, är mycket bättre! HA!

Nu ska jag sova!


Tro mig, min nya favvo plats om typ ett halv år! ;o

Puss /M



#2 Som en hund! :D


*Tjenixen!*

Kom hem för en timme sen typ kanske eller nått.
Skolan har väll vart som vanligt. Rätt länge sen man va där, men chill med bara en dag i skolan på hela veckan! Känns typ som måndag bara för det men ändå. SO provet gick nog hyffsat bra oxå, eller ah kanske iaf. Så känns rätt bra nu! Fick dessutom VG på mitt matteprov så är nöjd över det oxå.

Efter skolan tog jag bussen till stan med Olivia och träffa Mickis o vi gick runt o typ fixa lite saker. Sen var dom tvugna att dra. Så jag gick hem till en killkompis ett tag o kolla lite tv o så bara typ. Blev bara kvar där i 2 timmar typ för sen hämta mamma mig och vi drog o hämta pappa på jobbet. Sen blev det att köpa tjockismat i Torshälla. Hehe! Så nyss har jag suttit o moffat pizza. Känns nästan lite som att man skulle behöva träna nu! Haha! Men orkar fan inte just nu! Orkar inte dra ut o springa heller för det är as mörkt här. Haha!

Just nu sitter jag i sängen och försöker sociala mig med lite folk. Får se vad som händer senare, men tror det får bli en hemmakväll med film eller nått kanske? Klockan börjar juh bli rätt mycket så.

Men ha en trevlig kväll!


Söt vän man har! Vet att alla håller med, så behöver inte ens fråga!

Lilla Nour har faktiskt blivit som en RIKTIG hund nu. Kolla nyckelringen oxå lixom? Riktig stalker hunden är juh? HAHAHAH :D <3

/M



Typ död..


Okej, inte bokstavligt men ah ändå typ så..

Sitter just nu o snackar med Nour på msn! Hon är lite speciell, haha! Men det gör inget för hon är kul, som en hund! ;D

Aja.. Imorron blir det skola iaf. Har inte vart där på snart en vecka, nästan så man glömmer hur det ser ut. Okej, nu driver jag. För jag kommer ihåg precis! Men aja.. Som ni märker är jag jävligt uttråkad!

Får iaf se vad som händer efter skolan. Kanske taggar till stan och mot kvällen möter mamma där för hon skulle till frisören o färga/klippa håret? Men vi får se hur jag gör, blir nog iaf att träffa lite folk innan då!

Nyss har jag pluggat SO, och jag är heeeelt trött på det! Typ fick panik den sista stunden när jag skulle läsa så kunde inte koncentrera mig på nånting. Så nu orkar jag inte mer! Kan typ inte ens hälften men skitsamma. Kommer nog ändå få minst G iaf så. 

Nu ska jag iaf fortsätta sociala mig lite med folk!

Trevlig kväll! /M






:)



Vattenföroreningar i Eskilstuna!


Haha fick reda på det förut idag av Olivia, o alla hade typ skrivit det på FB oxå. Kanske inte är så konstigt att jag höll på o spy igår för jag hade typ druckit en liter vatten på morgonen, och tydligen har juh vattnet vart fucked up sen i måndags eller nått. Haha, värsta lyckat! Men aja..

Har nyss skrivit ner alla svaren om SO:grejjerna. Blev nästan 5 A4 papper. Skitkul o lära sig allt tills imorron då?? Fast nej.. Men det går nog hyffsat bra ändå tror jag. Eller jag hoppas åtminstonde! Måste juh även plugga Spanska och lära mig massa grejjer tills imorron, som egentligen va till förra veckan men får se om jag gör det tills på måndag istället för jag kommer inte komma ihåg bårde SO:n och Spanskan till samma dag.

Har dessutom inte käkar nån lunch ännu. Börjar faktiskt bli lte hungrig men tror jag väntar typ en timme till tills mamma o pappa kommer hem från jobbet. Min brorsa kom oxå hem för ett tag sen så nu slipper jag va hemma själv iaf. Inte för att jag märker att han är hemma men ändå. Han sitter ändå bara o spelar, så man hör bara hur han snackar i Skype typ.



/M


Pluggar SO..


Hmm.. Inte kul asså! Men så äre, är juh hemma iaf o kan ta "rast" när jag vill. Haha!

Blir iaf bara att vara hemma idag oxå. Kan juh inte dra ut när man är sjuk. Skulle väll egentligen ha träffat "R" efter skolan typ 14:40 eftersom jag slutar då. Men nu blire nog inte så..

Måste iaf fortsätta plugga nu! Kom på att jag måste lära mig allt som står på papperet. Hmm.. Kan bli jävligt mycket att hinna med på bara en dag eftersom jag inte har pluggat så mycket innan oxå. Typ bara 20 min dom andra dagarna som har vart. Haha! Men aja..

Hörs senare! /M



Gammal bild! ;o


Godnatt!


Blir att va hemma från skolan imorron oxå. Hinner plugga lite mer på SO:provet då oxå, och Spanskan så det blir bra!

Men nu ska jag sova.. Godnatt!


.

/M




Konstnär nästa! .. Eller?



HAHAHAH TYP INTEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! ;D

/M



12/10-11


Sitter just nu i min säng men datan o käkade pizza nyss. Värmde den i ugnen o lite så bara. Så man är juh duktig som lagar så fin mat! Ha!
Men ah.. Sen höll jag på att nästan spy nyss oxå. Jag fick fan panik! Det är fan de värsta som finns att göra. Så jag tvingade mig själv till att inte spy. Usch! Men aja.. Skitsamma nu!
Så får se om jag går till skolan imorron eller inte. Har fan ingen lust o spy där. Haha, men aja.. Nu mår jag fint! Eller ah.. Är juh fortfarande som jag va innan men haha.

Tänkte att jag skulle sätta mig o kika lite mera på SO:grejjerna nu eftersom jag har prov på fredag. Så får se hur mycket jag orkar. Har juh läst klart alla sidor nu iaf.

Hörs senare! /M


<3


Hemma..


*Tjenixen!*

Blev inte att dra till skolan idag heller för jag är inte helt bra. Men orkade ändå inte heller så, haha! Men aja.. Skka nog dit imorron iaf!

Vaknade för ett tag sen iaf, skönt att få sova länge när man bara sover ca 3,5h/dygn i veckorna. Men så äre, och jag lever ännu! Haha!
Har iaf inte hunnit göra så mycket ännu. Bara läst några sidor av Första världskriget. Hoppar över frukosten oxå, så käkar jag lunch direkt sen. Har inte kunnat träna eller nått heller på typ en vecka snart eftersom jag har vart sjuk. Så frukosten får lida av det!

Aja.. Ha en trevlig dag! /M






Break Your Little Heart - All Time Low



Skola imorgon..


Hmm.. Har nyss kollat film typ. Även lagat mat och käkat den. Fick bli makaroner och korv!

Imorron ska jag nog till skolan tror jag. Börjar halv 10 så rätt skönt ändå. Men får se om jag är hemma en dag till. Skulle kunna va rätt skönt. Haha! Men aja, vi får se!

Mamma & pappa borde komma hem från jobbet om ett tag oxå. Så får se vad vi ska käka då. Är typ inte hungrig men ändå. Haha!

Nu ska jag iaf fortsätta läsa om Första världskriget!

Hare! /M



Mysig bild!



11/10-11


Har nyss läst lite om Första världskriget men har fortfarande många sidor kvar, plus att jag måste lära mig allt oxå och inte bara läsa det. Haha! Men aja..
Tänkte läsa lite till iaf och sen blir det att sätta på en film tror jag. Tror det får bli "The Linclon Lawyner" för jag kollade aldrig klart på den sist, och det va för kanske typ..... 3 veckor sen? Haha, nått sånt iaf. Så får se om jag kollar om hela eller inte.


Orkade inte äta upp allt, haha! ;o

/M



Fruktsallad till frukost!


*Godmorgon*
Eller ah.. Jag har vart uppe sen 10 typ men ändå.


Ska snart gå ner o göra en fruktsallad o käka som frukost, och sen får jag göra nån bra lunch istället. Okej, det kommer typ bli pasta och korv typ. Men ändå, för jag orkar inte laga mat när jag är sjuk, haha!

Måste oxå sätta mig och plugga SO till provet på fredag. Även spanska måste jag göra så jag kan göra min muntliga redovisning bra! Har iaf 30 sidor jag måste läsa i SO om Första världskriget. Kanske intressant, men jag har fan ingen lust med det nu asså. Men aja..

Uppdaterar väll senare antar jag!
/M



.



De tre viktigaste sakerna i mitt liv är..


Bara för att jag har så sjukt jävla tråkigt så kan jag skriva om de!



1. Min mobil: Om jag inte hade haft min mobil så skulle mitt liv va nästan totalt osocialt. Och det skulle fan inte va kul då. Haha! :)

2. Min dator: Okej, min dator laggar som fan typ och den verkar gilla att få "blue screen" eftersom det händer typ 4 ggr/veckan typ. Men den är ändå bäst!

3. Min kamera: Utan den skulle jag inte kunna fota saker. Visst jag har min digitalkamera, mobil, ipod och så men dom är inte lika bra och det är roligare att fota med en systemkamera.

Haha! :)



Bilder..


Typ hittade några bilder på datan jag inte har lagt upp.. :)








Hyffsat okej iaf! :)

/M



10/10-11


*Tjenixen!*

Sitter i sängen nu och lyssnar på musik. Är somsagt hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Inte kul, men så äre! Tror även att jag blir hemma imorgon oxå för jag känner mig fan inte bra. Men då blire inte att träffa mina kompisar men aja.. Så äre ibland!

Funderar på om jag ska käka snart, men orkar inte laga nån mat. Så tror jag väntar tills mamma och pappa kommer hem från jobbet. Hehe.

Har inget mer att skriva nu men ah.. Har typ bara legat framför tv:n o så och kollat datan. Va även ute en sväng förut. Rätt skönt väder faktiskt! Men aja..

Totalt skel bild från i fredags.. ;o

/M



Hmm..


Sitter just nu i min säng med datan på magen och snackar med lite folk.

Dagen har vart seeg.. Duschade i typ 1 timme förut, o det va väll de ända som va nödvändigt kanske. Eller haha ne jag vet inte. Men ah.. Sov lite förut oxå eftersom jag är sjuk. Inte kul! Så imorron blir det att vara hemma från skolan iaf!

Tisdag ska jag nog träffa Jonte o lite andra. Vet inte vilka ännu. Bara att jag inte är sjuk då oxå. Hmm.. Det lär vi väll märka? Ja! Hehe..

Men aja.. Nu ska jag fortsätta och sociala mig lite!
Ha en fortsatt trevlig kväll! /M



Chillar med livet där! ^


Letar kläder!


Sitter just nu o kollar runt lite på kläder att beställa.. Hittade snyggaste halsduken! ;o


Problemet är bara att den kostar 1749:- .. Men man får väll snacka lite med pappa kanske? ;D


Som en hund! :D


Jag och Nour är "Som En Hund!" ;D


Haha aja.. Just nu sitter jag här hemma i sängen o käkar lite godis. Inte bra! Men man får faktiskt göra sånt oxå. Hehehe..

Är dessutom sjuk.. Typ "R" som har smittat mig. Inte bra det heller! Men aja.. Typ förkyld, ont i halsen, lite feber och trött som bara den + ont i huvet.

Just nu är min faster o hennes kille här från Sthlm och min farmor o farfar. Men dom sitter nere i köket o snackar så jag orkar inte vara där.

Nu ska jag inte skriva mer iaf. Tänkte att jag skulle kolla på avsnittet från i torsdags av "Sol, fest och oroliga föräldrar" som jag missa då på 5an. Rätt kul faktiskt, hehe..

Ha en trevlig kväll!



.

/M




7/10-11

Sitter just nu hemma hos mina kusiner o kollar på tv typ. Håller dessutom nästan på att somna för jag är så jävla trött. No provet gick iaf hyffsat idag tror jag även fast jag inte hade pluggat tillräckligt. Brandalarmet gick idag i skolan oxå. Fett jobbigt att man ska behöva springa ut för ingenting lixom. Fast nu va det juh inte mitt i vintern med -20 grader som förra gången när jag hade strumpor, mjukisar och linne på mig eftersom vi hade idrott. Haha, värsta fail juh.. Men aja.. Nu ska jag inte skriva mer iaf för det är fett segt att skriva på mobilen. /Mimmi

Utvecklingssamtal idag!


Hmm.. Har pluggat nästan hela dagen sen jag kom hem.

Började halv 10 idag. Så drog till stan först o träffa en killkompis.

Hade utvecklingssamtal efter skolan sen, halv 4. Inte kul! Men det funkar, och allt lät typ bra som min mentor sa. Så ja.. Hehe..

Hade tydligen Engelska läxa tills imorron, både muntlig och skriftlig så får se hur det går. Hmm.. Har bara pluggat på den i 20 min. Kommer gå fett bra asså! Haha nerå, men det går väl okej hoppas jag iaf.

Men nu ska jag typ sova snart. För jag är as trött!



Fint jaoo.. Typ.. Inte.. Haha! :D

/M



Plugg, plugg och mera plugg!


*Tjenixen*

Va ett tag sen sist. Men har så jävla mycket i skolan just nu!
Matteprov hade jag idag, så igår satt jag hemma och pluggade matte i 3 och en halv timme. Inte kul!
Har även biologi prov på fredag, så nu har jag suttit här och skrivit i 3 timmar oxå, och mer blir det!

Idag var det iaf skola som vanligt typ. Men skulle till Faktorimuseét på slöjden och kolla på nån textil/konst utställning. Men jag fick sluta 1 och en halv timme tidigare så de var bara skönt!

Imorron har jag utvecklingssamtal i skolan halv 4 iaf. Inte kul! Men aja.. Kommer väll kanske gå bra, om dom inte tar upp all skolk. Heheheh.. Men aja, skitsamma!

Nu måste jag iaf fortsätta plugga! Lilla Nour ville att jag skulle blogga så fick väll göra det då. Haha, duktig som man är! ;D

Aja.. Ha en fortsatt trelig kväll förfan!


Haha! Bildbrist..

/M



Seeg morgon!


Vaknade runt kvart över 10 typ så gick upp halv 11 eller nått. Käkade frukost och efter det fick morgonen börja med en stor jävla disk! Eftersom våran diskmaskin förtfarande är trasig och vi har inte köpt en ny. Mina föräldrar har typ inte haft tid eftersom dom jobbar med att bygga altanen större och poolen. Men aja..

Gårdagen var chill iaf! Satt och snacka, dunka musik, baka chokladbollar och kladdkaka, käka chips, kolla på lite filmer och sen gick vi ut och la oss på studsmattan och kollade på stjärnorna lite. Hehe.. Sen drog dom hem runt 12.

Vet inte vad jag ska göra idag. Men det blir nog att vara hemma bara eftersom jag var ute hela fredagskvällen och sen igår va dom här. Måste typ plugga, jusstefan.. Har matteprov på tisdag och biologi prov på fredag. Shiiiieeet! Måste plugga nu fan!

Ha en fortsatt trevlig dag!




Fina bilder jaoo!

/M



1/10-11


Redan första Oktober, helt sjukt vad tiden går fort!

Idag har jag typ inte gjort så mycket, bara storstädat mitt rum typ och flyttat min säng och lite saker. Gårdagen var nice men hinner inte berätta nu!

Jonte o Sebbe kommer väll om en halvtimme typ. Så får se vad vi ska göra, baka kakor eller nått typ. Haha! Kommer gå bra som fan! Men aja..

Mamma, pappa o brorsan drar iaf till min kusin och firar henne som fyller år, så vi blir hemma själva hela kvällen. Nice de jaoo! Men aja, nu ska jag inte skriva mera! Hejjs!

/M