Sova!


Ska snart sova tänkte jag!

Blev inget inlägg igår, men skitsamma för jag drog bara hem efter skolan o plugga lite o kolla datan o sånt.

Nu sitter jag här och har fett tråkigt. Men snart blir det sääääängen! För jag är trätt som en giraff typ! Och imorron ska jag cykla till, och från skolan! Duktig som man är lixom! För det ska juh typ bli +20 grader, så varför inte? Skönare det än att ta bussen iaf!

På kvällen blir det iaf att tagga till Skogstorp! :)


Smutsig spegel.. ;o

Hare bra!
/M



Jag är halvt.. DÖD!


Ligger i sängen just nu på mage och försöker vara lite social med folk på datan men vettefan hur det går asså. Haha! Men ska snart sova hade jag tänkt!

Skolan va väll skom vanligt iaf typ. Drog till stan efteråt med Olivia och Jonte kom till Skiftinge så han hängde med. Han o jag skulle kolla när Sebbe och Olivia körde moppe på halkbana men vi såg ingenting så vi drog typ direkt nästan. Fast vi fick typ gå 3km dit och 3km tillbaka, så mina fötter är skapligt döda just nu och mina ben oxå.

Imorron vettefan vad som händer iaf. Vet bara att jag börjar skojan 09:30 och har skolfoto på förmiddagen så det blir att gå upp kl. 7 imorgon! 1 timme senare än vanligt så ska bli skönt att få sova lite mer.


Blir en Powerking innan.. Bra kombination aha? Klart! ;D

/M



Klippt håret idag!


Kom hem från stan runt typ 6 och har bara käkat o suttit vid datan hemma nu efter att jag kom hem typ.

Slutade skolan 14:20, skönt! Så tog bussen till stan då för hade klipptid kl 15:15 men kom in tidigare för hon hade ändå ingenting att göra. Men gick runt lite på stan innan och köpte lite onödiga saker. Typ som en tröja till skolfotot på onsdag. Kosta bara 200:- typ så de blev billig och bra! Inte jag som betalar lixooooom! Sen hitta jag as snygga skor inne på Eurosko i Cityhuset men fick vänta med dom för mamma verkade inte gilla dom, haha vet inte varför men. + att jag inte vill betala dom själv för 800:- men ändå.

I helgen skulle jag typ dra o kolla på Adept med lite folk, men vettefan om jag pallar längre alltså. Typ mera chill o hitta på något annat men får se. Ska försöka hinna med att fira min kusin lite oxå som fyller 22. Hmm.. Kommer juh verkligen lyckas få ihop allt! Men aja, får väll se hur det blir med det dära sen!

Nu måste jag iaf sätta mig och plugga lite typ. Spanska tills imorron som jag egentligen skulle ha redovisat i fredags men hade typ friluftsdag då så det fick bli imorron istället tror jag. Men aja..


Bild från i torsdags typ.. ;o

Hare! /M



Seeg, rolig, konstig kväll igår typ..


*Tjenixen!*

Dålig uppdatering igår, right? Yeah, inte bra asså.. Men nu lever jag igen! :)

Gårdagen va iaf rätt chill. Traffa Sebbe o Jonte först o vi kolla lite film o så bara, sen drog vi ut. Gick runt lite, drog till Donken, Rinmans parken och Rothoffsparken. Va även på Willy´s o köpte cholkad. Eller Jonte köpte det åt oss, hehehe..
Tog bussen till Skiftine sen o träffa Olivia, min munk, o ringde på hos henne för hon visste inte ens att vi skulle komma men hon stog ändå o fixa sig så vi gick till stan efter det. Typ 2km. Värsta biffarna vi är asså! Sen drog vi typ till Stadsparken o va där ett tag och påvägen hitta vi en rockring så alla 4 gick runt inne i den o typ skrek HÖGER, VÄNSTER, HÖGER, VÄNSTER.. hela tiden. Men de va grymt! Hahaha! Måste ha sett jävligt kul ut iaf, för vi gick runt i den genom hela stan på torget o genom bar-gatan och allt, även in på donken oxå o beställde cheesburgare.. Eller inte jag, för det är tjockis mat. Heheh..

Mot 21 tiden drog vi till nån typ disco grejj för 12+are. Men rätt kul ändå o dansa o så. Men de va typ as seegt egentligen. Haha! Men va där till 12 typ. Sen va vi ute i typ en timme efter o gick runt lite o snacka typ.

När jag kom hem hade jag iaf as ont i fötterna, och min röst va helt fucked up för jag hade skrkit o massa där inne eftersom musiken va hög, om ni inte fatta det. Heheh.. Men aja..


Um.. Bild från igår.. (Hade inte ens fixat mig, så man skämdes juh inte lite heller lixom..) -.-

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vet bara att jag ska till stan igen o träffa Sebbe, Olivia o Jonte o dra till den dära disco grejjen igen med lite folk för typ lite andra som vi känner skulle komma oxå, så kanske blir roligare då. Vettefan, men ah..

Ska nog hoppa in i en dusch alldeles straxt iaf, o sen taggar man mot stan på eftermiddagen/kvällen. Så nu ska jag inte skriva mera!

Hare bra! /M


Skogen idag..


Haha, ah rubriken låter bra asså! Men skit i den. :)

Hade somsagt friluftsdag idag. Och min grupp va liiiiiite cepe, så det slutade med att jag och Olivia fick gå själva. Mig gör det inget, för det vart bara mera chill! Men aja.. Vi gick lite fel först, typ 2km. Men hittade tillbaka till vägen vi skulle gå på nästan direkt. Vi va ute o vandrade i ungefär 3 timmar, och sen käka vi lite o slutade 14. Så dagen blev ändå rätt chill! Pappa hämta mig och Olivia sen i Sjulsta o sen skjutsa vi henne till Skiftinge o jag fick skjuts hem efter det.

Nu på kvällen har jag bara käkat hamburgare, kollat på Idol och suttit lite vid datan. Men just nu sitter jag även och moffar godis. Haha, riktigt tjock asså! Men det gör inget..

Imorron ska jag typ träffa Sebbe och Jonte, men även Olivia kanske om hon kunde. Sen blir det kanske ut o festa på kvällen, inget som är bestämt men tror att jag kanske kan behöva vara hemma o plugga då. Hmm.. Vettefan asså! Men det va iaf as länge sen man träffa Jonte så ska bli soft!

Nu ska jag iaf sitta här ett tag till o chilla sönder med musik o leka lite social på msn, fb o på telen.


En bild med en Mimmi på jaoo, haha!

/M



Kom hem nyss..


.. För jag va och handlade på Willy´s med mamma o brorsan. Hann inte kolla på Robinson då så nu ska jag sätta mig vid datan o oklla på internet! Haha, beroende fan! Men ah så äre..

Sen ska jag väll sova om ett tag oxå, kanske.. Vet hur det brukar sluta när jag säger så. Heheheh.. Aja..

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Idag..

/M



Dagen..


.. Har väll vart som vanligt typ, tror jag.

Skola som vanligt, började 08:20 och slutade sen kl 14:40. Skönt! Så tog bussen till stan med Olivia o kolla runt lite ohon köpte en ny vinterjacka typ. Skitsnygg va den!
Käkade även på Subway och efter det träffade vi Sebbe o kollade runt lite mera. Sen skulle dom dra till moppekursen så jag tog Torshälla bussen hem, oh mamma o pappa hämta mig på torget där.

Nu sitter jag hemma, ensam, i min säng och lyssnar på musik o sjunger. Hehehehe.. Men ah, har man tråkigt så har man! Käkade även för ett tag sen, gott! För jag va rätt hungrig faktiskt.

Men imorgon ska jag ut med klassen och gå. Vi ska typ gå på Sörmlandsleden i 3 timmar så hoppas att det inte regnar då! Sen ska vi typ plocka svamp och lingon och steka den och göra lingonsylt. Haha, ah.. Cepe men ändå rätt kul kanske!? Beroende på hur min grupp kommer uppföra sig. Kommer antagligen bli -k-a-t-a-s-t-r-o-f-. Om inte värre, haha! Men jag börjar 9 och slutar 14 typ, så rätt chill ändå! Slipper juh lektionerna i skolan iaf!? ;)

Ikväll ska jag iaf kolla på Robinson kl 20 och sen har jag inget mer planerat. Kanske pluggar lite Spanska om jag orkar för det skulle behövas!

Helgen är typ inte heller planerad, kanske blir fest på lördag om jag orkar. Får se! Och på måndag ska jag iaf till frisören för mitt hår är slitet som fan och jag har skolfoto på onsdag. Inge kul! Men aja..

Nu ska jag sitta här ett tag till o va social på msn o facebook tror jag, så hörs väll nångång senare idag eller imorron.


Bild från igår..

Hare! /M



21/9-11


Ligger just nu i sängen på magen o kollar program från 5an på datan.

Har inte hänt så mycket idag så hör av mig imorron!

/M



Fika snart


Hmm.. sprang nästan 5km förut, så jag är rätt nöjd. Det får räcka för idag! Tog inte så läng tid heller så rätt skönt det!

Kom iaf hem o duschade efteråt o sen käkade jag baguetter med familjen typ, gott! För jag va hungrig. Och nu halvligger jag i sängen med datan på magen, men mitt huve va nyss inne i NO:boken och läste. Måste lära mig! Men de går rätt bra just nu fakatisk. Lära och svara på lite frågor bara, inte så svårt. Men ändå jobbigt nar man är trött. Höll på att somna på både matte och SO lektionen. Hehe, inte bra!

Snart ska jag gå ner till vardagsrummet o ta lite fika o kolla början av idol typ. Sen blir det att gå upp o plugga igen. Kanske, eller så sätter jag på tv:n i mitt rum istället. Får se!

Imorgon börjar jag iaf 09:30, för vi fick nytt schema idag. Tydligen så hade det behövt bli några ändringar så får sovmorgon iaf, men funderar på att dra till skolan som vanligt o plugga ändå. Skulle behövas! För mina böcker ligger i skåpet, inge bra! Men aja..

Skriver väll mer imorron tror jag, för orkar nog inte mer ikväll. Klockan börjar juh bli rätt mycket oxå så.

Trevlig kväll alla!

/M



Blir en springtur nu!


Tänkte gå ut o springa en runda eller nått för det skulle behövas. Kan även förbättra mitt betyg i idrott med egen träning så de är nice!

När jag kommer tillbaka ska jag hoppa in i en dusch och efter det sätta mig och läsa lite i NO:boken för jag måste plugga på. Har inte hängt med så bra på lektionerna.

Hör av mig senare om jag orkar! /M


.


19/9-11


Har nyss käkat en macka och cholkadbollar och nu sitter jag här.

Skolan va väll som vanligt typ, men dagen gick rätt fort.. Mentorsgrupp, SO (lyssnade på nån tant om gymnasiet), rast, musik/teater grejj som vi skulle kolla på, Svenska i 10 min och efter det lunch. Hade bara elevensval sen så de va en rätt chill dag iaf för jobbade inte ett skit typ.

Drog iaf till stan efter skolan för jag skulle till optikern och kolla så mina linser va bra, så beställde 2 par nya glasögon oxå. Inte för jag kommer använda dom typ men ändå lixom. Bra att ha ibland kanske!? Haha! Innan jag skulle dig drog jag hem till en killkompis o snackade lite o så bara för jag orkade inte dra hem för typ 2 timmar bara.

Vet inte alls vad som händer ikväll iaf. Blir kanske att kolla på en film eller nått bara, typ chilla med livet. Eller snacka lite i telefon kanske. Men aja..

Hare! /M



Skola imorron..


Hmm.. Ja inte kul inte, men slutar runt halv 3 tror jag så rätt chill ändå.
Blir iaf att dra till stan efter skolan för jag ska till optikern igen. Orkaaa, men aja.. Så får se vad jag hittar på innan för jag ska vara där typ 16:20 eller nått tror jag. Så blir antagligen att dra hem till en killkompis i stan o kolla film eller nått bara o chilla tror jag. Men vi får se somsagt!

Nu hade jag iaf tänk att lägga mig, för jag börjar bli trött och börjar 08:45 imorron. Så ingen sovmorgon som vanligt dårå. Haha, mycket bättre schema i 7an och 8an. Men aja.. Slutar juh tidigare nu mot vad jag gjorde i 8an så. Hehe..

Aja.. Godnatt!

/M


?


Chokladbollar!


Hmm.. Sitter här just nu och har gjort några uppgifter i NO:n som jag jag skulle typ. Men har fortfarande ett helt A4 med frågor kvar och tror jag ska ha prov snart oxå. Känns som att det kommer gå helt åt helvete men aja. Får väll läsa alla texter o så igen bara så borde det funka rätt bra hoppas jag.

Bakade iaf chokladbollar nyss, mamma fick bara äppelpajen och kladdkaka vart det ingen. Men ändå. Så nu sitter jag här o seegar mig lite.




Mina chokladbollar med kokos på, undra om det fortfarande heter cholkadbollar då eller om de heter kokosbollar? Äh, samma sak fan! :)

/M



Plugga..


Tjenare, söndag idag och skola imorgon som vanligt. Orkar inte, men så äre!

Idag ska jag nog bara vara hemma idag. Känns som att jag inte orkar göra ett skit. Så då kan jag vara hemma o plugga lite istället. Måste plugga NO och Spanska. Inge kul, menmen..

Funderar även på att baka en äppelpaj eller nått fr det finns hur mycket äpple som hellst här hemma ute just nu. Eller så bakar jag en kladdkaka, vettefan asså. Svårt att bestämma sig! Men aja.. Funderar även på att gå ut o fota lite eller nått. Om det finns något intressant. Och sen sätta mig och redigera lite bilder om jag inte har något annat att göra. Kanske ladda ner nån film oxå o kolla på.

Kollade iaf klart på filmen som jag skulle kolla på igår o den va helt okej faktiskt. Men aja.. Nu ska jag plugga lite typ.

Hare! /M

Gammal bild..

 


Sova snart kanske?


Funderar på att lägga mig i sängen o försöka sova snart, men blir väll som vanligt.. Sitter uppe någon timme till iaf, haha!

Har iaf kollat på en film nu, eller ah.. Det va typ en halvtimme kvar, men kollar resten imorron för mina ögon kan inte koncentrera sig typ. Men ah, filmen är okej iaf.. Kollade typ på Lincoln Lawyer, tror jag den hette, från 2011 typ.

Men aja.. Har iaf kommit på vad världens bästa grejj i mitt rum är just nu iaf:


Haha, seriöst asså! :)

Men aja, nu ska jag sova iaf! Så hörs väll imorron kanske? Tror det!

Godnatt!

Eller jo föressten, Nour länkade tydligen min blogg så här har ni hennes om ni vill kolla, typ värlens sjukaste humor har hon, haha! :D

/M





Lördag


Sitter här just nu o lyssnar på musik, Eminem typ. Och har väll inte gjort så mycket annat idag. Kollade på en film, Sucker Punch, käkade fisk och potatis till lunch o sen va jag uppe i skogen o plocka svamp med mamma oxå. Haha, måste juh träna lite innan fredag då vi ska ut med klassen hela dagen o vandra, plocka svamp o lingon o typ laga mat ute o massa grejjer. Skulle typ gå på Sörmlandsleden. Men kan säkert bli kul, typ alla har GPS i min grupp iaf, så borde inte gå vilse. Haha, fast man vet juh aldrig..

Vet inte om jag ska kolla en till film snart, eller om jag ska kolla tv:n bara. Hmm.. Tror det får bli en film men vet inte vilken. Den jag såg förut va helt okej iaf.

Ha en trevlig kväll iaf, för det ska jag förhoppningsvis ha! Kanske kommer ett inlägg senare oxå, får se om jag orkar skriva nått.

/M



.


Helg nu!


Hejsan!

Skola idag som vanligt dårå. Lika seegt som vanligt oxå. Och jag är fan förbannad på en jävla person, trodde --- va mera mogen än så vafan! Men man märkte juh nu hur det va lixom. Skitkul jaoo! Typ inte, --- skämmer bara ut sig själv så jävla mycket iaf! Haha, men de är inte mitt problem!

Nu sitter jag iaf o väntar på en kebabtallrik som mamma o pappa skulle komma hem med efter att dom hade vart o handlat så dom kommer nog snart hoppas jag för jag är hungrig som en varg, typ haha. Men aja..

Imorron skulle jag egentligen till Sthlm o kolla på Sveriges bästa bmx cyklare. Men de blev inte så för min bror skulle dra dit med sin kompis istället så resten av familjen stannar hemma då. Så får väll hitta på nått annat. Har lust att cykla till Ica Stenby med Anders för att köpa glass bara. Haha, skulle fan va grymt!

Har iaf ingen aning om vad som kommer hända ikväll. Kanske blir nån film eller tv bara typ. För min msn funkar inte och jag vet fan inte varför men det suger för ingen är social nån annanstans typ och jag känner mig osocial. Inte kul det! Men ah..


:)

/M



Skoljoggen idag..


*Tjenixen*

Just nu sitter jag här o kom hem från skolan för typ en timme sen kanske. Slutade runt halv 3 typ.
Hade iaf skoljoggen idag, rätt chill faktiskt. Sprang 1 mil o 2,5km så är rätt nöjd ändå. Blev MVG för det, hehe.

Lagade mat när jag kom hem iaf, o käka sen duscha jag lite snabbt innan de oxå. Va helt jävla död efter att ha sprungit typ. Men aja..

Nu sitter jag somsagt här iaf o ska väll kanske börja plugga lite snart. Blev inge plugg på hela veckan typ även fast jag typ försökte tvinga mig själv till det men städade mitt rum igår istället så nu är det fint iaf. Va typ damm överallt, jag lovar, haha!

Hör väll kanske av mig senare. /M


...


Snart mot skolan..


*Godmorgon*

Hmm, ska dra till bussen om en halvtimme typ o sen börjar skolan 08:20. Inte kul, och jag som slutar 15:20, haha! Men aja..

Har typ fixat mig lite o så nyss iaf.. Eller okej, jag orkade seriöst inte för måste ändå hem efter skolan o plugga så palla.

Sitter iaf just nu här framför datan o dunkar musik, har nyss städat lite oxå o sånt för hade tid över så nu snart ska jag väll stänga av datan oxå. Men får se om jag sitter kvar ett tag till, hehe.

Ha en trevlig dag /M


...

 

 




Oj, länge sen..


*Tjenixen*

Va ett tag sen nu ja, haha..


Just nu sitter jag här o typ ska plugga, men orkar inte. Fast mååååste vara klar med Engelskan och Svenskan imorron så aja, bara o köra på snart typ..

I torsdags kommer jag iaf inte ihåg vafan jag gjorde, men tror jag kanske drog hem efter skolan bara. Hmm.. Aja, haha!

I fredags var jag iaf i skolan o sen drog jag till stan o träffa en killkompis. Typ satt på Wayne's o sen drog på bio på kvällen. Så drog hem efter det rätt tidigt, typ runt 9 kanske eller nått.

Lördagen var jag iaf hemma på, på förmiddagen iaf. Sen drog jag till stan. Men hämtade Olivia i Skiftinge först o sen drog vi hem till Sebbe o träffa Jonte där oxå. Emilia kom lite senare oxå, och efter det va vi där ett tag. Drog sen hem till Jontes pappa o va där i kanske 20 min o sen åkte vi ut till ett vindskydd för vi skulle sova där till söndagen. Hade en skit trevlig kväll men underbara människor, men alla sov utom jag o jonte så vi satt uppe o garva heeeela jävla natten, haha. Är fortfarnade trött om vi säger så! Sen drog jag typ hem o duscha, käka o sov på söndagen!

Igår va de iaf skola igen. Inte kul, för jag va as trött! Men så äre.. Drog iaf till stan efter o träffa Jonte där o drog hem till han ett tag efter de o sen ut o träffa Sebbe. Haha, som vanligt typ! Hade en chill kväll i stan då iaf!

Idag vare skola igen, o jag slutade halv 4, inte kul! Men aja.. Jonte o Sebbe kom till Skiftinge iaf o när jag hade slutat drog vi hem till mig o chilla framför tv:n typ med Emilia oxå. Chill de jaoo! Så nu är jag skapligt trött asså! Men dom drog hem för två timmar sen kanske nu..

Nu ska jag iaf fortsätta med pluggandet, inge kul men så äre..

Hejjs!












Bilder från helgen.. :)


7/9-11


Hmm.. Va ett tag sen nyss ja, haha!

Ah, nu sitter jag här iaf och gör ingenting typ. Slutade skolan runt halv 4 så drog hem då o har väll bara snackat i tele sen dess typ. Och pluggat lite historia och Engelska. Chill jaoo, typ inte. Hehe!

I lördags var jag somsagt hos Cajsa med familjen o käka o så, o hade trevligt bara. Och i söndags var jag hemma bara tror jag. Kommer inte riktigt ihåg, haha!
På måndagen drog jag iaf till stan med Linnea o hängde med henne till tandläkaren o sen träffa vi Sebbe. Sen drog jag till optikern o fixade linser jaoo! Dom är läskiga, haha.. Neråå, men sen träffa jag Sebbe igen o även Jonte. Drog sedan vidare från stan mot Skiftinge istället o träffa Emilia o Nour där oxå o chilla runt lite. Va typ sämsta vädret ute bara, regnade haha! Inte kul, men så äre!
Drog även hem efter skolan igår oxå o snacka tele typ. Jag har blivit vääääärsta tele närden nu juh, inte bra fan! :) Men aja.. Vad ska man göra åt saken, haha. Det är juh chill lixom..

Aja, imorron vet jag iaf inte vad som händer.. Kanske taggar till stan eller nått o träffar lite folk. Får se hur det blir och har typ inga planer på fredag heller. Kanske träffa en killkompis o dra ut o käka eller nått bara men får se hur de blir med det!

Men i helgen ska jag typ ut med mina fina vänner o sova i nått vindskydd iaf, om det blir som planeringen är hittills. Kommer iaf bli chill som fan! Typ bara umgås, grilla o sånt. Bara att hoppas på att vädret är bra. Haha! Men aja..

O sen funderar även jag o min munk Olivia o tagga o kolla på Adept den 1 Oktober, skulle kunna bli rätt chill de med faktiskt. Men vi får se, o sen typ dra ut o festa efter eller nått. Vet inte ännu. Men de lär man väll märka senare. Haha! :D

Nu hade jag iaf tänk o sova typ, för jag är trött som en giraff! Inte för jag vet hur trött en giraff kan vara men ändå. Dom är coola! :)


Gammal bild..

 

Hare! /M



Äntligen fredag! :)


Japp, nu äre helg! Skönt de!

Vet inte vad som händer idag, men tror det blir att vara hemma o kolla film eller nått sånt bara. Chill de med ibland! Men imorgon blir det att åka till Cajsa med familjen o käka lite mat o så där i Skogstorp. Blir nice de!

Nu har jag iaf kommit hem från skolan för en halvtimme sen, kanske lite mer. Så har bara hunnit käka lite kakor. Skolan va väll rätt bra iaf. Eller den va väll som vanligt kanske. Hade idrott med konditionstest på 2km, kul att man har blivit 9 sekunder dåligare än förra året lixom, typ inte nej. Så jag är sur nu!

Nu ska jag iaf kolla film för jag har tråk. Vill göra nått egentligen, typ träffa lite kompisar. Men orkar fan inte med ett skit längre. Haha!

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

/M

1/9-11


Hej, första September idag då. Tiden går fort här, haha!

Skola idag iaf, som vanligt. Slutade 14:40, så va rätt skönt faktiskt. Tagga till stan med Olivia o Sebbe o träffa Jonte där. Chilla runt lite där typ o käka på donken. Skräpmat! Så nu måste jag börja springa igen, haha! :) Va ett tag sen faktiskt.. Hehe, inte bra! Men aja.. Sen gick vi runt lite bara o sen drog jag till Tuna Park med mamma o pappa o handla typ halsband, billigt skit men funkar juh ett tag.

Nyss kollat Robinson iaf, o nu sitter jag o kollar på nån film på 6an. Dumpad eller vafan den heter typ. fattar inget för har kollat i 2 minuter, haha. Men aja.. Nu ska jag typ sova snart iaf.


Alltid bra att ha, haha!

Godnatt /M