27/12-12

Sitter just nu här i sängen och gör ingenting. 
Imorse vaknade jag upp hos Jonas iaf med drog hem tidigt, runt 11 redan och sen har jag pluggat lite matte, städat lite på rummet, kollat på film, tagit det lugnt och lyssnat på musik samt färgat ögon bryn och fransar. 

Gårdagen bestod iaf av att kolla runt lite på Tuna Park med familjen på mellandagsrean och hittade även lite saker där, dock betalade mamma och pappa, så jag slapp eftersom det skulle räknas som lite sena julkappar, höhö.
Hittade iaf en skjorta/blus, ögonbryn- och fransfärgning, en lotion på The Body Shop, lite smycken och åkte sedan en snabbis till stan för att ladda på mitt solarium kort med 600:-, så nu kan jag sola igen, hihi!
 

Hmm.. Ikväll har jag iaf inte spalerat någonting alls, så vi får se hur det blir med det om jag blir hemma eller inte. Vet inte riktigt vad jag själv känner för heller, haha. Aja.. 
 
Ska väll chilla vidare här i min säng med musiken nu och sen kanske plugga matte igen, inte roligt när man har lov men börjar första veckan, andra dagen med nationellt prov så hmm.. Ja, inte roligt! Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll! /M

Min julafton!

Igår var det julafton, dock tycker jag inte det känns som riktig jul, även fast det gör det på samma gång på något sätt. Haha, lite konstig formulering där kanske. 
 
Hade i alla fall en trevlig julafton som firades tillsammans med min familj och även farmor. Dock va Jonas med en stund på morgonen oxå, hihi mys!
Fick en hel del fina julklappar, några har jag visat som var lite fusk öppnade i förväg, men fick även lite saker av mamma, pappa och brorsan sen. :) 
 

Köpte dessa glas till mamma och pappa! :)

Detta fick jag :) Ska dock få mer saker nu under mellandagsrean tydligen och även julklappar av farmor under nästa vecka pga massa omständigheter just nu för tillfället. 

Och där kom en bättre bild på halsbandet jag fick av min älskade pojkvän (a)

Mini-jul hos Jonas!

*Tjenixen!*
 
Har nyss kommit hem från Jonas efter att ha vart där hela dagen igår och firat lite jul med dem i förväg. 
Hade jätte trevligt, åt god mat och hade lite julklappsöppning. Mys! 
 
Är iaf nu hemma somsagt och ska hjälpa till här med att sätta upp granen och fixa lite inför imorgon när farmor kommer och äter med oss och kanske även träffa Jonas ikväll, men tror inte det blir så, hmm.. Men vi får se iaf! 
 
Lite paket från mig till folk

Fick ett halsband av älskling (a)

Även nallen och hårsprayen, och det andra fick jag av hans mamma haha :)

Jullov nu!

Sitter just nu här framför datorn och spelar lite farmville samt lyssnar på musik. 
 
Dagen har vart helt okej, kort avsluting i skolan med lite frågesport, julfika, julklappsbyte och julshow i aulan. 
Mötte upp Jonas när han slutade och tog bussent till honom och lagade lite mat.
Drog mig sedan hemåt straxt efter 17 och nu är jag somsagt hemma och väntar på att pappa har lagat till en hemmagjord pizza till familjen, mumms! Sedan blir det väll att chilla lite framför tv:n eller något, men känner faktiskt ett sug efter att plugga matte konstigt nog så här första dagen på jullovet, så varför inte göra det när man ändå vill lixom istället för att tvinga sig till det sen?

Hmm.. Morgon dagen består av att ha lite julfirade hemma hos Jonas, så ska väll försöka och ta mig dit till 12 ungefär för att sedan äta lite julmat och leka social eller något sådant och även ge honom sina julklappar från mig, hihi. Sover väll antagligen där på kvällen oxå men har tänkt mig att jag ska ut och övningsköra på söndag med pappa. Så får försöka fixa det med. Haha, kommer juh bli jätte lyckat i det här vädret lixom, eller..? Hmm.. Vi märker väll, haha. 

Nu ska jag iaf gå ner och käka snart, så ska väll försöka avrunda lite här nu då.
Ha en trevlig undergångsdag! /M


Haha, en instagrambild på vad jag fick på julklappsbytet. 
Bild från igår.. 

18/12-12

*Godkväll!*
 
Just nu sitter jag här helt ensam i sängen och lyssnar på lite musik. 

Skolan var bra, slutade tidigare och träffade Jonas några timmar efter det, vi har faktiskt vart tillsammans i 5månader idag! (a)

Aja.. 
 
Morgondagen består oxå av skola, som vanligt. Och dagen är helt som vanligt utan ändringar tror jag. Rätt seegt ändå! Sen får vi väll se vad som  händer men jag tror jag ska till stan efteråt med Linnéa och Sanna iaf. 
 
Nu ska jag snart kolla på tv och sedan sova, plugget fick bli lidande idag. Hmm.. Inte bra!
 
Men en sak har vart extra bra idag, jag fick mina nya skor!!
 
Underbaaaart!

Snart jullov!

*Tjenixen!*
 
Nu är jag inne på sista veckan i skolan innan jullovet, riktigt skönt kan jag lova!

Dagarna går lite upp och ned, och det är väll både positivt och negativt ibland. Imorgon börjar jag iaf kl 10:00 och slutar senast 15:00, vet inte riktigt säkert, och då får jag mina underbara skor av Linnéa oxå! ♥

Helgen består av fest på fredag med Olivia hos nån snubbe, på lördag ska jag hem till Jonas och fira lite jul där med      
hans familj och på söndagen blir det väll att ta det lugnt för att vänta in den riktiga julen på måndagen. Trordet blir att äta lite julmat och sånt med familjen och farmor då så det blir trevligt! :) 

Dagen idag har vart helt okej oxå, skola som vanligt, slutade dock tidigare och när jag kom hem blev det fläskfilé och potatisgrattäng till middag så det var underbart! Haha mumms!!

Nu ska jag väll typ sitta här framför datorn och kanske spela lite farmville på facebook innan jag ska lägga mig och packa väskan inför morgondagen. 

Ha en fortsatt trevlig kväll folket! /M
 

14/12-12

Idag är det FREEEEDDAG! Så underbart skönt! Dock trodde jag att det var måndag imorse så jag hade förväntat mig en förmiddag i skolan med massa matematik och fysik, men skönt att slippa det då. Dock hade jag det på eftermiddagen idag istället då, haha. 

Slutade iaf skolan 15:40 och träffade Jonas en liten snabbis efter och pappa skjutsade hem honom, kom hem själv sen och då städade jag mitt rum lite och nu sitter jag här framför datorn och chillar. Vet inte riktigt vad jag ska göra, så det fick bli att blogga lite, haha. 
 
Tror dock att jag ska hoppa in i duschen om ett tag, Jonas skulle komma sen oxå tror jag så det blir väll lite mys antar jag med lite godis och dricka. Mums!
 
Här är lite bilder på mitt fina nystädade rum iaf;


Nu ska jag nog avrunda här tror jag och kanske gå ner och höra med mina föräldrar vad det blir att äta för något ikväll, börjar faktiskt bli lite hungrig. Hmm..

Ha en trevlig fredagskväll folket! /M

Så sjukt trött!

*Godkväll!*
 
Sitter just nu i min underbara säng helt ensam med datorn och lyssnar på musik ochsamtidigt pluggar lite. Är dock så sjukt jävla trött då jag somnade väldigt sent inatt och inte alls sov bra. Men sånt händer ibland! 

I helgen var jag iaf i Västerås på Erikslund i lördags med Linnéa. Jätte trevligt! Dock inte lika trevligt när pengarna bara flyger iväg, haha. Sen träffade jag Jonas på kvällen och lite sånt bara. 
Söndagen bestod oxå av att vara med honom och sedan började skolan på måndag igen. Dock näst sista veckan nu innan jullovet så det är så underbart skönt så det knappt är sant!
 
Måndagen bestod iaf av att käka kebab på Kebabhuset med Sanna och Oliwer för att sedan dra oss tillbaka till skolan på Mattecentrum för att plugga. 
Igår började jag 12:25 så det va nice och jag slutade kl 14:30,dagen idag har oxå vart rätt chill, förutom att jag är trött som fan och att kvällen nu har blivit lite komplicerad, men det är som det är. 
Fick iaf redapå Spanskaprovs resultaten idag, fick D och D+ så är väll inte helt nöjd om jag ska vara ärlig, ville ha B men så går det när tekniken kommer ivägen och förstör plugget i Spanskan. Men jaja. 
 
Lite bilder får nu ta och avsluta detta inlägg då jag måste fortsätta plugga snart, och spela farmville, höhö.
 

Snökaos hääääär!

*Godkväll!*

Dagen har vart lite speciell idag. Det har vart värsta sökaoset här i Eskilstuna, så busstrafiken har typ vart helt avstängd. Haha, så det va somsagt lite kaos i skolan, och jag vet inte ens om jag kommer till skolan imorgon så kanske måste vara hemma, det beror på vädret. 

Hmm.. Nu ska jag väll snart ta och sova kanske, men sitter och pratar i telefon med älskling just nu. (a) 

Aja.. Natti! ♥
 
Snöbild från förra året! 

Wiiihoooo!!

Tjenixen! 

Dagen idag har vart nice. Skickade in en rapport på 14 sidor som jag skrivit på två dagar om ett projekt vi arbetat med. Åt kebab på stan med Linnéa och moffa kexchoklad på lunchen. Fick dessutom sluta lite tidigare oxå, så det va skönt. Gick då till stan och kollade runt lite, köpte ett par löparbyxor på Stadium och efter det gick jag till Munktell och väntade på älskling som var och tränade. Traffade Jonte och Moa på bussen till Torshälla oxå, och sen va jag med älsk ett tag hos honom innan jag drog hem och pluggade lite Spanska, dock har jag fastnat här nu för ett tag sen, haha. Har dessutom käkat pannkakor idag och Ben & Jerry glass, mums!

Dagen har som sagt vart soft, och dessutom är mina nya skor till nyår och jul beställda nu! ÅÅÅHHH!!
Kommer passa perfekt till klänningen jag beställde förut! 
UUUUUNDEEERBART!!!!! 16,5cm Haha, Jonas kommer bli kort!
Hittar dock ingen bild på klänningen jag beställde förut. 



Söndag!

Nu var denna vecka snart slut och den har väll vart helt okej. 

Skola som vanligt har det varit, inga prov eller någonting. Vad jag kommer ihåg nu iaf, haha. 
I torsdags vad jag i Stockholm på begravning, min farfars, så jag missade lite av skolan. Men det tar jag igen hemma. I Fredags sov jag hos Jonas också och igår sov han hos mig. 
Firade även mamma och pappa igår så det va typ 20 pers här så vi käka lite och sånt, kebabgryta blev det. Mums! Och idag vaknade jag upp bredvid älskling, pluggade lite fysik, var ute och gick 3km typ och sen har vi bara chillat. Men nu är han hemma. :( 

Imorgon börjar jag iaf klockan 08:55 med fysik, och jag slutar klockan15:50, ska då stanna kvar i skolan med Sanna för att plugga Spanska och sedan dra och träna en timma. Läääänge sen! Haha, kommer typ dö men spela roll. xD

Nu sitter jag iallafall och ska kolla på Solsidan, haha, så ni får ha det bra! :)
/M
 
Gammal bild . . .