Sista Januari

Har för ett tag sen gjort mackor som jag käkade. 4 rostade fick det bli, haha. Jag är inte tjock, jag är bara biff! ;)



Har faktiskt vart duktig och pluggat på Engelskan tills imorgon, gjort mina gymnasieval (1. Teknik, 2. Naturvetenskap) Sen fick jag lite hjälp med idéer av pappa till nån maskin grejj jag måste bygga på tekniken i skolan. Tror det kan bli jävla bra faktiskt! :)

Nu sitter jag iaf här i sängen, och ska snart kolla min Wordfeud tror jag. Haha, va faktiskt ett tag sen! :) Sen får vi se vad som händer, men ska väll sova om ett tag oxå tror jag. För jag är trött och måste upp tidigt till skolan imorgon som vanligt eftersom jag ska träffa lite folk innan skolan oxå. Haha, inte helt normalt kanske. Men så äre iaf!

Jag säger iaf godnatt nu! ♥


 


Wild Ones - Flo Rida ft. Sia

Hemma från skolan nu!

.. Men har vart det ett tag, så nu ska jag väll föröka ta tag i plugget som jag har sagt rätt länge nu. Hehe, men har insätt att jag verkligen måste göra det nu. Har massa Engelska tills imorron, för jag gjorde inte den idag. Sen har jag matte och teknikprov på torsdag, för jag va sjuk innan jullovet. Så skulle få chansen att kunna höja mina betyg lite till, så det är fint! Sen har jag även massa Spanska till både torsdag och fredag. Så det är bara att kämpa på typ!

Hade även tänkt gå ut o fota lite, för min blogg har blivit lite tråkig, hehe. Typ inga vettiga bilder lixom. Bara massa ego grejjs. Usch på det! Men så äre ibland, haha!

Imorron börjar jag iaf halv 10. Så det blir att dra sig mot stan till 8. Möta Anders i Torshälla först, sen ta bussen med honom o möta upp Jonte, Emilia och Olivia på stan. Sen mot donken! Haha, standard typ. x) Men måste ge Jonte hans pengar, så oxå lite därför typ. :) Men aja.. Sen slutar jag iaf halv 4, som vanligt typ.




Ojsan, länge sen nu..

.. Kanske dags att uppdatera nu eller? Hmm.. Ja! Har faktiskt fått flera klagomål om detta, och då äre illa på riktigt!

Min helg har vart fin! Blev att dra mot Malmköping på lördagskvällen, så va hemma hos Jonte runt 8, sen drog vi till skogen runt 9, halv 10 nångång.
Chillade med livet där framför en mysig brasa, och bara snackade med han och hans pappa. Sov runt ca 2 timmar bara, eftersom det va hyfsat kallt. Men ändå rätt skönt vid elden så man frös inte så mycket. Men det va -10 grader vid klockan 6 på morgonen, så då vaknade jag efter mina 2 timmars sömn. Inte kul, haha!
Fick skjuts hem senare strax innan 13 igår eftermiddag, så när jag kom hem somnade jag nästan direkt och vaknade runt halv 7 på kvällen. Så hade lite svårt att somna inatt, men lyckades runt halv 2 iaf. Hehe.

Idag har jag iaf bara vart i skolan. Slutade 14:20 så då tog jag bussen hem, för jag skulle plugga. Men har ännu inte börjat, haha! Lyckat lixom.. Har dessutom två redovisningar i Engelska muntligt imorron, och har knappt börjat plugga ännu, perfekt lixom! Men aja.. Får väll försöka med att göra det bästa av situationen.

Imorgon är det iaf tisdag, och då slutar jag halv 4 typ. Blir nog att dra till stan efter med Olivia och sola, och sen får vi se vad som händer. Kanske drar till Subway o käkar eller nått. Annars så ska jag väll träffa "R". Inte träffat han sen typ början av December, sååååååå.. Kanske på tiden, ja!

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Nån bild från förra veckan..


Olivia & Tahlel på friluftsdagen i fredags, haha! :)


Bild från i lördags kväll/natt! :)

28/1-12

*Hejsan folket!*

Vaknade tidigt idag, så har hunnit fixa massor!

Har vart ute o sprungit 5km, käkat frukost, duschat typ as länge, fixade egen ansiksmask, städat på rummet, diskat lite och massa annat + spelat wordfeud, haha! Inget liv, men aja..

Jonte messade mig för ett tag sen oxå, så ikäll blir det förhoppningsvis att dra ut i skogen till ett vindskydd och chilla där hela natten med lite trevligt folk! Kommer säkert bli lite kallt, men bara att ha på sig bra och varma kläder! Vi hade grymt kul sist iaf! :)

Måste iaf plugga nu, för annars kommer inte mina föräldrar tillåta mig att dra ut. Hehe, så ska fixa det nu!

Ha en trevlig dag! /M


Hemma!

Följde med pappa och hämtade min bror som har vart i Romme och åkt skidor hela dagen för ett tag sen. Så nu är jag hemma igen!
Ska snart käka oxå tror jag. Har inte ätit någon riktig mat på hela dagen, så det ska bli gott! Skulle typ göra feta mackor eller nått. Typ som från Subway ni vet..

Konstig bild från skolan.. Helt skel typ.. -.-


/M

Hemma från en dag ute på isen!

Haha typ så ja..

Va juh iväg och skulle pimpla med skolan på vååran friluftsdag. Hmm.. Ah, värsta kul lixom! ;) Fast..? Neh inte riktigt.. Men mycket bättre än en promenad på 2 timmar som förra året typ. Fast gick ändå i 40min nyss, för orkade inte vänta på bussen i en timme. Så nu är jag hemma iaf, och har väll vart det i en halvtimme snart kanske.

Sitter iaf här just nu o lyssnar musik och käkar en påse med gott & blandat. Eftersom jag har vart duktig idag tycker jag! Igår oxå för den delen, för då gick jag oxå i 40min faktiskt! :)

Nu ska jag iaf fortsätta sociala mig lite med folk på msn och sms. Sen så får vi väll se vad som händer. Skulle behöva plugga en hel del faktiskt! "/

Tjockt..

 

Från i onsdags.. :) Tröjan ska va röd.. Inte rosa som på bilden, men ljuset va konstigt..


Ojsan..

Hmm.. Bloggade inte alls igår, började skriva ett inlägg. Men sen blev det aldrig av, haha!

Idag börjar jag iaf 10:35. Så ska väll dra mig mot Torshälla till kvart över 10, för att sedan dra ut på friluftsdag och fiska. Haha! As kul lixom.. Men det andra man kunde välja va juh inte direkt bättre så... Aja..

Ska iaf ta och fixa det sista nu innan pappa hämtar mig, så det blir finfint! Ha en fortsatt trevlig dag alla! För det ska jag ha, och jag slutar mellan 1 halv 2 nångång. Så det är perfekt! :)

/M


Onsdag!

*Tjenixen folket!*

Har hamnat här i sängen nu, som vanligt typ. Haha!

Måste snart börja plugga hade jag tänkt, har massa Engelska och grejjer tills imorron. Inte kul! Så lite brottom har jag, och har inte ens börjat ännu. Men aja.. Även Spanskan + matten måste fixas tills imorgon!

Sitter iaf just nu här o smsar, snackar med folk i fb och på msn. Så ska försöka dra mig mot skrivbordet snart, förhoppningsvis iaf! Sen får vi väll se hur det går. Hmm..

Aja.. Har inte så mycket mer att skriva nu, mer än att dagen har vart helt okej i skolan. Började juh halv 10 så det blev donken med Emilia på morgonen för hon skulle ha kaffe. Haha!

Emilia på mc' ;D


Lång dag!

.. Men nu är jag äntligen hemma iaf!

Skola först, stan på lunchen och lyckades träffa Calle på bussen! :) Sen tillbaka till skolan, slöjd i 10min, historia i 25min sen hade jag utvecklingssamtal. Men det gick finfint!

Imorgon blir det skola som vanligt. Börjar 09:30 så är rätt chill! Sen får vi se vad som händer efter skolan. :)

Ska iaf käka nu, så hör av mig senare typ! :)
/M


Trött som en.. Jag vet inte vad!

Sovit 3 timmar inatt, och kan säga att jag verkligen ångrar mig över att jag inte la bort telefonen och sov istället för att smsa fram tills 3. Ååh, men sånt får man juh ta efteråt nu istället, och har bestämt mig för att jag verkligen INTE får somna nu, innan det är läggdags ikväll. Annars kommer mina sovtider bli mer fucked up än nu! :)

Har iaf inte gjort mycket alls idag. Bara skola, och sen vart hemma, och ska även vara hemma resten av kvällen oxå. Börjar få ont i huvet för att jag är så sjukt jävla trött oxå. Illa! Men aja..

Sen imorron blir det oxå skola som vanligt. Sen ska jag till umo strax efter lunchen, och efter det tillbaka till skolan för att ha utv. samtal klockan 15. Usch, känns som att det inte kommer gå så bra med tanke på att jag har skolkat en del nu den sista tiden. Ååh, men aja.. Mitt fel ändå, så ska väll inte klaga.

Nu ska jag iaf fortsätta sociala mig på msn, och så får vi se vad kvällen bjuder på. Har juh några filmer i datorn jag inte har sett ännu så kanske ska kolla på någon senare mot kvällen? Ah.. Vi får se hur det blir med den saken! Kommer säkert somna, men ska försöka så gott jag kan att inte göra det! :)


Ååh..

Sitter här och försöker skriva min uppgift i Svenska tills imorron. Men det går famimej inge bra.
Måste skriva en krönika om någonting, och vettefan vad jag ska skriva. För jag gör juh uppgiften på typ en "beställning" av min lärare, och sånt brukar inte funka särskillt bra alltid. Speciellt inte när man inte har någon fantasi i tankarna alls just nu. Så är lite svårt att hitta på något oxå.

Men aja.. Hatar de här iaf, haha! -.-


Nyss käkat..

.. Så snart ska jag börja plugga, för det har jag inte gjort ännu. Haha, lyckat lixom! Eller inte.. Men aja..

Har typ inte gjort något vettigt alls idag heller, bara typ duschat o chillat här framför datorn, lyssnat musik + smsat. Så nu ska jag göra lite vettigare saker hade jag tänkt, som att plugga tillexempel!

Ha en trevlig kväll iaf, för det ska jag ha! Blir väll att kolla Wallander klockan 21:00 på 4:an sen oxå tror jag, om det inte finns något annat o se! :)

/M


22/1-12

*Hejsan!*

Vaknade runt halv 11 idag, så det va inte så jättesent!

Vet inte vad som händer idag, mer än att jag verkligen MÅSTE plugga. Ååh, orkar inte. Men aja..
Måste skriva en krönika i Svenskan, plugga massa fysik osv osv.. ORKA!

Så nu ska jag nog kanske sätta igång med det. Annars kanske jag går ut o kollar om jag hittar nått o fota. Hmm.. Får se!




Lördag!

Usch, morgonen har inte vart bra.
Skulle till öppethus o fixa massa saker i skolan eftersom vi va tvugna att gå dit. Men jag lyckades skolka. Så kan säga att mina föräldrar inte bara är liiiiiiite arga på mig. Men nog om det!

Blir nog bara att vara hemma idag iaf. För jag får ändå inte göra någonting nu. Haha! Så dagen kommer nog bli allmänt seeg tror jag. Men så får det vara!

Hör väll av mig senare typ! /M












Lite gamla bilder. Har inga nya för tillfället! "/

Lite nytt

Fick med mig det här hem idag:








Dålig uppdatering, jo jag vet..

.. Och det är inte bra, men så äre!

Dagen var bra till en början, ända tills bildlektionen innan lunch. En idiot i min klass stänger ut mig så jag inte får jobba på lektionen för att höja mitt betyg och sen på fysik lektionen beter sig folk som om dom gick i 3:an o kastar iväg ens grejjer o massa saker. Fattar inte ens hur folk tycker det är kul? Sen att dom ska vara så jävla uppkäftiga gör juh saken bara värre, så jag tagga därifrån. Får juh skolk, men vafan.. Palla sitta kvär där lixom.

Drog iaf till stan o solade med Emilia och Olivia. Chill! Sen tog jag och Olivia en milkshake inne på donken. Hade inget o göra, och tyckte det va en smart idé. Drog vidare mot Åhlens o köpte lite saker där sen väntade jag på att hennes buss skulle komma, då jag drog vidare mot min frisör för att vänta på mamma som färgade håret där.
Tog bilen mot Tuna Park då, och hitta lite saker o köpa där. Sen mot Torshälla för att hämta kebab + pizza för att käka hemma.

Skulle juh somsagt baka oxå, och det gjorde jag klockan 21 på kvällen. Kan säga att det blev helt åt helvete, så nu har jag ingenting fixat alls tills imorron i skolan. Orkar fan inte dra dit heller, och tänker inte göra det. Mamma lacka ur totalt på mig, och antar att pappa oxå kommer göra det när han kommer hem för han är ute med jobbet just nu någonstans. Hmm.. Känner på mig att det här verkligen INTE kommer sluta bra asså. Men jag ska iaf inte ställa nån väckarklocka tills imorgon kan jag meddela!

Nu ska jag iaf avrunda tror jag, men några bilder kan ni juh få. Kan dessutom slänga in ett inlägg med det jag köpte stax! :)






GODNATT FOLKET!

Hör av mig imorron! :)

17:55

Har precis suttit och kollat runt på lite resor. Har lust att hitta nån sista minuten resa till typ Gran Canaria till sportlovet o dra iväg med familjen i en vecka eller nått. Skulle va grymt jävla nice! Men den saken får vi se hur det blir med. Antagligen blir det inte av, men man vet juh aldrig? ;)

Hade iaf tänkt att plugga lite nu. Men får se om det blir av, sen får det bli lite styrke och konditionsträning. Måste börja igen nångång. Har vart rätt off med det nu på sista tiden. Inte bra! Så det ska de bli ändring på såsmåning om, eller vad det nu heter.

Hade dessutom hemkunskap idag, för första gången nu i 9:an eftersom vi bara  har det en termin. Så bakade finfina muffins med Olivia då! ;)


Visserligen mobilbild. Men spela roll, dom är fina ändå! :) Cholkadmuffins med hallon och florsocker! ;D

Ska nog börja plugga nu kanske, och hoppas på att jag inte fastnar här vid datan med musiken. För det är lätt hänt att man gör. Haha, men aja..

Godmorgon!

Sitter just nu här framför datorn, för jag fick lite tid över. Så det är perfekt!

Idag blir det iaf skola som vanligt och har inga planer för eftermiddagen/kvällen. Men det kanske kommer på dagen. Annars drar jag bara hem och pluggar för plugg finns det mycket av!

Ska nog iaf gå ner o käka frukost om ett tag, men först chilla här på övervåningen i mitt rum. Yeye!
Dessutom började det snöa här i Eskilstuna igår kväll. Hata! Men aja.. Så äre! Ska iaf inte bry mig om det det minsta lilla! Fast kommer säkert va kallt ute. "/

Ha en fin dag läsare! /M




18/1-12

*Tjenixen!*

Sitter just nu här vid mitt skrivbort och ska snart ta tag i plugget kanske. Blir att jobba lite matte för det va några uppgifter jag inte hann klart med i skolan idag.

Dagen har väll i allmänhet vart helt okej iaf. När jag va i stan fick jag även med mig en plånbok hem på vägen och frukt från Ica Maxi för jag hann inte käka i skolan. Haha, kan juh ha sett lite kul ut när en 15åring går in o köper äpplen och bananer? Men aja.. Är man hungrig så är man, och man kan juh inte käka kakor o grejjer som lunch direkt.

Fick med mig den hem! Lite dålig bild för den ser gul ut. Men brun är den i verkligheten!
Jag tycker iaf den är lite söt! :)


I skolan..

.. Men jag börjar halv 10, men eftersom jag är så duktig drog jag hit för att plugga lite! :)

Slutar iaf halv 4, as usual.. Sa vi får väll se vad som händer då men tror det får bli att tagga hem bara. Inte sovit något alls inatt typ. Men så äre..

Ska iaf chilla vidare nu, för jag orkar ändå inte plugga även fast det va de jag skulle. Men sakerna ligger kvar i skåpet och jag orkar inte gå dit o hämta dem! ;)

Hör väll av mig senare kanske! Så ha en bra dag folket! :) /M


17/1-12

*Tjenixen..*

Sitter här just nu efter en låååång dag i skolan! Fast nu har jag vart hemma rätt länge iaf.

Imorgon blir det iaf skola som vanligt.. Kanske stan på morgonen på sovmorgonen med Emilia om hon inte taggar till sin lektion? Nour och Olivia kanske oxå skulle med.. Till donken, yeye.. Fast bara äckligt shit där, så jag käkar inte men ändå. Standard typ! Aja..
Skola som vanligt sen iaf, för jag börjar halv 10. Skönt! Sen blir det stan igen till umo, och fixa lite saker. Sen ska jag tillbaka till skolan och ha mattelektion, men lyckas slippa Svenskan iaf. Lite åtminstone! Haha.. Sen får det nog bli att tagga hem efter skolan tror jag.. Eller vi får se!

Ska iaf ta tag i plugget nu! Massor att göra. Inte kul! Men så äre iaf..

Ha en trevlig kväll! /M

Nån konstig bild från igår!


Veckan..



Inga planer alls för helgen faktiskt.. + Att planeringen blev fult gjord och kvalitén ska vi inte ens snacka om.. Men har inte tid just nu för jag ska sova strax och min photoshop jag använder mig av just nu är SÄMST! Men aja.. Så äre iaf!

Godnatt folket! /M

Usch bild från skolan idag.. Men har inga andra..


Dålig uppdatering idag!

.. Men nu är jag hemma iaf! :)

Skola som vanligt imorse dårå, men började tydligen 08:45 och inte 08:20-. Man glömmer efter lovet! Haha, lyckat.. Men aja..

Nu är jag iaf hemma från en lång dag hemifrån! Skola först somsagt, sluade runt 14 så drog till stan o mötte Jonte lite snabbt o snacka lite bara. Sen kom Olivia o vi kolla runt lite o uträttade lite saker på stan bara!

Snart ska jag väll käka tror jag iaf, har inte käkat någonting sen lunchen så börjar faktiskt bli lite hungrig.

Hör av mig senare iaf! /M

En lite gammal bild sådär..


Mot skolan!

*Godmorgon..*

Ska snart gå ner till köket o käka lite frukost sen taggar jag mot skolan och så får vi se vad dagen bjuder på!

Har iaf typ as brottom just nu, så ni får ha en fin dag allihopa! /M

Gammal bild.. :)


Pluggat i ca 4 timmar nu!

.. Duktig som man är! ;)

Aja..

Just nu sitter jag iaf här framför datorn och socialar mig med lite folk, men annars händer det väll inte så mycket. Rätt seeg söndag i allmänhet! Men annars har det väll vart bra. :)

Imorron är det iaf skola igen, så jag börjar 08:20 och slutar 14:20, så det är perfekt! Så vi får se vad jag hittar på då, men tror jag ska dra ner till stan och fixa lite saker med Olivia. Sen får vi se om det blir att sola oxå, kanske. Men jag vet inte ännu.

Ska iaf lägga mig i sängen framför datorn nu, för just nu sitter jag vid skrivbordet och det är inte alls lika skönt. Kan dessutom kolla på tv från sängen oxå, mycket bättre! Så vi får se om jag hör av mig senare, annars blir det innan skolan imorron om jag hinner! Eller när jag kommer hem annars från stan/skolan. Nått sånt ja! Haha!

Ha en fortsatt trevlig kväll åtminstone! /M


Plugga gramatik i Spanska..

Ska snart börja med det, ja! Så det får väll bli merd lite musik samtidigt, och hoppas på att jag lär mig någonting! As jobbig, gramatik om jag får säga det själv. Inte alls som i svenskan. Ååh.. Men aja.. Bara o kämpa på!

Måste säga att jag älskar denna låt oxå! ♥ Typ gammal, men spela roll..


Takida - Haven Stay

Seeg söndag, som vanligt..


Godmorgon..

Vaknade hyfsat tidigt idag och har redan käkat frukost, så dagen kommer bli lång! Men skönt det oxå ibland! :)

Ska iaf gå ut o fixa lite mer med veden som mamma o pappa fixa igår, så lite snäll kan man juh vara. Sen ska jag fota lite oxå tänkte jag. Helt totalt brist på bilder just nu kan jag meddela! Illa.. Men ska försöka få lite ändring på det idag förhoppningsvis.

Annars har jag inga planer alls typ, ska läta mobilen få va i fred iaf. Måste sluta smsa o snacka i telefon hela tiden. Det kan juh inte va hälsosamt lixom? Men aja.. Haha!

Kan juh hoppas på en fin dag iaf, så ni får ha det bra där ute! /M


14/1-12

Vaknade rätt tidigt idag, för ett antal timmar sen. Så har hunnit käkat frukost och lite allt möjligt så snart ska jag gå ut o hjälpa mamma o pappa o fixa lite ute här hemma. Pappa fixar med poolen, mamma fixar några träd och jag ska väll lägga in massa ved i nått hus. Så det tar väll max 1 timme kanske. Men har juh telen så kan juh smsa o så samtidigt! :)

Har annars inga planer alls för idag, ska väll bara va hemma o chilla sönder inför skolan på måndag. Men skulle juh kunna ta tag i lite Spanska oxå, så man kan lyckas få sitt MVG tills sommarlovet. Skulle va jävla nice! Historian glömde jag iaf i skolan, så kan inte plugga den åtmistone. Kan typ inget om Andra Världskriget, och vi har hållt på med det i snart 3 månader typ eller nått, haha. Lyckat lixom. Men aja.. Får väll hoppas på G!

Hör väll av mig senare kanske eller nått, för nu ska jag byta om och sen gå ut o "jobba" haha. Så ha en trevlig dag! /M


22:22

*Godkväll..*

Sitter just nu i min säng med datorn och gör ingenting. Har ingen ork till något längre, men det finns juh vissa orsaker till det ja. Inte bra, men aja.. Det är väll bara som det är, men ska fixa dom orsakerna nästa vecka förhoppningsvis! Hehe, aja..

Har iaf käkat tacos nu på kvällen med familjen, även om det va ett antal timmar sen nu. Haha, men det va gott! Så blir väll bara att sitta här o chilla med musik + gitarren kanske? Spelade lite efter maten faktiskt. Nice nice!


En gammal bild vare där ja! :)

Angående kommentarer..

Ni vet kommentarer som typ "allt bra?", "vad gör du?", "vad händer imorgon?" osv..? Jag vet inte om det bara är jag, men jag tycker det är rätt konstiga kommentarer om jag ska vara ärlig. Det har juh oftast inte ett skit med inläggen att göra, utan folk skriver det mest för att få besökare till bloggen. Jag hade tillexempel skrivit ett inlägg, där jag skrev att allt va bra, och sen får jag en kommentar i samma inlägg där en person frågar om allt är bra? Asså, då läser juh folk inte ens? Så från om med nu, har jag bestämt mig för att sluta svara på sånt! Visst.. Man får fler besökare då, men jag vill inte ha besökare. Jag vill ha läsare! För enligt mig är det inte samma sak.

Haha men ah, jag tycker det är rätt konstiga kommentarer åtminstone. Men ni får väll tycka vad ni vill lixom! :)

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll iaf! /M


13/1-12

Hann inte blogga imorse, men det blir av nu iaf! :)

Dagen har vart helt okej. Skola och hade mentorsgrupp, idrott, rast, historia, Spanska, lunch, bild och fysik.
Ah typ så, lite kortfattat. Sen slutade jag halv 4, inte kul på en fredag! Men så äre..

Hann iaf med att träffa sötnosen på lunchen för han slutade tidigt och jobbade inte. Så det va bra! Sen va jag tvungen o dra tillbaka till skolan för lektion..

Ingenaning om vad som händer ikväll iaf, vet bara att vi ska käka tacos hemma. Så det blir gott! Annars blir det väll kanske någon film bara typ och ligga i sängen o smsa. Haha, chill liv lixom.








Fick sluta tidigt idag!

*Godkväll!*

Hade tänkt att blogga när jag kom hem från skolan idag, men jag hann skrivia in rubriken och sen somnade jag nästan direkt. Haha, lyckat!

Aja.. Fick iaf sluta klockan 13:15 för jag hade ingen hemkunskap. Så det va en kort och skön dag om vi säger så! Så pappa skjutsade hem mig då.

Har inte gjort så mycket mer idag. Typ duschat två gånger, haha, käkade kebab nyss och bara sovit i stort sätt. Vet inte varför, men jag är trött hela tiden. Är trött fortfarande lixom! Inte kul, men ligger efter med sömnen hur mycket som hellst och det tar mer än dubbelt så läng tid att sova ikapp det man har missat har jag lärt mig! Så det är illa..

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


#12 ~ Mitt 2011


Gick 5km hem efter skolan, frivilligt. Duktig som man är, yeye! ;)


Fick se den första snön komma här, i december! :)


Chill kväll hemma hos Olivia med lite folk. Haha, en hög av människor där! :)


Käkat mängder av tuggummi. Helt sjukt! Tror jag har lagt runt 2000:- på det asså. Mitt skåp i skolan är fullt av tomma paket. Kan komma med bildbevis sen! ;o


Bakade pepparkakor, men dom blev mjuka. Haha! Total fail.. :(


Firade nyår med Cajsa & hennes familj + lite annat folk! Även julafton med familjen + farmor & farfar.. :)

Mot skolan, i regnet!

Ja.. Här i Eskilstuna regnar det iaf, och snart ska jag dra mig mot bussen för att åka till skolan. Haha, okej.. Jag ska käka frukost o lite allt möjligt innan!

Hoppas iaf på en bra dag i skolan, och hoppas ni andra oxå får det så hörs vi väll senare! :)


Aaah, inte haft tillgång till dator sen igår morse! ;o

*Tjenixen!*

Uppdateringen här har vart riktigt jävla dålig, om man nu ska uttrycka det så. Haha!
Inte lyckats ha någon dator sen igår morse typ, för igår när jag hade tänkt blogga, somnade jag efter skolan. Sen bråkade jag lite med pappa. Så då tog han den ifrån mig, men nu är den tillbaka iaf!

Inte sovit bra alls inatt iaf. Somnade klockan 7 igår kväll och vaknade halv 2 på natten och låg vaken till 6 tills jag skulle gå upp o duscha och så innan skolan. Fixade mig typ inte alls, bara fönade håret, sen käkade jag frukost och taggade till bussen vidare mot skolan!

Träffade Emilia på bussen, så vi drog till stan till donken sen och där käka hon sin frukost som fick bestå utav pannkakor och varm o'boy. Anders va även med oxå, så han fick dricka kaffe, haha! Sedan vidare tillbaka till skolan till halv 10 då jag började och hade lektioner fram till halv 4. Tog då bussen till stan igen med Olivia och Emilia och gick till Nyfors för att sola, och käkade även efteråt på stan. Sen till Torshälla och vidare hem med Emilia, så har nyss skjutssat hem henne, så nu sitter jag här i sängen och ska snart hoppa in i duschenoch efter det käka en macka eller nått när brorsan kommer hem från Zero efter att ha vart o cyklat BMX! :)


Wäääh, haha!

Haha aja, uppdateringen ska bli bättre nu iaf när jag har en dator igen. Så ska försöka vara duktig o blogga innan skolan varje dag oxå! Om jag hinner dvs..

Ha en fortsatt trevlig kväll iaf! /M

#11 ~ Mitt 2011


Jag, Jonte & Sebbe var i Rinmansparken och chillade med livet lite. :)


Blivit bättre på att spela gitarr dessutom! :)




Chillade ute med lite folk, som vanligt haha! :)


Dessutom börja gå till skolan med ofixat hår, haha! :(


Satt på donken med Emilia på morgonen på en sovmorgon och hon käka pannkakor till frukost där. Haha! :)


Min gamla hörfön lyckades börja brinna, så köpte en ny!


Chillade hemma hos Olivia med lite trevligt folk! :)


Hund visade mig vad pocky va. Så jävla gott, haha! ;D


Köpte en fet pälsjacka oxå! :)


Pluggat massor, och dessutom gjort gymnasie val. Halft åtminstonde!

#10 ~ Mitt 2011








Bakade hemma hos mig med Sebbe & Jonte. En av dom roligaste dagarna i mitt liv tror jag!


Va ute på vandring på Sörmlandsleden med klassen. Jag och Olivia är juh bäst, haha! Vi gick 1mil istället för 8km. Lite fel kanske..!?










Fotade dessutom, och kan säga att jag blev jäkligt nöjd med bilderna där faktiskt! :)

Va lite nyttig och käkade fruktsallad oxå, plus att jag lyckades måla en tavla. Haha, fulaste någonsin! ;)


Va oxå med Nour i skolan, och hon lekte hund! ;D


Pappa byggde dessutom en fet pool här hemma, så det blir att köra på semester hemma i sommar asså med feta grillkvällar med vännerna! ;)


Köpte oxå finfina skor, plus att knappen på min dator pajja.. "/

Hade oxå nattorientering med skolan, bilden där togs samma dag! :)


Olivia fick bli en katt på halloween i skolan oxå, haha kul vare! :)

Oxå bakat fina kakor! :)


Godmorgon!

Hmm.. Skola idag då!

Vaknade runt 06:10, så är inte så jättetrött för det är juh inte så tidigt. Men jag somnade runt 3 dessutom så lite trött är man väll ändå. "/

Börjar iaf skolan 08:20, så ska ta och fixa mig liiiite nu. Orkar fan inte, men vi får se hur det blir. Ska iaf ner o käka frukost sen, och efter det dra mig mot bussen. Hmm.. Kan juh bli kul o komma till skolan igen oxå! Fast..?

Aja.. Nu måste jag fixa mig innan jag ska iväg iaf! Ha en bra dag! /M


Konstnär när man va liten? Haha!

Haha rätt kul.. När jag satt o rensade genom lite gamla saker med pappa här om dagen så hittade jag lite gamla bilder jag hade ritat när jag va liten. Haha, asså.. Det ser juh rätt kul ut!


Haha ah.. Ser juh jävla fint ut lixom..! ;) Typ en fisk med hjul eller nått..? Ne, jag vettefan.. Har typ inget o säga så det fick bli ett konstigt inlägg nu!



Ligger iaf här i sängen just nu på mage framför två laptop's och kopierar över filmer från den gamla till denna nya. Så det är nice! Men de tar juh tid eftersom runt 100 filmer inte får plats på en usb lixom. För jag lyckades faktiskt hitta dom när jag letade lite till! ;)  Men smsar även med min finaste sötnos! ♥


Ser ut sådär här just nu iaf..

Men aja.. Hade väll tänkt att lägga mig skapligt åtminstone, så ska väll snart gå till garderoben o leta fram lite kläder tills imorron, för då slipper jag det då. Även om jag brukar byta till något annat på morgonen iaf. Haha, men så äre!

Säger godnatt nu till er som läser iaf, och så hörs vi väll imorgon! Men uppdareringen blir sämst när jag är i skolan för slutar typ halv 4 varje dag. Men kanske lyckas blogga från appen i iPoden!


Gamal mobilbild..


Hatar när man inte hittar saker..

För ett tag sen. Kanske en och en halv vecka eller något liknande la jag 3 olika usb minnen någonstans här hemma, för jag tyckte den nya platsen jag la dom på va mycket bättre än den gamla.
Problemet nu är bara att jag har totalt glömt bort vart jag har lagt dom, och det är typ lite katastrof. För dom har juh vart borta ett tag nu.

Jag vet inte, men det här händer mig rätt ofta när jag flyttar på saker. Häder det er oxå? Att ni glömmer vart ni lägger saker?
Man tycker att stället är as bra, sen helt plötsligt kommer man inte ens ihåg det. Åååh, blir så jävla irriterad på det här! Skulle flytta över filmer från min gamla dator istället för att ladda ner dom igen, men det går juh fan inte nu. Haha, aja.. Får väll fortsätta leta på typ!



Pappa sa dessutom åt mig igår att jag skulle damsuga mitt rum, och har glömt bort det totalt. Så får bli att göra det nu, och vem vet.. Kanske lyckas hitta de där förbannade usb minnena då? Hmm.. Kan juh alltid hoppas, men har svårt att tro det.



Trevlig kväll åtminstone! /M

Frost!








#9 ~ Mitt 2011




Sov i ett vindskydd med lite folk, hade sjukt kul där iaf! Haha, måste fan göras om någon gång asså!


Bästa vän & jag hemma hos mig med Sebbe och Emilia. Typ satt o kolla film hela eftermiddagen/kvällen. Haha! :)


Bakade oxå as goda chokladbollar! ;)

Va ute med lite kul folk på kvällen där, haha. Gick runt i en rockring i hela stan och skämde ut oss totalt. Gick in på donken och beställde mat tillexempel. HAHAHA! :D

Sista dagen på lovet!

Hmm.. Tiden har gått alldeles för fort enligt mig! Skulle kunna tänka mig 2,5 veckors lov till faktiskt, för det hade verkligen inte suttit fel! Men aja.. Skola imorgon somsagt då. Tror jag börjar 08:20-15:25. Verkligen inte kul! Jobbigaste dagen imorgon oxå, sen lunch med 4 lektioner innan den, + inga raster och bara 40min lunch typ. Ååh, hatar't!

Det är iaf fint väder ute just nu iaf, så tänkte gå ut o kolla om det finns något intressant o fota. Inte vart ute på as länge! Så vi får se vad jag hittar! ;)

Vaknade iaf hyfsat tidigt idag, runt 10. För jag hade mobilen på alarm. Haha, kommer aldrig kunna somna inatt annars och orka upp imorgon. Men får väll hoppas på det bästa nu iaf.

Ha en fortsatt trevlig dag i det fina värdet iaf! /M


8/1-12

*Tjenixen!*

Dålig uppdatering som det har vart dom senaste dagarna. Men har inte haft någon ork att blogga heller. Varför vet jag inte heller, för jag gör ingenting annat vettigt ändå lixom. Men aja..

Har nyss käkat hemmagjord pizza iaf, as gott! Så nu är jag mätt iaf, så får se vad jag ska göra nu. Har iaf börjat spela Sims as mycket. Ingenaning om varför, men det är mitt nya tidsfördriv om jag har tråkigt typ. Haha, inget liv lixom. Men man fastnar juh framför spelet ändå..


En bild jag tog nyss..

#8 ~ Mitt 2011


Hunnit med att dra till Stockholm med familjen. Träffade även min faster där. :)

Hunnit sola oxå, yeye!


Hunnit vara på Å-festen här i Eskilstuna oxå med lite folk, va rätt nice faktiskt. :)


Pluggat massor oxå, duktig som man är! ;)

 


Vart ute med fina vänner! :)

Dessutom smsat om hundar ned Nour, HAHA! :D

Kolla film!

Sitter just nu här och har precis laddat hem lite filmer, så får se snart vad det blir att titta på. Lite seegt själv bara, men det går väll ändå. :)

Skriver väll imorgon igen, så vi hörs då! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll framför tv:n, på festen eller vart ni än befinner er! /M



#7 ~ Mitt 2011


Hunnit med att dra på Power Meet 2011 med mamma & pappa. Va as mycket folk där, mer än vanligt. Seegt bara att Cajsa, hennes syrra och deras pappa va med. Hade vart mycket roligare då! Fast nu hade man juh hela baksätet för sig själv istället. Haha! ;)


Bild från innan jag drog dit. :)

Även hunnit kolla massa underbara solnedgångar från altanen hemma. Mys!



Va oxå med mina fina vänner från USA, Emily och Kelley. :)


Köpte dessutom ny mobil, yeye! Displayskyddet är repigt, inte mobilen, haha!

Tur att någonting kan rädda en när man har tråkigt!


Min gitarr! ♥


Om man failar totalt kan det se ut såhär:


Haha, vettefan vad jag höll på med men kan juh inte ha tagit den med meningen ätminstone? ;ss Aja.. den ser lite kul ut iaf! :)



Funderar iaf på att vattna mina blommor nu, skulle behövas. För dom dör typ snart annars, haha! Sen ska jag nog fixa lite i rummet och efter det gå ut o ta en promenad eller nått. Om det inte är för kallt, hmm.. Aja.. Hörs väll senare iaf kanske! :)


Dålig uppdatering idag, jo jag vet!

Men.. Jag har inte vart hemma heller, typ..

Fick skjuts av pappa hem till finaste runt halv 3, så va hos han typ 3. Nästan 3 mil oxå så tar juh en stund. Kollade lite film  o snacka mest, sen fick vi skjuts in till Skiftinge av hans syrra o hennes kille.
Sa hejdå till min finaste vid Ica Maxi, sen gick jag hem till min Munk, Olivia, och chillade där ett tag. Käkade korv med bröd, snackade, o sen drog vi ut med deras hund lite och sen gick vi till Ica Maxi o köpte godis o dricka. Tjock, men så vare!
Men drog hem skapligt sen strax innan halv 10 så har vart hemma ett tag nu!

Moffade godis & dricka var det ja..



Sitter just nu i sängen och funderar på att lägga mig och sova snart. Är as trött för jag sov bara 5 timmar förra natten, inge bra! Men så blir det ibland. Va juh tvunggen o gå upp rätt tidigt så. Men aja..

Vet inte vad som händer imorron heller. Tror inte det händer så mycket alls faktiskt, men vi får väll se.

Säger godnatt nu iaf, så hörs vi väll imorgon! /M









Lite gamla bilder där oxå, för har ingetnytt att se typ..

FREDAG ;D

Ohfan snart skola igen då och tillbaka till verkligheten på Tisdag. Kan säga att det verkligen inte blir kul alls! Men så är det! :)

Vaknade vid 10 idag, pga. väckarklockan. Inge kul, men ibland måste man. Fast insåg sen att jag kunde juh ändå ha sovit tilll 12 kanske åtminstone? Hade vart skönt faktiskt, för somnade inte förrän runt 5 imorse. Men aja..

Ska iaf snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite iaf. Orkar inte typ, men ändå. Haha! Sen blir det att dra mig mot min finaste! Så blir säkert bara o kolla film eller nått då, men det blir bra!

Hör väll kanske av mig senare, vi får se! Vet inte hur länge jag blir borta heller, Det beror på om jag hänger med dom ut ikväll, annars blir jag väll hemma skapligt tidigt åtminstone! Skulle nog behövas, för håller på att somna redan nu. Haha, lyckat lixom! Eller inte..


Ha en fortsatt bra dag! /M

#6 ~ Mitt 2011

 

 

Fina sommardagar med Cajsa!


Sov i gäststugan hos Emilia med henne och Olivia. Haha, drog dit typ klockan 22 på kvällen, sen cyklade vi till Ica Maxi för att köpa cola. Haha! Fucking 1,6 mil fram och tillbaka. Rätt grymma vi är asså! ;)




Två bilder från Juni! :)

Godkväll!

Hamnade framför datorn igen nu, haha! Eller har väll suttit här ett tag men ändå..

Kvällen har vart finfin! Följde med pappa till Ica Maxi och handlade mat, sen åkte vi ner till stan och beställde mat på Spicy hot och tog med hem för mamma är borta någonstans så blev bara jag, brorsan och pappa. Men maten var jättegod! Sen har jag även pratat med finaste, och han gör mina dagar perfekta! (a)

Ska väll snart sova kanske, måste typ upp runt 10 om jag ska hinna käka, duscha och fixa mig typ. Pappa skulle sen skjutsa hem mig till min finaste, och sen ska jag väll va där tills kvällen nångång, då vi skulle ner till stan för att träffa lite folk och hitta på nått kul o göra. Om jag orkar, annars taggar jag hem då bara, men det blir säkert trevligt!


Dålig mobilkamera kvalité..




Har även insett vad problemet är med min mobil. Den är somsagt väldigt seeg, och jag tror det beror på alla sms i konversationerna!

Haha finfint lixom! ;D

 

Ska va lite social på msn och facebook nu, så ha en fortsatt trevlig kväll! /M


97 saker du kanske inte visste om mig? ;)

1. Fullständigt namn? - Mimmi Karolina Nilsson

2. Exakt ålder? - 15, fyller 16 i Mars!

3. Vart bor du? - Eskilstuna

4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa & lillebror

5. Husdjur? - Inget :)

6. Färg på ditt hus? - Röd :)

7. När är du född? - 31 Mars 1996

8. Klass? - 9:an

9. Vilket år tar du studenten? 2015

10. Något jobb? - Haha nej :)

11. När ska du sova ikväll? - Så fort jag somnar!

13. Duschat idag? - Nej, ska duscha snart!

14. Kramat någon idag? - Nej

15. Pussat någon idag? - Nej

16. Vad har du ätit? - Ingenting, bara druckit saft till frukost

17. Dagens klädsel? - Mjukisar + linne

18. Dagens smink? - Inget

19. Dagens sötnos? - Min Finaste!

20. Dagens roligaste? - Jag själv typ? :P

21. Har du många vänner? - Jadå, men man kan juh inte ha för många? :)

22. Hur många har du kysst? - Haha, bra fråga! ;o

23. Vem kramade du senast? - Jonte!

24. Hur många har du haft sex med? - Onödig information typ? :)

25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen :)

27. Har du pojk-/flickvän? - Not yet! ;)

28. Vem pratade du med i telefon senast? Jonte

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Mattias - "Där ser man :)"

FAVORIT
:

31. Film? - Ingen aning..

32. Låt? -  Finns massor! Sitter juh inte o lyssnar på samma hela tiden?

33. Mat? -  Typ.. Tacos kanske?

34. Dryck? - Kan juh köra vatten, som standard typ? ;)

37. Stad? - Malmö kanske? Eller Södertälje eller Strängnäs? ;o :)

38. Land? - USA!

39. Ämne i skolan? - Kemi! ;)

40. År? - Vet inte, men kan juh hoppas på att 2012 nu blir det bästa hittills? :)

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Finaste!

42. Personen du kysste? - R........

43. Gången du spydde? - Va typ 2 år sen, haha! :)

44. Gången du grät? - Inatt..

45. Pizzan du åt? - Va ett tag sen jag käka pizza faktiskt! ;o

46. Gången du var i göteborg? - 2009 tror jag? x)

47. Gången du var i stockholm? - I somras! :)

48. Gången du var full? - Hmm.. Vet inte, va nykter på nyår iaf! ;)

49. Gången du var hög? -  Haha, aldrig vart! ;)

50. Personen som såg dig gråta? - Ingenaning.. ;o

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart

52. Hund eller katt? - Katt

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på med vem/vilka! :)

54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel lätt! :D

55. Singel eller upptagen? - Singel nu!

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget av dem x)

58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad typ? ;)

59. Big brother eller paradise hotel? - Båda är kul o kolla på :P

60. Svart hår eller blont? - Blont är bäst! :)

61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa ögon är fint! :)

62. Choklad eller lakrits? - Cholkad

63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm :)

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt

65. Coca cola eller fanta? - Fanta

66. Pizza eller kebab? - Kebab ;)

67. Randigt eller prickigt? - Randigt

68. Älska eller älskas? - Båda!

69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Beror juh på hur man menar, men älskar juh mina vänner iaf? :)

71. Personer du hatar? - Finns väll några x)

72. Personer som sagt jag älskar dig? - Rätt många, så vet inte x)

73. Glassar du ätit på en dag? - Typ.. 4 kanske? ;)

74. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen i år, och tror inte jag ska på någon. Om inte Jonte skulle dra :)

75. Gånger du haft minnesluckor? - Ett antal.. x)

76. Piercingar har du? - Inga! :P

77. Personer du saknar just nu? - Finaste!

78. Gånger ditt hjärta brustit? - Typ 1, tror jag! "7

VEM:

79. Vill du kyssa nu? - Finaste!

80. Ska du träffa imorgon? -  Min finaste!

81. Sjöng du senast för? - Mig själv nyss! ;)

82. Hade du senast en msnkonversation med? - Erik :)

83. Spelade du tv-spel med senast? - Cajsa, Linnea, Johanna och Clara på nyår! ;)

84. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Haha, min finaste? ;D

85. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Onödigt.. :P

86. Förtjänar att dö? - Vet inte ;o

87. Vill du sova brevid inatt? - Fortfarande min finaste!

VAD:

88. Gör dig glad? - Mina vänner! :)

89. Gör dig ledsen? - Andra som är ledsna..

90. Vad vill du helst göra nu? - Träffa sötnosen! :)

91. Önskar du att du slapp göra? - Laga mat, snart..

92. Vill du ha nu? - Ingen aning ;o

93. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Vet inte! :)

94. Längtar du till? - Tills imorron typ..

95. Tycker du om dina betyg? - Dom är väll bra! :)

96. Ångrar du i ditt liv? - Finns väll en del saker..

97. Är det bästa som har hänt dig? - Vet inte.. :)

5/1-12

*Tjenixen!*

Somnade inge bra inatt heller. Runt typ 3 någon gång. Så nu är jag äntligen vaken iaf!

Idag ska jag bara sitta hemma o seega mig typ. Om jag inte drar ut o går en sväng eller nått, vet inte riktigt hur kallt det är men det kan man väll ta reda på.
Men imorron ska jag iaf hem till finaste och träffa honom. ♥

Nu ska jag iaf gå ner och snacka lite med brorsan & sen sociala mig på msn lite tror jag, så vi hörs senare! :)


En jätte seriös bild från inatt innan jag skulle sova, haha!


#5 ~ Mitt 2011


Fina dagar/kvällar i Borsökna med fint folk. Kan säga att det lätt är något av det bästa som finns här i livet alltså!


Fina dagar, haha! :)


Jag och Olivia failade med cykeln. Hela mitt ansikte och min hand där blev fucked up. Kunde knappt röra handen och man såg typ benet. För den där bilden är tagen långt efter, yeye! Gjorde as ont, men jag typ bara låg o garva på marken.. ;o

 


Firade valborg med Olivia och Moa. Va i Torshälla, Vilsta, Skiftinge och i Slagsta. Haha!

Hur seeg som helst idag!

Har typ inget att göra, men jag orkar inte göra nått heller för den delen. Så nu sitter jag bara hemma framför datorn och gör ingenting istället. Eller okej något gör jag väll, för just nu laddar jag ner musik till mamma. Haha, lite perfekt sådär typ. Yeah!

Lägger iaf in lite gamla bilder nu, för jag har ändå inget vettigare att komma med! Uppdateringen har typ vart sämst dom senaste dagarna oxå, vet inte varför. Men jag har inte haft någon ork att blogga iaf.












Riktigt dålig natt!

*Hejsan!*

Inte sovit bra alls inatt! Somnade runt 21:45 och vaknade igen klockan 00:45. Sen försökte jag somna om, men det va omljligt, så tillslut gav jag upp vid kvart i 4 och spelade spel på mobilen istallet och när klockan var 6 kollade jag på Bolibompa! Haha, inget liv lixom.. Men aja..

Lyckades iaf käka frukost med mamma och pappa klockan 06:30 imorse ungefär, så snart ska jag gå ner och göra pizza till mig och brorsan som middag! Gott, typ..


Fint lixom..

Ha en fortsatt trevlig dag iaf! För mig känns det som att klockan är halv 10 på morgonen. Men insåg precis att den var kvart i 3 typ. Hmm.. Lyckat, or not..

#4 ~ Mitt 2011


Jag och Olivia slagga i hennes brorsas lägenhet ett tag när han va på semester eller nått. Chillade med livet, lagade egen mat, lyckades komma försent till skolan ett antal gånger osv.. HAHA! :D


Va även ute o fotade en hel del. Okej, det händer rätt ofta kanske, men bilden är iaf från April.

Trött..

Nu är jag hemma, efter en stund inne i stan med Jonte.

Träffade lite annat folk där oxå, bland annat Mickis, och även finaste på bussen.

Aja.. Kan iaf säga att jag är trött som jag vet inte vad. Plus att klockan bara är typ lite mer än halv 9 så ännu kan man juh inte sova heller. Illa lixom, typ. Men så äre.. Men ska nog sova hyfsat tidigt idag iaf! Asså, man får juh typ ont i ögonen när man är trött. Det är nästan läskigt, haha!

Ha en trevlig kväll iaf läsare! /M


#3 ~ Mitt 2011

As jobbig vinter med massa snö som låg kvar hur länge som hellst. Men jag ska väll inte klaga, med tanke på hur dålig den här vintern har vart hittills. :)

Jag fyllde 15. Men kommer inte ens ihåg vad jag fick, haha! ;o
Bild från i Mars..


Duschen, nästa!

Har faktiskt vart ute o sprungit för ett tag sen, även om det kanske blev mest att jag gick. Haha, men va ute i nästan 1 timme iaf, så det va skönt!

Ska iaf snart hoppa in i duschen, fixa mig lite och sedan laga mat med brorsan. Om vi inte käkar innan jag duschar, kanske skulle va bättre. För då kan jag fixa klart mig efteråt helt istället. Hmm..
Ska iaf in mot stan mot kvällen för att träffa Jonte där, va typ as länge sen! Sen får vi väll se vad vi hittar på. Blir säkert bara o snacka eller nått och träffa lite folk kanske, om det finns några som är ute. Jag vettefan, haha! Men aja..

Sitter iaf o snackar med min kusin på msn just nu, och snackade med Anders på facebook för ett tag sen. Haha, chatten blev rätt kul iaf. x)

Fortsatt trevlig dag! /M


3/1-12

*Tjenixen!*

Vaknade runt 10, så har inte hunnit göra så mycket ännu faktiskt. Typ inte gjort något vettigt på hela lovet tror jag, haha! Men jag är så sjukt jävla trött, ingen aning om varför heller. Men man kanske skulle dra ut o springa en runda? Hmm.. Tror nog det, och denna gången ska det bli av oxå, haha!

Så jag hör av mig senare! /M


Trevlig kväll!

*Godkväll!*

Inte blivit så bra uppdatering alls idag, men så äre vissa dagar. Men får hoppas på bättre imorgon!

Har iaf käkat med familjen nu på kvällen, blev hamburgare och pommes. Riktig tjockis mat typ, haha men aja.. Sen har jag bara suttit här och lyssnat på musik och smsat med min finaste!

Sitter just nu och snackar med lite folk på msn, eftersom den funkar som den ska nu igen i nya datorn. Så det är awesome! Men funderar på att sätta mig o spela lite gitarr, va ett tag sen nu faktiskt!

Imorron vet jag inte vad som händer, har iaf bara vart hemma idag. Men kanske drar till stan o träffar Jonte eller nått. Kanske drar o solar. Hade tänkt det idag, men nu blev det inte så för jag är as seeg! Men aja..











Lite bilder där oxå..
Tänkte iaf säga godnatt nu, för jag skriver nog inget mer ikväll heller, så hör av mig imorron istället!

Ha en fortsatt trevlig kväll läsare! Puss /M

Vaknade sent..

Vaknade 12:55. Riktigt lyckat asså! Även fast jag la mig klockan 12, men smsade juh till 2 typ. Haha, men aja..

Ingen aning om vad som händer idag iaf. Är hemma med brorsan själv, för mamma & pappa började jobba idag. Så måste åtminstone laga mat och diska. Haha! Men så äre ibland typ..

Nu sitter jag iaf här o snackar med lite folk. Både konstiga och normala typ, haha! Så ska fortsätta med det nu så hör jag väll av mig senare!

Trevlig dag! /M


#2 ~ Mitt 2011

Lyckats köpa nya, fina Converse! :) Men bytte till gröna snören sen.. Ska nog byta tillbaka till vita tror jag! ;o

 

Hade nån grejj i skolan oxå för att få in pengar till klassen, haha. Jag och Olivia hade kul åtminstonde! ;)


Även hunnit ha skum och mjöl krig med Martin på hemkunskaps lektionerna i skolan! ;)

Pluggade oxå sönder i 3 timmar med Olivia på hennes golv till ett SO-prov. Haha! :)


Water..




















-


GOTT NYTT ÅR!

.. Säger jag lite såhär efteråt, haha! :)

Hade en trevlig kväll i Skogstorp igår, så medans alla va ute o festade satt jag o spelade Wii med lite kul folk. Haha, duktig som man är? ;)
Nerå.. Men nästa år blire o röjja totalt, så man kan juh spara sig tills det?

La mig runt 3 inatt hos Cajsa, så kom hem för ett tag sen för mamma fick hämta mig. Åt jättegod mat och hade trevligt bara! Sen gick vi ut o smällde alla raketer. Bästa i hela området hade vi juh oxå såklart! ;)

Kan även säga att jag verkligen inte tog några bilder igår heller typ. Hade inte tid med sånt, fast kanske borde ha tagit mig lite tid.. Iaf så skulle jag fota fyverkerierna, men det gick åt helvete. Så blir typ inga bilder från det! Borde ha använt mig av den lilla kameran istället som för två år sen, för då blev bilderna grymma!

Men nog om det!


Så jävla sämst bild så det är inte sant, haha! Men aja..



Är hemma nu iaf somsagt och har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Men ska väll hoppa in i duschen om ett tag kanske om jag inte gör det ikväll, och så måste jag packa upp väskan oxå. Annars kommer den ligga där helt ouppackad i typ 2 veckor eller nått, och det gillar vi inte!

Kommer även upp ett inlägg varje dag nu dom 12 första i Januari om mitt 2011 i jättekorta beskrivningar, som tidsinställda inlägg, gjorda för ett antal veckor sen. Så ska kanske lägga in lite mer saker i December nu, om jag orkar. Haha!

Ha en fortsatt trevlig dag iaf! /M


Det har även börjat snöa här i Eskilstuna igen, så det får bli en gammal snöbild från 2010 tror jag, från när jag va ute o gick en promenad! :)

#1 ~ Mitt 2011



Firade nyår hemma med lite folk, bl.a Cajsa och hennes familj! :)

Köpte dessutom min Ipod Touch 32Gb.


Chillade även med livet där på mitt rum, yeye!