Väntar på kebabtallrik!

Sitter just nu i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med en kebabtallrik till mig. Haha, tjockt. Men ah..
 
Idag har jag fixar klart min nya garderob, flyttat massa småsaker i rummet och gjort en ny hylla, så nu ska jag bara slipa den och sedan måla den svart. YEAH!
 
Gårdagen var oxå nice. Typ en chilldag bara, sedan träffade jag Jonas en stund mot kvällen bara. Så vi tog en promenad osv.. :)
 
Aja.. Ha en fortsatt trevlig kväll, i den fina solen som luser just för studen åtminstone! /M :)
 

Underbar helg! ♥

Fredagen bestod inte av att träffa Jonas utan av att bygga ihop en garderob med pappa och chilla framför datorn bara. Haha!
 
Aja..
 
Helgen har iaf vart underbar, bortsett från fredagen då som inte var så speciell.
Igår, lördag, bestod av att träffa älskling runt 11 och sedan drog vi mot Viking Line bussen som gick 13:20. Dock fick vi inte stiga på båten förrän klockan 17:15, så det blev en del väntan innan, haha.

Käkade iaf jättegod buffé osv.. väl på båten, och sen blev det att gå runt och kolla lite bara. :) Var iaf jätte mysigt med trevligt folk och allt. :)
 
Kom iaf hem idag mellan 18-19 någon gång, och då fick jag veta att Cajsa och lite andra folk hade vart hemma hos oss, och jag misstänker att hon kan ha bäddat min säng, haha. För någon i min familj va det iaf inte, lite roligt. xD Men ah. :)
Sen han jag typ bara komma hem och sen kom det hit lite annat folk, så nyss har vi käkat lite fika/efterrätt efter att ha ätit en underbart god, grillad middag!
 
Hmm..
Snart har jag tänkt att sova iaf, för jag sov 6 timmar inatt typ. Dock sov jag på bussen från Sthlm till E-tuna oxå, men ändå.
 

Dagen..

Dagen har besått av att sola solarium, käka middag med farmor och farfar, det blev grillat här hemma och plockade även blåbär till efterrätten, samt har vart ute och gått en kvällspromenad på 5.5 km. :)

Vettefan vad som händer imorgon mer än att jag ska träffa Jonas efter att han har slutat jobbet. Men vi får väll se vad jag hittar på innan dess.

Nu ska jag iaf sova snart har jag tänkt, dock vet jag alltid hur det slutar. Jo, att jag är uppe typ 3 timmar till. Men ah, haha. Ska försöka iaf!

26/7-12

*Tjenixen!*
 
Gårdagen var nice. Solade 2 timmar och badaded massor, var juh så sjukt varmt ute.
Åkte och köpte en garderob med pappa och nån grejj så man kan hänga upp tv:n på väggen oxå. Så det ska fixas inom kort!
Träffade Jonas senare mot kvällen efter att han hade slutat jobbet osv.. Sen chillade jag lite framför datorn bara.
 
Snart ska jag dra mig mot stan för att sola en 20 minutare i solariumet och sedan dra mig hemåt igen.
Vet att farmor och farfar skulle komma hit senare mot eftermiddagen så blir att grilla osv då med dom. Så det blir finfint!
 
Nu ska jag iaf stänga ner datorn och vänta på att dra iväg.
 
Ha en trevlig dag! /M
 

Trevlig dag i typ Sthlm!

Gick upp tidigt, redan klockan 8 imorse och duschade, fixade mig lite och käkade frukost.
Drog iväg mot Huddinge för att lämna brorsans och hans polare där för dom skulle cykla på nån BMX grejj.
Åkte sedan vidare mot typ Sthlm, eller ah till Farsta centrum och gick runt där i typ 4 timmar, men käkade osv under tiden då oxå. Jättegod mat verkligen!

Åkte sedan tillaka och tittade lite när dom cyklade, och stannade sedan på Donken (vilket är riktigt ovanligt i min familj, för vi käkar alltid på Max annars). Aja.. Sedan bar det av hemåt.
 
Pappa släppte dock av mig hos Jonas på vägen, så jag kom väll hem runt kvart över 9 istället. Haha!
 
Men jag har iaf haft en trevlig dag!
 

Lite saker jag hittade;

Nu veckan igen..

Måndag idag, och ännu en ny vecka har börjat.
 
Vaknade tidigt idag, runt 8, gick upp klockan 9 typ och såg att pappa precis hadae vaknat då.m
Vi gick ut till bilen och övningskörde lite, gick riktigt bra, tredje gången jag kör och jag kan redan backa och grejjer, så det går bra det här! :)

Kom in efter det och käkade en fet frukost osv.. Och nu några timmar senare sitter jag här framför datorn och tråkar lite. Vädret är juh sjukt tråkigt ändå lixom. 
 
Hmm..
 
Imorgon ska jag till Huddninge/Stockholm.. Vettefan vad jag skulle dit och göra men min brorsa skulle cykla BMX i Huddninge så skulle vidare till SDthlm med mamma o pappa o handla kläder osv om jag hittar nått tror jag. Aja.. resten av veckan är inte så mycket planerad, bara helgen men det meddelar jag mer om senare!
 
Aja..
 
Gammal bild, haha. Cykelproffset! Eller..?
 

Trevlig eftermiddag!

Cajsa och hennes familj kom hit somsagt och vi spelade kubb, grillade, fikade lite osv.. Så det va trevligt!
 
Snart har jag tänkt att krypa ner i sängen under täcket och försöka sova, för jag är sjukt jävla trött. Haha, inte ruuuligt. Men aja..
 

 
Morgondagen vet jag inte hur den ser ut. Blir väll att träffa Jonas efter att han har slutat jobbet om han inte är för trött, annars kanske det blir lite övningskörning med pappa iaf. Han hade tydligen skaffat en övningskörsskylt nu, haha.
 
Aja.. Nu ska jag sova! Natti ♥

Chill Lördag!

Gårdagen blev perfekt.
Åkte till Skogstorp först med familjen och firade Clara lite. Käkadew god mat, fika osv.. Drog sedan vidare mot stan för att träffa Olivia, Anders och Isac somsagt och vi chillade lite. Runt halv 10 drog vi ner till bowlinghallen sen, och mötte dessutom Jonas där oxå, så vi körde bowling till typ när dom stängde klockan 23.
Gick till lägenheten Olivia hade på Söder och kollade lite film där osv. Runt halv 2 sen lånade jag Olivias cykel och cyklade tilll Torshälla med Anders, Jonas och Isac och så sov jag hos min finaste.
 
Vaknade upp imorse runt halv 11, käkade frukost och sen drog jag hem och duschade osv. Fick reda på av pappa i bilen att Cajsa och hennes familj skulle komma idag oxå, alldeles straxt, så det blir trevligt att grilla lite osv o käka tillsammans igen, haha. Va juh senast igår men ah.
 
Hade tänkt att träffa Jonas nu igen, men vi får se hur det blir. Tänkte försöka vara hemma tills klockan 16, så kan bli lite stressigt. Så vi får se om han kommer hit annars och käkar med oss. Hmm.. Det märker vi.
 
Aja.. Nu tänkte jag faktiskt ta och dammsuga mitt rum, för det är lite dammigt överallt på golvet. Sen kommer väll Cajsa och dom.
 
Ha en trevlig söndag! /M
 

Hmm..

*Hejsan!*
 
Har nu hamnat framför datorn, haha.
 
Gårdagen var nice. Blev dock ingen fet promenad som jag hade tänkt för jag träffade Jonas tidigare än väntat. Chillade lite hos han, käka lunch där osv sen drog jag hem för han skulle fixa nånting med nått jobb grejjs. Åkte tillbaka typ 1,5 timmar senare, dock fick jag skjuts av pappa, med cykeln, haha. Så slapp cykla dit iaf. Badade lite hos han i hans pool och chillade lite bara.
Åkte till mig runt 8 på kvällen typ och gjorde pannkakor runt halv 9, haha. Roligt lixom. Sen kollade vi en film och lite sånt. 
 
Badade här imorse iaf i poolen, 28 grader, så det va fett skönt. Han har dock dragit hem nu, och jag ska snart hoppa in i duschen för att sedan fixa mig lite och dra mig mot Skogstorp med familjen för att fira Clara där.
Stannar nog inte där så länge, men ett tag iaf, för sen ska jag iväg mot stan, till Olivias brorsas lägenhet för att träffa henne, Anders och Isac. Blir en chill kväll det! Så vi funderar på att dra iväg och bowla. Dock är jag sämst, men då har dom andra roligt åt en iaf. Haha!
 
Aja.. Ska bara vänta på att brorsan har duschat klart sen ska jag in!
 
Ha en trevlig kväll folket! /M
 
Fotograf: Emily
Saknar mina fina vänner i USA! ♥ Dock får man inte träffa dom i år. "/
 

Solig morgon!

*Tjenixen!*
 
Vaknade skapligt idag, ävan fast jag la mig halv 2 inatt. Så har hunnit med att käka frukost och allt rerdan. Haha, perfekt!
 
Vettefan vad som händer idag. Kanske blir att träffa Jonas men han skulle fixa massa saker först, så det blir senare isåfall. Aja..
 
Gårdagen var iaf trevlig. Träffade Jonas runt 2 eller något och sedan drog jag hem till halv 5 igen för att hinna käka med familjen, blev grillad kyckling och klyftpotatis. Sedan fick jag dessutom tårta som efterrätt sådär från ingenstans typ. Haha!
Åkte iaf tillbaka till min finaste efter att jag hade käkat, så då chillade vi lite med hans familj där osv. Sedan åkte vi till mig och badade lite i poolen, 20,5 grader klockan halv 10 på kvällen är inte fel lixom, sen blev det lite film iaf. :)
 
Nu ska jag iaf chilla vidare ett tag här, sen ska jag ut och gå en fet promenad på 1mil eller något liknande. Det blir nice!
 
Ha en underbar dag! /M
 

Duschen nästa!

Vaknade rätt skapligt efter en underbar sömn i min nya säng. Gick dock upp 1,5 timmar senare och käkade frukost men det är en annan sak, haha.
 
Ska straxt hoppa in i duschen och sen fixa mig lite för att sedan dra mig mot Jonas, om han inte kommer hit. Vi får se hur det blir. Men aja..
 
Ha en fin dag! /M
 

Lååååång onsdag..

*Godkväll!*
 
Onsdagen var förjävla lång, haha.
Började med att jag vaknade halv 10, käkade frukost, duschade och fixade mig lite. Drog sedan till Erikslund och Ikea igen några timmar i Västerås, för vi var juh där i söndags oxå.
Köpte iaf med mig ett halsband hem från Vila och en säng från Ikea. Så livet är chill nu!
 
Byggde sedag ihop sängen när jag kom hem, efter att ha käkat osv. Dock skulle jag kanske inte ha gjort det själv, eftersom jag lyckades pajja själva grejjen som madrassen ligger på + att jag hade sönder tapetern, haha men vad gör det lixom. Pappa klagade inte iaf så det är bra.
 
Blev iaf klar runt 19 med allt kanske, och sen kom Jonas hit vid 20 nånting så har bara chillat lite med han osv. Sen har jag väll inte gjort så mycket mer.
 
Nu snart ska jag iaf sova i min nya, fina säng för första gången iaf, haha. Så vi får hoppas jag sover fint! ;D
 
Lite bilder från dagen kommer här iaf;
 
Today!
Skulle bygga själv, det gick bra ända tills jag faila..
Slutresultatet blev sådär, dock inte helt klart men tillfälligt iaf! Och ah fina saker under sängen oxå.. :S

Some pictures


Lite gamla bilder jag hittade i datorn! :)


Chill dag!

Inte gjort så mycket mer än att ha flyttat om på rummet idag och städat lite ute på altanen. Typ tagit bort mossa från taket osv.. Haha.
 
Morgondagen består av att bege sig till Ikea igen i Västerås för att köpa den nya sängen och eventuellt en till garderob oxå, annars blir det en anna dag. Men ska även kolla runt lite inne på resten av Erikslund köpcentret på lite kläder osv. :) Men aja..
 
Sitter just nu här framför datorn iaf och kollar lite på tv dessutom. Har ändå inget vettigare att göra typ.
 

Konstigaste stället jag har däckat på är nog..

.. I en städskrubb i en hyrd lokal, vad jag vet iaf.. För några veckor sen på nån fest i Skiftinge. Haha!
 
Jag i vit tröja och röda converse, den andra är Mathilda. Dock var tydligen Olivia där oxå både innan och efter Mathilda kom dit.

17/7-12

Gårdagen var nice. Gick upp 9, haha, och träffade Jonas runt halv 11 kanske. Drog hem till mig och chillade lite framför tv:n med film och snackade lite. Käkade sedan middag här och sen drog vi hem till honom och chillade vidare där, och kom väll hem igen runt halv 11 kanske, för jag vart sjukt trött efter att ha vaknat tidigt.
 
Dagen idag vet jag inte alls hur den ser ut. Vet bara att jag vaknade runt 10, så nu börjar tiderna bli bra här igen! SåMen ah, vi får väll se vad som händer. Jag hoppas på att dra tillbaka till Ikea och köpa mina saker som jag skull ha, dock åkte pappa till massa andra affärer för att köpa en ny gräsklippare man åker på, och brädor till altanen han bygger eftersom den inte är klar ännu helt vid poolen.
 
Aja.. Hejjs så länge!
 
Bild från förra sommaren i Borsökna.

Ikea och Erikslund hela dagen . .

.. Så nu är jag halvt död typ, haha.
 
Vaknade iaf rätt tidigt, men eftersom vädret var rätt dåligt drog jag aldrig till Vilsta. Drog mig istället med familjen mot Västerås för att kolla runt lite på Ikea. Hittade dock inget att köpa idag men ska tillbaka innan onsdag med pappa och köpa hem en ny säng och lite annat så det blir as bra.
Hittade istället lite kläder istället, men det är juh aldrig fel? :) Åt dessutom god mat!

Gårdagen var oxå nice. Övningskörningen med pappa gick riktigt bra, bättre än vad han trodde att det skulle gå iaf.
Fick sedan skjuts till Jonas av mamma o pappa och pappa hämtade mig sen igen runt 12 typ.
 
 
Stickad tröja - Carlings

Jeans och skärp - Saint Tropez

14/7-12

Har nyss käkat "lunch". Pasta och köttfärssås med familjen. Innan det var jag ute och hjälpte mamma med att plocka blåbär och svampar, haha. Jättekul . . . Eller..? Nej.
 
Ska snart ut och övningsköra lite med pappa iaf, sen ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra mig mot Torshälla för att träffa Jonas en stund.
 
Ha en trevlig kväll! /M
 

Heeeelg!

*Tjenixen!*
 
Hmm.. Jag gick upp för typ 1 timma sen, inte jättebra. Men ah.
 
Ska ut o köra lite bil med pappa om ett tag, sen ska jag plocka blåbär och svampar till mamma x), tränkte dra ut o springa 1 mil och sen kanske träffa lite folk. Vi får se hur det bli.
 
Cajsa kommer dessutom tillbaka hem idag från USA med sin familj. Wääääh, har inte träffats på 1 heeeeel månad lixom, haha. Riktigt illa! Nejdå, men haha.
 
Aja.. Vädret är fint än så länge, så får hoppas på det resten av dagen oxå, vilket jag dock tror det blir ändring på innom kort.
 

Sovdax!

Ska snart krypa ner under täcket och försöka sova tänkte jag.
 
Dagen bestod mest av vila och fix med bloggen nu på slutet. Lagade dessutom mat med brorsan, potatis, köttbullar och brunsås, så det var nice. Åt sedan mat från Spicy Hot på kvällen med hela familjen oxå.
 
Morgondagen är knappt planerad ännu. Vet att jag ska köra lite bil med papppa bara och kanske träffa Jonas, men vi får se hur det blir. Ska försöka vakna rätt tidigt åtminstone. Hehe.
 
Hare fint iaf och sov gott! Godnatt /M
 
You light up my days, babe.

Hmm...?


Fredag den 13:e

Fredag den 13:e idag, undra om man har någon otur idag då?
 
Chill kväll igår iaf. Drog mig mot Torshälla runt 8 för att träffa Jonas så vi gick runt lite i typ 2 timmar ute lite överallt. Blev sen att dra hem till honom för det började regna och åska och blixtra, men jag lyckades iaf dra hem när det inte regnade, runt halv 12. Haha, dock i typ shorts och en stickad tröja, så det va juh inte varmt direkt, haha.
 
Vaknade sent idag oxå, men lyckades gå upp innan 12 iaf, så det är ett framsteg. Höhö! Sen har jag väll inte gjort så mycket mer idag än att ha suttit här, men har läst typ en halv bok oxå, ovanligt men hade fan inte ett skit o göra och hittade en bok som verkade bra. 
 
Vet inte vad som händer sen heller, men ska väll gå ner till köket och göra lunch med brorsan snart kanske. Får se vad vi gör. Kanske steker hamburgare eller nått, ah jag vet inte. Men ska iaf ut o käka med familjen ikväll vet jag för mina föräldrar får semester idag, så det blir chill. Så nu ska jag försöka fixa London-resan oxå. Yeye!
 
 

Gul eller Röd? ;o

För någon vecka sen insåg jag att det fanns både gul och röd vattenmelon. Vafan, jag blev typ chockad när jag såg att den va gul och trodde något var fel. Haha!
 
 
Jag tycker den röda är bäst, men dom smakar dock nästan samma. Haha, enda skillnaden är typ att den gula är dyrare att köpa. xD

Torsdag

*Tjenixen!*
 
Gick upp sent idag, som vanligt. Men ska bli ändring på det innom snar framtid. Måste juh vänja mig innan skolan så man inte är helt jävla pajj då. Haha!
 
Dagen blev inte riktigt som planerad. Har fortfaraden inte träffar Jonas, och får se hur det blir med det överhuvudtaget. Haha, men det märker vi! :)
 
Ska snart gå ner till köket och diska iaf. Tror brorsan skulle hjälpa mig för det var massor. Och för dom som vill veta så bestod min frukost av blåbärspaj och vaniljsås. Haha, riktigt nyttigt och bra! Eller..?
 
Aja.. Ha en trevlig dag! /M
 
Mobilbild från stan för någon vecka sen :) Satt typ själv på en parkbänk och ah, haha. Forever alone..

Läggdax!

Hade tänkt lägga mig snart, klockan börjar bli mycket och jag är trött. Ska dessutom träffa Jonas klockan 11 imorron..? Wtf.. Aja, hoppas jag är vaken tills dess och har hunnit duscha, fixa mig osv. Haha!
 
Fixat lite på bloggen nu ikväll oxå, så hoppas allt fortfarande fungerar.
 
Säger godnatt nu iaf! Puss /M
 


Steeeekaaa!

Vart ute och solat lite för ett tag sen, riktigt skönt. Men nu har jag hamnat här framför datorn och ska väll snart käka lite grillad kyckling och potatisgratäng med lite folk. För vi fick tydligen främande från Östersund för ett tag sen. Hmm.. Lite smått random sådär. Men aja, då blev min blåbärspaj perfekt ikväll då! :)
 

Blåbärspaj

Har nyss bakat en blåbärspaj. Var faktiskt ute och plockade 1 liter blåbär i skogen för det. Haha! Riktigt bonde..
 
Asså den ser juh god ut, men frågan är hur den smakar..?

Sjukt seeg..

Gårdagen var chill.
Vaknade dock sent men drog mig mot Jonas till 14 ungefär. Chillade lite där bara osv o sen drog jag väll hem runt halv 6 kanske. Käkade och sånt med familjen sen träffade jag han igen i Torshälla. Haha! Så gjorde inte så mycket överhuvudtaget igår.
 
Idag vet jag inte vad som händer. Vaknade sent idag oxå, vilket inte är jättebra, haha. Men funderar på att ringa och boka solarium tills ikväll och dra mig mot stan för att sola. Skulle behövas, haha! Men vi får se hur det blir med det. Aja..
 

Seeg dag

*Godkväll!*
 
Dagen har vart rätt seeg. Dock vaknade jag halv 2 på eftermiddagen, haha. Men är ändå sjukt trött nu.
Har iaf badat lite i poolen, solat någon timma, sprungit 2,5km och bara chillat.
 
Morgondagen hade jag tänkt skulle bestått av att bada o chilla hos mig med mina polare, men får se om vädret tillåter det. Tveksamt nu alltså, det äskar juh typ o massa just nu. "/ Men ska väll träffa Jonas hur som hellst iaf, sen kanske jag drar mig till solariumet mot kvällen och solar 20min eller något. Va riktigt längesen nu, men det har juh vart rätt fint väder ute på sista tiden!
 
Aja, nu ska jag väll avrunda iaf och gå och lägga mig. Håller på att somna sittandes redan. Haha!
 



Lång helg..

*Tjenixen..*
 
Helgen har vart nice faktiskt.
 
Fredagen bestod av att vakna sent, vara hemma och sedan dra på Power Meet i Västerås mot kvällen. Har nog aldrig vart så sjukt mycket folk där tidigare på cruisingen som i år. Va lixom flera kilometers kö ute på motorvägen mot Sthlm. Helt kaooozzz. Men aja. Det var ändå nice!
Drog dock hem tidigare än vanligt, eftersom man ändå inte kunde göra något alls där typ mer än att sitta och köa. Så det blev rätt seegt då.
 
 

 
Gårdagen var oxå trevlig! Drog mig mot Olivia till 6 ungefär och sen kom Anders och Fredde dit oxå. Chillade lite, käka chips, o drack lite osv.
Drog oss senare mot donken efter att ha lyckats få låna en till moppehjälm av Martin klockan halv 2 på natten, haha. Alla hadae druckit, med det gick att köra ändå! Utan körkort osv.. Haha, perfekt och riktigt lagligt! Men ah.
Jag och Olivia gjorde dessutom hemmagjorda vattenmelon drinkar, och dom blev faktiskt riktigt bra! ;D Dock smakande dom mest vodka, men det funkade ändå. Haha!

Senare runt halv 5 imorse drog vi ut på 1,5 timmars promenad lite överallt här i Eskilstuna. Så va tillbaka runt 6 på morgonen. Så Olivia däcka typ direkt ocg fredde runt halv 7. Sedan jag och Anders runt 7. Haha! Dock vaknade jag sen halv 10 av att Anders skulle dra till Sthlm och jobba, haha. As kul efter att ha sovit ca 2,5 timmar.
 
Riktigt bra drinkar faktiskt! Riven vattenmelon + fruktköttet - kärnorna, vodka och energi dricka.

 
Käkade iaf frukost hos Olivia runt 14, haha. Så man kanske inte kan kalla det frukost kanske. Men aja. Sen drog jag hem runt halv 5 eller något tror jag och Fredde oxå. Så nu har jag hamnat här efter att ha käkat hemmagjort pizza för ett tag sen.
 
Ska dessutom försöka hitta på någont nu så jag inte somnar här för det är rätt stor risk för det och då kommer jag verkligen inte kunna somna ikväll. Haha! Så ah.
 
Hare fint! /M

Kläd-problem..

 
Asså min garderob är för liten, så pappa ska köpa en till. Men det har han sagt länge så när det blir av är en heeelt annan sak. Dock lägger man väll alltid kläderna på golvet ändå? Det är typ standarg lixom. Men sedan ångrar man sig alltid när man ska städa bort alla därifrån oxå. Haha! Jobbiga problemm..

5/7-12

*Godkväll!*
 
Sitter här framför datorn nu och gör typ ingenting. Smsar lite bara o kollar runt på facebook.
Dagen har vart chill, träffat Jonas några timmar sen bara vart hemma o softat. As varm dag oxå så va inte kul att cykla kan jag meddela! Men det funkar ändå om man chillar med farten. Haha!
Nu på kvällen har jag käkat jordgubbar, smultron och vaniljglass. För jag hittade jordgubbarna o de ute i trädgården. Och det va as gott kan jag lova! Men aja.. Snart ska jag sova iaf! Så här kommer lite bilder istället..
 
Glassen! ♥


Fått reda på gymnasieval!

Kom hem för ett tag sen efter att ha vart o käkat på Max med familjen. Så nu sitter jag bara här och chillar runt lite på internet.
 
Gårdagen var bra. Drog mig mot Jonas till halv 11 ungefär så vi chillade hos han hela dagen till typ 9 på kvällen, haha. Men det var trevligt!
 
Dagen idag har oxå vart bra. Somnade jättetidigt igår, halv 12 redan (på sommarlivet lixom) och vaknade runt halv 9 imorse så det va perfekt! Drog mig mot Jonas igen till 11/halv 12 nångång ungefär så vi kollade lite film och så. Drog sedan iväg ut med Jonas, Anders och två andra snubbar till Roxnäs och badade där, dock inte jag. Typ as kallt i vattnet tror jag. Haha!
Drog sedan hem efter det typ direkt för jag skulle diska och fixa lite hemma. Badade sen i poolen med mamma, 30 grader i vattnet, solade lite efter det och sen käkade jag glass. Drog sedan runt 8 till Max och mötte upp pappa och brorsan där efter träningen och så käkade vi.
 
Resten av veckan ser iaf ut så här:
 
 


Aja.. Fick iaf besked idag om gymnasium valen idag, så fick veta att jag kom in på mitt förstahandsval, teknik på Rinman. Så nu ska jag bara skicka in svarsblanketten så är allt fixat och klart till Augusti!
 
Men ah. Nu ska jag iaf chilla vidare lite här och sen ska jag väll sova om ett tag oxå tror jag. Är sjut trött, haha. Förstår inte. Men aja.. Hare fint! /M

Sova snart!

Ska snart lägga mig tänkte jag.
Ska upp halv 9 imorgon för att duscha osv för jag ska va hos Jonas halv 11, haha. Och denna gång ska jag inte komma 3 timmar senare! ;)
 
Men aja.. Hare fint! Godnatt! /M
 
Godnatt!

Från i fredags..

1 mils promenad!

Tillbaka nu efter 1 mils promenad, vilket tog ca 56min, vilket jag är nöjd med! :)
 
Mamma o pappa skulle jobba över för dom hade as mycket att göra på jobbet båda två, så tror dom skulle köpa med mat hem. Så jag hoppas på Spicy Hot, men vi får väll se vad det blir. Haha!
 

Ny vecka igen

*Tjenixen!*
Somnade sent och vakndae sent idag, haha. Somnade runt halv 4 imorse och gick upp runt 1, så det va väll inte så jättebra. Hehe, men så blev det iaf.
 
Gårdagen va nice. Dock träffade jag inte Jonas kl 10 för den blev typ 1 istället, haha! Så vi chilla runt lite bara och jag drog väl hem runt halv 9 nån gång tror jag. Så käkade fisk och potatis hemma då, haha. Lite sent kanske, men det var min lunch det.
 
Idag har jag inte hunnit göra så mycket alls faktiskt. Sovit länge somsag och sen har jag stekt pannkakor till mig och brorsan och smsat. Mycket vettiga saker! Eller..?
 
Aja.. Ska chilla vidare här framför datorn med musik nu iaf!
Ha en fortsatt trevlig dag! /M