Ojoj..

Gårdagen var bra. Vaknade dock rätt sent eftersom jag somnade sent oxå, men det gick fint ändå.
Drog mig mot Olivia till halv 8. Dock skulle Kajsa inte hänga på. Olivia och jag drog oss iaf vidare runt 8 och sen blev det lite dricka osv. Va typ 40 pers där oxå så det va juh varmt som fan, haha.
Runt 23 drog jag iaf vidare mot Södertälje typ och chillade där ett tag för att sedan dra vidare mot Sthlm med lite folk.
Kom sen hem idag runt halv 3 nångång kanske, för jag fick skjuts från S-tälje. Så har vart hemma ett tag nu.
 
Men aja.. Just nu sitter jag iaf här och chillar lite bara. Dock är jag as trött efter gårdagen och natten och det hände massa skumma saker. Haha! Men ah..
Hmm.. Ska väll snart käka lite grillad mat här hemma oxå. Blir gott! För jag har bara käkat en banan på hela dagen och lite fika, och innan det så käkade jag senast runt klockan 15 igår. Meeeen man klarade sig dock ändå undan bakfyllan, hehe.
 
Morgondagen vet jag inte heller hur den ser ut. Vet bara att jag ska ut på en långpromenad med Jonas på förmiddagen runt 10 i Torshälla, så vi får se hur det blir med resten av dagen.
 

Skor ♥

Fick hem mina skor med posten igår! ♥
 
Whoooooop

Låååång dag..

Phhhuuu.. Typ!?
Haha..
 
Somnade sent inatt, halv 4, och vaknade klockan 10 av väckarklockan.
Käkade då frukost, hoppade in i duschen och chillade lite. När klockan sen va 12 drog jag mig mot stan för att fixa lite saker. Lämna lite saker, dricka osv.. Sen skulle jag träffa Jonte men han fick ändrade planer så det blev inte så, och han har man inte träffat på månader så det var lite synd. Men fler tillfällen kommer!
 
Är iaf hemma nu och käkade min "lunch" alldeles nyss. Fick bli en Billy's Panpizza, haha. Brorsan hade tydligen inte orkat laga mat så då käkade jag samma sak som han. För tydligen skulle han dra till stan o cykla med sina polare precis när jag kom hem, hehe.
 
Kvällen idag vet jag inte alls hur den kommer se ut ännu. Men det märker vi. Ska antagligen vara hemma iaf tror jag. :)
Men ska imorgon iväg på fest med lite folk, ett tag iaf. Så ska hem till Olivia först så går vi tillsammans. Vet inte om Kajsa oxå skulle hänga på. Sen ska jag dra mig vidare mot Södertälje runt 23 eller något. Men det blir säkert bra. Så kommer väll hem på lördag. Hmm.. Får se hur det slutar iaf!
 
Nu ska jag chilla vidare här ett tag tills mamma o pappa kommer hem från jobbet iaf. Om jag inte går ut och solar, får se.
Ha en fortsatt trevlig dag! /M
 

26/6-12

*Tjenixen!*
 
Gårdagen slutade bra. Blev ett bad i poolen med brorsan på eftermiddagen precis när mamma o pappa kom hem från jobbet, sen gjorde jag väll inte så mycket mer. Men jag somnade innan 12 på kvällen, och det gjorde mig riktigt glad idag när jag vaknade upp!
 
Vaknade dock upp rätt sent idag iaf, runt halv 11 trots att jag somnade tidigt. Gick iaf upp och käkade frukost, städade typ hela huset (haha?), duschade och lite sånt. Men när jag skulle käka frukost och jag skulle värma nån sorts choklad i micron började den brinna där inne och blixtra? Wtf, de va inte kul iaf. Men lyckades stänga av den så något värre blev det inte iaf, haha!

Mina fina vänner Anders och Jonas kom iaf runt klockan 2 och sen kom Olivia runt halv 3, så blev lite bad, hoppa studsmatta och käk med dom. Så de va rätt trevligt. Då slapp man juh vara själv hemma oxå, för brorsan drog till Fröslunda runt halv 8 imorse o mamma o pappa va på jobbet, såååå ah..
 
Sitter iaf just nu här framför datorn, men funderar på att dra ut o springa en runda, typ 8km eller något. Men vi får se för jag fryser rätt mycket så jag tycker sängen är en perfekt plats att befinna sig på just nu. Haha! Aja..
 


Bakar pizza!

*Hejsan!*
Vaknade sent idag. Men jag somnade dessutom runt 5 imorse, så inte så konstigt kanske. Men aja..
 
Käkade nån kaka som mamma hade bakat till frukost, haha. Så nu sitter jag och väntar på att pizzadegen ska jäsa klart, sen ska jag ropa ner min brorsa från datorn där uppe och be han komma ner och göra sin egen pizza. Annars blir den väll säkert felgjord, haha.
 
Regnar gör det som fan oxå. Inge roligt sommarlov alls! Skulle typ till Torshälla o möta upp en polare oxå men får se om jag ens orkar det för då måste jag cykla dit, och vem pallar det i värsta regnet lixom?
 
Men hmm.. Vi får väll se vart allt leder. :)
 

Lördagen är nu förbipasserad

Gårdagen, lördag, var helt okej.
Gick upp rätt tidigt, halv 11. Åkte till farmor och farfar runt halv 12, klippte gräset och lite sånt där med brorsan så vi hjälptes åt, käkade smörgåstårta, käkade lax och potatis, sen käka vi glass, och efter det käka vi fika. Så man kan juh säga att jag va mätt som bara den. Haha! Min faster och hennes sambo va oxå där från Sthlm, så det va trevligt för de va länge sen man träffa dom. Sen gjorde vi inte så mycket mer, typ spelade yatzy och lite sånt.
 
Va hemma runt kvart över 8 ungefär, och precis då kom mina kusiner och lite folk från ingenstans hem till oss och hälsade på. Haha. Men dom stannade inte så länge ändå.
Runt halv 10 sen drog jag mig mot Torshälla på cykeln för att möta Jonas och gå en promenad, dock började det regna efter ett tag vilket inte va så jättekul, men det fungerade ändå för vi hittade ett tak! Så kom hem för ett tag sen nu bara. Men då hade det sluta regna när jag cyklade hem iaf. (a)
 
Ska väll sova lite snart tänkte jag oxå. För jag är sjukt jävla trött, haha. Men så äre ibland. Så vi får se avad morgondagen bjuder på, men jag tror det blir att vara hemma eller något bara eftersom det troligtvis kommer regna så isåfall blir det inget Vilsta, men det märker vi.
 
Säger iaf godnatt nu! Sov gott ♥ /M
 


MYYYYYYYYYS!!!!!!!
 

Utomhus på kvällen!

Sitter just nu ute på altanen med familjen och lite folk, dock sitter jag vid datorn. Men det är juh en annan sak, haha. Eftermiddagen/kvällen har vart bra iaf med god mat, trevligt folk, jordgubbas osv. Dessutom sol och bad i poolen.
 
Annars idag har jag väll inte gjort så mycket alls, typ solat på 2 timmar, käkat en kaka till frukost för vi fick strömavbrott så fick inte öppna kylskåpet, och sen har jag bara chillat.
 
Men nu ska jag iaf chilla vidare här med folket, och sen får vi se vad som händer. Är 30 grader i poolen just nu så funderar på att tända lamporna i den och bada lite. Men vi får se som sagt!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! /M
 

Midsommar imorgon!

Nu är jag hemma efter en tur på Tuna Park, fick bli det istället för stan, men det går juh lika bra. Så jag fick med mig lite saker hem, hehe. Plus att jag käkade en fet kebabpizza nyss oxå! ;D
 
Imorgon är det iaf midsommar så tror det kommer lite folk hit och käkar, badar osv.. Så det blir säkert trevligt! Vet dock inte vad jag ska ha för kläder på mig, hmm.. Får bli nån klänning typ eller något tror jag.
På lördag sen ska jag till min farmor och farfar och käka middag med familjen, och även min faster och hennes sambo kommer väll dit från Sthlm oxå tror jag. Länge sen man träffade dom så det blir säkert trevlig det oxå, haha. Och sen på söndag ska jag till Vilsta med lite folk om vädret är på topp, vilket jag hoppas att det är.
 
Aja.. Fick med mig lite saker hem nu ikväll iaf:
 
Tröjan och shortsen

Söta och billiga skor, haha.
 

Ska iaf flytta mig till en annan dator snart och beställa hem ett par Jeffery Campbell skor. Whooooop! Hare fint! /M

Ut o handla kläder o skor snart!

*Tjenixen!*
 
Sitter just nu här framför datorn och väntar på att mina föräldrar ska komma hem. Ska väll då dra mig mot stan med mamma o kolla runt lite o hoppas man hittar nått. Ska även senare ikväll beställa hem ett par Jeffery Campbell skor från nelly.com och sen får vi väll se vad som händer mer.
 
Har bara latat mig idag oxå faktiskt. Haha, typ solat och badat i 2timmar, käkat pannkakor + vaknat sent så har inte hunnit med så mycket mer. Fast har faktiskt diskat all disk, så nånting vettigt har jag väll gjort iaf då.
 
Men aja.. Det finns roligare saker att göra än att sitta här, så ska chilla vidare nu!
Vädret är dessutom perfekt! /M
 

Uppe sent..

Åh jag sov typ till halv idag, inte bra alls. För nu kommer jag inte kunna somna ikväll. För i natt somnade jag typ runt 4/halv 5 eller något sånt tror jag. Fett jobbigt, men aja.. Har iaf lyckats käka lite björnbärskräm till "frukost" med mjölk, men ska väll snart käka pannkakor med brorsan oxå som någon form av sen lunch. Dock äter jag alltid lunch runt typ 3/4 så haha, det är väll som vanligt dårå.
 
Blev inget Vilsta idag iaf, flyttat tills på söndag, så då taggar jag dit om vädret är bra. Men det märker vi.
 
Whoooop, hare fint!

Underbara låt ♥

Linkin Park - In The End

Konstig dag..

*Tjenixen!*
 
Sitter just nu framför datorn och gör inte mycket alls.
Pappa kom hem idag från Gbg och så mycket mer har väll inte hänt. Typ sov till halv 11. käka frukost halv 12. Sovit typ hela eftermiddagen, tog en 5km joggingtur nu på kvällen och sen ett bad i poolen, 27 grader i vattnet så rätt skönt, men dock inte när man kommer upp i skuggan och blåsten. Haha!
 
Morgondagen är väll lite halvt planerad bara typ. Ska typ till Vilsta med lite folk från 9:an jag gick i, om det blir som planerat iaf, men annars så får vi väll se vad som händer.
 
Är dessutom lite irriterad på mig själv över att jag köpte tråningskort för 1 år, vilket kostar pengar, och jag kommer troligtvis aldrig träna. Haha, för jag orkar inte träna själv eftersom det kommer bli sjukt seegt. Men ah, vi får väll se hur det blir med den saken. Kanske kan hitta nån o träna med, men ah. Känns juh dumt att pappa fick lägga ut pengar åt ingenting lixom.
 
Nu ska jag iaf inte göra så mycket mer idag, så hare fint! /M
 

Thai-mat väntar!

Nu har jag kommit hem för en stund sen eftar att ha vart o käkat en rätt sen lunch med Anders och Jonas, blev kebabtallrik som sagt, och just nu sitter jag hemma och är jätte mätt och snart kommer mamma o brorsan hem med thai-mat oxå? Hur ska jag orka? Haha, men det är gott så jag tycker jag är värd det efter att ha cyklat 1,2mil idag! :) Sen blir det bara o köra lite planka innan jag ska sova så då blir allt perfekt!

Ska ner till vardagsrummet och duka nu iaf, så skriver nog senare. :)


Mot stan för en lunch! BRB


Försovit mig på sommarlovet..?

Somnade sjukt sent idag, eller ska man säga tidigt kanske? Somnade stax innan 5 imorse, så satte min motiltelefon på alarm 11:15. Dock trodde jag att jag skulle vakna runt 9 som vanligt eftersom jag skulle ha vart hos min polare klockan 11. Men nej, så blev det juh inte. Så vettefan hur det här kommer sluta nu. Haha! Ska dessutom va i stan om typ 2 timmar o käka med Anders o Jonas, så ah. Jag kanske får börja fixa mig snart, typ hoppa in i duschen o lite så bara. Hmm.. Aja, jag är fortfarande sjukt trött iaf, inte kul. Haha!

Ska iaf fixa mig nu, o jag vet inte om jag ska hoppa över frukosten o käka direkt i stan? Vi får se hur jag gör, snart.
Ha en bra dag! /M

Nån lite gammal bild :)

17/6-12

Dagen har vart rätt chill faktiskt. Typ chillat framför datorn och käkat middag med lite folk här hemma som kom på besök, haha. Har försökt fixat lite till på bloggen oxå, men så klart när jag ska hålla på och en sak blir bra så fuckar någon anna sak så den inte fungerar istället, men tror det mesta är bra nu. Eller jag hoppas iaf, haha! Men aja..

Imorgon är jag iaf hemma själv hela dagen. Brorsan skulle slagga hos en polare, pappa drar till Gbg med jobbet och kommer hem på tisdag och mamma är väll hemma typ halv 6. Så det blir en nice dag, om det är soligt iaf. För då ska jag steka ute vid poolen!

Ha en fortsatt trevlig kväll, för jag ska snacka vidare lite på msn o facebook nu.


Whooop


Slutet av veckan idag

Vaknade sent idag, inte alls bra! Natten har dessutom betsått utav åska och regn förövrigt om det va någon som var intresserad. Har iaf hunnit med att käka frukost och hjälpa pappa att städa lite på övervåningen, men klockan är redan halv 1, så det är juh inte mycket jag har hunnit med idag om man ser det så.

Blir nog iaf bara att vara hemma idag. Sjukt dåligt väder ute, så då orkar man knappt göra något. Sen får vi väll se om det dyker upp något annat under dagen.

Tänk om vädret var sånt istället ♥

Joggingtur mitt i natten!

Kom hem för ett tag sen efter att ha vart ute på 1mils joggingtur. Tog ca en timma så va hemma halv 1. Men eftersom det va lagom varmt/kallt ute så tyckte jag det va perfekt så här sent! Dock va det kanske inte världens mest trevligaste att jogga i skogen alldeles ensam i mörkret. Men det funkade!

Morgondagen har jag inte planerat in så mycket på. Men kanske skulle ut o träffa Matte om det inte regnar o sånt. För då kommer jag vilja va hemma o kolla på filmer istället. Haha! Men vi får se hur det blir med det.

Funderar även på att sova snart oxå. Är sjukt trött och har vart det hela dagen. Så jag avslutar detta inlägg med en bild och säger godnatt! ♥


Två gamla bilder :)



Va ett tag sen!

*Godkväll!*

Va ett tag sen sist nu, men jag har haft fullt upp. Försökte fixa designen lite och jag hoppas den ser okej ut, för den andra krånglade rätt mycket beroende på skärmupplösningen. Men vi får se hur det här blir nu.

Gårdagen var trevlig iaf. Va ute med lite folk på Rix FM festivalen här i stan och chillade runt lite bara. Typ Olivia, Linnea, Kajsa, Emilia, Felicia, Maja, Jocke, Matte, Jesper, Anton, Eddie och lite annat folk jag inte har någon aning om vad dom heter. Haha, men de va rätt kul iaf. Sen fortsatte kvällen/natten som den gjorde. Men ah..

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Gick upp rätt skapligt och åkte till stan med pappa runt halv 12 och drog till optikern för att fixa synintyg för att få körkortstillstånd. Så ska bara skicka in alla hundra olika papper nu så borde allt snart vara fixat. Perfekt!

Men aja.. Nu ska jag iaf chilla vidare framför facebook och msn och snacka med lite kul folk förhoppningsvis.

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, rätt bra tid, och har nu hamnat framför datorn så tänkte att jag kunde skriva lite då oxå. Tydligen så har iaf min bloggsida uppdaterats till den nya, och jag fattar typ noll. Plus att Alla kategorier osv försvann så jag vet inte hur det här kommer sluta. Men det märker vi!

Har ingenaning om vad som kommer ske under dagen, men någonting kul kan man väll hoppas på. Även om jag inte känner mig helt frisk ännu.

Ni får iaf ha en underbar dag, och jag hoppas på det bästa! /M


Olivia & Jag


Efter avslutningsmiddagen i skolan med alla 9:orna! :)
Fotograf: Johan ---


Fler läsare till bloggen?



Kul att diska? Nää..

Det är så att vi inte har någon diskmaskin från något år tillbaka efter att den gick sönder, och mina föräldrar har inte orkat lägga ner tid på att köpa en ny gissar jag, för på alla lov som jag o brorsan har så måste vi diska varannan dag. Hm, kul? Nää precis. Men så äre. Så nu ska jag gå ner till köket och diska.

Ni kan iaf få en bild av mig o kolla in:


Bakning!

Nyss lagat mat, och innan det bakade jag någon konstig form av muffins. Haha, men goda blev de!
Orkar typ inte göra någonting heller, antagligen för att jag inte är helt frisk. Så kvällen kommer antagligen bestå utav att kolla film, laddade hem massa igår. Hehehe, jätte lagligt! :$



Onsdag..

*Godmorgon!*

Började morgonen med att kolla min facebook i mobilen, skickade iväg några sms, gick upp, tog på mig mjukiskläder och käkade frukost med brorsan. Dock bara macka och mjölk, men ändå.

Onsdag idag som sagt iaf, alltså mitt i veckan så vi får se vad som händer.
Är bjuden på fest ikväll till en killkompis, men får se hur jag gör då jag är sjuk. Vet inte hur jag kunde bli sjuk nu lixom? Men tror det va när jag festade senast o va ute i en tunn tröja när de va as kallt på kvällen. Haha, men ah.
Har väll inte planerat så mycket annat idag iaf, har lust att ta en jogginggtur men de är juh inte bra när man är lite sjuk så tar och hoppar över det!

Från skolavslutningen på mig och Sahra!

Lite nya saker hemma!






2011 - 2012




































Beställa? Hmm..

Från: nelly.com

Låååång dag..

Sitter just nu här och har precis käkat för en stund sedan.
Dagen har dessutom vart as seeg så jag till och med somnade pga det. Inte bra, för nu kommer jag säkert inte kunna sova ikväll. Haha! Men aja..

Funderar iaf just nu på att gå ut o ta en pw, typ 1mil eller nått och sen hoppa in i duschen! Men vi får se hur det blir.

Imorgon kväll ska jag iaf på nån kurs för att få övningsköra bil med pappa, haha. Fett kul jaoo! Eller inte kursen som är typ 3 timmar och 15 min, men o köra sen. Haha, kommer gå fint! ;D

ska dessutom sätta mig med pappa och boka biljetter till Nickelback's konsert i globen i September och dessutom boka en resa till London! Sommaren kommer bli perfekt! :)

Ha en fortsatt bra dag! /M


Bra start på sommarlovet!

*Godkväll!*

Veckan har vart bra. I måndags var jag somsagt i Vilsta på nån grejj med klassen, vilket va helt okej.
Tisdagen spenderades i Stockholm och på grönalund med klassen, dock blev allt lite fail när vi hoppade av färjan fel och det började verkligen ÖSREGNA när vi va ute och väntade på nästa. Det va fan inte kul, men aja.
I onsdags var jag ledig, eftersom det va nationaldagen då, och på torsdagen var jag i skolan typ 3 timmar mellan 9-12. Hade sen skolavslutning på kvällen kl 17 så fick betygen och allt sånt då, och betygen ser väll helt okej ut.
Kvällen fortsatte med en avslutningsfest med klassen i en lokal vi hade fixat och det slutade med att jag och olivia däckade i en städskrubb. Men kvällen va rätt lyckad ändå! :)

Igår, fredag, så va kom jag hem typ runt 10 på morgonen. Hade då gått 5km typ halvt onykter fortfarande och hem. Hade dessutom inga hemnyklar med mig, och när jag ringde på dörren hemma så kom inte min brorsa ens o öppnade eftersom han satt o spelade med headset på. Men sen öppnade han efter typ 10min ändå. Haha!
Runt halv 12 typ så kom Anders med mat till mig, haha värsta gulligt. För jag bad han köpa kebabtallrik till mig. (a) Så vi käka tillsammans o sancka lite typ. Sen typ städa jag mitt rum lite, och när klockan va runt 16 så däcka jag av att jag va så jävla trött efter att ha sovit 2timmar och natten innan, till mellan onsdag-torsdag sov jag typ 4timmar. Inte lyckat!

Dagen idag har bestått av att gå upp tidigt, dra sig mot rekarne med familjen för att kolla på studenten och sedan vidare mot studentfesten hemma hos mina kusiner. Blev dock helt full med öl och champange från när dom skaka flaskor och burkarna på flaket, haha. Men jag har iaf haft en trevlig, men dock en trött kväll med god mat och dricka, + trevligt folk!

Men nu sitter jag iaf här o chillar med musik, och typ värsta halsont. Säkert från i torsdags när jag hade druckit och va ute på kvällen o de va as kallt. Men ah, det får man väll ta o skylla sig själv för. Mår juh förövrigt bra annars så!

Ska chilla vidare nu iaf, så hare fint! Puss /M

Fina betyg! 1 G, 13 VG och 3 MVG, så är rätt nöjd! :) Dock blev bilden helt fail tagen, antagligen för att jag typ va full, haha!


Munk i Stockholm! :)


Bild från idag, dock helt skel typ, haha. Har dessutom inga bilder från skolavslutningen, fattar inte hur jag kunde glömma ta, för mitt hår va typ helt perfekt. Men aja.. "/


Pictures










Ny vecka!

*Hejsan!*

Dagen har spenderats i Vilsta med klassen, och typ 7-8 orna och typ 99:or. Skulle göra lekar till dom, så va rätt chill och fick dessutom sluta 12, så inget att klaga över! Det regnade inte så mycket heller, så allt va perfekt!

Morgondagen blir säkert oxå bra! Dra sig mot tåget till straxtt innan 10, sen dra till Stockholm o Grönalund med klassen hela dagen och chilla runt lite bara. Så tar väll tåget tillbaka nångång på kvällen så vi är tillbaka runt 00.03 typ i Eskilstuna. Så hoppas på hyfsat väder där oxå!

Sen på onsdag är jag ledig, som alla andra antar jag. Eftersmo det är nationaldagen och sedan på torsdag har jag skola på morgonen typ 3 timmar för att städa skåpen på, och sen tillbaka till typ klockan 17 för skolavslutning, få betygen osv.
Blir o tagga fest efteråt med lite folk i klassen och sen får vi se om jag och Olivia drar vidare mot Torshälla för o fortsätta där, beroende på om folk är roliga. Men det märker vi väll, haha!

Ska chilla vidare nu iaf, och får se om jag drar o träffar Jonas sen, hare fint iaf! /M


FREDAG!

*Tjenixen!*

Slutade skolan 15:20 egentligen, men fick sluta tidigare så de va chill. Gjorde Spanska provet och Engelska redovisningen idag oxå och fick reda på att min SO lärare höjde mitt betyg till VG igen som jag hade förut, innan han sänkte mig igen, haha, + att jag kommer behålla VG i NO-ämnena oxå. Så jävla sköööönt!
Drog iaf till stan efter skolan o köpte nån ansiktskräm och drog till solariumet. Va as länge sen jag sola solarium, så blev riktigt brun nu på en gång bara! För nu är det juh dåligt väder ute, så måste hålla fast brännan så den inte går bort!

Nu ska jag väll iaf förstätta chilla här hemma med musik, ta tag i mitt rum och städa lite och sedan käka tacos med mamma o brorsan, för pappa är ute med jobbet o käkar osv typ. Men ah..

Hare fint! /M