Usch vilken seeg dag!

Började 08:55 med fysik lektion, vilket var helt okej. Sedan flöt dagen på som vanligt med massa lektioner. Dock fick jag sluta en timma tidigare pga att jag inte hade någon Svenska idag så då drog jag till stan med några av mina klasskamrater. Chillade lite på Subway sen blev det lite extra mattelektion kl 17-18, orkade dock inte längre så bad pappa hämta mig utanför skolan då. Åkte då vidare till Ica Maxi för att hämta ut mitt paket som hade kommit med min klänning och mina skor, underbart!! Hihi!

Aja.. Det var väll allt för idag tror jag! Ha en fortsatt bra kväll! /M

Hihi, har dock inte tagit någon bild på klänningen ännu. 

Nästa vecka:


Redan söndag!?

Tiden bara flyger iväg, heeelt otroligt!! :o

I fredags var det skola som vanligt iaf. Slutade 15:40 och drog då hem till min fina vän Fredde för att spendera kvällen/natten där. Drog hem igår runt 14 kanske, då pappa hämtade mig i hans coola nya bil, hihi. Sen åkte jag hem för att fixa mig. Dock blev jag lite sen med då det kom in lite andra omständigheter emellan som en promenad på 3,6 km. Fuck that! Aja.. Träffade dessutom min granne och snackade med henne en stund och sedan gick jag in för att duscha och fixa iordning mig lite för att åka och fira min kusin som fyllde 20 förra helgen. 

Detta ska jag försöka hinna med att göra idag, men vi får se hur det blir med det. 



För den kommande veckan så har jag inga stora planer direkt mer än för valborg. 

Morgondagen består av skola som vanligt, dock får vi nog ingen mat i skolan för att matpersonalen ska strejka så vi får se vart jag käkar då, det lärju vara kaos på stan iaf, så det blir nog mackor eller pastasallad för min del. 
 
På tisdag sen är det valborg, dock går jag i skolan under dagen mellan 12:25-15:00, har en lång lektion med teknik. Inte alls kul men så äre. Efter det drar jag nog hem för att fixa mig eller något inför kvällen för att sedan spendera den i Hällby med Fredrik och lite annat folk förhoppningsvis. Vi får se hur det slutar. Blir nog lite party iaf! Sen slaggar jag nog hos han för jag kommer inte åka hem typ 1,5 mil haha. 

Onsdagen vet jag inte hur den ser ut, men antagligen sover jag rätt länge beroende när vi går och lägger oss, haha. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på! 
 
Nu ska jag iaf chillidilla lite här framför datorn sen ta och gå ut! As najs! Hare fint! /M


Snart är skoldagarna slut för denna vecka!

Har precis pluggat Spanska i ungefår en timma. Seegt! Men det gick bra och jag tror att jag har fått in lite mer i mitt huvud åtminstone. 

Dagen i skolan har vart rätt seeg den med. Hade uppsats skrivning på nationella i Svenskan imorse, men jag tror det gick helt okej faktiskt. Så hoppas det visar sig på betyget sen. Hehe. Käkade sedan lunch med mina fina klasskamrater och sedan blev det jordgubbar och choklad ute i solen!! Riktigt underbar rast om jag får säga det själv!

Slutade skolan 15:35 och då drog jag hem. Mamma och pappa hämtade mig i Torshälla. 

Imorgon är det fredag, så morgondagen består av samhällskunskap, svenska, (dock blir det engelska tror jag), lunch, fysik, idrott och tillsist mattelektion. Usch! Hatar fredagar!! Efter skolan ska jag iaf dra mig mot Freddeeee och hitta på nånting och sen får vi se vad som händer resten av kvällen. 

Nu ska jag chilla lite framför datorn här och spela lite farmville och lyssna på musik. Sen ska jag sova för jag är sjukt jävla trött faktiskt. Så ha en fortsatt trevlig kväll ni som nu läser detta! Förstår inte ens hur jag kan ha några läsare fortfarande. Det är jätte skumt, men det gör väll ingenting antar jag. Haha!

Här kom det visst tre bilder från i tisdags som hände under lunchen! Mysig dag var det allt!

24/4-13

*Godkväll!*

Sitter just nu här framför datorn men funderar på att gå och lägga mig för jag är så sjukt trött. 

Dagen har bestått av dubbla mattelektioner och en helvetes skoldag. Haha, inte alls kul. Men det är bara att köra på. Imorgon börjar jag en timma tidigare än vanligt, klockan 08:30 på grund av att jag har nationellt prov i Svenska. Så då ska man skriva en uppsats om någonting. Men det går säkert bra hoppas jag på! Sedan har jag ingen mattelektion, därav dubbel idag, och sedan samhäll och dagen avslutas med Spanska i 1 timma och 20 minuter. Det är ett helvete! Men jag får meritpoängen!!

Godnatt från mig iaf! 


Seeg dag!

Nationellt prov i Svenska imorse, läsförståelse. Men det gick helt okej. 
Fick C på muntliga och sen fick jag veta att jag fick A på en teknikuppgift idag. Åh, det går helt okej nu faktiskt!! Trotts att allt är åt helvetet totalt. 

Imorgon börjar jag 09:25 och då har jag Engelska nationella muntligt. Ååh, orkar inte. Kommer få ett STOOOOOR F! Men vafan orkar inte ens bry mig. Efter nationella har jag lunch sedan matte och efter det Spanska. Dock kommer dagen vara fett seeg ändå för onsdagar är alltid det. 

Somnade iaf direkt när jag kom hem från skolan. Har nog inte vart så sjukt trött på evigheter även fast jag typ alltid är trött. Men får hoppaspå att kunna sova ikväll oxå. Har dessutom vart ute och fotat lite. Allt blev skräp men orkar inte lägga ner energi på någonting alls längre fan. Aja..

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Ännu en ny vecka med nya möjligheter!

Hmm.. Skolan har vart sjukt seeg idag. Sov 5 och en halv timma inatt bara, så har dessutom världens huvudvärk. Men aja.. Dessutom så var maten i skolan inte direkt toppen heller, så allt sög haha.

Nu sitter jag iaf här och chillar lite, vilket är grymt skönt. Dock är hela veckan planerad med prov och massa annat shit. Så imorgon blir det Svenska nationella läsförståelse, och sen efter skoltid har jag muntligt Svenska nationella prov för jag inte har gjort det ännu, typ två veckor efter nu lixom. Hahaha!

Onsdag består dock av vanlig skoldag men på torsdag så har jag Svenska nationella igen och då ska man skriva en uppsats. Men det tror jag nog går helt okej faktiskt. Eller jag hoppas det åtminstone. På fredag är det som vanligt. Slutar typ 15:40 och mot kvällen så blir det fiiiiiilm kväll hos Fredde. Bara najjjjs!!


På lördag så ska jag fira min kusin som precis fyllde 20 i helgen och sen vet jag inte vad som händer på söndag. Kanske plugga om jag orkar, har fullt med prov den veckan oxå så det är bara att kötta på lixom. 


Söndag!

Helgen har gått fort, och även upp och ned. 

Just nu sitter jag här framför datorn och ska straxt ta o springa en runda, men tror bara att det blir 2 km för jag är trött, har ont i huvudet och har träningsvärk från igår. Hahaha.. Aja..
 
Gårdagen var bra hos Cajsa, med god mat och trevligt sällskap. Efter maten så spelade vi spelet "Eskilstuna", vilket var kul eftersom vi spelade i ca 4 timmar, dock gick jag i konkurs men det är en annan sak. Heheheh.. 

Idag ska jag somsagt ut och springa, plugga matte och ska även beställa hem ett par till Jeffrey Campbell skor och även en klänning till valborg tänkte jag. För då hinner det komma i veckan till mig. 

Dessa saker ska jag beställa hem ifrån Nelly.com idag med pappas hjälp och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. 

Ha det bra ute i det fina vädret! /M

Underbart väder!!

Vaknade rätt tidigt idag, men gick upp sent ändå. Haha. 
Har iaf hunnit med en promenad på 5,5 km ute i det fina vädret och även lite annan träning. Har oxå hunnit med datorn haha. 

Ska snart käka lite korv med bröd för att sedan fixa iordning mig för att åka hem till Cajsa och fira hennes 17 års dag, det ska bli kul! Så det blir väll att vara där hela kvällen. :)

Imorgon vettefan vad som händer, men om det är fint väder ska jag nog ut o springa eller ta en promenad som idag och även plugga matte har jag tänkt. Inte speciellt roliga saker men skitsamma. Haha! Har ändå inga speciella prov att plugga till för tillfället eftersom det bara är nationella i nästa vecka, tre stycken har jag. Usch! Men så äre.. 

Ha en fin dag ute i det fina vädret! /M


16/4-13

Sitter just nu här vid datorn efter ett antal timmar av fysikplugg. Men det går helt okej, så hoppas provet går bra imorgon oxå. Vilket jag tror att det inte kommer göra. Men aja.. Villha ett C, men tror fan inte på det asså. Aja..

Idag har jag iaf vart i skolan i 2,5 timmar för en tekniklektion. Grymt seegt men aja.. Efter det tog jag mig tillsolariumet och solade lite och efter det bussen till Torshälla för att bli upphämtad av pappa för att sedan åka hem. 

Har som sagt prov imorgon iaf,och efter det ska jag vara i Munktell på idrottsdag från 11:00-15:00 sedan slutar jag, riktigt skönt! Blir då en promenad till Vilsta för att bli hämtad där av pappa, och sedan hem. 

Nu ska jag väll fortsätta chilla lite här framför datorn och sedan försöka sova om det går. Livet suger just nu men så äre. Aja..

Hare fint! /M

Vill ha sommar!!

Helt okej helg hittills!

God Söndag!?

Käkade för ett tag sedan med familjen,grönpepparkyckling och hasselbackspotatis. Mums!

Helgen har vart najs. Fredagen bestod av att åka till Tuna Park och där hittade jag lite saker, så totalt 1100 kr försvann upp. Haha, men det gööööör inget. 
Igår så träffade jag Olivia och så drog vi till Västerås med några snubbar på bilträff på Hälla parkering i Västerås. Var fätt trevligt och träffade lite folk man kände, och även annat fylle folk som va lite kul. Va väll sen hemma mitt i natten någon gång så är rätt trött nu, hehe. Dock blev det en lugn kväll!
Sov hos Olivia iaf, och drog hem runt 12 för att plugga fysik till provet på onsdag, så det är vad jag har ägnat dagen åt, och vad som kommer ske resten av dagen/kvällen oxå. Seegt, men ett måste. Kanske kan bli en springtur om jag har orken. Får se!

Imorgon har jag ingen skola, vilket är skönt nog. Dock har jag utvecklingssamtal kl 10:50-11:10 så efterdet blir det att käka lite med mamma och pappa på stan tänkte vi. Sen hem och plugga ige, höhö. På tisdag börjar jag 12:25, på onsdag fysikprov 08:30-10:30 och sedan ska jag vara i munktell på idrottsdag med teknikprogrammet till klockan 15:00, ååh orkar inte. Sen har jag nationella i Svenska muntligt och Spanska prov på torsdag och sen flyter väll fredagen på som vanligt. Så veckan blir chill trots de sena fredagarna till kl 15:40. 

Aja.. Ha en fin fortsättning på dagen/kvällen! 
/M


Helvete till vecka just nu.

Har nyss pluggat lite matte och tränat lite på Svenska nationella talet jag har skrivit. Hmm, inte alls kul vill jag lova!

Slutade iaf skolan kl 15:00 trots att jag bara har haft 2 lektioner, dock med 3 timmars håltimma emellan. Rätt seegt.. Aja, drog hem till Jonas en liten stund efter skolan och sen hämtade mamma och pappa mig och sen åkte jag hem. När jag kom hem så drog jag ut och sprang nästan 2 km, gick rätt seegt då jag inte har sprungit på över ett halvår. Höhö, aja. Bara att försöka få upp kondisen igen! 
 
Är sjukt trött nu och har ont i huvudet. Har inte sovit mer än 6 timmar de två senaste nätterna och dessutom hårt plugg i skolan på det, så är nog antagligen därför. Haha, men ikväll blir det att sova rätt tidigt hoppas jag, om jag somnar. Dock börjar jag klockan 12:40 imorgon men jag måste hinna plugga både matte och Svenska innan har jag tänkt och dessutom ska jag hinna med en springtur oxå. 

Nu ska jag chilla vidare ett tag iaf tänkte jag. 
Ha en fin kväll! /M


Nyss vart ute på en springtur!

Kommit hem för ett tag sen efter en springturpåca 3km. Har nyss kommit ut från duschen iaf, och sitter nu framför datorn och seegar mig lite. Är så sjukt jävla trött och jag vet inte, känns absolut inte bra att skolan börjar på måndag nu igen efter en veckas lov. Oooohh.. 
 
Vet inte vad som händer ikväll heller. Det är lördag, men dock tycker jag att det känns som söndag. Haha, så seegt. Men så är läget. 
Måste plugga som in åt helvete, men nej det orkar jag faktiskt inte, trots att jag har 4 prov nästa vecka och fullt veckan efter det oxå. Men det går inte att göra någonting åt saken. 
 
Tror iaf att jag ska chilla vidare nu, måste dessutom försöka fota lite mer bilder snart för bloggen åt helt åt helvete och inte alls som den ska vara med inläggen lixom. Aja.. 
 
Ha en trevlig lördagskväll! /M
 
Haha ego..

Jobbig vecka, trots lov!

Sitter framför datorn och försöker skriva klart Engelskan så här under lovet. 

Hmm.. helgen har vart bra. Käkade mat från Spicy Hot i fredags med familjen och älskling. I Lördags va farmor här och då käkade vi lite påsk mat bara och på kvällen skulle det bli kebab, men nej det blev det inte. 
På söndagen så fyller jag 17, så mot eftermiddagen/kvällen få firades det med lite släkt och vänner. Fick en nessesär, en parfym, mascara och ca 3 300kr. 
Måndagen bestod av att mamma och pappa åkte upp till Norrland, 120 mil för att köpa en bil. Så mina kompisar kom över på kvällen och vi chillade lite, lagade mat, och party bastade. Alla sov här, och sen på tisdagen så blev det lite kaos för vi tappade bortAnders men efter det blev det kebatallrik i Torshälla iaf. Sedan tog jag bussen till Borsökna för att träffa tjejerna, Linnéa, Cassandra, Sanna, Klara och Alexandra. Åt lite chokladdoppad frukt och chips och. Kollade påLejonkungen 3 och sedan badade vi lite jacuzzi. Så det var en chill dag/kväll trots bara 2 timmars sömn. Haha! 

Igår kväll sov jag iaf hos min fina pojkvän och sen hämtade pappa mig där imorse efter att han kom hem från Gnesta där han hade hyrt en annan bil för att åka upp till Norrland. Kom iaf hem och har vart hemma i ett antal timmar nu, och sitter och pluggar och skriver lite här nu. Har dessutom hunnit med en åktur i den nya bilen oxå faktiskt. Va as najs faktiskt! 

Aja..