Underbart väder vi har!




I tisdags så gjorde jag inget speciellt, och i onsdags så kom Jonas hit en sväng på kvällen. 

Torsdagen bestod av en tripp med familjen + Cajsas familj till Söderköping för att äta glass på "Smultronstället" vilket var mycket uppskattat ifrån min sida!Vi kollade dessutom på när de slussade båtar genom Göta Kanal. Efter det blev det i alla fall en liten promenad upp till ett utsiktstorn över staden och sedan bar det av vidare mot Bergs slussar, vart det än nu ligger, för att kolla på större slussningar där vid Göta Kanal. Efter detta så åkte vi vidare till Linköping för att åka till Cloetta fabriken och köpa godis. DOck stannade vi innan i gamla stan i Linköping och gick runt där och kollade i massa småbutiker med handgjorda prylar. Vilket faktiskt var trevligt! Sedan for vi tillbaka till Eskilstuna, dock hem till Cajsa och dem där vi åt lite chips, ostbågar osv.. Sedan så åkte vi hem mitt i natten och var hemma runt 1 och då däckade jag så fort jag hade lagt mig i sängen. 

Gårdagen (fredag), bestod av att sola och bada med mina kusiner, och sedan blev det grillning mot kvällen. Jonas kom även hit också cilket var underbart. Han sov sedan här och idag så har vi vart iväg en sväng ner till sjön och solat och badat i ca 2 timmar, och sedan åkte vi hem för att äta ugnspannkaka med bacon i som mamma skulle fixa iordning. 

Nu har jag bara solat och badat resten av dagen här hemma i vår pool och det ska jag väl kanske ut och göra igen efter detta inlägg här. Sedan ikväll så ska jag cykla hem till Jonas, då han åkte hen för 1,5 timma sedan ungefär för att åka vidare på kräftskiva, vilket jag inte var så intreserad av att följa med på haha. 
 
Morgondagen består av att ta en tripp till stan på cykel för att kika runt lite tillsammans med Jonas, och han skulle även träna så då får väl jag försöka hitta på något annat i ca 1,5 timmar eller något. Jaja..
 


Avslutar nu detta inlägg med lite bilder, dock bara från mobilen då jag tyvärr inte hade någon kamera med mig!