Bråvalla 2014!!

Snart jullov, bara en dag kvar + lite avslutning på fredag. Ska bli såååååå skönt att äntligen få sova hur länge man vill!!

De snaste veckorna har vart dunderbra! Vart med vänner varje helg typ och chillat osv.. Lite husvagnschill hos Matte och lite annat skojjsigt. I helgen så var jag iaf med Matte, Gurry och Sofie i fredags, vi kollade film och hade lite bastu-chill på kvällen här hemma hos mig, Sofie sov här oxå, men vi va tvugna att gå upp as tidigt, efter att ha sovit ca 4 timmar för att jag skulle iväg med familjen till Norrköping för att köra Gokart med en del av släkten då vi skulle fira min kusin lite som fyller 20 snart. Vi hade iaf skitskojj!!

Kommande helg så får vi se vad som händer. Kanske hitta på något med klassen på fredag efter avslutningen, och på lördag ska jag klä julgranen här hemma och på kvällen blir det att dra iväg på någon lokalfest. På söndag sedan så skulle vi få lite gäster här hemma, bland annat mina kusiner, så det blir väl att käka lite god mat osv.. På måndag blir det väl lite förberedelser inför julafton som jag ska fira hos mina kusiner för ovanlighetens skull, så det blir väl att lira innebandy på förmiddagen, tydligen en tradition där, haha men det blir nog roligt. Jag har åtminstone lyckats fixa alla julklappar, den sista igår faktiskt, så det är skönt! 

Hmm.. Under lovet har jag även planerat att plugga både matte och fysik, då jag har nationella första veckan efter lovet i båda ämnena typ, haha men vi får väl hoppas på det bästa. Jag har hittills ett D i fysiken i slutbetyg, men jag ska försöka höja det till ett C, om jag lyckas så kommer jag va lycklig för resten av mitt liv vafan! HAHA! Matten får vi se hur det går med, har dessutom ett litet prov i det imorgon, på massa konstiga saker, men jag lär väl förhoppningsvis bli godkänd iaf. Hehe, men jag orkar inte plugga så man vet aldrig..

Jaja nu kan jag ju kanske ta och avsluta detta inlägg med att meddela att jag ska till bråvalla nästa sommar! På tre-dagars premium camping med bruuudzzzen! Kommer bli förjääävla najjs! Röjja tre dagar i rag förfan! 


Lite bilder från min instagram fick avsluta detta inlägg iaf. Ha en fortsatt bra vecka! /M