Sista dagen på lovet är över!

Just nu så ligger jag i sängen och ska väll snart ta och sova lite. Skolan börjar 12:25 och slutar 15:00 imorgon så det blir en bra start efter lovet.

Hmm.. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Blev lite plugg, en halvtimmes promenad och lite dator. Skulle ha pluggat med Anders oxå men det har blivit framskjutet.

Måste i veckan ta och skriva ett CV för att söka sommarjobb på Volvo, men annars så är inte veckan direkt planerad vad jag vet.

Hmm.. Aja nu säger jag godnatt iaf!
Trevlig kväll! /M



Dagens plugg haha, är dock långt ifrån klar med allt!

En lite speciell sportlovsvecka hittills..

*Godkväll!*

Hmm.. I måndags brog jag iväg till isstadion tillsammans med Anders för att åka lite skridskor, dagen kanske inte blev 100% lyckad då jag har brutit armbågen, men så blev det iaf. 
 
Åkte skridskor i ca 3min och sen skulle min underbara vän putta mig, och då tappade jag balansen och föll framåt. Åkte inget mer efter det och sen kom Fredde dit och då hade jag vart där 1 timma efter att olyckan inträffade. Jaf trodde jah hade stukat armen, så vi tog en promenad till stan på 40min ungefär och beställde mat. När vi skulle sätta oss och käka så såg jag att min armbåge var lika stor som mitt knäoch den stack lixom ut på ett konstigt sätt. Vi satt iaf o käkade där i kanskeen timma ovh sen tvingade Anders mig till akuten eftersom jag inte kunde röra på armen knappt. Vi fick komma in väldigt snabbt ock läkarna konstaterade att hela armbågen var avoch behövde opereras. Fick iaf gips upp till axeln i måndags och igår åkte jag in på operation i 1,5 timma, dock nedsövd. Så nu ska jag in om två veckor för att ta bort stygnen och efter det få nytt gips i ytterligare ettnantal veckor.
 
Hmm.. Fick iaf igår kväll träffa min fina pojkvän efter att inte ha setts på ett tag så det var underbart! ♥

Men ja.. Ni får ursäkta för mina ihopskrivelser i texten, men det är jobbigt att bara skriva men en hand på datorn faktiskt. 

Nu ska jag snart ta några tabletter för att sedan frsöka sova för natten!
Hare fint! /M

Anders var iaf snäll som följde med mig till akuten och var med! (a)

Söndag!

*Tjenixen!*

Kom in efter en springtur förett tag sen på 3km, skönt väder ute faktiskt, trots att det blåser lite.
Har precis fikat lite med mamma och kollat lite tv och nu har jag hamnat här.

Har dessutom hunnit med att plugga både Spanska och läst i Engelska boken, så jag känner mig rätt duktig, så om ett atg blir det att ta tag i matten en stund, inte så kul för det är sjukt svårt... 

Aja..Innan jag tar tag i plugget så ska jag faktiskt ta och städa lite i mitt dammiga rum! Haha, kan behövas det med ibland!
Hare fint! /M
 

Sport looooov!!

Åh, äntligen sportlov! Riktigt skönt trots att vi nyss hade jullov, haha. 
 
Hmm.. Idag har jag vart i skolan som vanligt iaf, trots att dagen var riktigt onödig när man väl kom dit. Först lyssna på konsumentverket, efter det två timmar håltimma, sen fysik genomgång och efter det 1,5 timma skridskor på isstadion. Efter det fick jag dessutom gå en halv mil ocå för att komma hem efter att ha åkt bussen till Torshälla, lyckar att mamma o pappa har möten typ hela tiden på jobbet, haha. 
 
Igår var det iaf alla hjärtans dag, och den spenderade jag tillsammans med min fina pojkvän ♥ Fick blommor, en nalle på en nyckelring och lite underkläder oxå :) Sov sen dessutom tillsammans (a) 

Men nu är det lov iaf! Skönt att ha ett fysikprov avklarat nu innan, för efter lovet blir det direktett samhällsekonomi prov och två Spanska prov, ett Engelska prov och det kan även bli ett i prov matte. Sånu måste jag fan plugga på stenhårt under lovet för att lyckas bra! Blev lite besviken på mitt E på det sista fysikprovet vi fick redan på idag dock, men det va faktiskt riktigt svårt ändå så spela roll egentligen. 

Har även skickat in valblanketter om val av inrikting till tvåan oxå, så det blir teknikvetenskap för mig så jag kan plugga vidare på högskolan sen till civilingenjör, så det blir as najjs! 

Hmm.. I helgen vettefn som händer, vet bara att jag på måndag ska iväg och åka skridskor med Anders o Fredde på isstadion, så vi får väll se hur det går men aja.. Haha! Kan sluta huuuur som helst. Sen efter det blir det kebab på stan!

Nu ska jag iaf avsluta det här inlägget med mina vackra blommor och nallen jag fick igår (a) och ta och gå ner och äta omett tag med familjen, tror det blir hemmagjorda pommes med fläskfilé eller något liknande. 

Hare fint! /M


Trött!

Slutade skolan klockan 15:15 idag, rätt seeg dag har det vart för den delen. Dock väntade jag på Jonas till typ 15:45 o sen tog vi bussen tillsammans så mamma hämnade mig i Torshälla och jag åkte hem och käka kebabtallrik, haha. 
 
Helgen bestod av att vara en sväng till Vingåkers Factory Outlet och äventill Lager 157, käkade kinamat där emellan med familjen + Jonas och sen efter Lager 157 åkte vi hem. Isöndags så var jag på isstadion ett tag,åkte dock inte så mycket för jag surade istället (haha), och sen blev det att åka till min farmor och farfars gamla hus och röjja saker, så fick med mig lite saker hem då. 
 
Hade fysik prov igår i 2 timmar, och jag tror det gick åt helvete, men det märker vi när jag får se resultaten, hahaha. Men iaf så lyckades jag få C på mitt nationella i matte 1C, så slutbetyget i den kursen blir helt okej för jag är nöjd åtminstone. 
 
Imorgon ska jag plugga lite med Sanna och käka lite kina mat eller vad det nu blir för att sedan dra till gymmet i 1 timma och sen på dans i 1 timma till på Friskis. Blir najjjjs!! Kommer nog dock vara död efteråt, haha. 
 
Nu ska jag sitta här och chilla lite och kanske leka lite i min nya Photoshop CS 5, hihi. Sen blir det att sova för jag är sjukt trött men ännu så är klockan lite för lite. Men aja..
 
Hejjs 
/M
 
Ett nytt skåp står placerat i mitt rum! 

Fått egna glas oxå! Min framtid lär se bra ut! Haha..