Sovmorgon!

Sitter just nu här i köket och har precis käkat lite yoghurt med flingor. Börjar 12:25 idag, och det är faktiskt riktigt skönt med en lång sovmorgon ibland!
Innan jag drar ska jag käka ugnspannkaka, så det är därför det inte blir så myckt frukost, ska även kollaigenom fysiken lite om jag hinner innan jag drar till skolan. Drar väll typ runt 11:45 tror jag. 
 
Gårdagen var bra, dock vändigt lång tycker jag, då man slutar 15:50, fast jag fick sluta tidigare för jag var klar men ändå. Varändå vungen att vänta i skolan tills kl 17 för då skulle jag på mattecentrum och plugga lite med några i klassen. 
Slutade där kl 19:00 och skulle ta bussen kl 19:31 till torshälla så räknade med att få vänta i ca25 minuter. Dock såkom aldrig bussen och jag satt där i en timma istället tills kl 20:01, med Jonas. Detta gjorde att dagen igår blev väligt lång då vi kom hem till jonas efter kl halv 9, men ja. Det funkade ändå, sen fick mamma hämta mig lite senare, haha. 
 
Hmm.. 

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och inte resten av veckan heller, bara att jag kanske slutar tidigarepå fredag eftersom det är buffertdag, dock brukar de alltid lägga in massa extra matte och fysik lektioner, så vi får väll se hur det blir med den saken denna gång. 
Lördagen består iaf av att besöka Vingåker och kolla runt lite där på kläder osv. med Cajsa och hennes familj, sedanhem till dem o käka lite efteråt på kvällen, så det blir säkert trevligt. 
På söndag sen ska jag till isstadion och åka skridskor, precis som i förrgår, med älskling, brorsan och kanske även pappa denna gång, haha. För jag måste lära mig åka bra innan vi ska åka med skolan, hahaha. Aja..
 
Tror nog nu att jag ska gå upp till mitt rum igen efter att jag har dukat av på köksbordet och möjligtis spelat lite mera farmville, för att fiamig lite innan skolan. Har dock bara en lektion, som är 2,5 timmar och efter det så ska jag till nån plugg sak efteråt med Sanna vet jagoch plugga fysik inför provet som är nästa tisdag om en vecka. 
 
Ha en trevlig  fortsatt bra dag! /M
 
Två instagram bilder här; 
 
Skridskor i söndags!

Fick även hem lite saker jag beställde hem från The Body Shop ♥!

Lång dag!

*Godkväll!*
 
Sitter just nu här framfr datorn efter en låååång dag!
 
Dagen började med att vakna upp bredvid älskling, duscha, fixa sig lite och sedan ta bussen till skolan. 
Skolan bestod av ett 4 timmars prov, i matte på hela matte C1 och efter det så tog jag mit till solariumet med Linnéa för att bli lite brun så här i kylan! Har dock bränk sönder mitt ansikte typ eftersom det va så sjukt länge sen jag solade sist, haha! Aja..
Efter det så kollade vi runt lite på stan och klockan halv 4 så satt jag inne hos frissan och skulle klippa håret, och det blev helt okej faktiskt, inget slitet kvar nu iaf! Riktigt skönt! 
Tog sedan bussen till Jonas och var där en liten stund innan jag åkte hem med pappa efter att han slutade jobbet, och har för ett tag sen ätit pannkakor och tårta. 
 
Hmm..

Morgondagen består av skola igen, som vanligt. Börjar dock 09:25 så det är rätt skönt, och ska sedan hem efter skolan tror jag och plugga inför Spanska läxan tills på torsdag, usch!! 
 

Mitt 2012 - December

Var på Erikslund i Västerås med Linnéa och handlade julklappar för totalt 4k, haha! :)

Åt kebab med Sanna, hennes första kebabtallrik! :)

Fick hem mina underbara skor ♥
 

Firade julafton hemma med familjen och farmor och så fick jag bland annat ett fina halsband av min pojkvän (a)


Sedan firades nyår in hemma hos oss med folk!

Mitt 2012 - November

Hade tjejmiddag med tjejerna i klassen :)

Åt god mat :)

Bakade chokladbollar :)

Umgicks med min älskling :)

I skolan..

Sitter just nu i skolan och väntar på att Jonas slutar för att sedan ta oss hem till honom och chilla lite. 
 
Vet inte riktigt vad resten av kvällen bjuder på men antar att det blir att plugga en hel del matte, men vi får se hur det blir medden saken. 

Aja.. Ett lite kort och snabbt inlägg så här nu då, men vi hörs väll kanske senare! /M
 

Mitt 2012 - Oktober

En hel del plugg i skolan..

Firade även min pojkvän som fyllde 17 :)

Mitt 2012 - September

Fotade :)

Var på Nickelback konsert i Globen :)


Klassen var utklädda till smurfar på Rinmansstafetten i skolan :)


Och jag var med min fina pojkvän :)

Mitt 2012 - Augusti

Åt goda middagar ute!


Umgicks med min underbara pojkvän!


Var och kollade på Kapten Röd och på Takida på Strömsholmen under Rix Fm festivalen:)


Partade lite :)


Var ute i det underbara vädret och började även i gymnasiet på teknik programmet :)


Samt att jag var iväg på en hel del bilträffar med familjen :)

Mitt 2012 - Juli

Köpte en ny säng :)


Fick reda på att det fanns gul vattenmelon XD


Gjorde världens godaste blåbärspaj med nyplockade blåbär! :)


Var på Power Meet i Västerås :)


Gjorde hemmagjorda melondrinkar med Olivia :)


Så det blev en hel del partey med goda vänner :)


Solade massor!


Tillbringade även sommaren tillsammans med Cajsa och hennes familj och hittade på lite saker :)


Var i Skogås och kollade lite när brorsan cyklade BMX och var även på Farsta shoppingcenter utanför Sthlm med mamma och pappa

Hann dessutom med en kryssning till Åland med min älskade pojkvän och hans familj :)
 

Södags seeg..

*God förmiddag!*
 
Vaknade tidigt idag, redan halv 8 faktiskt så var uppe till 8 och spelade lite farmvillesamt packade upp väskorna från Jonas från igår. 
 
Gårdagen bestod av att vakna upp tillsammans med min fina pojkvän och sedan begav jag mig till stan för att luncha lite med Linnéa samt kolla runt lite på saker. Efter det tog jag bussen tillbaka hem till Jonas och var där tills på kvällen och åkte hem pga att han blev sjuk från ingenstans typ :( Men kanske får träffa honom idag igen, men vi får se! :)
 
Nyss har jag iaf ätit frukost med familjen, och nu får vi väll se vad dagen bjuder på. Det lär nog inte bli någon skridskoåkning iaf, hahaha. 
 
Aja.. Ha en fortsatttrevlig och bra dag! /M


Mitt 2012 - Juni

Fick hem mina Jeffrey Campbell skor :)

Var brun..
 
Fotade även :)

Mitt 2012 - Maj


Hade avslutningsmiddag i 9:an :)


Fotade lite :)


Min duktiga pappa byggde klart poolen hemma, 23 grader på 1 vecka! :)

Men det blev oxå en hel del party! Även på Valborg, så klart haha :)

Mitt 2012 - April

Blev en del festande!


Blev även en del fotande, brorsan på bild haha. 


Och även vanliga dagar i skolan..

9/1-13

Hmm.. Idag har skolan vart rätt seeg så jag höll på att somna ett antal gånger, fast den har oxå vart sjukt kul, haha. Dock har internet i skolan krånglat fett mycket och det är inte kul alls! -.-
 
 Efter skolan hämtade mamma mig iaf för att jag skulle till optikern för någon linskontroll med det tog typ 10min och sen var det klart. Kollade lite snabbt på stan efter det och fick med mig ett värmeskydd hem samt att jag hann med att boka tid hos frisören den 22/1, det var fullt upp där så det blev ingen tidigare dag, haha. 
 
Nu sitter jag iaf här och chillar lite och snart kommer Jonas hit och sover med mig inatt, mys! (a)
 
Så nu ska jag väll avrunda lite :) Men ha en fortsatt trevlig kväll! /M
 
Denna köpte jag iaf! :)

Mitt 2012 - Mars

Fyllde 16år, men var dock på 50-års fest då!
 
Blev en del bortglömda kvällar, haha!

Var även ute och fotade, bland annat på en kyrkogård med Cajsa. 

Första dagen i skolan avklarad!

*God kväll!* Eller vad man nu ska kalla det, det kanske fortfarande är eftermiddag? 
 
Ja, somsagt så är första skoldagen avklarad nu med prov och lite allt möjligt så där, men det rullade på bra faktiskt och jag är nöjd med mina insatser jag har gjort under dagen, eller okej. Inte allt men det mesta, haha. Klart att man hade kunnat jobba på lite bättre men ändå. 
 
Har iaf kommit hem nu för ett tag sen, tog sällskap med Jonas hem på bussen men nu är jag hemma hos mig iaf. 
Kom hem och åt risgrynsgröt iaf som mamma gjorde igår, mumms! Sen har jag sattit mig här för ett tag sen och spelar just nu lite farmville, lyssnar på musik och bloggar lite här dårå. 
 
Hmm.. Vi får väll se vad kvällen har att bjuda på, inte mycket tror jag med ändå, haha. Så ni där ute får ha en fortsatt trevlig kväll!
 
/M
 

Mitt 2012 - Februari

Hade plugg i mängder!
Köpte nya skor!
Var ute och fotade en del :)
Samt solade solarium, haha!
 

Angående "Mitt 2012 - ....." inläggen

Som ni ser så har jag börjat med "Mitt 2012 - ....." inlägg nu som är tidsinställda så det kommer upp ett sånt varje dag i tolv dagar framöver, med en liten resumé med bilder från bloggen under den tiden. Tänkte att det kanske kunde vara en idé eftersom jag gjorde lika dant förra året om 2011, så vi får väll se hur det blir. 



Hmm.. Skola idag iaf efter jullovet, dock är jag lite sjuk så jag stannade hemma idag för att vila upp mig inför provet imorgon. På onsdag ska jag till optikern på linsundersökning, (jo jag har linser för jag vill inte använda mina glasögon hela tiden, haha) och sen får vi väll se vad som händer under resten av veckan. Antagligen blir det en hel del plugg då jag har del två i matte nationella den 22/1 så det är väll inte så jätte lockande precis.
 
Mysigt med ljus på vintern! ♥

Mitt 2012 - Januari

Firade nyår i Skogstorp med Cajsa och hennes familj, min var i Fröslunda. :)

Lyckades få min mobil att lagga sönder ett antal gånger pga för många sms, haha!

Köpte en ny dator! (den till vänster)
 
Bakade massor!

Sov i ett vindskydd med min dåvarande bästa vän i -10°

Var ute och fotade en del :)


Träffade fina vänner! :)

This Year


Snart slut på ledigheten.. :(

Ja som sagt..Nu har snart lite mer än två veckor gått och skolan börjar igen påmåndag, inte kul alls med tanke på att jag börjar veckan med muntligt nationellt prov i matte. Men får hoppas på att det går bra eftersom att jag just nu inte är 100% frisk. Det kom igår med en smäl och jag fick feber, huvudvärk samt att jag är trött hela tiden. Aja..

Har inte hunnit blogga något alls på sista tiden pga att jag har vart lite upptagen med annat, nyår osv.. Så det har vart fullt upp lixom! 
Nyårsafton var iaf trevligt med trevligt folk hemma,(ingen fest för mig denna gång, haha) , så det blev att skjuta av 170 raketer och lite annat samt oxfilé och tryffelpotatispuré till middag, faktiskt gott även fast det låter lite skumt! :)

De senaste dagarna har bestått av att vara med Jonas och har även hunnit med en sväng till min farmor och farfars hus för att röja undan efter omständigheterna. Men såntär läget just nu iaf. 
 
Hmm.. Just nu sitter jag här och spelar farmville medans älskling sitter och pluggar kemi, hihi. Men jag ska nog snart försöka sova eftersom jjag inte känner mig 100% bra trotts att det är lördag, hehe. 
 
Aja.. Här kommer lite bilder som får avsluta detta inlägg!

Det var tre blildet från nyårsafton!Hunnit med att springa oxå!
Har även hittat en lampa jag har tänkt att köpa!
Kom hem till älskling igår och det var 15grader innomhus.. KALLT!!!

Mästerkocken fixade glass, (dock med min hjälp), hemmahjord hallon- samt chokladsås! :)