Fullt upp!

Sista veckan nu i skolan och snart är alla prov och uppgifter färdig gjorda. Dock är det fullt upp enda tills imorgon, haha. 

Måndagen bestod dock bara av vanlig skola. Två fysiklektioner + klassråd typ. Slutade sedan 12:15. I tisdags så hade jag ingen skola alls, dock blev jag kallad till ett omprov i Spanskan (haha) så då fick jag börja klockan 15:00-16:00. Så jävla ovärt haha! Sedan på kvällen åkte jag med familjen till Skogstorp på bilträff. Gårdagen bestor av mattenationella, fysiklektion och Spanskanationella. Sedan slutade jag halv 4. Drog o träffade Isac, käkade pannkakor hon han o drog hem typ 22, pappa fick hämta mig haha. Idag har jag vart i skolan oxå, började dock 11:30 med fysik, hade sedan samhällskunskap och efter det Spanska. Fick veta mina slytbetyg i Spanska 3 och samhällskunskap 1b vilket är C respektive B så jag är sjukt nöjd över detta! Efter skolan träffade jag iaf Anders en stund, köpte glass och gick runt o snackade lite. Najjjs! Sen drog jag hem.

Imorgon börjar jag iaf 11:55 med fysikprov. Mitt sista prov för detta läsår! Sen har jag idrott och sen fysiklektion igen   med genomgång av provet + betygssnack tror jag. Kommer bli najs och jag tror även att jag får redan på slutbetyget i matte 2c då oxå. Hihi! På kvällen ska jag iaf iväg på bio med Matte, Gurra och Mathilda och se Fast And Furious 6, tror även att vi skulle käka lite innan och sen får vi väll se vad vi gör efteråt eller om det blir att tagga hem, filmen slutade 23, hmm.. Aja! Nu måste jag iaf plugga massa jävla fysik, sen ska jag ut och bada tänkte jag!

Pusshejjs!! /M
 

Söndag!

*Tjenixen!*

Fredagen bestod av att vara hemma och skriva klart samhällskunskapsuppsattsen. På kvällen drog jag dock ut med Anders, Thomas och Rickard på cykel till donken och moffade lite. Gårdagen igår bestod av att vara hemma till stor del, solade och badade i det underbara vädret. Mot kvällen drog jag mig inåt stan för att träffa Olivia och Linnea, sedan träffade vi även grabbarna från i fredags oxå. Chillade runt lite, och drog till donken igen. Haha, bara najjjs!! 

Idag skulle jag ha dragit iväg till borsökna och badat med tjejerna, men så blev inte fallet då vädret blev dåligt nu framåt eftermiddagen. Var istället hos farmor på förmiddagen med familjen och käkade lite tårta eftersom det är morsdag idag, sedan åkte vi en snabbis till Tuna Park och jag fick med mig en ny bikini hem. Wohoo! 

Nu vettefan vad som händer resten av dagen. Skulle behöva dammsuga mitt rum men även plugga massa jävla Spanska, dock är det ingenting jag orkar. Haha, har fucking prov alla dagar kommande vecka utom imorgon, måndag. As najs lixom! ;D Har inte heller hittat några kläder till skolavslutningen, men det får väll bli en vit klänning och mina nya Jeffrey Campbell skor, hihi! Så det ordnar nog sig! :)

Ha en fortsatt trevlig dag fooooolket, nu ska jag invänta maten, fisk och potatismos, mumms! :)


Det gör ont att veta att killen jag älskar, hatar mig.


23/5-13

Seeg vecka har det varit..

I tisdags så hade jag bara matte mellan 08:30-09:50. Sen gick jag hem och sov, haha! Gårdagen bestod av skola, nästan som vanligt förutom Svenska lektionen på morgonen för min del. Åkte sedan hem och sov (igen) haha. Vettefan vad jag gjorde mer faktiskt, haha! 

Idag skulle jag ha haft mattenationella mellan klockan 09:00-14:00, men jag va där i ca 20 min sen åkte jag hem och insåg att jag hade värsta febern. Inte konstigt att jag höll på att svimma. Men det gick bra iaf och pappa kom och hämtade mig. :)
 
Imorgon blir jag nog oxå hemma. Ska ändå plugga lite så det spelar ingen roll om jag är i skolan då eller inte, för jag kommer ändå göra exakt samma saker här som där. Dessutom har jag idrott o den kommer jag ändå inte kunna vara med på när jag mår så här som jag gör nu. 

Aja.. Det var väll allt för mig just nu. Helgen är inte helt planerad ännu så den återkommer jag förmodligen med senare. Hare fint! /M


Ny vecka!

*Godkväll!*

Gårdagen var helt okej. Pluggade massa matte och hjälpte pappa att fixa lite saker. Var dessutom på Slagsta glass och åt min livs första glass där, sjukt egentligen, haha. Efter det åkte vi och köpte blomjord och sedan vidare och köpte en ny telefon till mig. Nya Samsung Galaxy S4, så jävla najs att slippa min gamla LG 3D nu, hihi! Dock var väll den bra den med. Glömde att köpa ett micro sim kort, så fick lite smått panik när jag kom hem och insåg det, men då tog jag mitt gamla med till garaget och hämtade en slipmaskin och gjorde den mindre så den passar nu, as naaajjjjs! :)

Idag har jag iaf vart i skolan som vanligt. Kom hem rätt skapligt, runt halv 4 kanske, och då käkade jag pannkakor med familjen. Sedan blev det att sola och bada, det var sjuka 31 grader i poolen, och det är fortfarnde bara maj, så jävla najs! :D Efter detta blev det en sväng i finbilen tillsammans med mamma och pappa iväg till en bilträff i Västerkvarn, ligger mot Västerås hållet härifrån sett, och nu är jag hemma igen. Kan dessutom tilllägga att jag fick veta att jag fick A på min teknikuppsats, A på min muntliga teknikredovisning och A på en annan uppgift i tekniken. Fan det går förjävla bra nu!! ;D

Morgondagen består av endast en lektion, nämligen matte mellan klockan 08:30-09:50, sedan slutar jag för dagen, så då blir det att åka hem och plugga ännu mera matte. Sedan mot kvällen kanske det blir att käka kebab med min fina Ica vän Anders, men det återstår att se. Hmm.. Aja.. Snart ska jag sova iaf, så jag tar väll och avrundar med några bilder istället! :)


Lördag!

*Tjenixen!*

Gårdagen var väll som vanligt antar jag. Fick skjuts hem från skolan, orkade inte släpa väskorna på bussen, haha. Fett lat, men vafan palla det lixom. :) 
Kom iaf hem och grundmålade staketstolparna på altanen, tog väll några timmar då det va 10 stycken. Efter det blev det att bada, var fucking 28 grader i poolen, grymt najs! Sedan grillade jag korv till familjen och sen chillade jag lite. :)

Idag har jag använt en nån maskin som river bort mosan från gräsmattan, den fungerade typ som en gräsklippare, fast den tar bara bort mossan istället. Haha, as jobbigt! Men det blev bra efteråt! :) Efter det så flyttade jag på massa stenar, då vi ska bygga en till stenmur nedanför altanen, kommer bli jättefint det med! :) Sen har jag dessutom pluggat matte (vilket jag gör typ nu oxå, då jag måste få minst C på nationella på torsdag, annars kommer jag börja gråta, hahah) och har även käkat grillad fläskfilé och klyftpotatis. Pappa är grillmästare!! :)

AJa.. Nu ska jag fortsätta plugga och sedan städa ut nått jälva föråd här hemma. Finnsmassa skit där inne, haha. Som det gör överallt. Sen får vi lite besök ikväll och ska väll kolla melodifestivalen eller nånting, ingen aning. Beställde nyss en redbull av pappa oxå, då han skulle iväg med mamma och handla. Så kvällen kommer bli as najjjjs!! Kanske blir att bada oxå, var 29 grader idag! :D Hihi!

Jusste.. Jag måste oxå köpa en ny mobil då den nuvarande är helt kaos och konstig. Stänger av sig lite när den vill och funkar inte speciellt bra längre. Så tror jag ska satsa på en Samsung Galaxy S4 faktiskt! :)


Snart slut på denna vecka!

Ååååhh, skoldagarna bara flyger iväg! Så grymt skönt, sen när man väl kommer hem och återvänder till vardagslivet, så går det seegt igen som vanligt pga alla jävla äckliga omständigheter... Aja..
 
Gårdagen bestod av prov, prov, prov och åter igen prov. Först två Engelska nationella och sedan avslutades dagen med Spanska nationella med en mattelektion emellan dessutom. Åkte hem efter skolan och pluggade lite matte samt bakade muffins med hallon och choklad inuti. Efter det mot kvällen åkte jag iväg med pappa till Vilsta industiområde och övningskörde och sedan hämtade jag brorsan där utanför Zero och sen körde jag hem. Gick as bra! :)

Idag hade jag extra Engelska imorse, HAHAHHA, gick åt helvete men vem fan bryr sig, har ändå F varning HAHAHHA. Sen blev det matte, samhällskunskap och sedan ännu ett Spanska nationella. Efter skolan chillade jag runt lite med Sanna och Oliwer för att sedan dra mig mot frisören för att klippa och slinga håret, och det blev as bra!   :) Efter det hämtade mamma mig och då drog vi o käka på Burger King, för första gången i mitt liv! ;D Hihi! 

Nu ska jag ta och chilla vidare, kanske ta och hoppa ner i poolen och ta premiär doppet för iår, det är fan 26 grader i den! Grymt! ;D
 
Ha en fortsatt trevlig kväll iaf! Min morgondag ser ut som vanligt, som ett helvete alltså som alla fredagar är. Haha, lyckat! Aja.. Hare fint! /M 

Ny hårfärg!

14/5-13

Hmm.. Dagen har vart helt okej. Mattelektion och teknikredovisning bara. Fick dessutom sluta klockan 14:00 typ, istället för 15:00, så det va oxå chill! Kom hem efter skolan iaf, och då chillade jag lite. Kollade poolen, det va 22 grader, haha de va fan 9 graden för två dagar sedan, helt sinnes! Men de är bara najjjjs vafan! Efter det så skrev jag en stund på samhällskunskaps uppsatsen och skickade även in en teknikuppgift. Har nyss oxå vart ute o övningskört med pappa lite, vilket jag inte har gjort på ca ett halv år då min armbåge har vart bruten. Men nu äre back on track lixom, haha! Käkade även god middag innan det!! :)

Nu ska jag chilla en liiiten stund för att sedan försöka sova, och sedan klara av två/tre prov imorgon sådär. Lite najs, haha. Eller inte.. Men aja! Bara att kötta på vafan! 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! /M

Kul liv jag hade igår! :)

Uppgraderade naglar!


Mååååndag....

*Tjenixen..!*
 
Sitter just nu här framför datorn efter en seeg dag i skolan. Slutade klockan 13:30, riktigt skönt, då jag skulle ha slutat 15:00. Dock har jag haft mattelektioner unde hela fucking dagen så jag är as trött. Så när jag kom hem från skolan så däckade jag direkt, haha. Så nyss har jag vaknat upp igen, lite mer utvilad. Sov bara 3,5 timmar inatt så denna sömn var behövlig! 

I skolan så hade jag iaf nationella prov i matte, den muntliga delen, och jag tror att det gick riktigt bra faktiskt. Eller ja helt okej. Så jag hoppas på några poäng iaf! 

Gårdagen bestod att att hjälpa pappa mest. Vi byggde klart stenmuren, så nu har jag träningsverk i armarna, och sedan så tog vi en sväng i bilen på ca 5 mil hem till någon pappa kände. Rätt trevligt sådär i det fina vädret. Dock kom det några äckliga gråa regnmoln på vägen oxå, haha. 
 
Jaja.. Imorgon börjar jag iaf 10:30, lite tidigare än vanligt för vi har fått en extra mattelektion inlagd. Sedan slutar jag SENAST 15:00, men jag hoppas definitivt på mycket tidigare än så. Haha!

Nu ska jag iaf chilla vidare här framför datorn tror jag, och sedan får det bli lite matteplugg! Har skriftliga nationella nästa vecka den 23/5, vilket jag har stoooor panik inför då vi har mer än ett helt jävla kapitel kvar att lära in tills dess. 
 
Aja.. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll! /M

Har dessutom fixat poolen nu förresten, så det lär vara ca 25 grader till helgen! :)Har oxå målat mina naglar, haha. Det blev väll helt okej om jag får säga det själv. 

11/5-13

Vaknade sent idag, men det är väll inte så konstigt med tanke på att jag somnade typ halv 3 inatt och under dagen var det full aktivitet. 

Gårdagen bestod iaf av att plugga matte, åka till stan och handla saker, åkte dessutom till Willy's, Jula, Plantagen och till kyrkogården. När jag kom hem sågade jag ner ett stort jävla träd, körde brorsans nya moppe, klippte andra träd, städade poolen lite från löv, åt as mycket mat och sen blev den en impulscykeltur på ca 4 mil tillsammans med Anders, Thomas och nån annan snubbe.. Blev lite Ica Maxi och donken på Västerleden oxå. :) Så var väll hemma runt halv 1 tror jag. Troligtvis därför jag är så trött nu. Jusste, och i torsdags så sprang jag 2 km med brorsan oxå. :)

Jag tycker att det känns som att det är Söndag idag, trots att det bara är Lördag, vilket är grymt skönt då jag har hur mycket som hellst att plugga! Vet inte riktigt vad som händer idag heller, men det lär vi väll märka. Orkar inte bara sitta inne iaf, haha. :) 

Aja.. Ha en bra dag! /M
 
Nya mjukisshorts! :)

Plugg!

*Tjenixen!*

Morgonen idag har bestått av mestadels plugg men även lite chill framför datorn, precis som nu. Haha! 

Aja.. Jag vettefan vad som händer resten av dagen iaf, mer än att jag måste plugga mer. Men kanske blir utgång ikväll! Vi får se vart kvällen leder! :)

Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag! /M

Gammliiisschh bild! :)

Leeeediiigt!

Nu har jag ledigt fram tills på söndag, riktigt skönt faktiskt!

Gårdagen var ett rent jävla helvete, haha. Skulle ha börjat skolan klockan 08:30 och sedan ha 3 timmat och 10 min håltimma. Men tyligen var lektionen inställd så då fick jag vänta i skolan till klockan 13:00 då jag skulle ha prov i ca 1 timma. Haha så jävla onödigt, hade faktiskt kunnat vara hemma och sova! Aja.. Idag hade jag iaf bara en lektion, matte var det. SÅ jag börjande klockan 12:40, riktigt skönt! När jag slutade träffade jag Anders och chillade runt lite och sen cyklade vi till Torshälla. Cyklade sedan hem och oljade klart altanen i det fina vädret som var, riktigt skönt ute idag! Hade shorts för förtsa gången idag faktiskt! :) Efter att jag hade fixat altanen så grillade vi iaf och sen käkade och nu så sitter jag här. Pappa mig dock nyss med att betsälla hem lite saker. Typ saker man dekorerar naglarna med, perfekt! Hihi! Så sakerna lär komma någon dag i nästa vecka innan torsdag! :) Aja..
 
Imorgon vettefan vad som händer. Är hemma själv typ hela dagen då familjen ska hjälpa några vi känner att flytta. Jag kände dock att jag bara kommer vara ivägen, med tanke på att min brutna armbåge inte är återställd ännu. Haha, så jag får bli hemma! Kanske lyckas bjuda hit nån på middag eller något liknande. :P 

Nu ska jag iaf chilla vidare, hare bra! 

Solade lite igår, blev faktiskt brunare!! (a)

Kort vecka!

Denna vecka är kort i skolan, bara imorgon och på onsdag kvar och dessa dagar är bara chill. Imorgon har jag fysik labb och sedan 3 timmar och 10min håltimma, efter det har jag ett prov, vilket troligtvis kommer vara väldigt lätt att göra. Efter det ska jag möta upp Olivia för en fika, och sedan bär det väll av hemåt för att kanske plugga lite matte eftersom jag inte har gjort det idag. 
 
Onsdagen består av endast en lektion, vilken är matte. Så efter det blir det att ta cykeln och trampa sig hemåt hade jag tänkt! Sedan är det lite ledigt i ca 4 och en halv dag, vilket är förjävla underbart. Sen är det snart sommarlov lixom! 
 
Idag har det dock vart en helt vanlig skoldag, förutom att jag inte hade någon Svenska den sista lektionen, men det är för att alla Svenskalektioner tydligen slutar nu vecka 19, så det är bara najs! :)
När jag kom hem från skolan så käkade jag iaf en banan (haha), sedan solade jag i ca 1 timma, sedan hjälpte jag pappa med att fixa en damm i trädgården och sedan städade jag bort massa kottar från gräsmattan med brorsan, så det har vart fullt upp. Dock fick jag äta grillad mat efteråt åtminstone, vilket var underbart gott!! :)

Nu ska jag iaf chilla vidare här framför datorn en stund innan jag ska ta och försöka sova, är sjukt jävla trött eftersom jag bara lyckades sova 5 timmar inatt, inte alls kul!
 
Aja.. Ha en fortsatt trevlig kväll folket! /M
 

En månad kvar till sommarlovet idag!!

Har nyss pluggat matte i ca 2 timmar och innan det så var jag ute och åkte bild med pappa en stund, ca 1 timma runt överallt. Har oxå hjälpt pappa med att olja altanen, höll på i ca 1,5 timma kanske, och fint blev det! :)

Idag äre iaf exakt 1 månad kvar tills sommarlovet, grymt sköööönt!! Dock äre en lång väg dit med skolan, då jag har ett antal många prov och uppgifter att göra. Haha, inte alls kul! 

Aja.. Imorgon är det iaf skola igen. Helgen har gått fort faktiskt! Har en teknik redovisning imorgon vad jag vet iaf, USCH! Så vi får väll se hur det går, kanske dör under tiden. Hehehehe.. Sen slutar jag iaf klockan 15:50, om vi nu har Svenska, det vettefan. Kanske får sluta 14:30 annars efter tekniklektionen på 1,5 timma? Hmm.. 

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M
 

Trevlig dag!

Dagen har vart helt okej. 

Vaknade först runt 6 imorse, inte alls kul! Men somnade sedan om och gick upp runt halv 11. Käkade pizza till frulle, haha. Har fan käkat kebab/pizza tre dagar i rad nu, vilket inte alls är bra. Men så äre, och det blir säkert pizza imorgon igen oxå! Haha..

Efter frukosten duschade jag iaf och fixade mig lite eftersom vi skulle fira Claras konfirmation i kyrkan. Usch, jag gillar inte kyrkor, tänker bara på min farfars begravning då som var för lite mer än ett halv år sen nu. :'(

Efter kyrkan drog vi iaf vidare hem till Clara och käkade, och efter det blev det att spela spelet Eskilstuna. Precis som sist, haha. Och själv förlorade jag som vanligt. Men vad gör det!?

Imorgon vettefan vad jag ska göra, men kanske ska försöka ta mig ut på en springrunda. Men vi får se, dock måste jag plugga matte. Aja..

Här var visst en bild från igår i skogen :)Och en bild från förra gången hos Cajsa & Clara när vi spelade Eskilstuna, haha!

Mysig kväll!

Har haft en mysig kväll trots allt ute i skogen tillsammans med Linnéa och massa annat folk jag inte har någon aning om vilka det var. Det var iaf ca 30 pers där, och vi satt framför en liten brasa och hade det mysigt iaf. Drog dock hem rätttidigt eftersom att jag är rätt trött, haha. 

Imorgon ska jag iväg med familjen och fira Claras konfirmation och sedan får vi se vad det blir med resten av dagen/kvällen. Just nu har jag faktiskt ingen aning mer än att jag skulle behöva plugga då jag fick mitt första F på fysik provet jag hade förut. Fick veta det idag och jag blev fett sur, haha. Så jävla fucking seeeeegt!!

Nu ska jag iaf chilla vidare här framför datorn i skype med Fredde och sen ska jag väll sova nån gång kanske, om jag orkar. Det får vi väl se då. Haha! 

Aja.. Hare fint! /M


Helt jävla dum i huvudet!

Åååååh, jag är så jäääääääääävla fucking irriterad.Fattar inte att en jävla person kan vara så sjukt dum i huvudet. Hoppas denna jävla människa går och dör. AAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!

Fredag imorgon!!

Godkväll folket!

Har nyss suttit och läst den där jävla Engelska boken, dock fick jag lite extra tid för jag snackade med min lärare idag, så det var okej att jag lämnade in uppgiften imorgon. Haha, skönt det iaf!

Idag har skolan iaf vart som vanligt förutom att vi fick sluta lite tidigare. Skönt det dock! 
Drog sedan hem till Anders och sedan iväg och käkade kebab!!! Oooh, fett gott! Sedan tillbaka hem till Anders och chillade lite bara innan han skulle dra iväg på träning och jag drog hem. 

Imorgon har jag Engelska nationella, någon del, kommer inte ihåg vilken. Så det är inte alls så kul! Dessutom ska jag på hälsobesök till skolsköterskan och sen har vi utomhus idrott för första gången i år på Tunavallen. Usch! Haha.. Annars vet jag inte vad som händer mer en sådan fredagskväll mer än att jag måste plugga som en jävla idiot, haha! Oooorkaaaar inte, men så får det bli för på lördag ska jag iväg med familjen! 

Nu ska jag iaf chilla här i en timma innan jag ska inta sängen tror jag, är faktiskt rätt trött. Så ha en fortsatt bra kväll! /M


1 maj !

*Tjenixen!*

Gårdagen var trevlig. Träffade som sagt Fredde och sen lite annat folk i Hällby och sen chillade vi lite bara. Dock var det kallt ute som jag vet inte vad. Var dock hemma hos Fredde igen ganska tidigt, typ runt halv 11 eller nånting, så vi sov typ direkt. Vaknade sedan hos honom imorse och typ gick upp flera timmar senare, och efter det käkade frukost. Tog bussen till stan runt kvart i 2 ungefär där jag träffade mamma och pappa för att sedan åka hem. 
 
 Kom iaf hem och käkade mat nästan direkt. Efter det blev det lite facebook koll på datorn och sedan lite plugg i Engelskan. Usch, inte kul!

Nyss har jag dock vart ute en sväng med pappa i bilen, skönt ute faktiskt! :) Så nu ska jag bara chilla lite och fortsätta läsa boken som ska vara klarläst tills imorgon och uppgifterna ska vara svarade på. Hmm.. Hoppas att jag hinner med det!

Aja.. Ha en fortsatt trevlig kväll! /M