Vart på Tuna Park men familjen..


Fast det va för ett antal timmar sen nu.. Haha!

Hade iaf matte prov i skolan och så, IGÅR. Eftersom klockan är över 12, haha! ;) Men det gick bra och jag vet att jag har fått G iaf. As skönt! Så hoppas på VG som slutbetyg nu till jul. Men vi får väl se.

Sen efter skolan drog jag iaf hem och käka och lite så, sen kom mamma o pappa hem så drog vidare till Tuna Park då. Blev att köpa lite saker o så då. Kommer bilder längre ner..

Sen nu lördag så kommer det väl lite folk hit. Vet inte vilka men skitsamma. Haha! Men aja..

Jag har typ inget att skriva men ändå. Bakade iaf lussekatter på hemkunskapen idag, för er som vill veta det! Haha! Men dom va typ inte goda. Visst dom va bra, men dom smakade typ inte gott. Men allt va rätt så. MEN SKITSAMMA! Hahah.. Asså jag är typ as trött så det här inlägget har blivit helt failed (?) nu..

Men jag har iaf pluggat massa SO.. Gick typ as bra så nu kan jag allt om det Amerikanska frihetskriget. HAHAHAH! Fail.










Tröjan är mkt snyggare i verkligheten, här ser den helt cepe ut. Haha!



Lite saker bara..


25/11-10


Hmm.. Igår så skulle hela klassen egentligen ha haft utedag i Torshälla från 10 till tidigast 21. Men det vart inställt för att det sulle typ bli snöstorm. Men aja.. Så vi fick iaf ingen sovmorgon till 12:15 idag. Suuug! Haha..

Men dagen idag har vart rätt bra iaf. Inte gjort så mkt, utan har mest pluggat och så för har matte- prov imorron. Tror inte det kommer gå så bra, emn får väl hoppas på det bästa. För jag har egentligen 25 uppgifter kvar i boken typ som jag egentligen ska jobba klart. Men kommer ändå inte hinna med det nu så skitsamma.

Men imorron äre iaf fredag och sen är det helg, skönt! För jag är fortfarande trött från förra helgen. Haha! Så sen den här helgen blir det lite "fest" typ för mamma o pappa, så lite folk kommer hit typ. Kanske blir trevligt det med. Hehe.. Men aja..

Nu ska jag iaf typ sova snart så godnatt! ;)




Två bilder från helgen.. ♥



Inlägg om helgen..


Ja nu har jag typ inte bloggat på as länge, men kan skriva om helgen nu iaf i ett mobil- inlägg.

Helgen var iaf as nice. I fredags var jag hos mina kusiner och firade dom men drog ändå hem rätt tidigt för jag va trött och så. Sen på lördagen sov jag typ hela dagen, duschade, fixade mig och drog sen till Mathilda runt halv 6 typ. Träffade iaf Olivia där oxå och vi typ satt och snackade lite o så bara. Nice va det iaf! Gurra och Martin kom iaf sen och då va vi med dom. Trevligt iaf, och alla skulle sova hos Mathilda o så. Vi satt iaf uppe och snackade, lyssna på musik, hoppa på varann, snacka telefon och massa annat kult. La oss iaf halv 6 sen på morronen, inte det bästa direkt! Haha! Men iaf.. Vaknade sen halv 7 av att Martin slog mig i ansiktet, haha fyfan.. Men han sov juh så inte hans fel. Och det va typ as trångt att sova oxå. Martin, Olivia och Mathilda delade på en 90- madrass sen jag och Gurra på en dubbelluft- madrass. Men han sov juh typ på hela så jag fick ändå inte plats typ. Haha, för Martin skulle oxå ha sovit där men han ville inte det så han sov med Olivia o mathilda ist. Sen somnade jag iaf om vid 8 eller nått och alla vaknade sen klockan 9 för Martins väckarklocka på mobilen ringde. Så alla vart typ as damp på han för han skulle på crosstävling klockan 10 men det vart inte förrän halv 11, så alla fick typ sova 2 jävla fucking timmar. Inte kul! Men aja..
Kom iaf hem runt 1 sen på söndagen för mamma hämtade mig då. Drog hem och käka, satt vid datan och chilla bara. Sen runt halv 4 bäddade jag i min säng och sen somnade jag. (Inte så konstigt med tanke på att vi ja oss halv 6 och sen sov 2 timmar lixom.) Men vaknade sen vid 8 och gick upp och käka då med familjen. Kollade sen på Beck som började klockan 9 och sen somnade jag väl runt halv 12 igen kanske.

Sen nu idag, måndag så vart det att gå upp halv 6 som vanligt och duscha, fixa sig och så innan skolan börjar och så, men jag orkade iaf. Slutade sen halv 4 Som vanligt och drog hem då. Gjorde typ ingenting hemma men somnade sen runt halv 6 för jag var så sjukt jävla trött då fortfarande från helgen. Inte kul asså! Vaknade iaf sen och käka en macka, kollade Paradise Hotel och Ung och Bortskämd sen typ snacka jag med Olivia på msn, packade väskan tills imorron och tog fram rena kläder tills imorron och så bara.

Sen imorron blir det iaf skolan som vanligt och jag har bild först tror jag. Haha! Ska sen redovisa min Engelskauppsats i skolan på min b-språks lektion (Spanska) sen oxå så missar lite av den. Men spela roll vafan. Sen efter skolan blir det nog att dra hem bara för jag måste plugga matte som fan för har prov på fredag och ligger ett kapitel efter det man ska. Så nu tror jag nog att jag ska ta och sova faktiskt så jag orkar med skolan och allt imorron.

(Vet inte alls hur det hur det här inlägget ser ut, men skitsamma.. Det går väl förhoppningsvis att läsa iaf. Haha! ;)) Men godnatt iaf.. <3

//Mimmi Nilsson

Utvecklingssamtal igår..


Har inte bloggat på as länge..

Men aja.. Igår hade jag iaf utvecklingssamal i skolan, gick riktigt bra asså. Bara att jag måste gå på några extra lektioner i bild. Haha! Men spela roll vafan..

Gick iaf till skolan i tisdags eftersom jag va hemma på måndagen, va juh förtfarande lite sjuk och så, så jag var hemma och pluggade då. Nice! Men skolan sen på tisdag. Och det va trevligt!

Dagen igår va bra sen iaf oxå, men ändå som vanligt typ. Sen har dagen idag oxå vart bra. Matte, musik, Spanska, So och sen Svenska. Skulle ha haft slöjd efter Svenskan oxå men det fanns ingen lärare så slutade 14:10 och inte 15:25 då. Trevligt!

Drog iaf hem till Mathilda sen efter skolan och sen va jag väl med henne till halv 7 typ och drog hem efter det. Sen nu har jag suttit och kollat på Paradise Hotel, käkat mackor och nu kollar jag på Robinson. Haha, jag tycker det är bra faktiskt!

Imorron blir det iaf skolan som vanligt, och sista timmen idrott.. Och jag har idrott ute!? Helt jävla fail! Kommer juh frysa sönder! Men får väl hoppa över den eller nått typ. Heheheh.. Men aja.. Sen ska jag iaf dra hem när jag slutar och fixa om mig, byta kläder och sånt och sen drar jag och firar mina kusiner. Så blir antagligen att vara där hela kvällen och så sen.

Lördag tror jag det blir att träffa Mathilda igen. Kanske att Martin och Gurra kommer oxå och då blir det att sova där. Nice! Blir säkert bra iaf! Om jag inte ska till farmor och farfar, men jag tror inte att det blir så.

Sen nästa vecka har jag lite andra planer för mig. Kommer mer om det senare iaf, om jag skriver någonting! Haha! ;)


Mhm.. :)





Hemma fortfarande..


Hemma idag oxå, och pluggar. Så jag drar till skolan imorron ist. Ska fan bli nice för det är seegt hemma!

Igår var det iaf farsdag, så blev att käka tårta och lite sånt bara. Kollade på Beck sen på kvällen, efter det nått program om Internet (haha) och sen efter det nått om solen och jorden så la mig klockan 2. Fyfan, inte bra asså! Men ändå, det va faktiskt lite intressant. Oh jusste.. Kollade på Ung och bortskämmd oxå på 1:an. Haha!

Vaknade runt halv 11 imorse men somnade om till halv 12. Nice! Så nyss har jag käkat hamburgare som seeeeeeen lunch. Men aja.. 

Nu sitter jag iaf här och letar mer information om Melbourne till Engelskan och det går rätt bra faktiskt. S nu äre bara att börja skriva och skriva allt på Engelska oxå, palla!!!!!!! Haha!

Så nu ska jag fortsätta iaf, och nu kom brorsan och hans kompis hit oxå. Hehe..

Aja, hejjs..


Till pappa igår..



Doktorn idag.. Usch!


Är fortfarande hemma och sjuk.. Inte kult asså! Saknar faktiskt skolan om jag ska vara ärlig. Eller asså inte skolan så men att träffa folk och ha någon att snacka med. Helt dött här hemma själv juh!

Iaf så har jag hostat så sjukt jävla mycket i tre dagar nu så jag kan typ inte ens gå rakt för att det gör så jävla ont i magen. Träningsvärk, mhm.. Så idag drog jag iaf till vårdcentralen i Skiftinge med pappa för jag kan inte sova på kvällarna eller något, (men tvingade mig själv in i duschen även fast jag hade huvudvärk men kändes bäst så innan). Blir svårt att andas, hostar massa och är förkyld. Så fick ta blodprov och halsprov, usch! Man spyr juh typ! Men nu har jag iaf fått medicin till hostan men det blir fortfarande att käka alvedon/ipren för jag har ont i magen och huvet, brickanyl för andningen, zyx-halstabletter för jag har ont i halsen och sen den nya jävla medicinen. Kommer juh typ va helt sjuk efter allt det där sen. Men aja.. Hoppas det hjälper iaf för det är inte kul att ha ont!

Så nyss kom jag hem iaf. Gick upp till skolan innan bara för att hämta Engelska och matte- boken så jag kan jobba lite i helgen om jag orkar för nu är jag nog efter sjukt mycket. Aja..

Ska snart käka oxå.. Har inte ätit något på hela dagen och jag åt senast igår klockan 7 på kvällen. Inte bra! Men jag hatar att äta när jag är sjuk!

Brorsan kommer väl hem sen runt tre kanske, om han inte ska va med nån. Hoppas han kommer hem fan! Sjukt tråkigt hemma själv!

Men aah.. Nu ska jag kanske ta och käka våfflor och sen sova eller nått om jag kan för sov bara tre timmar inatt. Så nu är jag as trött som fan!

Så hejjs..


Mhm.. Så kan det oxå se ut en SO:lektion..


Fan va mycket snö, och jag är sjuk!


Har inte bloggat på typ as länge nu, men höstlovet är slut iaf..

Det har kommit sjukt mkt snö här oxå. Fattar inte! Så nu är det typ iskallt ute! Blääe.. Jag hatar vintern mest av allt!

Men skolan i måndags var väl helt okej iaf men även igår. Och idag är jag hemma. Suuuug!!!! För det finns inget att göra juh! Men jag kan iaf typ inte prata, har ont i huvet och är förkyld.

Igår fick jag iaf mina omdömen från skolan. Såg jävligt bra ut asså! Men fick inte Engelskan, men skulle typ ha fått den idag men jag är juh sjuk så nej, det får bli någon annan dag. Skulle juh egentligen ha utväcklingssamtal i skolan imorron men tror det oxå får bli ändrat, för som jag känner mig nu orkar jag typ inte ens gå en meter.

Men aja.. Just nu sitter jag iaf här och kollar på något program på tv:n om Afrika. Haha! Men ska snart sätta på en film eller nått. Om jag orkar, för jag tror att jag har feber. :(

Men hörs kanske senare!


Jävla snö.. (Dålig kvalité på bilden, tagen genom fönstret..)



7/11-10


Oj vad tiden går fort alltså och jag har typ vart sämst på att blogga dom här senaste dagarna. Men aja, så äre iaf.

Vaknade iaf halv ett idag. Usch, inte bra vafan! Kommer inte gå så bra att komma upp imorron till skolan. Men jag somnade ändå halv 3 så men iaf.

Idag måste jag iaf plugga mer men klockan är redan över två så jag har inte så himla mkt tid på mig heller. Faaaan!!!!!!

Men har typ inget mer att skriva nu.. Så hejjs ;)






Ojsan, länge sen jag skrev nått.. Inte bra!


Ouupsi.. Har helt glömt bort bloggen faktiskt! Men jag har typ inte ens haft tid eller ork att skriva heller så. Men nu kommer det ett inlägg iaf. ;)

I torsdags var jag iaf hos min farmor och farfar. Trevligt där! Hade med mig datan och allt men det blev inte ens så att jag startade den för va social med dom ist + brorsan oxå. Haha! Men det vart lite plugg och så där iaf. Tur det!

Sen igår vaknade jag halv 3. Fattar inte hur det gick till eftersom jag hade lagt mig klockan 12 lixom. Och jag va juh fortfarande hur trött som hellst när jag vaknade. Men aja.. Jag vaknade någon gång iaf, hehe!
Drog iaf ner till stan runt halv tre för jag och mamma skulle klippa oss 15:15 sen. Så nu är mitt hår kort. Bläee på det, men det slitna måste juh bort så. Mamma skulle iaf färga och så oc jag vart klar efter en timme typ men fick vänta till 18:30 (!!) där inne sen för jag pallade inte gå runt på stan själv. Fett trist juh! Men kommer kanske bild imorron på håret för just nu ärjag inte fixad, och va helt osminkad och allt på stan igår oxå. Skämmigt!

Sen drog vi iaf till tunapark och där blev det att köpa lite skit. (Kommer bilder senare i inlägget.) Och efter det vart det att åka till St:eskils kyrkogård, typ vid Hällby och sen vidare till Torshälla för att hänta pizza. Mumms! Men inte bra mat! Haha, men jag va iaf typ as hungrig för käkade ingen frukost, ingen lunch eller någonting. Inte bra vafan! Men sen åt jag iaf massa pizza. Haha!

Idag har jag iaf inte gjort mkt. Gick upp runt 12 kanske!? Och käkade frukost och lite så. Va ute och fotade lite sen men inte mkt för det va så jävla kallt så jag orkade inte mer. Annars har jag väl bara suttit och läst massa So och pluggat vidare i Engelskan. Tvungen att skriva två jävla dataskrivna sidor om Melbourne. Haha, och jag har typ skrivit en halv sida!? Men aja.. Vi får se hur det blir med det där.

Just nu är iaf mamma och pappa iväg och handlar så blir väl att fixa mat när dom kommer hem och sen käka. Eller asså dom får fixa maten dårå. Haha! Men ja. Jag är iaf as hungrig nu!

Skulle egentligen ha firat en kompis som fyllde år idag, men jag kämmer mig halvt sjuk. Inte kul! Typ hostar massor och allt. Hatar att vara sjuk!
Men får hoppas på skola på måndag iaf för jag har ingen lust att missa skolan. Hamnar så jävla mkt efter i allt och massa så hinner inte med sen. Inte kult!

Men just nu sitter jag iaf här och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska hitta på för något. För det vet jag faktiskt inte. Men det blir kanske att fortsätta skriva Engelskan!? Kan vara en jävligt bra idé asså! Haha! ;)

Så aja.. Nu lägger jag in lite bilder och sen säger jag hejdå till datan!


Så bäst! ;)


Läppglans och Mascara.. Allt 288:-


Vittbaslinne och halsduk - Gina


:)


.



Inge Lotus för mig ikväll!


Nej för er som undrar så ska jag inte dit iaf. Orkar inte, och har fan ingen lust heller! Har dessutom inte köpt biljett- grejj heller. Haha!

Nu hade jag iaf tänkt att snart hoppa in i duschen eller nått för jag ska till farmor och farfar imorron. Nice! Så blir att ta med datan dit och sen plugga på med Engelskan och SO:n som mamma o pappa hämtade från skolan igår eftersom att jag är så smart och glömde det i skåpet i fredags innan lovet. Haha! Men nu är sakerna hemma iaf så bara att plugga på! Ligger typ as mkt efter i Engelskan nu. Blääe på det! Blir nog även att ta med alla Spanska saker. Måste plugga på så att jag kan allt vafan! Haha! ;)


Står väldigt fina saker på dom där mapparna! (y'




Lever på medicin just nu..


Tjenare! ;)

Allt är bra med mig. Eller aah typ, vi kan komma till det senare.

Gårdagen var trevlig. Vart att dra till Munktell och kolla hennes volleyboll träning i en och en halv timme typ och så bara. Fick skjuts tillbaka sen så slapp ta bussen då så det va nice de med. Träffade typ hennes kompisar och lite så men sa väl inte så mkt, men ändå.

Har iaf sovit runt tre timmar inatt för jag kunde inte sova eftersom jag är alergisk mot deras katter. Blääe på det! Men aja det funkar iaf. Så just nu lever jag på alergitabletter, brickanyl (stavning!?) men även oxå ipren. För jag hade as ont i huvet förut. Och sen höll jag på att ramla ihop totalt på golvet. Fattar inte vad det är med mig. Men aja.. Nu äre nästan bra iaf. Lite svårt att andas bara. Skit kul! Fast nää..

Vi gjorde ty inte så mkt idag iaf. Eller vi lagade total failade pannkakor vid lunch bara. Haha, katastrof asså! Men aja. Det gick att äta iaf.

Och fan.. Jag missade Paaradise Hotel igår.. Men skitsamma! Får kolla ikväll ist, struntsamma om jag har missat ett lixom. Inte det viktigaste programmet att de. Men iaf!

Men nu har jag iaf slängt alla mina kläder i tvätten så dom inte har kattlukt på sig typ. Haha inte fan vet jag vad det heter men aja. Så nu ska jag väl bara sitta här och chilla lite. Blir att kolla Bonde söker fru senare. Hehe!

Och ja.. Smart som man är så har jag typ tappat bort 70:- oxå. Inte för att det gör någonting men iaf. Haha kunde ha köpt godis för dom pengarna nu. Okej jag skojja, vill inte bli mera tjock!

Lite bilder nu iaf:


Värsta lyckad pankaka.. ;)


Så söta!


<3


Spelade kort oxå ;P


Så himla söt!


:)


2/11-10


*Godmorgon på er*

Gick upp rumt halv 10 för jag ska fixa mig och lite sånt med tiden börjar försvinna fort så nu är jag lite efter men aja. Haha! Iaf så ska jag dra hemifrån typ runt 12 så käkar pan pizza typ halv. Ah, vi säger att det blir bra! Fast oj jävlar vad jag måste skynda mig nu!

Har iaf duschat och så och tur det fan, annars hade jag aldrig hunnit. Men nu slösar jag för mkt tid vid datan.

Men det kanske kommer ett till inlägg innan jag drar. Jag vet inte om jag hinner. Men kanske då på dagens.. Aja hejjs så länge iaf! ;)


Godnatt


Jag blir hemma själv imorron hela morgonen. Fyfan va skönt! Men måste iaf upp typ senast halv 10 iaf. För att hinna käka frukost, duscha, packa lite kläder och annat skit, fixa mig och lite annat. Plus att jag ska hinna med att käka lunch oxå innan 12. Fyfan, det kommer jag inte orka. Men kan kanske hoppa över frukosten och käka billy's pan pizza som frukost-lunch!? Haha aja..

Nu är det iaf typ skit kallt i mitt rum för jag hade mitt fönster helt öppet nyss. Jävla idiot man kan vara men det är jobbigt att sova när det är varmt inne! Sen kom det in två jävla flugor på köpet. Fuck dom, haha!

Iaf så sitter jag här nu och lyssnar på musik just nu men ska väl kanske ta och lägga mig om ett tag eller nått för jag känner mig faktiskt rätt trött. Men aja.. Vi får se hur det blir med det. Kommer säkert sitta uppe mer än en timme till. Haha, fail! Men aah.. Det brukar bli så i vanliga fall.

Blir nog iaf inga flera blogginlägg ikväll. Men jag tycker att uppdateringen går rätt bra nu faktiskt. Utom att jag räknade med att det här inägget skulle ha vart klart för hmm.. Runt 20 minuter sen!? HAHA! Seeg man är asså, men jag har vart inne på facebook och massa ist för att skriva här så det går lite seegt som vanligt. Men aja.. Sånt är livet.

Säger iaf godnatt och sov gott nu till alla ni som läser! :)


Älskar bilden..





Skogstorp imorron!


Blir typ att dra till Cajsa runt lunch och sen blir det att sova där. As nice! Ska hänga med på hennes volleyoll- träning oxå på kvällen i Munktell. Blir säkert kul! Så blir väl antaglinegn o träffa hennes kompisar då på kvällen och lite sånt. Men det blir säkert trevligt det med!

Men det blir kanske inte så mkt bloggande, men vi får väl se hur det blir med det. Kanske lånar dator där borta. Vem vet!? ;)

Nu ska jag iaf kolla Paradise Hotel så hejjs..


<3


Paradise Hotel ikväll


Har just suttit o snackat med Mathilda i typ en timme i tele. Trevligt det! Men nu skulle hon väl typ göra lite andra saker. Har oxå under tiden jag snackade med henne pluggat massa Spanska. Gick faktiskt rätt bra asså!

Sen ikväll är det Paradise Hotel igen. Typ sämsta programet ever. Men aah.. Man kan juh kolla iaf om man ändå inte har något att göra lixom!?

Men iaf så tror jag att mamma o pappa kommer hem från jobbet om ett tag. Eller jag hoppas det för jag är faktiskt hungrig nu. Sen vet jag inte vad som händer annars. Men hittar väl kanske på något eller så tar jag det bara lite lugnt och chillar o så. Men vi får se hur det blir. Kanske går ut och fotar lite eller nått. Inte vet jag! Men det hinner nog bli lite för mörkt för det, men aja.. Skitsamma!

Imorron blir det iaf att träffa Cajsa som jag skrev förut och onsdag blir antagligen som det ser ut nu att träffa Vana.A och lite flera folk kanske. Men det blir säkert trevligt iaf!


Haha, gräs!?


Messar typ aldrig längre..


Asså jag fattar inte varför men det har typ inte blivit så bara. Skickade lixom 244 sms på hela förra veckan (mån-sön) och om det va för någon månad sen så va det hälften av allt jag skickade på en dag lixom. Men ändå skönt att inte messa så mkt längre. Nu har man äntligen ett liv fan. Eller aah.. Typ så känns det. Haha!

Har iaf nyss käkat med brorsan eller vi käkade väl runt 2 så det är ett tag sen men iaf. Diskade sen allting efter för hade lovat mina föräldrar det. Haha, inte kul men ändå.

Just nu sitter jag här iaf men funderar på att plugga lite mera Spanska eller nått om ett tag. Skulle behövas massor! Eller så tar jag och rensar min garderob och massa lådor i rummet. Hmm.. Vi får se vad som händer. Men aja.. Jag ska iaf inte sitta här och slösa bort massa tid på ingenting!

Men hörs kanske senare? :) Haha typ MVG i uppdatering nu va? ;D


Käka nu!


Ska snart gå ner till köket o fixa lite mat om brorsan kommer in någon gång för har ingen lust att käka själv.

Har iaf vart ute o joggat lite förut och sen hoppade in i duschen. Skönt!

Sen imorron blir det att dra till Skogstorp för att träffa Cajsa. Va typ as länge sen! Inte bra asså, men aja.. Imorron blir det att tröffa henne iaf. Kanske drar till stan eller nått, inte vet jag. Men vi får väl se.

Sen mina Engelska och SO saker är kvar i skolan. Fan att jag skulle glömma om i fredags asså. Hade fan läxa i SO och Engelska uppgiften har jag typ inte ens börjat med och den ska typ vara klar efter lovet lixom!? Fail.. Men får be mamma o pappa åka till skolan och hämta dom sakerna iaf! Typ imorron eller nått sånt så jag kan bli klar med allt. Tog typ hem matte, kemi och Spanska. Exakt det som jag är klar med. Haha cepe men aja..

Nu ska jag iaf dra ner o käka! Hörs kanske senare!? ;)


1/11-10


Första November idag då. Tiden går så sjukt jävla fort asså! Fattar inte!? Snart jullov och allt och sen bara halva 8:an kvar lixom. Fail! Men aja.. Bra de iaf!

Somnade iaf runt 2 inatt för ja va as trött då typ, men sen vaknade jag ändå halv 10 av att telefonen hemma ringer. Så jävla störande! Haha de va iaf min brorsas kompis som fråga om dom skulle dra till Hemköp. Halv 10 lixom, haha. Men aja, så nu är jag vaken iaf och har käkat frukost för ett tag sen. Hade tänkt att hoppa in i duschen snart oxå och så bara, annars vet jag inte vad som händer idag.


Bild från Gbg sommaren 2009.. <3

Skriver senare..