Bakat kladdkaka!


Hade inget o göra iaf så och sen va jag så jävla sugen på nått o äta. Mamma hade tydligen köpt wienerbröd men ändå. Haha mumms! Men aja.. Nu ska jag iaf käka den! Så vi hörs väl när vi hörs ;D


Orkade inte blogga igår..


Men kan skriva lite nu.

Iaf så sög skolan igår totalt typ. Men det funkar väl ändå !? Drog iaf hem till Fanny på lunchen efter musiken på e-valet för hon skulle hämta lite saker sen tillbaka till skolan direkt. Men ska byta till läxhjälp på onsdagar och ha musik på måndagar. Pallar inte med 3 lektioner musik i veckan asså. 
Hade juh SO prov oxå o jag tror det gick hyfsat bra ändå. Hade juh bara pluggat dagen innan och sen även en och en halv timme på sovmorgonen i skolan. Kunde iaf 18/20 men sen om det är rätt vettefan. Haha, men man får väl hoppas på det bästa.

Idag har jag iaf haft matte- prov och det gick väl sådär. Men vi får väl se hur det går med det oxå. Sen hade vi skoljoggen oxå, det gick väl rätt okej men kunde säkert ha orkat längre om det inte hade vart för att jag fortfarande är lite sjuk i halsen. Haha, fail det där vart !? Men aja.. Iaf så vart det en mil på 90min. "/ Rätt dåligt faktiskt! Har as ont i fötterna nu.. FUCK!!!
Men iaf så fick vi sluta kl. 14 så drog till Mathilda och bytte om och sen till bussen som gick 14:45. Duschade direkt typ när jag kom hem, skönt! Sen startade datan och har nyss kollat Kungarna av Tylösand för orkade inte kolla igår. Haha så jävla fail program! Men ändå..

Imorron blir det iaf skola som vanligt. Slutar halv 4 så blir att dra hem direkt och får se om jag hinner duscha eller så, men duschar juh iaf varje morron iaf. Men ska iväg till min kusin som fyller 21 o fira henne lite senare. Blir säkert nice! Och inga prov i skolan då heller. Haha, fett skönt! Men har två prov i Spanska närsta vecka på tisdag och torsdag. Snacka om att behöva plugga! Fattade INGENTING på lektionen idag asså. Haha, skämmigt!

Men nu har iaf mamma o pappa kommit hem från jobbet, eller de va ett tag sen så blir nog o käka snart. Vet inte vad det blir men tror typ macka eller nått. Haha! Är iaf as hungrig för har bara ätit typ 4 pastabitar i skolan kl. halv 12, och inget mera efter det. Fyfan, inte bra asså! Men skitsamma..

Men nu har jag iaf inget mera o skriva. Men skriver kanske senare ikväll annars blir det troligen imorron om jag hinner. Kanske blir mobilblogg annars eller nått. Får se! Men puss ♥


Suddig bild..










28/9-10


Sitter här nu o pluggar fortfarande. Började runt 5 så har pluggat snart 5 timmar. Kollar även på nån film på 6:an, eller kollar typ inte men tv:n är på iaf. Men nu ska jag nog ta och lägga mig faktiskt så får plugga mera imorron eftersom jag börjar 09:40. Usch, har E-valet först. Vill verkligen inte gå dit!!!!!!!!!! Men aja.. Bara o göra det.




Jag idag..

Men hejjs..


Skolfoto idag..


.. Men vi kan börja med morgonen.

Iaf så vaknade jag 04:50. TREVLIGT!!! Eller inte.. Men gick upp halv 6 som vanligt iaf så sov 40 min till för kunde somna om. Tur det! Började skolan som vanligt sen 08:20 och hade lite lektioner. Hade iaf skolfoto senare o ja.. Vi får väl se hur det blir med dom. Alla skolfoton blir alltid cepe! Men aja.. Bara o hoppas på det bästa!

Sen har jag somsagt SO prov imorron. Hmm.. Fick iaf hem papperet på vad vi ska kunna idag eftersom jag har vart sjuk så blir o plugga soom in i helvete nu! Vill iaf ha godkännt fan, och har kollar egenom papperet och har märkt att jag inte ens kan hälften. FAN! Så måste nog kanske börja plugga nu.

Skriver senare iaf!


Palla vafan.. ;o




27/9-10


Tjenare!

Skola idag då. Va rätt okej ändå. NO-provet gick bra och allt, men tydligen skulle jag göra matten på torsdag. Men bra de, för hinner plugga lite mera då iaf!

Efter skolan blev det att stanna i Skiftinge med Mathilda så gick hem till henne o sen drog ut. Efter en timme typ så träffa va vi med Jose oxå o va hemma hon Mathilda lite mera, va på Maxi och ute bara o snacka och lite så. Trevligt! Jose drog iaf hem runt 6 för hon skulle käka så Mathilda och jag tog bussen till stan o gick runt lite där o kika bara. Resten kan vi glömma..

Nu sitter jag iaf här o kollade på Idol nyss, men blir o lägga sig om ett tag tror jag. Är typ as trött nu iaf.

I helgen kanske de blir o dra på fest hos Sahra iaf, eller så blir det att dra ut med Jose och Olivia på stan o hitta på nått. Blir säkert nice iaf!

Men orkar inte skriva mera nu! Hörs imorron..


26/9-10


Vaknade runt 12 idag så har inte gjort så mkt. Idag blir det nog att vara hemma iaf, är helt slut från igår. Antagligen eftersom jag har vart sjuk, men imorron blir det skola iaf. Seriöst, jag har fan längtat tillbaka. Så jävla seegt att vara hemma o inte ha nått o göra eftersom alla andra är i skolan på dagen så ingen kan va social på msn eller nått typ. Fail! Men aja..

Orkar inte skriva mera nu. Ska städa mitt rum och plugga. Har matte och NO prov imorron, SO på onsdag, Engelska läxa tills imorron antagligen (tror jag), måste jobba massa Spanska och sen kommer jag säkert få jobba massa extra i Svenska nu för att inte vara efter dom andra. Haha, orkaaaaaa!!!!!!!!!!! Men bara o göra så om lärarna säger det. Man vill juh ha bra betyg lixom!?

Hejjs..


Haha, sjuka människor finns det..



Jeeevla keff.. Haha!


Hemma, så godnatt..


Kom hem för en timme sen typ. Gjorde inte så mkt hos Mathilda, typ chilla mest. Va ute o lite så bara. Käkade kladdkaka o glass typ. Träffade Twerin sen vid Maxi typ så snackade lite med han o så. Gick (!?) iaf till stan och tog bussen hem. Träffa Gurre, Matte.A, Linnea o nån annan vid bussen sen så snacka med dom lite oxå. Sen missade att gå av vid Skiftinge så åkte vidare o fick gå värsta långa vägen sen hem till Mathilda. Kom iaf hem till henne efter ett tag o kika lite tv o så bara sen drog jag hem. Båda va as trötta iaf så. Så ska snart ta o fixa mig och sen lägga mig o försöka somna om jag kan. Får hoppas på det!

Skriver mera imorron! Godnatt ♥



Drar till Mathilda..


Ska ut iaf. Haha, palla vara hemma lixom !?

Kom iaf ut från duschen för ett tag sen o har precis fixat klart håret. Ska bara fixa sminket o lite så bara sen är jag klar. Men måste käka innan jag drar, är as hungrig oxå för den delen. Tror det blir hamburgare eller nått? Aja.. Det blir säkert bra iaf!





25/9-10


*Godmorgon*

Vaknade för ett tag sen o sen käkade frukost o så som vanligt. Sitter iaf här nu o typ inte gör nånting. Tror jag bara ska vara hemma idag oxå. Känner mig fortfarande rätt trött så kommer säkert inte orka göra ett skit. Haha! Men aja..

Hade faktiskt ingen lust o blogga igår så det vart inga nya inlägg. Men skriver lite nu iaf.

Sen har vi tydligen fotografering på tisdag i skolan. Haha fett sug! Alla skolfoton lyckas alltid bli helt fail, seriöst asså! Men får väl hoppas på det bästa. Förra året va katastrof! HAHAHAH!

Men nu ska jag faktiskt ta o kolla efter soffa till mitt rum. Måste ha en fan, haha. Får slänga ut lite annat skit typ, annars kommer det se helt sjukt ut här inne!

Måste oxå klippa mitt hår snart. Börjar bli slitet i topparna. FAN! Får se hur det blir med det, men det måste bli av iaf.

Men hörs senare!


Gammal..


23/9-10


*Godmorgon* typ. Haha..

Vaknade för ett tag sen o har nyss käkat frukost. Hade tänkt hoppa in i duschen nu men ska kolla lite tv först eller nått.

Blev iaf o vara hemma från skolan idag oxå, känner mig inte helt bra. Tror jag blir hemma imorron med faktiskt. Men vi får se, vill till skolan iaf för missar så mkt när jag är hemma o kommer inte fatta nått när jag kommer tillbaka. Plus att det finns ändå inget man kan göra hemma. Sitter bara här o framför tv:n i flera timmar lixom.

Fick reda på att vi har SO prov på onsdag oxå. Asså palla! Sen matte prov imorron. Kommer inte fatta nått. Haha, måste plugga på mera! Tror iaf att jag har boken hemma. Eller får hoppas på det!

Men skriver senare!


Käka snart..


Har inte blivit något bloggande idag för internetet va helt cepe, men nu funkar det iaf!

Blev iaf att vara hemma idag oxå o ska vara hemma imorron med. As tråkigt, haha! Men ändå.
Funderar iaf på att plugga mera NO ikväll och matte för Ida sa att det va skriftligt prov oxå. Haha, hade tydligen missat det men tror jag kan det mesta för hittade papper på det som vi skulle kunna iaf. Jobbigt!!! Ska oxå kolla på Kungarna av Tylösand, haha fail program men ändå. Finns ändå inget annat bra på tv typ så. Men nu blir det o käka, ska fixa nudlar. Alltid jag, hehe.. Men tror att jag skriver senare!

 


Godnatt ♥


Ska typ bara städa undan lite i mitt rum innan.

Har iaf suttit o kollat på Idol o så bara o käkat godis. Haha, inte bra fan! Men aja.. Ska inte till skolan imorron heller, missar NO provet. Inte bra asså! Men har ändå matte prov på fredag. Fan, måste jobba på nu!

Usch, jag kan typ inte prata. Haha, värsta fail! Men skitsamma..

Nu ska jag ta och lägga mig iaf.
Godnatt.. ♥











Lite bilder jag tog förut..


21/9-10


Är hemma från skolan idag igen. Funderar på att gå imorron för har prov men jag kommer fan inte orka! Kommer inte orka stå o läsa typ 4 sidor heller på provet för kan juh typ inte ens prata. Kommer gå åt helvete då! Haha men aja..

Har iaf fixat klart uppgiften så skulle skriva ut den från datan nyss men våran skrivare har typ blivit fuckad så alla färger vart juh helt fail. Måste be pappa fixa den ikväll!

Nu hade jag iaf tänkt gå ner till köket o koka nudlar o korv typ. Är as hungrig för käkade bara en macka runt 10. Sen blir det kanske o hoppa in i duschen eller nått eller gå ut ett tag kanske!? Får se hur det blir med det.

Hörs senare iaf för jag har inget o skriva om!


Miss you..


Hemma själv igen..


Alla drog nyss härifrån så nu är man hemma själv igen. Käkade iaf lite mat nyss med familjen o brorsans kompis så nu är man inte hungrig längre iaf. Haha!

Men jag märkte nyss oxå att min mobil har blivit magnetisk. HAHAHAH! värsta fail juh! Men aja.. Nu ska jag iaf förtsätta plugga NO! Finns ändå inget o göra så.


Tråk . . .


Sitter här o gör ingenting just nu. Typ lyssnar musik o lite sånt bara. Brorsans kompisar är här oxå, så ingen lugn och ro heller typ. Haha, fail! Men aja..

Har iaf inte ont i huvet just nu men tror inte att jag kommer till skolan imorron heller. Kan fan knappt prata.

Hejjs..


20/9-10


Sitter här nu igen och har gjort lite mera NO. Måste plugga matte oxå för har prov på fredag. Hata! Men aja..

Kom iaf ut från duschen nyss. Skönt! Känner mig iaf lite bättre nu, men det återvänder nog straxt. Ska käka snart oxå. Är as hungrig eftersom jag käkade bara glass förut. Haha, värsta fail!? Men vem bryr sig? Är man sjuk så får man faktiskt äta glass till frukost!

Blir säkert o vara hemma själv hela kvällen oxå för familjen ska iväg nånstans. Seegt o vara hemma asså! Men man kan juh inte göra nått åt saken iaf så.

Men nu har jag tråkigt så ska försöka hitta på nått o göra.Annars kanske jag sätter på en film eller nått. Får se vad det blir!

Skriver iaf senare! ♥


Hahahahah, gammal bild från idrotten! Sjukt kul va det iaf!


Hemma från skolan idag..


Seegt o vara sjuk! Kommer missa hur mkt som hellst juh. Palla!

Just nu sitter jag iaf o käkar glass som frukost, och sen blire väl o leva på alvedon och halstabletter hela dagen.

Orkar inte skriva mera nu! Har ont i huvet så ska ta o vila lite nu.

Hörs senare!


19/9-10


Godmorgon..

Vaknade för runt en halvtimme sen typ av att jag hade as ont i huvet o hosta. HATA!!!!!!

Blir iaf o vara hemma hela dagen idag oxå. Är typ as trött och orkar typ inte göra nånting.
Men tror jag ska försöka plugga lite mera NO nu.

Hörs senare!


Tror jag börjar bli sjuk..


Hata! Vill fan inte vara hemma från skolan, kommer missa hur mkt som helst! Men aja.. Bara o jobba på efter isf. Har iaf as ont i halsen o kan inte prata normalt nu. Haha, fail!

Nu sitter jag här iaf o lyssnar på musik. Pluggar NO oxå o har väl kommit halv vägs nu iaf. Men han mkt kvar o prov på onsdag. Palla!

Vaknade ox halc 9 imorse. Kunde inte sova längre eftersom jag la mig tidigt igår för jag kände mig inte bra.

Blir o käka tacos om ett tag iaf, mumms! För jag är hungrig. Eller lite iaf!

Men nu ska jag fortsätta plugga iaf! Hörs senare..


Gammal bild..


Kebab ikväll!


Kom hem från skolan för rätt länge sen nu. Har iaf nyss pluggat massa NO o ska väl kanske fortsätta mera ikväll. Får se, annars blir det o plugga mera i helgen.

Skolan va helt okej. Hade först Engelska, Svenska, HK, lunch, matte o sen idrott.

Engelskan gick bra och Svenskan va seeg som fan. Hade över en timmes lektion då. Hemkunskapen gick oxå bra. Fick göra spagetti och köttfärssås. Va med Alex, o ham fuckade köttfärssåsen totalt med typ 5626356352 KG chilli- krydda så de vart as starkt. Men det va rätt gott iaf. Haha, men fail! Käkade inte nått på lunchen sen o matten va väl som vanligt. Idrotten slutade typ en halvtimme tidigare för vi hade vikarie o han vart helt jävla damp på våran klass så vi vart utslängda. HAHAHAHAHA! så jävla fail! Men aja..

Ikväll ska jag iaf käka kebab eller nått liknande med familjen, trevligt! Så blir det väl o kolla tv o massa sånt oxå.

Veckan har vart mindre bara typ. B'vän gick hem från skolan i måndags för hon hade nån cepe ögoninflamation så va själv då typ. Sen slog Vana mig så jag fick as ont i armen. Har fortfarande det och sen på tisdagen kommer Martin med sin jävla linjal o dödar mina fingrar och min arm ännu mera. Sen kommer andra Vana o mosar in sin arm i mig så har as ont i andra armen nu oxå, Mathilda råkade kastade sina nycklar rakt på min hand idag så fick ett cp märke till på handen. Fick en soffkudde i huvet på lunchen och en boll rakt i facet på idrotten oxå. FAAAAN VA LYCKAT!!!!!!!! Eller inte..

Men aja.. Haha!
Orkar inte skriva mera nu. Ska iaf kolla på Politikerna på tv ikväll. Haha, dom är juh sjuka! Kul o se!


Gammal bild..


Haha, fail!


Va så jävla trött förut så jag somnade så orkade inte plugga eller nått. Iaf så va inte min brorsa hemma för han va hos sin kompis utan nycklar o allt oo jag hade låst och låg o sov. Sen fick har stå ute o vänta typ en halvtimme tills jag vaknade o ringde på dörren typ 4123165 ggr o jag fatta ingenting. HAHAHAHAH!

Men aja.. Ska iaf ta o lägga mig snart o försöka sova. Kommer säkert inte lyckas eftersom jag sov förut men man kan juh alltid ligga o messa ett tag. Oh yeah!

Hörs imorron ♥


.





16/9-10


Skola idag igen, som vanligt!

Gick iaf upp runt halv 6 som vanligt sen in i duschen. Startade datan sen runt 6 för att skriva min Svenska uppsats som jag inte han med igår pga. att jag va på Tuna Park och glömde bort den sen. Blev lite fail eftersom jag va trött men ändå. Vart juh klar iaf!?

Iaf så sitter jag här nu o käka för ett tag sen. Kokade nudlar bara, för mamma o pappa är inte hemma.

Har as ont i min arm oxå tack vare Vana och Martin. -.- Vana slog mig igår så har största blåmärket på armen och martin slog mig hela jävla matte lektionen idag med en järn linjal. Tack!

Ska snart ta o börja plugga lite iaf. Måste komma igång så jag blir klar med allt snart. Hade Spanska förhör oxå på massa frågeord men det gick rätt bra iaf.

Orkar inte skriva mera nu o det va meningen att jag skulle ha lagt upp det här inlägget för runt två timmar sen men käkade o gjorde massa annat emellan så jag fick skriva klart det nu. Haha, värsta fail!

Men aja..


Dagens..


...


15/9-10


Hemma nu efter en lååååång dag!

Skola som vanligt och började 11:20. Drog hem efter skolan och duschade och lite så sen drog vidare till Tuna Park. Köpte lite skit där iaf så kommer bilder lite längre ner sen.

Nu sitter jag iaf o käkade dom sista muffinsarna och sen lite annat gott. Inte bra, men skitsamma! Sitter iaf o kollar tv nu oxå. Såg typ halva Idol och nu kikar jag på Resident evil: Extinction. Har ingen aning om vad det är men haha, vem bryr sig. Kollar typ inte ändå så. Men aja..

Kommer nog iaf inte skriva nått mera ikväll så skriver mera imorron! Vi hörs ♥


Lite skit bara..


Sen en ny parfym..


Och armband.. Ofc!

*Säääämsta bilderna, I know.. Men orkar inte lägga ner tid på dom nu!*

Men ska snart lägga mig i sängen o kolla film eller nått så skriver mera imorron! Hörs då. ♥


Bakat muffins nu!


Dom vart as goda fan! Haha, hade bara lust o skriva de..

Nu sitter jag iaf här o kollade nyss på Idol. Första jag såg i år, fail! Men jag har inte orkat kolla bara.

Men nu pallar jag inte skriva mer, o har inget o skriva heller så. Men hörs imorron! ♥


Cepe dag!


Som ni ser så har jag gjort om designen lite. Inte så bra, men jag vet faktiskt inte hur man gör så! Men aja..

Började iaf med bild imorse o det funkade väl, gjorde typ inget men iaf. Kanske ska ta och börja hemma innan? Smart idé! Hade Iaf SO sen. Fyfan! Jävla Alexander tog min mobil o tänkte börja messa massa folk o skriva cepe saker o sen tog läraren det. Haha, stackars mobil! Men aja.. Fick tillbaka den sen iaf! (y) Sen hade jag NO o den va lika seeg som vanligt! Sen hade typ två timmars lunch!? Orka! Men andra Matte döda mig typ då.. Men aja.. Hade Spanska o den funkade! Sen var sista lektionen mentorssgrupp, o de va rätt nice de med. Fick iaf göra massa cepe saker där. Haha!


Darin - Love Killer

*Hoppas Ida och Mathilda kommer till skolan imorron, det suger verkligen o vara där utan er! Typ inga normala människor o vara med..*


14/9-10


Kom hem för en halvtimme sen typ. Slutade runt halv 4 men gick med Matte o Martin hem o dom går så seegt, haha! Sen började det regna som fan oxå, seegt det med som fan! Men aja..

Vet inte vad som händer ikväll, dåligt väder nu iaf så kanske tar o bakar muffins. Mumms! Men nu sitter jag iaf här o lyssnar på musik o ska snart plugga massa NO och Spanska + matte. PALLA!!

Hörs senare!


Dagens.. Mitt hår förstördes av allt jävla regn så bilden fick bli såhär!


Vart ute o sprungit!


Blev inte nån Tuna Park utan ska dit med mamma på onsdag ist. Nice de! Drog iaf ut o sprang. 3km idag igen. Gick bra!

Nu sitter jag iaf här o bloggar och äter Sandwich. Mumms! Pluggade massa NO nyss oxå men orkade inte mer nu. Men aja..
Skola imorron igen, som vanligt. Och B'vän är inte i där, sug på det!


Gott!

Tror nog inte jag skriver så mkt mer ikväll så säger godnatt nu och så hörs vi imorron!


Hemma från skolan!


Slutade runt halv 4 så kom hem för rätt länge sen. Nu sitter jag iaf här o letar information om skogar, haha. Har prov nästa vecka i NO så måste vara klar då på onsdag och började idag. Vill iaf få G på uppsatsen jag ska skriva!

Vet inte vad som händer ikväll, tror jag ska ut o springa nånstans. Va ute igår o det blev runt 3km. Nice de! Men vill till Tuna Park oxå.. Hmm.. Kanske hinner med båda!?

Men nu ska jag fortsätta med NO:uppgiften. Hörs senare!


...

"Du är så jävla irriterande.."






Godmorgon..


Startade datan för att lyssna på musik så kan juh passa på o skriva lite här då!? ;)

Börjar 09:40 o har E-val då, men fårr hoppas på att jag inte har håltimme. Så jävla seegt o sitta skolan till 11:20 då. Slutar iaf halv 4 som vanligt o sen får vi väl  sen om jag drar ut med Ida o några eller om jag ska hem och plugga. Men aja.. Nu måste jag fortsätta fixa mig. Ska ner o käka frukost runt 7 så.

Hörs senare!

 

Orka !?


Har vart på typ dåligt humör hela dagen så har inte blivit något bloggande. Men kan juh skriva lite nu iaf. Sitter iaf o pluggar NO o lyssnar på musik. Ska ta o städa lite o ett tag oxå, behövs alltid! Men ska nog lägga mig skapligt ikväll iaf. Är trött!

Har vart hemma hela dagen iaf, typ inte ens gått utanför dörren. Eller jo det har jag men va inte ute länge iaf. Men tänkte att jag skulle ut o springa snart eller nått, och sen hoppa in i duschen.

Sen imorron äre skola igen. Orkar inte med den längre! Men börjar iaf 09:40 så det är nice, och har bara 4 lektioner. Men rasterna är längre än lunchen. Helt fail! Men aja..

Ja, ni ser vad det står.. Har iaf funderat på o köpa en nu. Vet inte varför, men vill bara ha en förr skojsskull.. Kan inte spela men och? Man kan juh lära sig. ;) Oh yeah!

Sen fick jag den här kommentaren av nån !?

M om Godnatt..:

hela du är fail

SV: Det är du som är fail som inte kan skriva vad du heter!

Blir så jävla irriterad på folk som ska kommentera precis allt. Om du inte har nått bätre för dig, sluta bara läsa min blogg då. Kan inte vara så jävla svårt?

Men aja.. Palla bry sig om vad andra tycker !? Har annat att tänka på!


Älska bilden! ♥


Och den med! ♥

Skriver kanske senare, annars imorron! Men hejjs..








Godnatt..


Satt o kollade på United 93 på 2:an nyss för hade inget o göra. Har sett den förut men iaf.
Ska väl snart ta o lägga mig för är as trött och det finns ändå inget o göra typ.

Men stör mig fortfarande på att folk ska ringa med dolt nummer hela jävla tiden. Svarar inte på det, så ingen idé att ringa!

Men ja.. Rubriken säger resten! ♥


Jag just nu.. Snacka om värsta fail hår! :(


Plugg..


Jobbat fyra sidor matte nu o 9 sidor Spanska men har fortfarande kvar massa NO. Palla! Men aja.. Håller typ på o somna här för jag är jävla trött. Men om jag sover nu kommer jag aldrig kunna sova ikväll så glöm det! Haha..


Idas och mitt fina arbete på Svenska lektionen igår! *Stolt*


.


"Man inser först vad man hade när man väl har förlorat det"


11/9-10


Sitter här o tråkar.. Men orkar fan inte göra nått, så tror det blir att vara hemma hela dager/kvällen faktiskt. Är rätt trött från igår oxå. Men skitsamma!

Skriver sen!




Hemma efter en fuckad jävla cp sär kväll i Skiftinge..


Drog till Ida förut då, och sen drog vi ut o träffa lite folk. Skulle träffa Alexandra men träffade Angelica först o sen Mickis o nån annan.. Sen gjorde vi typ ingenting o hade tråkigt o stog och dryga o massa bara så hejdå med folk då. Bra de fan! Sen kom Mickis tillbaka o så va vi med henne o gick till Maxi o massa. Jennifer kom sen så va med henne då och sen typ bara va ute. Sen träffa vi Gurra o nån Matte men dom drog typ direkt för vi typ dissa dom. Sen runt 10 drog dom flesta hem. Jag, Ida o Jennifer drog till Ida o satt o snacka lite bara sen o jag drog hen runt 20 i 12.

Jävla fuckad cepe kväll asså..

Men orkar inte skriva mera nu, är på as dåligt humör asså. Vill bara gå o slå sönder vissa människor just nu!

Hejdå!


Tappade min dator i golvet i morse..


Vet fan inte hur man lyckar eftersom jag höll inte ens i den men den funkar nu iaf! Och klockan va runt halv 6 så lyckades väl göra nått cp.. Så nu funkar inte mina högtalare heller för kontakten som ska vara i datan gick sönder bara för det. Så seegaste ljudet nu! -.-

Skola idag iaf men massa lektioner och slutade halv 4 som vanligt. Palla! Och det va typ ingen i klassen där heller för Ida drog hem sen o typ alla andra va hemma o hade nån fest grejj för deras religion så va typ själv dom sista lektionerna. Eller jag va ute och sprang med Jose på idrotten, nice de!

Har käkat nyss iaf för åt senast på hemkunskapen i skolan runt 12. Fisk och potatis men de va gott! 

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, får se om det blir att dra ut och träffa Ida o några eller nått men vet inte. För vi gör aldrig något iaf, typ sitter på en bänk, fotbollsplan, utanför Ica eller typ vid skolan bara o snackar. Inte direkt kul, men det är rätt nice ändå!



 


Blev Skiftinge efter Torshälla..


Var somsagt på banken i Torshälla o fixade lite saker och sen ringde jag Ida för hon hade smsat mig innan o frågat om jag skulle komma ut.
Kom dit kanske runt 6 o träffade Ida, Gurra o Alex sen kom Matte ut ett tag oxå. Drog hem sen runt 8 för Ida skulle hem o kolla Idol. Haha, palla! Och nu har jag typ käkat lite o inte gjort någonting alls.

Måste börja plugga nångång oxå. Har inte gjort det nån av gångerna jag har skrivit på bloggen att jag ska göra de. Har bara inte orkat.. Softare o va ute o träffa folk lixom!?

Men skriver mera imorron! Godnatt..


Snart helg!


Torsdag idag då.. Sen fredag o snart helg! Kan inte bli bättre!

Kom hem från skolan runt 4 typ så har inte hunnit göra så mkt ännu. Typ käkat glass o så bara.
Blir o åka till banken sen ikväll o fixa lite saker o sen får jag se vad jag ska göra. Men måste iaf plugga o massa. Palla! Men måste tydligen va klar med hela första kapitlet i Spanskan tills på tisdag och jag är på uppgift 2. Ligger typ efter hur mkt som hellst! Haha, inte likt mig i Spanska för det är lätt fan. Men måste plugga matte, NO och Svenska oxå. Orkar fan inte för är as trött för gick upp 05:10 idag!!!!!!! Idiot man är, men aja..

Men ska typ dra om ett tag så ska byta kläder nu. Hörs senare ♥


Bild från imorse..


8/9-10


Shuee..

Skola idag igen då.. Började 11:20 oxå för hade ingen musik på E-valet, seegt med håltimme asså!
Men drog iaf till stan runt 9 med Sahra, haha. Värsta faiiil o va på stan då men drog dit o tog typ nästa buss tillbaka till Skiftinge igen. Träffade lite folk på bussen så satt o snacka lite o så bara.

Kom tillbaka till skolan sen o pluggade NO med Ida då för låg as mkt efter, men lite mindre nu iaf. Bra det!! Sen hade jag typ bara Svenska, NO och SO som lektioner + lunch och rast och slutade halv 4 sen som vanligt. Palla!

Drog vidare till stan sen igen med Mathilda då för hon skulle fixa lite saker sen drog till donkan o käka lite. Eller hon käka, inte jag. Tog bara en milkshake..
Sen tillbaka till Skiftinge o hem till henne o lämna lite saker o sen ut igen. Gjorde typ inget men sen kom Ida efter typ en timme o sen Jasmine. Va ute med dom sen till typ 8 men Ida drog lite tidigare. Sen träffa vi Gurra oxå, typ 5 minuter. Hahah!

Men nu har jag typ käkat för en halvtimme sen o nu sitter jag här o gör typ ingenting. Men imorron blir det nog att dra hem för måste fan plugga as mkt nu! Efter i matten som faaaaaan! Inte bra..


7/9-10


Kom hem typ runt fyra eller nått sen har jag väl mest suttit här nu o pluggat lite, men ska fortsäffa snart! Måste hinna klart allt i matten, så jävla mkt!!! Men aja..

Vart inte att dra ut med Ida o Mathilda för Ida va sjuk o palla Va bara jag o Mathilda då, lite seegt typ!

Men skriver senare tror jag! ;)



Emelie igår och Ida o Mathilda idag!


Haha cepe rubrik.. Men skitsamma!

Asså jag är typ på världens sämsta humör nu.. Bara för att några jävla idiot personer har fuckat mitt liv totalt just nu.. ÅÅÅÅÅHHHH FATTAR INTE ATT NI ORKAAAAAAAR!!!!!!!! Men aja.. Vem fan bryr sig!?

Haha.. Igår åkte jag iaf till Emelie runt sex sen va vi ute o lite så i typ en och en halv timme. Sen drog hon hem så jag va med Mickis, Lina och Alex ett tag. Drig hem sen runt åtta eller nått typ för va as trött så typ käka och la mig direkt sen runt halv 10 typ. Nått sånt iaf, men aja..

Sen idag skola som vanligt.. E-val idag med massa andra klasser, eller de va kanske bara 8B? Aja.. Men vem bryr sig!? Inte jag iaf.. Haha, palla den klassen.. Eller några pallar jag men typ några så aah.. Skitsamma! Sen hade massa andra cp lektioner..
Slutade iaf halv 4 typ så drog ut med Ida då och vi gjorde ingenting.. Typ låg mitt i en fotbollsplan o kolla upp i himlen, skämmde ut oss totalt och kollade på molnen. Hahaha.. Värsta faiiiiiil!!!!! Men aja.. Är man med Ida så är man, haha! Sen typ kom Mathilda ut senare så va med henne då o satt typ utanför Maxi o hade godis- krig, men hon drog hem typ halv 9 eller nått så jag o Ida gick hem till henne o satt o snacka typ ett tag sen drog jag oxå hem.
Kom hem runt halv 10 eller nått kanske o käka då. Hade inte käkat sen lunchen i skolan klockan halv 1 eller nått senast!? Faaaan va hungrig jag va! Men käka ändå bara en macka.

Sen imorron blir det skola igen, ut med Mathilda o Ida kanske kommer oxå om hon pallar. Nice de, sen blir det säkert flera folk oxå! Eller det brukar bli så.

Ska typ sova nu för ska upp halv 6 sen. Palla.. Men aja.. Skriver imorron! Hejjs ♥


Hahahah, värsta fail bild!


Och den fina fotbollsplanen, eller inte! Eller man ser inte mkt för det va mörkt..


Sen en bild från typ förra söndagen med Cajsa i Skogstorp.. ♥

*Klaga inte på bilderna, men min mobilkamera suger verkligen!*



Städar..


Orkade inte blogga imorse..

Vaknade iaf runt 7. Haha, palla! Men aja, skitsamma.. Är inte på så bra humör nu..

Håller iaf på o städa mitt rum just nu o dunkar musik. Nice de! Men ska väl snart käka tror jag, grillat. Mumms!

Skriver senare..


Och sen gick min lampa sönder igår.. Lyckat, eller vad ska man säga!?


Blir kanske Skiftinge senare iaf


Vet inte om jag ska dra ut ikväll iaf men ska nog hem rätt tidigt då för jag är rätt trött idag med. Ska kanske träffa Ida då men får se för hon va på kräftskiva eller nått nu typ!? Men aja.. Är hemma själv nu med brorsan o hans kompisar är här. Palla! Haha men skitsamma!

Skriver nog sen, ska ut o springa om ett tag tror jag!


Nån fail bild bara.. ;o


4/9-10


Godmiddag..
Haha säger man så!?

Gick och la mig as tidigt igår och somnade halv 11. Haha, skämmigt en fredag kväll! Men va sjukt trött asså så det va behövligt om vi säger så.

Vaknade sen klockan 7 imorse. Snacka om cepe! Men somnade om sen och gick upp halv 10 typ.

Sen hela kvällen blir jag hemma själv med min brorsa om han inte drar iväg någon stans. Men jag ska vara hemma för orkar inte göra nått! Mamma o pappa skulle typ iväg på fest så dom kommer väl hem typ halv 5 inatt kanske!? Så det blir niiiiiiice!!! Så ska ut o käka med brorsan.. Haha, värsta fail. Men aja..

Men nu ska jag plugga igen, har massor!
Hejjs..


Fredag!


Yeah, fredag idag då. Och jag som inte vet vad jag ska göra, typ sova as tidigt. Haha för sov runt 4 timmar inatt sen upp halv 6 och duscha o sen till skolan. Hmm.. As nice! Eller inte, men who cares lixom!?

Aja.. Slutade iaf runt 15:10 för slutade lite tidigare från idrotten. Kondidtions testet gick rätt bra ändå, 2km på 10.16. Visst det hade kunnat gått bättre, men efter att ha sovit 4 timmar, gått upp halv 6 och sen vart i skolan hela dagen till typ 14:20 så va man inte så as pigg på o springa direkt. Hade inte käkat nån frukost heller, och ingen lunch i skolan. Usch! Inte bra asså..

Men nu sitter jag här iaf o är hungrig men orkar inte gå ner o käka nått. För jobbigt! Eller inte, haha!? Men skitsamma!

Men sen ikväll får det väl typ bli att sociala sig med datan, tv:n och mobilen. Haha låter kul, I know! ;)
Men annars vet jag inte vad jag ska hitta på och jag orkar inte dra ut heller fan. Hemma kväll, yeah! Själv.. Inte nice!


Gammal bild..


Lady Antebellum - Need You Now ♥

 

2/9-10


Vart i skolan idag då som vanligt nu typ!? Haha aja.. Hade läxförhör i Spanskan o det gick toppen. Satt med Soso o Lina hela lektionen o snacka typ men iaf. Nice de!
Slutade sen runt halv 4, som vanligt de med? Palla.. Sen hem till Mathilda o efter det vidare mot stan. Yeah! Käka på Donkan, eller hon gjorde o jag tog en Milk-Shake bara men ändå.
Sen kom hem runt 7 typ o har käkat nu för ett tag sen. så får se vad jag hittar på ikväll. Eller det är typ kväll nu så det får nog bli att sitta här typ. Ska väl ändå lägga mig runt 10 eller nått så. Haha, orkar inte upp till skolan annars!


Haha, fail bild på höger sida!


Sen en blomma bara..

Kommer kanske nått inlägg senare med musik. Annars imorron!
Puss hejjs..




Plugga..


Har jobbat klart matten nu och kan allt i Spanskan tills imorron. Nice de! Han med att springa 2km oxå, skönt! Just nu sitter jag framför tv:n och kollar på Fångarna på fortet. Nice de med. Haha!?

Skriver mera imorron!
Godnatt <3


Jävla fucking Spanska!


Fail PS bild..


Cepe bild från igår typ eller nått !?


Massa läxa o göra..


Första September idag då. Fan va fort tiden går, asså jag fattar inte!

Började skolan 11:20 idag för hade typ ingen musik eller nått sånt. Asså seriöst, det är fett seegt med håltimme så satt i skolan från kl. 08:00 till 11:20 o gjorde ingenting. Haha, fett tråk! Men aja.. Hade 3 lektioner sen o massa rast + lunch och slutade halv 4. Gick till Maxi på lunchen o käka bulle till lunch, va typ nån fisk sak i skolan så palla de. Haha!

Ska iaf sätta mig o plugga nu för har hur mkt läxa som hellst. Vet inte hur jag ska hinna med allt, men jag måste göra det så!

Skriver mera sen! Måste plugga nu fan!
Hejjs ♥


Fyfan! Har mer i skolan oxå..


Sen en bild från igår..