Har haft friluftsdag idag..


Så jag fick sovmorgon till klockan 8 iaf, för sen va jag tvungen att gå upp eftersom vi började halv 10.

Iaf så har vi typ gått runt två mil. Skitjobbigt! Och det va juh ganska kallt ute oxå, inte kult! Men slutade sen runt halv 12 så det va nice iaf! :) Fast kom hen efter en timme för bussen från Vilsta va så jävla seeg så det tog tid, fast sen hämta mamma mig, Olivia o Mathilda på stan så vi skjutsa hem dom. Hehe..

Kom iaf hem runt halv ett o har typ inte gjort så mkt sen dess. Typ duschat, käkat mat, vart ute o fotat lite fast allt vart bara skit, sen har jag suttit o gjort engelska läxan nyss. Skrivit två sidor! Känner mig värsta duktig. Haha, eller inte. Men aja.. Måste iaf plugga mera matte senare ikväll till matteprovet imorron när pappa kommer hem, för jag fattar inte själv hur man ska göra så han får hjälpa mig då!

Men nu ska jag iaf ta o chilla lite framför datan bara så vi hörs!





Aja, hejjs..


25/1-11


Just nu sitter jag här o typ gör ingenting.. Eller messar lite med folk bara, hehe.. Har iaf pluggat lite matte för ett tag sen för jag har prov på fredag, inte kult. Men aja.. Så äre iaf!

Sen lånade jag nått jävla fucking spel av Alex idag. Värsta läskigt juh, haha! Men ändå rätt soft! Fast jag fattar typ inget men kanske gör det senare eller nått. Haha, jaoo.. Är man efter så är man!

På torsdag har jag iaf friluftsdag i skolan, börjar typ 09:30 och slutar mellan 11:30 och 12:00. Sköööönt det! Slippa skolan en hel dag juh! :D Fast jag ska typ va ute o gå hela tiden, kommer bli skitkallt! Men aja.. Så äre! Men skitsamma.. Sen på fredag blir det att dra till kusinerna, typ..

Nu ska jag iaf sova om ett tag för jag är as trött just nu, ska upp 05:30 imorron o duscha o så. Så jag måste sova tidigt! ;) Haha!

Puss & godnatt!


Gammal bild, men jag har juh inga i datan så det får bli så..


Nu funkar min dator igen..

Hehe, har typ inte bloggat på as länge nu, men min dator har vart pajj fast nu har jag lyckats fixa den efter att ha ominstallerat operativ systemet två gånger. Men aja.. Så nu sitter jag o laddar ner massa progran o uppdateringar till datan. Inte så kul, men ändå. Har iaf fixat ny webbläsare, mkt snabbare nu.

Aja.. Igår hade vi iaf öppet hus i skolan från 11:00-13:40. Inte så kul på en lördag, men har juh ledigt imorron så spela roll lixom. Haha!

Sen har brandalarmet gått i skolan två gånger på 4 dagar. Haha fail! Nån som eldar papperskorgar, hur kul kan det vara egentligen? Iaf så hade vi idrott just då förra fredagen så vart att gå up i typ linne, mjukisar o strumpor i minusgrader. Det vart fan skitkallt! Men så äre.. Sen gick den i tisdags oxå, fast då hade jag Spanska.

Men nu ska jag iaf fortsätta med det jag ska göra, måste försöka ladda ner msn, men det går juh bara o ladda ner nya och den typ suger! Dåligt asså.. Men aja..

Skriver kanske senare om jag orkar..

Och aah.. Alla mina bilder och allt är borta i datan nu efter allt så kan inte ladda upp några, men kommer väl att ta nya sen antar jag.




Godmorgon..


Haha, vaknade tidigt idag fan! Klockan 10 redan! ;D

Aja.. Igår va jag iaf med familjen på IKEA, o sen typ Media Markt, Elgiganten, nån klädbutik o lite annat o käka god mat! Drog iaf till V-rås för att min brorsa skulle få nya möbler till rummet, och sen massa andra saker. Så jag köpte lite kläder o massa..

Sen idag så vet jag inte vad som händer.. Men måste försöka fixa ny sak till tv:n i vardagsrummet för boxen börja brinna förra veckan. Haha! Den tredje som gick sönder. Lyckat asså! Eller inte..


Nya vantar!


Ny kofta.. Fast den ser as ful ut på bilden! :(


En ny jacka oxå till våren..


Och en iPod touch..

Alla bilder vart typ cepe dålig kvalité på, för jag orkade inte fixa o massa för jag va as trött igår när jag tog dom. Så det får se ut som det gör. Haha! Golvet är typ gult! :(


Fredag snart!


Jo, det va ett tag sen jag skrev nu. Men iaf..

Skolan har börjat nu iaf, o rätt nice de ändå. Men fick reda på att jag har prov om redan en och en halv vecka i Spanska. Haha, palla! Men så äre iaf.

Just nu är jag iaf as trött, för gick upp 05:30 imorse o slutade 15:25 i skolan. Lång dag, men aah. Det är som vanligt så. Hade iaf Matte först, sen musik, Spanska, lunch, SO, Svenska och sen slöjd. Jobbigt! Men aja..

Nu sitter jag iaf här och gör typ ingenting. Men min dator seegar som fan, vet förtfarande inte varför men det gick inte att stänga av den normalt igår, och det funkade inte att starta den på en gång idag, så fick göra om typ 4 gånger, sen funka det! Seegt det är asså..

Fast nu ska jag typ hitta på nått annat, eller typ sova. För typ sitter och sover just nu, haha! Cepe..

Så hörs nångång sen!




10/1-11


Just nu sitter jag här vid min brorsas dator eftersom det typ går 38274 gånger fortare än mig. För den har typ pajjat helt nu. Haha, värsta lyckat! Eller inte, men aja.. Den kanske börjar bli gammal eller nått? Fast den är juh inte ens två år, så jag vet inte. men skitsamma. Pappa sa att jag ändå skulle få en ny om den slutar funka helt så, jaoo..

Men idag gick jag iaf upp tidigt, halv 9 faktiskt. Så just nu håller jag typ på o somna och har skit ont i huvet. Men tror inte att jag är sjuk iaf. Hoppas inte det iaf.

Men mitt lov har iaf vart nice. Fast har typ vart hemma varje dag o sovit eller vilat hela dagarna så har inte hunnit göra så mycket och inte träffat så mycket folk, men vad gör det? Skönt att vara hemma oxå vafan! Firade jul hos farmor och farfar, sen va jag typ hemma i en hel vecka o inte gjorde nånting, tror jag. På nyår kom iaf folk hit, min morbror, brorsans kompisar osv.. Han sen träffa Olivia förra söndagen så snackade lite med henne så o köpte milk-shake på donken, Emelie sov här i onsdags till torsdags, träffade farmor o farfar igen i fredags, och sen träffade jag Cajsa i lördags. Sen typ igår fikade vi med lite folk här hemma bara. Så det har vart rätt lugnt ändå lixom.

Sen igår gjorde jag typ ingenting heller, kollade typ på film och så bara, nån Wallander sak och sen kolla på en annan nu imorse när jag gick upp innan jag käka frukost med brorsan. Sen skulle jag kolla på en till nyss men de va typ nån annan som är typ skitdålig så satte mig vid datan ist, haha!

Och imorron börjar skolan oxå, fan! Jag pallar inte med den längre juh! Men aja.. Så äre iaf. Fast ska ändå bli nice o träffa alla igen. Och få vara lite social, haha! Men aah..

Nu funderar jag iaf på att ta o städa o röja i mitt rum lite. Måste städa massa lådor o skit typ. Inte så kul! Men det funkar om man har musik, och då slipper jag somna oxå. Hehe..

Så aja.. Skiver kanske senare, annars blir det väl nån annan gång.


Har inga bilder i brorsans dator, så det får bli en gammal sak. Haha!


Ojsan..


Haha, det gick typ inte att ladda upp bilderna förut för dom va tydligen stödde än 8MB, dom låg typ runt 20+? Haha.. Efter man är, men aja.. Så nu är inte kvalitén lika bra, för gjorde om formatet.. Men aja..

Här är lite bilder från nyår iaf:








Dåligaste bilderna på fyverkerierna.. Vart bara dom där två och inget av dom vart bra heller. Ska aldrig ta
systemkameran till att fota sånt igen. Min digitalkamera fick juh värsta softa bilder året innan. Ååh!!






...

Men aja.. Nyss har jag iaf kommit hem från att ha vart iväg med familjen och kollat på nya sängar, min brorsa har lixom ingen så vi måste köpa. Haha! Och sen efter det drog vi till farmor o farfar o fika och lite så typ.

Sen sov Emelie hos mig från onsdag tills igår, eller aah.. Nått sånt iaf. Så de va nice. Länge sen man träffade henne fan!

Jusste sen va vi på Willy's oxå, så hittade typ lite filmer där. Hmm.. Vet inte ens om dom är bra, hahah! Men aja.. Kanske kan skriva senare om dom.. För hinner inte nu, måste vara lite social med familjen, jaoo!


Redan 4:e Januari!?


Jo, tydligen.. Tiden går as fort juh! Men aja..

Min nyårsafton va ganska soft. Va faktiskt hemma! Skönt det med juh. Så de va lite folk här och så bara. Men de vart typ inte så mkt bilder, eller lite vart det iaf. Kanske kommer upp några längre ner, får se. Men iaf så rekomenderar jag inte folk att ta bilder på fyverkerier som smäller med systemkamera. DOM VART SJUKT JÄVLA FUCKING DÅLIGA ASSÅ! Så vart typ två bilder på dom, o ingen vart bra. Dom förra åter vart 438722 ggr bättre med min digitalkamera. Usch, hatar det här! Men så äre iaf.

Och snart börjar skolan igen, mindre än en vecka kvar juh. Det kallar jag snart faktiskt! O det ända jag har gjort under lovet är typ att sova, sova, sova lite mera och sova ännu mera. Men aah.. Fast sen va jag faktiskt i Skiftinge i söndags ett tag o träffa Olivia. Gurra o Martin skulle oxå komma, men dom palla inte sen för dom hade vart där hela dagen innan. Sååå, jaoo.. Haha!
 
Sen igår va jag ute och gick en sväng oxå, men inte idag. Inte bra asså, men det har juh typ snöat hela dagen tror jag!? Och sen va det typ as mycket dimma o skit så jag orkade inte. Skönare igår! Men jag lyckades gå upp tidigt imorse iaf. Halv 10, wihoo! Inte kult att sova till halv 2 varje dag lixom, man hinner juh inte göra nått!? Fast när man vaknar tidigt ist, så blir typ dagarna för långa. Eller aah, det är vad jag tycker iaf.

Men nu ska jag typ sova om ett tag tror jag, eller jag får se hur det blir med saken men aja.. Godnatt iaf! ;)

Och det går tydligen inte att ladda upp bilder just nu, nått fel måste det vara så det här inlägget blev helt cepe tråkigt nu! ;o