31/6-11


Tjenixen!

Sitter här just nu och gör ingenting, och det är as varmt i mitt rum men aja..

Gjorde typ inget speciellt igår heller, städade väll lite och så men måste väll fortsätta idag kanske för orkade inte göra klart allt då. Hehe. Torsdagen spenderades iaf på stan med lite folk och slutet av kvällen tillbringades i Skiftinge. Va rätt chill faktiskt, så käkade Subway med Olivia. Gott jaoo! Men va även på stan på onsdagen oxå fast med familjen. Köpte iaf en söt byxdress på torsdagen så kommer upp bild längre ner!

På torsnag nu i veckan drar jag iaf till Stockholm med familjen för att shoppa typ. Så blir tåget dit! Hoppas på att dom inte seegar bara, haha! Men annars har jag typ inget planerat.

Har även beställt hem skal till min nya mobil nu, och displayskydd. För min gamla mobil va helt fucked up och stängdes av 1 miljon gånger om dagen typ så va tvungen, så vart o köpa den i onsdags. Så den är väll okej iaf, men jobbigt att smsa med touch mobiler så orkar typ inte svara folk längre. Haha! Men aja.. Spela roll, då kan man väll ringa istället bara!


Dålig bild men det är byxdressen jag köpte iaf.. :)


Beställt! (y'


Fick en sjal och en nyckelring av mina kompisar från USA när dom kom tillbaka till Svertige från Frankrike :)


Ah haha.. Jag tyckte min iPod va stor som fan innan, men va i helvete är inte min mobil nu då? Den är typ större än min hand, haha seriöst..

Men nu ska jag iaf dra ner till köket o käka nått. Är typ as hungrig fan!

Hörs väll nån annan gång.. Ehe.. Puss ♥


Länge sen..


Hmm, ja de va typ lite mer än två veckor sen sist. Men spela roll? ;)

Har iaf ett grymt chill sommarlov och hoppas de kommer fortsätta på samma sätt typ. Ute o träffa kompisarna o så bara. De är chill jaoo! Haha ;D

Idag vet jag iaf att jag ska träffa Emily och vi ska typ dra ut o cykla runt lite med hennes syrra oxå. Kommer bli chill! Sen typ fika uppe på nått berg eller nått typ. Så blir kul de iaf!

Sen i fredags va jag på Power Meet med mamma o pappa för dom vi brukar åka med va i England så vart lite seegt. Men ändå, träffa Matte där iaf så snacka lite med honom typ. Så kom väll hem runt 1 sen tror jag och somna nästan direkt. Haha!

Sen nån dag nu i veckan kanske de blir o dra ut o tälta med lite folk. Haha, kan bli chill om de inte regnar bara!

Men nu ska jag inte skriva mer för jag har ändå inget vettigt o skriva, som vanligt typ. Heheheh.. Men aja..

Hare bra ;D


Bild från i fredags typ innan Power Meet..


Haha ah, man är juh snygg på morronen när man vaknar.. Ehe.. ;ss

Puss :*