Söndag..


Just nu sitter jag här och har väll gjort de i kanske en timme snart eller nått..

Sovit hela dagen typ för kom hem runt 12 igår efter att ha vart hos några bekanta och firat min brorsas kompis födelsedag. Kunde sen inte somna på natten förrän halv 4 och sen vaknade jag om vart annat, så jag har inte sovit bra inatt iaf. Så har faktiskt god lust att sova nu, haha!

Har även vart i Skiftinge idag nu på kvällen för skulle träffa Vana och Olivia. Så va ute ett tag då, i typ 3 timmar kanske. Så träffade typ lite annat roligt folk då oxå. Rätt chill faktiskt!

Och morgondagen får vi väll sen vad den bjuder på. Har faktiskt inte så mycket planerat. Kanske blir att kolla nån film eller så taggar jag väll till stan för att träffa lite folk där, och leka social typ. Haha! ;) Neråå.. Men vi får väll se hur det blir med den saken.

Men aja.. Nu ska jag iaf inte skriva mera för ikväll. För nu ska jag lägga mig i sängen och smsa med lite folk tror jag.
Ni får hare bra! :) Puss & Kram


Hmm.. Min fina kompis satt o spamma sönder min fb.. Kul man kan ha, om man gillar och kommenterar inlägg från typ februari 2010 !?


Skela ögon, jaoo..

Hmm.. Bilderna typ faila helt totalt.. Vet inte hur det blir ;o

24/6 - Midsommar!


Just nu sitter jag här o har väl typ snackat med lite folk på fb o sånt nyss.. Så ska väl snart lägga mig typ, för klockan börjar bli mycket och vi får väg gäster typ runt lunch vid 14 sen.. Men får väl se om man har hunnit fixa sig tills dess. Haha!?

Iaf så ska jag nog inte skriva så mkt mer nu, förutom att sen på lördag så ska jag till Skogstorp hem till Cajsa o Clara för Clara fyller år. Så ska fira henne då. Och det kommer garanterat bli trevligt!

Lite bilder här iaf.. Eftersom jag inte har nått vettigare att komma med:









Hmm.. Inte bästa men vem bryr sig!? Proffs är man juh inte lixom.. Haha ;)

Pusshejjs :*

Vad jag köpte idag! :)


Här kommer iaf bilderna på vad jag köpte idag, inte så mycket. Men lite iaf! ;)


Ny bikini!


USB minne!


Hår saker.. Haha!?


Ny keps..



Och nya Fred Perry skor..

Hmm.. Inte så mkt men iaf.. Nu ska jag typ hitta på nått annat!
Men jag städade förresten mitt rum idag oxå:


Haha ah, man ser inte hela rummet men ändå..


Hmm.. Bild från i fredags typ!?


Jaoo, om man vaknar mitt i natten så gör man. Och då kan man juh se ut sådär.. Om man inte har pallat ta bort sminket iaf så x)

Men nu ska jag iaf ta och kolla film! Hejjs :*


Tisdag..


Hmm.. Var ett tag sen jag skrev nu, men nu kommer ett inlägg till iaf. :)


Förra veckan i tisdags, 14/6, drog jag iaf ut vid halv 11 på kvällen för att träffa Olivia och Emilia. Pappa vart väl inte så jätte glad men jag fick iaf. Haha! Skulle iaf sova hemma hos Emilia då för vi skulle dra ut mitt i natten o köra fyrhjuling typ. Chill som fan, jaoo! Haha! ;) Skulle även dygna då oxå, men somsagt så somnade Olivia och Emilia runt halv 4 på morronen så jag satt uppe 5 timmar själv och inte gjorde nånting typ. Men det gick faktiskt rätt fort ändå! ;) Men sen taggade jag hem runt halv 11 på morronen och sov, man va juh inte lite trött lixom.

Torsdagen skulle jag ha tillbringat eftermiddagen på stan med några från klassen, men hoppade över det för jag orkade inte. Skulle ha firat en kompis som fyllde år och ha käkat på Phoenix eller vafan pizzerian heter, men det vart inte så för mig.

Fredan va jag bara hemma o chillade på, och sen på lördagen så va jag tvungen att gå upp tidigt för skulle till frisören o klippa mig. Så skulle va där vid 11, för mamma skulle färga håret och så så jag fick vänta tills halv 1 då jag skulle klippa mig. -.- Men aja.. Gick iaf på stan efter det och fick lite nya grejjer typ. Typ en blus, ett linne, två ringar och lite annat skit. Drog sedan efter det till bästaste Torshälla för att hämta man på Nan Thai för att käka hemma med familjen. Underbart gott va det iaf!

Senare mot kvällen sen drog jag till stan för att träffa Olivia som bodde i hennes brorsas lägenhet medans han var i Göteborg. Så sov där från lördag till söndag då. Träffade massa folk och hade trevligt. Typ först Awo, Shivan och Abbe på stan. Sen drog vi hem till lägenheter o lämnade lite grejjer vi hade köpt och taggade ner mot Coop Extra för att köpa mjölk, glass och cola typ. Träffade sedan Sebbe en stund senare och efter ett tag kom Calle oxå. Sen typ tagga alla hem så Olivia och jag vart själva ett tag så vi tog bussen till Torshälla då, och klockan va väl kanske runt 12 typ. Skulle träffa nån Marko, Alexander o nån Jesper o lite fler typ men det hade hänt lite grejjer så dom kunde inte träffa oss sen. Men aja.. Vi lyckades juh träffa några trevliga tjejer i 20års åldern på bussen som vi stog o snacka med i Torshälla i typ en halvtimme sen så de vart nice ändå.
När vi väl sen skulle ta bussen till stan så skulle den gå efter en och en halv timme, så vi gick ist från Torshälla till stan. Fyfan, inte kul asså. Massa jobbigt! Haha! Satt sen uppe o lyssnade på musik o lite sånt typ, och sen efter två timmar när klockan va runt 5 kom Marko och Alexander iaf till lägenheten o va väl där i ungefär en timme, till klockan 6 på morronen. Vi ringde då ist Anders men han svarade inte men ringde iaf upp sen efter ett tag och skulle komma lite senare. Olivia och jag lyckades iaf somna i typ en halvtimme tills då han ringde igen och sa att nån av oss skulle komma och möta han ute typ. Så hon tvingade mig så hon kunde sova lite mer. -.- Sen sov hon typ hela tiden den lilla munken så han och jag typ hällde vatten på henne o massa shit. Kul vare iaf! Och sen taggade vi väl hem runt halv 12 kanske vid middagen.

När jag kom hem lyckades jag va vaken i typ en och en halv timme sen somnade jag och vaknade väl runt 7 på kvällen sen och gick upp o käka då. Och sen va jag väl uppe nån timme till och sen gick jag o la mig för att sova igen.

Sen igårkväll skulle jag väl ha träffat Olivia, Sebbe och Calle igen. Men Olivia palla inte först så jag drog inte heller. Men sen va hon tydligen där med Moa iaf på kvällen men skitsamma. Jag satt hemma o chilla iaf, haha! Nice de oxå förfan!

Idag har jag oxå bara vart hemma- Vaknade runt 12 imorse och gick upp och stekte pannkakor till frukost. Mums! Och sen satte jag mig vid datan o lite så bara. Lagade mera pannkakor till lunch sen vid 3 med brorsan så vart pannkakor en gånt till då. Haha! Men det gör juh inget!? ;)

Nu för kanske snart två timmar sen kom jag iaf hem från Tuna Park efter att ha vart där med familjen. Så vart lite nytt igen. Hehe, blev att handla för 1500 så va ändå inte så farligt. Kan juh lägga upp lite bilder på det jag köpte idag i ett inlägg efter det här iaf! :)

Men nu ska jag nog försöka avsluta inlägget med lite bilder från när jag va med Olivia och Emilia förra veckan:


Olivia


Olivia och jag


Emilia



Jag


Jag och Olivia

Kommer ett inlägg om ett tag på vad jag köpte idag på Tuna Park! ;) Hare bra så länge! :) Puss ♥

Sommarlov!


Hejsan!
Va typ en månad sen sist men nu blir det ett inlägg iaf.


Fick somsagt sommarlov i torsdags förra veckan och fick rätt bra betyg oxå, jag är nöjd iaf! 12 VG och 5G duger för mig iaf!

Lovet har även börjat bra! Torsdagskvällen avslutades i skiftinge runt 6 och jag orkade inte dra till stan o käka så åkte hem ist. Följde senare med pappa till min brors avslutning och sa hej till mina gamla lärare där typ, haha. Kom hem sen och träffade då min morbror o min ena kusin där. Trevligt! Och hade aven hämtat kebab och pizza med pappa o brorsan så käkade det när vi kom hem!

Fredagen va oxå rätt nice. Va hemma hela dagen men ganska skönt ändå första dagen lixom. Typ tog det lugnt, satt vid datan, va ute o sola och lite sånt.

Lördag va oxå nice, hemma hela dagen och senare mot kvällen kom Cajsa till mig så vi käka grillat och hade det trevligt med familjen bara. Efter det typ runt 9 tog vi cykeln ner till badet och badade. Även brorsan och hans kompis hängde med. Efter det åkte vi till en annan badplats o bada där oxå, haha och efter det hem igen. Satte oss då och kolla film. Men orkade bara kolla en eftersom klockan va rätt mkt. Så vi kollade på Paranormal Activity 2.
Hon sov sen här och vi vaknade typ runt 5 på morgonen av att regnet typ regnade som fan på mitt fönster och det lät som in i helvete eftersom att det va öppet. Haha, plus att det även åskade ute. Inte kul alls tycker jag! Men vi lyckades sen somna om o gick väl upp vid 11 typ o käka frukost och så då. Spelade kubb efter det med min brorsa oxå och efter det kollade vi mera film så det fick bli Scream, så vi han med 1an och halva 2an typ innan hon tagga hem.

Senare mot kvällen typ runt 7 tog jag cykeln och drog till Torshälla för att träffa typ Anders o lite folk. Drog ner till Mälarbaden o grabbarna bada, haha. Jag palla inte för det typ blåste som fan och det va rätt kallt i luften då. Sen taggade jag väl hem typ runt 10 eller nått.

Sen idag har jag bara vart hemma och chillat.. Typ lyssnat musik, smsat o snackat med lite folk på fb och msn. Så nu ska jag väl fortsätta med det typ för jag är trött och orkar fan inte göra ett skit. Haha! Eller jag kanske tar o springer nån runda lite senare. Men vi får se hur det blir med den saken.

Kan iaf ladda upp lite bilder från hmm.. Nån gång tidigare!? Haha! ;)

Lite bilder från Borsökna från förra helgen:


Anders, Rasmus, Adam, jag och Kajsa


Kajsa, Anders och jag


Haha jag vid den fina grillen..


Jag, Kajsa, Olivia, Anders och Rasmus


Kajsa, Adam, Anders och jag


Kajsa, jag, Olivia, Anders och Rasmus


Jag och min lilla munk Olivia ♥

Nu lite bilder från igår med Cajsa:



Cajsa ♥


Cajsa och jag, haha..


Jag..


:)




Hmm.. Lite bilder där ja, så nu ska jag ta och hitta på nått annat o göra kanske. Så jag skriver väl kanske om en månad igen!? Haha, man vet aldrig. ;)

Hejjs ♥