Kort dag!


Sitter i sängen nu med datan i knät o laddar ner lite ritprogram till datan. Men snart ska jag käka kebabgryta och ris tror jag med farmor o farfar + familjen - brorsan. För pappa fyller år, haha.

Skolan va chill iaf. Började på Rinmangymnasiet 08:45 ungefär, så va där lite tidigare. Sen kollade jag teknikprogrammet med Gurra och sen drog vi därifrån. Gick då o mötte upp Olivia igen, för vi skulle käka på stan, på Subway. Men det va så jävla mycket folk där så vi drog till kebabhuset o käkade kebab istället. Haha, tjockt!
Hade iaf 2 timmar lunch, från 11-13. Då jag hade Svenska. Vi va 5 pers på lektionen, så vi fick sluta lite tidigare, och sen på mattelektionen va vi bara 3 pers som skulle ha lektion så vi fick tagga hem. Rätt skönt faktiskt!

Så nu ska jag snart gå ner och käka tror jag. Det får bli kebab dubbla gånger, men det gör juh inget! Sen håller jag dessutom på att somna för jag snackade telefon till halv 1 inatt ungefär. Haha, lyckat lixom. Men sånt är livet!

Nu efter skolan har jag inte hunnit göra så mycket, men slutade 14:00 iaf istället för 15:20, så det va skönt! Men har hunnit med att spela lite gitarr iaf!

Trevlig kväll! /M


Kolla vilken fin kompis man har, som ett husdjur! :D ♥ Lilla hund!


Sleep mooode..


Haha, nu ska jag sova! Är as trött och mina ögon vill inte vara öppna längre. Så nu hoppas jag verkligen att inget idiot ringer mig ikväll/inatt när jag ska sova så jag vaknar.

Kollade film nyss, Hangover 2. Hmm.. Har man tråkigt så har man, men har typ 20min kvar, men orkar fan inte kolla mer asså. Hehe..

Så nu säger jag godnatt!


Är man tjock så är man..



Trött, för Nour ringer och väcker mig på natten!


*Hej!*

Nu sitter jag i sängen och håller nästan på att somna, typ iaf. Är trött som fan för min hund, Nour ringde mig inatt klockan 12 och började prata om stekpannor. Riktigt dum! Haha! :) Så ikväll ska jag sova tiiiidigt!

Dagen idag har vart lite annorlunda. Massa folk från Tyskland, Frankrike, Nordirland, Slovakien, Italien och Spanien är där. Så man måste juh snacka Engelska typ hela tiden. Fast okej.. Jag har typ sagt en mening. Haha! Men har faktiskt snackat lite Spanska oxå, duktig som man är! ;)

Efter skolan drog jag till stan o fikade med en kompis. Men nu är jag hemma iaf! Så jag vet inte vad jag ska göra nu.

Men aja.. Imorron vet jag iaf att jag ska till Rinman på gymnasiebesök. Så det får bli att gå o kolla på teknik linjen då. Efter det tror jag det blir att käkapå stan med Olivia och efter det ska jag dra mig tillbaka till skolan för jag har lektioner där, medans hon ska vara kvar på stan och gå o möta alla från dom andra länderna, för hon har en tjej som bor hos sig.
Slutar iaf 15:20 eller 15:25 imorron, så då drar jag hem till en killkompis o hittar på något tror jag. Om jag orkar, annars taggar jag hem! Så vi får se hur det blir med den saken.

Ha en fortsatt trevlig kväll iaf! /M


Drogad..


Helgen är slut nu då..


Och det gillar vi inte!

Skola idag som vanligt då, typ. Men det kom lite folk från Slovakien idag, o det kommer väll massa andra från massa andra länder imorron som är här som utbytesstudenter. Men jag ville inte ha någon bo hos mig, så jag slipper dom. Haha, nerå.. Men man träffas juh ändå i skolan o sånt istället.

Sitter just nu i min säng med datorn i knät och smsar med lite kul folk typ. Men har ingen aning om vad som händer ikväll, typ fortsätta sitta här o seega mig kanske? Yeah! Vi kör på det, haha! Men ska nog även hoppa in i duschen tror jag nog. Med lite styrketräning innan, tror jag!

Cepe hår..

Godkväll!


Hmm.. Har gjort klart min idrottsuppsats om träning för ett tag sen. Den blev faktiskt 3,5 sidor lång i datan. Så känner mig rätt nöjd faktiskt, och min pappa tyckte oxå att den va bra så. Sen har jag även gjort lite på min slöjd uppgift. Haha, inte kul. Men den måste väll bli klar nångång innan jullovet så!

Imorgon börjar ja skolan 09:25 tror jag. För jag har ingen grejj med mina mentorer på morgonen. Rätt skönt med sovmorgon! Men tror jag drar till en kompis i stan innan jag börjar o chillar där med han framför tv:n innan jag drar mig vidare mot skolan. Men vi får se!

Nu ska jag iaf sova om ett tag tror jag, för jag är fan trött även fast jag gick upp 12 idag, haha. Inte bra, men sånt är livet! Va juh uppe till rätt sent igår. Tror jag la mig runt halv 2 eller nått eftersom vi hade gäster här hemma. Men kvällen va trevlig iaf!


Nån bild jag gjorde i Photoshop hos farmor o farfar.. Inget liv lixom! ;o
Men skuggan i bilden är rätt nice ändå!

Godnatt! /M



Idrottsuppsats!


*Tjenixen!*


Sitter här just nu, som en paus från mitt skrivande om fysiskträning. Haha, men det går faktiskt bra! Bättre än vad jag trodde att det skulle gå för nu har jag snart skrivit tre sidor, fast det måste vara 2-4 i datan sen, så har rätt mycket kvar eftersom jag skiver kladden för hand först. Men det är ändå ätt intressant så det flyter på fint!

Snart ska jag väll käka lunch oxå. Typ lax och potatismos. Brukar va gott, och jag käkade bara en banan till frukost så det blir säkert bra!

Men nu ska jag fortsätta med pluggandet, så hör väll kanske av mig senare igen!


Duktig man är! ;D


Fixat och klart!


har faktiskt hunnit med allt jag ska idag typ! Fast blev inte att springa, så körde styrketräning inne istället. Funkar juh det oxå.

Har även hunnit plugga både på idrottsuppsatsen och Engelskan. Så det är bra! Sen har jag städat hela övervåningen och mitt rum dessutom, men det ligger juh på övervåningen så. Haha! Men aja..

Snart lär det väll komma hit lite folk antar jag, så då blir det väll att vara social med dom tror jag nog. Sen får vi väll se vad kvällen bjuder på!

Skriver iaf inte mer nu, kanske sent ikväll om jag orkar innan jag ska sova eller nått. Så ha en fortsatt trevlig dag! /M


 


26/11-11


*Godmiddag!*

Typ..


Sitter just nu här vid datan och gör inte så mycket.. Har nyss städat hela mitt rum, för det kommer folk hit sen och då äre inte bra om det ser katastrof ut lixom. Haha!

Somnade ett tag innan ett inatt tror jag. Låg och smsade med massa folk, så hade juh hur många sms imorse som hellst där folk frågade om jag sov. Haha, lyckat lixom! Men sånt är livet ibland!

Men aja.. Nu ska jag seega mig lite mer i sängen tror jag sen kanske jag drar ut ett tag o springer eller nått innan jag hoppar in i duschen för att sedan fixa mig.

Kanske bloggar mera sen, får se! :)

Trevlig dag alla iaf!



Cepe bild..

Klockan är efter 12, så nu äre lördag!


Sitter just nu i min säng o käkar godis och dricka och kom hem för ett tag sen. Filmen var helt ok, men finns mycket bättre. Hade iaf en trevlig kväll med fina vänner, och tog sen bussen till Skiftinge och pappa hämtade mig där, så nu är jag somsagt hemma.

Imorron ska jag städa mitt rum, fixa lite, försöka hinna med att plugga Spanska och sen kommer det lite folk hit för vi ska fira mamma och pappa. Blir väll att käka o så, som vanligt typ.

Nu ska jag iaf fortsätta vara social och svara på mina fina vänners sms, så dom inte tycker jag är seeg. Haha! :)

Säger dessutom godnatt nu oxå, för ska väll sova om ett tag och det blir inget mera inlägg sen!




Taggar mot bion!


Ska snart dra mot Torshälla för att ta bussen därifrån mot stan för att kolla på Paranormal Activity 3 med lite folk. Vet inte vad som händer efteråt, men bion slutar straxt innan 23 så blir väll kanske att dra hem efteråt bara. Men jag vet inte ännu.

Men hinner iaf inte skriva mera nu, så hör väll av mig när jag kommer hem eller imorron kanske. Beroende på vad klockan blir!

Trevlig kväll! /M



As nice dag!


*Hejsan!*

Började som vanligt idag, 08:20 och hade Engelska. Typ redovisning hela lektionen muntligt bara o det gick helt okej faktiskt. Bättre än vad jag hade trott åtminstonde! Sedan kemi, efter det matte, sen lunch. Skulle sedan ha Spanska i 45min. Men lektionen blev bara 30min, och jobbade inte ens då, haha! Sedan musik, i 1 timme och 20 min. Men fick sluta en halvtimme tidigare, så slutade skolan klockan 14:15 då.

Drog då till stan med Olivia, Jonte och Emilia. Men Jonte och Emilia drog typ tillbaka till Skiftinge direkt. Så jag och Olivia gick runt lite själva. Sen drog vi till Subway o käka, as gott! Det var dessutom jättelänge sen oxå. Träffade efter det Mickis, så då gick vi till donken för hon skulle oxå käka, så jag köpte en milkshake. För jag äter inte äckel maten där, haha! :)

Chillade sedan runt lite på stan, och sen hamnade vi på godisland, och där lyckades vi hitta Anders! Så vi gick till Rekarnegymnasiet då, för det var öppethus där. Så nu har jag vart där hela kvällen från 17:30-19:45 typ eller nått sånt. Då drog alla typ och jag fick skjutss hem av Anders snälla föräldrar, haha! Träffade även massa folk där borta.. Bland annat typ Robin, Sahin, Anders, Simon, Fredrik, David, Ullis och Krille, från ingenstans lixom typ. Även mina kusiner träffade jag, hehe!

Så nu är jag iaf hemma efter en lång dag. Kan säga att jag har jävligt ont i fötterna. Brukar bli värre vissa dagar, när man har gått rätt mycket. Det va nog en sån dag idag. Haha, inte kul! Men så äre..

Imorron har jag kemi prov, och jag har knappt pluggat någonting alls. Men kan ändå det mesta så. För nar jag skriver att jag ska plugga så brukar det inte bli så som jag skriver alltid. Brukar hända att jag fastnar vid datan, eller hittar på något annat. Haha, men sånt är livet! Kan juh inte plugga ihjäl sig hela tiden lixom? ;)

Men imorron äre fredag iaf! Då äre väll skola som vanligt först, sen tror jag att jag ska iväg på bio på kvällen med lite folk o kolla på Paranormal Activity 3. Kommer säkert typ dö, men det märker vi väll! Heheheh..

Men tror jag ska sluta skriva nu, för inlägget blev rätt långt typ. Det händer ibland att man har massor att skriva, och vissa dagar bara typ 3 meningar. Det är fucked up!

Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Cepe bild i repris.. Men mitt hår var lika ofixat idag, så det får bli den bliden..


Onsdag kväll!


Sitter just nu i sängen o lyssnar på musik o snackar med lite folk på facebook i chatten typ. Har inte gjort så mycket annat. Bara pluggat massa kemi, men kan nästan allt så det är nice.

Drog iväg med pappa till Zero o hämtade brorsan o hans kompis som va o cyklade där oxå. Träffade då Calle efter oxå o snacka lite med han då. Va ett tag sen, haha! Men han är chill! :)

Ingen aning om vad som händer imorron iaf. Blir nog skolan bara sen tagga hem tror jag nog. Skulle va rätt skönt att bara vara hemma en hel kväll för det va ett tag sen nu. För på fredag ska jag iväg på filmkväll med mina kära vänner och på lördag får vi hem massa gäster för att fira mamma och pappa. Haha, dom fyller juh typ samtidigt så. Sen på söndag så tror jag det blir att va ute oxå o träffa folk.

Men nu ska jag iaf leta fram kläder tills imorron och fortsätta sociala mig lite med folk på datan. Sen blir det att sova för jag är trött som en giraff typ!

Så nu säger jag godnatt!



Dags att städa snart kanske..?


En halsduk jag köpte igår


23/11-11


*Tjenixen!*

Sitter i sängen just nu och käkar glass. Åt även mat precis innan så är knappt hungrig. Men glass går alltid!

Började halv 10 imorse med elevensval. Typ plugga kemi då, duktig som man är haha. Sen hade jag historia i 45min, men slapp typ hela lektionen för jag va tvungen att gå till skolsköterskan. Sen efter det va det Engelska men gjorde typ inget där heller för vi hade bara 20min lektion. Sen skulle vi till Rekarne o kolla gymnasiegrejjer. Helt cepe, kollade på bygg programmet. Haha! Men lyckades iaf träffa Anders där en snabbis eftersom han går på Rekarne.
Hade även värsta turen med att komma på bussen till stan. Jag och Olivia va dom sista som fick gå på för bussen va helt full, haha! Ibland har man jävla tur asså! ;)

Nu hade jag iaf tänkt mig att sätta mig o plugga lite. Hade tydligen inte redovisningen i Engelska idag, för den va imorron sa min lärare idag. Skönt det! Så blir att plugga lite på det och sen på kemi grejjerna. Har prov i det på fredag!

Fick även reda på att jag hade 4/20 rätt på migg oförbereädda prov i historia om mellankrigs tiden och andra världskriget. Riktigt jävla nice! Eller inte, haha! Ett stort jävla IG på mig där, men det va juh inte det riktiga provet så.


Massa jävla plugg! -.-
Typ gammal bild, men har lika mycket nu!

/M



Sova nu!


Är trött som fan så nu ska jag sova. Tidigt och bra!
Fast alla folk kommer säkert börja smsa precis när man skalägga sig. Brukar alltid vara så, haha! Jobbigt lixom! Eller.. Det beror juh på vem der är ioförsig. (a)

Hade behövt plugga Engelska för har redovisning imorron och jag kan inte ett skit. Men vem bryr sig? Det har typ redan gått åt helvete så då kan det väll inte göra någonting om det går lite mer åt helvete!

Men säger iaf godnatt nu!




Soft dag!


Började runt 10 halv 11 imorse, för jag va hos tandläkaren innan. Slutade skolan sen 15:20 så då tog jag bussen till Tuna Park och gick runt lite där. Sen kom mamma och mötte upp mig där för jag skulle ju kolla på ny jacka. Men blev inte alls som jag hade tänkt mig.
Hittade en as snygg Peak jacka, men den kostade nästan 5000kr. Så mamma ville inte betala den åt mig. Så köpte istället en pälsjacka då. För har ändå min tjocka jacka. Haha!
Hade tänkt käka ute med mamma sen, men jag orkade inte så vi åkte hem istället. Så snart kommer väll pappa hem o då blir det nog att käka mat. Har inte ätit sen lunchen i skolan så är rätt hungrig faktiskt.

Nu ska jag iaf fortsätta vara social med hund på msn, och sen vet jag inte vad som händer. Blir nog att chilla framför datan antagligen. Sånt är livet ibland!

Imorron ska jag till Rekarne oxå tror jag. Haha cepe.. Men ändå chill för jag slipper lektioner i skolan lixom!


Betalar mamma så gör hon? ;) Men den är jävligt snygg fan!



Skola, stan, blablablahh..


Hemma nu efter en rätt chill dag faktiskt. Började 09:25. Hade då So i en timme sen 40min rast och Svenska i 55min. Sedan lunch i en timme och en kvart. Men började tidigare så slutade tidigare oxå. Så drog till stan runt 14 o träffa Jonte. Sen kom lilla Nour oxå! :D
Hon är dessutom sur på mig för bilden jag la upp på henne så nu har jag fixat problemet! Haha!

Nu sitter jag iaf här i min säng och har käkat mat för en stund sen, men nu äter jag pocky. Så jäääävla fucking gott! Haha, hund visade mig vad det var för något. Och för dom som inte vet så är det typ godis från Kina!


Pocky, det är gott!

Haha, på onsdag ska jag förresten till Rekarne på gymnasiebesök. Valde att jag skulle kolla mer på byggprogrammet. Vad fan tänker jag med? Borde definitivt ha valt Ekonomiprogrammet att kolla mera på istället. Men spelaroll. Jag ska ändå gå Teknik, haha!


Fina kläder idag.. Jo men eller hur!

Imorron slutar jag iaf 15:25 tror jag, men ska till tandläkaren först så börjar runt 10:30 då. Hinner egentligen gå på min första lektion, Spanskan, men pallar inte så tar lite sovmorgon istället. Haha, bättre det!
Sen efter skolan taggar jag nog mot Tuna Park eller stan, får se vad det blir. Ska iaf möta upp mamma tror jag. Ska köpa en ny vinterjacka! Den jag har är as nice och varm, men vill ha en till så man kan byta typ. Tror jag ska köpa en mörkblå om jag hittar eller nått. Skulle vara rätt soft!

Nu ska jag iaf hitta på nått annat, skulle behöva plugga men det orkar jag fan heller inte. Haha!


Sitter i skolan..

Sitter i skolan just nu o tråkar med massa cepe folk typ. Börjar juh somsagt 09:25 idag, så det är inte så länge kvar. Men har inte ens börjat plugga ännu och tror inte jag ska börja heller.

Efter skolan vet jag iaf inte vad som händer. Blir nog bara att va hemma tror jag faktiskt. Sen ikväll kanske jag kollar nån film eller nått. Kollade på Hangover 1 i lördags iaf. Inget liv typ, haha!

Bloggar från IPhone appen just nu, men tycker dom borde skaffa den för android oxå vafan. Haha!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sen blir det väll även att vara social med folk på sms, som vanligt lixom..

Ha en trevlig dag alla iaf!

Haha min lilla hund för ett tag sen! :D


(Hund ville inte ha kvar bilden, så den får se ut så istället)


Hemma nu..


Kom hem för ett tag sen och har hunnit käka en macka och pepparkakor. Så nu ligger jag i sängen med datan framför mig o ska väll sociala mig lite på msn kanske? Om jag orkar!

Va väll rätt chill på stan, kanske.. Hade väll kunna vara roligare men så äre ibland. Har typ vart helt seeg dom sista dagarna jag har vart ute o träffat folk så kanske ska stänga in mig på rummet hemma själv ett tag o inte träffa folk på typ en månad? Skulle kunna vara rätt skönt faktiskt. Rätt skönt om man skulle stänga av mobilen i en hel månad oxå fan.. Kanske ska satsa på det? Eller typ ha den på flygplansläge i en hel månad?

Ska nog iaf sova om ett tag tror jag, för jag är sjukt jävla trött. Skola imorron så måste juh upp då. Fast börjar faktiskt 09:25 imorron. Men tror jag drar till skolan vanlig tid ändå för då kan jag plugga lite kemi sålänge. Smart? Aha!


Inget liv..

Trevlig kväll alla! :)
Godnatt! /M



Tagga ut!


Ska snart ta mig till bussen, pappa skjutsar mig dit. Haha! Sen dlir det att dra till stan o träffa folk där runt halv 6 typ.

Så nu har jag fixat mig lite iaf. Kan juh inte komma till stan som en luffare lixom? Eller okej.. Det händer ibland ändå. Haha! Men sånt är livet när man inte orkar fixa sig! :)

Ska iaf stänga ner datan nu så trevlig kväll alla! Jag som behövde plugga kemi till provet på fredag nu ikväll. Haha, skitsamma! Får ta det nån annan dag, kan juh hälften om inte mer redan så.


Cepe bild från igår! ^ ;o




Godmiddag!?


*Tjenixen!*


Vaknade för ett tag sen, eller okej.. Jag vaknade klockan 11:10. Så lite mer än en timme sen då. Men gick upp mycket senare så känns som att man vaknade nyss ändå.

Satt uppe till 1 inatt o spela gitarr, haha inget liv. Men lyckades stämma den igår så då lät det bra lixom. Då äre mycket roligare för annars gåre fan inte o spela. Haha!

Vet inte vad som händer idag iaf. Kanske skulle ut o träffa lite folk men vettefan om jag orkar igår heller. Drog juh inte ut igår på hela dagen för jag inte orkade då. Så vi får se somsagt!

Nu ska jag iaf inte skriva mer, för nu ska jag spela gitarr och sen hoppa in i duschen så man slipper göra det i sista sekund, innan man frar ut. Om det nu blir så, alltid bra att vara förberedd iaf. Haha!




Så jävla tråkigt..!


Sitter här hemma i sängen o käka en våffla för ett tag sen. Rätt gott faktiskt, har även dansat. Inget liv, haha! Men jag ska lära mig Shuffle! ;D

Ska bara vara hemma ikväll iaf, funderar på att sätta på en film men vettefan asså. Fast tror jag gör det ändå! Om jag hittar nån bra. Annars får jag väll ladda ner nån, det brukar gå fort!

Så nu ska jag kolla film! Ha en fortsatt trevlig kväll!


Dålig kvalitée! :) Men de gör inget!



Tjock som man är jaoo! Ska hämta mentos och fanta exotic oxå! ;D



Tuggummi - Mitt liv


Sitter fortfarande i sängen med datan och har gjort det hela dagen. Förutom att jag käka lite emellan oxå. Fick dessutom mera tuggumi av mamma då, fattar inte hur man kan bli så jävla glad över det? :D

Sitter iaf inne på msn, på hotmailen som förut. As jobbigt! Men det funkar ändå. Jobbigt bara att det inte hörs när folk skriver nått lixom, men ändå.

Skulle egentligen ha taggat till Örebro ikväll oxå på fest. Men orkar fan inte asså. Så nu blir jag hemma hela kvällen istället! Skönt det fan, då kanske jag kan dra ut o springa eller nått oxå, o köra lite styrketräning oxå. Biffen själv som skriver, ni vet.. ;)




Dålig uppdatering igår, jo jag vet..


Vaknade för ett tag sen, och jag är faktiskt inte så trött heller även fast jag kom hem straxt innan 1.


Hade iaf en trevlig kväll igår med folk, drog till stan runt halv 7 sen va vi ute ett tag, gick till Skiftinge och kolla på film hos Olivia. Kommer knappt ihåg vilka som va där, men tror det va runt 10 pers. Rätt lagom lixom!
Men mina kompisar är dumma ibland.. Dom vände mig uppochner och skulle slänga i mig i toaletten. Mysigt lixom, fast ne..!

Nu sitter jag iaf här och skrivet lite, smsar och typ chillar bara. Lyssnar på musik oxå faktiskt!
Skulle juh oxå till John Bauer på öppethus idag, men tror inte Olivia o dom har vaknat där borta ännu eftersom dom har väll kollat film hela natten, och jag orkade inte slagga kvar. Haha! Så vettefan vad som händer idag asså längre. Men det märker vi väll, är rätt seeg ändå så kanske blir att bara vara hemma eller dra till tunapark o handla lite skit? Hmm.. Får se!


Lite folk från igår.. :)


Trevlig dag alla! /M


Jobbigt!


Kom hem för snart en timme sen, även fast jag slutade skolan kl 13:15 för jag hade tydligen ingen musik.

Tog bussen till Torshälla och gick hem därifrån. Ni vet.. Jag bor juh i landet, och jag orkade inte vänta på bussen som går hit! Haha! Tog fucking 50min att gå, men det är juh runt 5km oxå typ, eller lite mindre kanske. Så just nu är mina fötter döda eftersom jag hade höga skor oxå, hade vart fan så mycket bättre med typ converse eller nått. Men aja..

Nu är jag iaf hemma somsagt, och brorsan borde väll komma hem om ett tag eftersom farmor o farfar kommer hit senare ikväll o käkar med oss. Tror vi skulle käka tacos, gott! Men dom kommer väll inte förrän senare eftersom mamma o pappa slutar jobbet lite efter 17..

Imorron sen så ska jag ut med lite folk till Mesta typ, o det ligger vid Borsökna nästan. Vettefan vad vi ska göra där, men det blir väll mellar 10-15 pers iaf så nånting hittar vi väll på. Sen drar vi tillbaka till Skiftinge för att kolla film hos Olivia senare mot natten om vi pallar. Det är juh fredag imorron iaf!

Nu ska jag väll sitta här o seega lite bara. Orkar inte göra så mycket heller för är hyfsat trött efter att ha gått hela vägen, men det ger juh motion iaf! Behövligt, haha!


Gammal bild.. :)


Sova snart!


Sitter här och är as trött typ. Dagen känns lång som en evighet, men snart ska jag äntligen få sova! Lite seegt själv bara, men jag klarar mig!

Säger godnatt nu iaf!





Ful bild tagen med mobilen..

Fick en ny hårfön av pappa!


Hmm.. Pappa kom hem från jobbet för typ en timme sen, o då fick jag en ny hårfön, för den andra brann juh somsagt. Läskigt!
Men kom på att jag hade fått en ny nyss, för jag är fortfarande sur. Men är väll på lite bättre humör nu kanske iaf!

Imorron fyller iaf min mamma år, så då måste jag hem efter skolan iaf! Farmor o farfar kommer hit runt 6 kanske, o ska väll käka tacos mot kvällen då tror jag med dom o lite sånt. Sen blir det väll bara snacka o blablablaahh..
Slutar juh skolan 14:40, så kommer juh hem hyfsat tidigt då iaf. Skönt det!

Men aja.. Nu ska jag fortsätta försöka va lite social på msn och på sms med finaste. Går inte så jättebra, för jag är sur men ändå. Haha!


Sämsta bilden, min hårfön iaf! ;D Ha!


Från ingenstans..?


Haha, Emilia som käkade pannkakor till frukost på donken imorse! ;D


SÅ JÄVLA FUCKING SUUUUUUUR!!!!!!!!!!!


saifhosnafohasodjnfoaishdfonsapfnioashslkdnflkasnflknsjkdlfnosajbofdanmälfdskaårfmeujsfsdbfjbasndljfnn
fobsnaopfnsaoihfojsnopfihnasonfdoashfuonaspnfoashbfniopashnfiabsnpfxnaspfnasopfhbpisadhfnpnsdpasih
fnpinapsidfjpnapsdfihapsdnfpsnfpinspnpaifhpnpsadnfpaösdfnpasshfoaksnmfdposajfnsmpifnmmnanfonsopfn

HATAR ALLT JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


JÄVLA FUCKING ENGELSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jävla irriterad! -.-


Slutade skolan runt halv 4 idag, som vanligt typ och jag började juh somsagt 09:30. Men drog till stan med Emilia imorse istället o hon käka pannkakor på donken. Haha!

Iaf så är jag jävligt irriterad, och har vart det sen Engelska lektionen. Fick 16/36 på provet jag hade förut så slog typ halvt sönder mitt skåp och kastade in min ipod i det som kostade 2800:- när jag köpte den ny. Riktigt jävla nice asså! Eller inte! -.-

Nu vet jag iaf inte vad jag ska göra, och jag orkar fan inte göra nått heller för är fortfarande så jävla förbannad på mig själv. Första provet man får IG på i hela högstadiet, tro mig.. Det är fan inte kul!!!!!!!!!!

Hejdå!




Tisdag idag faktiskt!


Hmm.. Kan börja med att berätta att jag somnade ungefär klockan kvart i 8 igår, och det va inte bra. För sen vaknade jag klockan kvart över 9. (Det var på kvällen för dom som är efterblivna, yeah!) Men sen somnade jag direkt igen iaf, fast inte sittandes framför datan o så, som innan då.

Just nu sitter jag här och är näääästan lika trött, och det är illa! För klockan är bara 8 och då kan man inte sova juh? Eller jo det kan man, men lite väl tidigt äre juh? Fast imorron börjar jag iaf 09:30 så kanske kan få liiiite sovmorgon då iaf. Fast brukar ändå gå upp klockan 6 som vanligt.

Men just nu har jag jävligt ont i huvet oxå, vet faktiskt inte varför men hade det ett tag i skolan oxå förut. Kanske jobbade alltför bra där? Haha, man vet jujh trotsallt inte!? ;)

Ska iaf fortsätta sociala mig på msn nu, fortfarande inloggad på webben, as jobbigt! Sen blire väll kanske o kolla nån film eller nått. Fast tror inte det för jag vill sova, och om jag kollar film kommer jag somna direkt! Haha, de är juh dessutom inge kul o kolla film själv, inte sant? Haha jo, det är sant!

Aja.. Säger nog godnatt till er nu iaf så härv vi väll kanske imorron. Får se om jag bloggar på morgonen till och med eftersom jag har sovmorgon!

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Snyggt med ofixat hår i skolan igår..? Njaa inte riktigt, rätt skämmigt faktiskt! ;ss


Veckan!




Jävla soft dag asså!


Sitter här nu och gör typ inget speciellt. Men lyckades hitta en gammal favoritlåt i datan så är på as bra humör just nu, fast det har jag faktiskt vart hela dagen. :)

Skolan va soft som fan, även om den va som vanligt. Spanska först i 45 min, så lektionen gick jätte fort. Sen hade jag NO-kemi. Den lektionen va oxå soft, typ fick kolla på metaller som typ exploderade o började brinna framför oss. Haha! Jobbade på som fan oxå, så det gick as fort på den lektionen oxå. Fick dessutom tillbaka tre stycken prov, ett biologi prov och två matte prov. VG på biologi och ett av matteproven, sen fick jag VG+ på det andra mateprovet. Känne jävligt bra faktikt! Mattelektionen efter va dessutom oxå soft som fan, gick as bra där! Sen hade jag Svenska, typ chill där oxå, bara lyssna och skriva typ två A4 sidor. Men det va lätt så. Hade sedan lunch, och maten va bra, som vanligt. Sen hade jag slöjd, och lektionen va soft förutom att Alex satt o slog mig typ hela lektionen!? Men aja.. Sen hade jag oförberätt prov i SO, men tror nog det gick rätt bra, kanske iaf. Fick juh VG på provet om första världskriget sist juh, så rätt nice faktiskt!


Jobbigaste dagen på tisdagar.. Men dagen idag va soft som fan! ;o
(Bilden blev fail i photoshop, men nu orkar jag inte lägga ner tid på att fixa till den igen xD)

Men aja.. Drog iaf hem efter skolan, så käkade en fet tallrik med glass förut, inte bra! Snart ska jag även käka hamburgare här hemma oxå. Fan, mår bara dåligt av att ens tänka tanken. Haha! Riktigt tjock mat lixom! Men så äre..

Återkommer senare med en planering för helgen tror jag för nu måste jag käka, men min planering är finfin! :)


Min glass va typ så fet, fast inte den dära.. För den där är typ "gammal" haha! ;D


Mina åsikter! Take it, or leave it.. Haha!



Cepe dag, haha!


Kom hem för ett litet tag sen från stan. Va typ kaooozzzz där, haha! Massa jävla tjaffs, bråk o massa shit, palla lixom! Så tillslut tagga jag därifrån.

Blev väll att träffa dom vanliga på stan ni vet, men även lite nytt folk. Men det är alltid kul att lära känna nytt folk lixom! Annars blir livet lite seegt, haha!

Men aja.. Snart ska jag käka iaf tror jag, jag är fan as hungrig för jag har inte ätit sen i skolan på lunchen och klockan börjar bli rättt mycket nu faktiskt.

Fick dessutom tillbaka min kamera från Sebbe idag, så "proffset" Jonte tog lite bilder. Haha!




Finaste Hund!

/M



Skola imorron!


Sitter här och lyssnar på musik, men ljudet är sämst eftersom ena högtalaren är pajj. Men aja, pappa kanske kan fixa den nån gång. Han har iaf fixat kontakten på min hårfön nu så den funkar, men ska ändå köpa en ny! Eller mamma o pappa ska köpa en ny åt mig, haha!

Tänkte iaf hoppa in i duschen nu, för det finns ändå inget vettigare att göra en söndagskväll!? Plus att mamma o pappa inte är hemma så ingen fixar mat eller nått o brorsan sitter bara o spelar o snackar i skype. Riktigt social familj det här asså!

Haha aja.. Har iaf suttit här hela dagen typ, käkade även massa chips och toffifee. Så känner mig rätt tjock just nu. Även snackat tele med Sebbe för ett tag sen för han ringde! :)


Gott jaoo! ;o


Söndag eftermiddag..


Sitter i sängen just nu o käkade väll för ett tag sen, vet inte riktigt vad klockan var då men ah.

Nu tänkte jag iaf gå ner o fixa lite grejjer åt pappa, skulle ta kort på massa saker tror jag o fixa lite. Sen får vi se vad som händer. Hade tänkt att jag skulle gå ut o ta lite bilder ute nu mot kvällen oxå ner mot sjön från ett berg typ 20 meter från mitt hus. Men tror de blir för sent om jag går ut senare för då sysn inget ljus, haha! Men får väll tad et någon annan dag iaf.

 


Trött!


Sitter i sängen o seegar mig lite framför photoshop typ. Inget liv, jag vet.. Men så äre!
Gick upp runt halv 12 oxå, och har ändå inte hunnit vakna helt ännu. Inte bra! Även fast jag la mig rätt tidigt igår, halv 1 typ tror jag. Satt o sociala mig lite framför msn o facebok med kul folk, haha! ;)

Men nu ska jag inte skriva mer skit här tror jag. Vet iaf att jag ska vara hemma hela dagen idag för jag orkar inte göra ett skit. Kanske blir ut o springa eller nått lite senare, skulle vara skönt faktiskt.


Bild från i somras tror jag.. ;o



Hos farmor och farfar..


Sitter här just nu och har vart här sen ungefär kl 15. Innan det va jag hemma bara, ducha o lite så. Sen drog jag till Elgiganten innan vi drog jag drog hit med familjen för jag va tvungen att köpa ny hårfön. Men jag hitta ingen bra typ, så har fortfarande ingen.

Har typ käkat o massa här hela tiden typ, så man är juh inte hungrig direkt. Haha! Men ska väll hem om ett tag kanske, eller jag vettefan när vi ska hem.

Nu ska jag iaf fortsätta att va social typ. Har verkligen inte haft nån bra uppdatering här idag, haha! Men aja..


Inget liv lixom.. Så man kan juh sitta inne i photoshop hela dagarna oxå..?


Blir att sova nu tror jag..!?


Säger godnatt nu för klockan börjar bli mycket och jag är trött. Mina ögon vill inte vara öppna längre, haha!

Hör väll av mig imorron förhoppningsvis. Ska iaf till farmor o farfar på eftermiddagen o käka med familjen och drar nog kanske till stan med pappa o fixar lite saker på förmiddagen, så blir väll att dra till Zero One Six först då för att brorsan o hans kompisar hade hyrt lokal o skulle cykla där. Men aja..

Godnatt iaf!




11/11-11


*Tjenixen!*

Sitter just nu i min brorsa rum vid hans dator för min är helt cepe somsagt.

Käkade mat från Spicy Hot, för pappa va och hämtade mat därifrån. Sen har jag även vart duktig som har diskat, haha.

Men nu ska jag sätta mig o kolla tv med pappa!

Hare! /M





Kaooozzzz dag!


Dagen idag har vart helt konstig typ. Skolan va helt uppochner nästan, visste inte vilka lektioner jag skulle ha, alla lärare sa olika, allt blev helt cp och halva klassen skolkade dessutom, allt pga. SMID-kuppen. Haha, konstig dag iaf!

Lyckades iaf få sluta en timme tidigare tillslut, så tog bussen till stan då och luffade runt en timme själv typ. Sen kom Nour och Emilia. Fina små hundar! :) Så vi träffa lite folk på stan typ så bara. Sen drog jag till Torshälla så pappa fick hämta mig där. Chill lixom!

Iaf, det va as kallt ute idag iaf. Typ höll på att frysa ihjäl ett tag, men vad gör det om hundra år!? Nej precis, ingenting! Men aja..

Snart ska jag dra till stan igen, och käka med pappa och brorsan, för mamma är borta nånstans med jobbet. Typ o käkar eller nått, men skitsamma. Jag bryr mig faktiskt inte! Haha! Men får se om pappa drar o hämtar maten, eller om jag måste följa med och käka där. Hoppas han köper hem, för jag orkar inte vara på stan en gång till.

Här kör man på luffar-stil när man har idrott första lektionen typ!

Trevlig kväll alla! /M

 


Hemma nu efter en lång dag på stan och i skolan!


Gick upp straxt efter 7 imorse o hoppa in i duschen, fixade mig, käka frukost o sen fick jag skjuts in till stan av pappa till 09:30. Då jag skulle på friskolemässa inne på Ungdomshuset. Va rätt chill där faktiskt, o träffa även min gamla kompis Anna från Stålfors där. Haha, rätt konstigt juh. Iaf där inne träffa jag o Olivia skitsnygga killar från John Bauer. Men aja.. Haha!
Träffade även Jonte där sen för han skulle dit en timme senare, så snackade lite. Sen blev det att dra tillbaka till skolan för att ha mattelektion, men kom lite försent. Fast ingen brydde sig, haha!
På lunchen kom Jonte sen till Skiftinge, så va med han då. Gick typ till Maxi o massa shit. Sen hade jag lektioner igen. Först Spanska och efter det musik. Fick höra av min Spanskalärare att jag hade blivit as bra på spanska nu, haha från ingenstans lixom! Sen på musiken ligger nästan hela skolan på IG i musikteori. Så känner mig rätt dålig för kan bara det praktiska, typ spela gitarr, piano o sånt shit, och alla noter o grejjer för det är lätt lixom. Så nu blire o plugga på som fan för att behälla mitt VG. Måste det juh, annars kommer jag bli as förbannad! För får mitt slutbetyg i musik till jul för har ingen musik i vår, för då har jag tydligen hemkunskap. Men aja..

Drog iaf till stan efter skolan med Olivia och vi drog till Djurgårdsskolan för att träffa Sebbe för han svarade inte på sms eller nått. Kom sen på att han hade sin sista lektion på ASK, så han va juh där o träna. Så då gick vi tillbaka till stan för Olivia kunde inte ta bussen för hennes busskort va typ slut eller vafan de heter. Träffade iaf lite folk på stan sen. Först Robin och Simon o några dom kände, sen kom även Anders som det va 65656 år sen man träffade. Sen kom Sebbe oxå. Så då chilla vi runt lite på stan bara.

Kom hem för ett tag sen oxå somsagt, och pappa hämtade mig i Torshälla. Så nyss har jag käkat mat. Blev köttbullar och makaroner. Lite fint sådär. Haha, fast ne! Men det va gott iaf. Men nu vet jag iaf inte vad jag ska göra, och jag orkar inte plugga så tror det blir att sitta här. Sen kanske cheka nya bilen mamma o pappa skulle dra o köpa nu ikväll. Eller den är väll inte helt ny, typ begangnad, men den är bara tillfällig tills pappa fixar klart nån av dom 7 vi redan har hemma. Typ 3 av alla funkar tror jag, haha!


Jontes hatt, haha! Har den fortfarande hemma fan! ;o

Hemma själv nu..


Sitter här nu, själv o är lite social med kul folk på msn. Men man kanske ska kolla film? Eller ne, jag orkar inte.. Kanske!? Haha aja..

Imorron ska jag iaf ut o lyssna på gymnasie grejjs på Ungdomshuset. Det blev tydligen inte på Munktell som mina mentorer hade sagt, för dom hade sagt fel. Haha! Men det blir säkert chill, slipper juh lektioner och börjar 09:30 istället för 08:20 så! ;)

Men nu ska jag plugga musikteori! Hare!





Jobbig dag fan..


Började halv 10, vilket va soft. Men vafan, jag hade FYRA prov idag. Tro mig, det va fan inte kul!
Först ett oförbetätt Engelskaprov, efter det oförbetätt Svenskaprov, sen ännu ett Svenskaprov till på samma lektion, för jag hade 70 min lektion typ. Sen hade jag matteprovet oxå. Så just nu känner jag mig rätt slut, haha!

Träffade iaf Jonte en snabbis efter skolan, för han kom till Skiftinge även fast han va sjuk. Illa! Men aja.. Fick oxå sluta lite tidigare från matten, typ 25 min. Eftersom jag var klar med provet då. Rätt skönt det oxå faktiskt.

Nu kom mina föräldrar hem oxå, haha! Så ska väll käka nått snart kanske. Om jag orkar, så säger hejdå så länge! :)




Kommit hem nu..


*Tjenixen!*

Just nu sitter jag här hemma o leker lite social. Kom iaf hem nyss och har bara käkat lite kakor o druckit juice. Haha!

Blir hemma hela kvällen själv tror jag. Brorsan ska iväg o cykla BMX på Zero, och tror mamma o pappa kanske skulle dra o kolla på ny bil. Men rätt chill hemma själv ändå, då kan jag göra vad jag vill. Lalalalhh.. Fast det kan jag ändå för ingen bryr sig, haha!

Uppdaterar senare kanske! /M

Lilla Hunden satt o drog i mitt hår i skolan så de blev lite konstigt! -.-



Brinnande hårfön..


Sitter just nu i skolan så de här får bli ett inlägg från min iPod. Börjar iaf halv 10 tror jag så nu har jag typ gått igenom matten inför provet sista lektionen.

Haha kan iaf berätta att min pappa fixade min hårfön genom att slå lite på den eftersom den pajja i måndags. Den funkade sen fint igår, och även i början imorse. Sen helt plötsligt hör jag en smäll från typ golvet och kollar ner mot kontakten.. Det såg juh inte bra ut lixom. Från ingenstans började kabeln att brinna och det flög ut glöd över hela golvet. Haha fick typ panik juh! x)

Men nu ska jag sociala mig med Hunden. Hör av mig senare! /M

Haha, har hur mycket energi som hellst just nu!


Sitter här hemma själv i mitt rum just nu och smsar med Hunden om hot dogs.. Asså vet inte vart vi fick det ifrån, men det är kul som fan iaf. Haha! Inget liv lixom.. ;D


Inget liv lixom.. ;D (Mitt displayskydd är repigt, haha!)

Hmm.. Nån frågade mig vad jag har för mobil oxå.. Så:
Har en LG Optimus 3D p920, tror jag den heter. Kom ut i somras i slutet av juli typ, för jag köpte den en vecka efter den hade kommit ut tror jag, eller nått sånt. Helt okej telefon enligt mig, men väger rätt mycket. Men det är inte så konstigt kanske, med tanke på att den är större än en iPhone. Haha! Men touchen reagerar snabbt som fan, den har typ två 5 megapixel kameror på baksidan, en HD-kamera och en vanlig. Den kan även filma och ta bilder i 3D, vilket är rätt soft faktiskt. Går även att kolla 3D filmer, spela i 3D och massa shit. Typ helt onödigt!
Men de här va fan inte meningen att de skulle bli nån jävla beskrivning så nu säger jag hejdå! ;D


Totalt fucked up bild.. :)

/M


Typ vinter ute, nästan!?


Det har blivit kallt på sista tiden ute fan, och det finns fortfarande folk som går runt i skinnjacka? Fattar inte, haha! Jag borjade fan med min vinterjacka för typ as länge sen! Men har lust o köpa en ny.. Haha! Aja..

Nyss har jag pluggat sönder mig själv med matte, men det gick rätt bra. Så får väll hyfsade betyg imorron igen hoppas jag på.


Dagens kläder, haha! Är verkligen inte så lång som jag ser ut där..

För er som ville veta oxå, så är jag verkligen inte en person som går runt med en tjocktröjja på mig en vanlig vardag. Okej, det händer ibland men det är fan inte ofta. Bara dom gångerna jag går runt med mjukisar i skolan, händer typ max en gång per månad, om inte ännu mindre. Haha! Tycker det ser rätt tråkigt ut med en tjocktröjja och jeans lixom, visst det är inte fult, men det ser för enkelt ut enligt mig, haha!

Nu ska jag fortsätta med att leka social!
Hejjs..


Det har vart en låååång dag idag..


Dagen började rätt fint faktiskt, ända tills jag insåg att det var tisdag. Kom då på att jag har fyra lektioner innan lunch, och två efter. Inte så kul, för det är jobbigt!

Började med Spanska i 45min, så den gick rätt fort ändå. Sen blev det vidare till NO lektionen för att ha kemi. Det gick bra, och jag blev klar med alla upgifter jag skulle. Bara det att vissa folk, nästintill heeeela klassen, utom 1,5%, sitter o snackar heeeela tiden. Men aja..
Vidare med mattelektion efter det, och på min 5 min låååånga rast emellan insåg jag att jag inte hade några saker i skolan till lektionen, för dom hade jag tydligen glömt hemma. Har prov imorron, så kunde inte plugga tills dess alltså. Så det blev ett helvete att sitta där inne, och även fast vi är i halvklass då så snackar folk som om det vore 73 pers där inne. Men det är man van vid efter dom här 4 åren man har gått i samma klass som dom.
Lyckades dessutom ha Svenska efter det, med prov hela lektionen, typ del 2, har fortsättning imorron, och hade början av provet igår. En skriftlig redovisning av en bok. Hur kul är det lixom? Njaa.. Inte ens 1 på en skala från 1-10!
Efter det hade jag iaf lunch, och sen slöjd. Insåg då att jag hade glömt alla grejjer till slöjden hemma oxå, så satt o spela bilspel på mobilen med Alex på lektionen istället. Riktigt bra jobbat av oss, yeah! Sen hade jag teori i idrott. Inte kul om man säger så, kom då på att jag hade läxa i det till den 4/12!? Typ whaaat lixom? Men aja.. Får väll sätta mig o göra den! Nån gång..

Nu är jag iaf äntligen hemma, eller har vart hemma ett tag faktiskt. Men ändå, så nu sitter jag inne på msn på webben och försöker vara social med Nour. Vilket går hyfsat bra iaf, än så länge! Haha! Har dessutom druckit upp 2liter cola nyss oxå och käkat en mars. Riktigt fint! Fast ne.. Haha, ut o springa nästa, typ! Fast ne.. Jag orkar inte faktiskt!

Vet inte vad som händer ikväll heller, men ska vara hemma iaf. Är rätt trött oxå, även fast jag sov klockan halv 11 igår, haha! Men måste plugga matte som faaaaaan! Så det blir väll att be pappa om hjälp när han kommer hem från jobbet, min privat lärare typ. Lär mig fan bra när han förklarar, säkert därför jag har så bra betyg på proven. Haha! ;)

Aja.. Nu ska jag inte skriva mera för nu ska jag sociala mig på min "msn". Haha! Ha en fortsatt trevlig kväll så hör jag väll kanske av mig senare om jag hinner oah har lust. Kan hänta att jag fastnar i telefon, kanske. Fast har bara 0,01kr kvar i mobilen, så jag kan inte ringa folk. Haha, känner mig fattig! :(


Suddig bild eftersom spelet är i 3D, så det blir helt fucked up i kameran då..


Gammal bild.. ;o


Sova nu..


Nu ska jag sova! Så säger godnatt för jag är trött som fan. Sov juh somsagt 3 timmar inatt, och sen blir man ännu tröttare på idioterna som ska hålla på. Haha, men aja.. Bara o ta ett snack med dom imorron, o så äger man väll ut folk som vanligt då. Brukar va så iaf, aldrig misslyckas med det faktiskt! :)

Trevlig kväll alla! /M




Haha, heeeelt totalt sick!


Hatar folk som ska gå runt o säga massa saker till folk som dom hittar på. Om nån vill mig nått, eller tycker att jag gör nått fel, eller vafan som hellst så kom o sancka med mig så kan man fan diskutera saken istället för att gå runt o säga massa saker man tror. För det gör juh inte saken bättre lixom?

Brukar inte bry mig, eller ta åt mig saker folk säger om mig, eftersom det bara är onödigt att lägga energi på onödiga saker när man kan va ute o ha kul med vänner som är äkta. Men när en person jag knappt känner, som dessutom är två år yngre än mig, går runt o säger att jag har blivit våldtagen till folk blir jag jävligt förbannad.

1. Vad fan vet hon om saken?
2. Varför ens gå runt o snacka om det med folk?
3. Personen är en total idiot!


Nu är jag sur, hejdå!

Min hårfön är pajj.. :(


Haha, det pajja imorse typ, så fick stå med plattången o torka håret på det sättet. Plattar aldrig håret annars, eftersom det är spikrakt från början, så det sliter juh as mycket nu när man plattat blött hår. Men vad ska man göra lixom? Det måste juh torka fort även om de tar typ 10 min för att få det halvtort, hårfönen fixade allt på 5 min!
Men aja.. Bara att köpa en ny då? Så fort som möjligt! Haha!




Fina kakor, haha! :)

Första dagen i skolan efter lovet avklarad..


Hej!

Slutade skolan 14:20 så har vart hemma ett tag nu. Sitter i sängen med tv:n på framför mig och har även datorn i knät. Så tänkte att jag kunde skriva några rader nu, haha!

Dagen har väll iaf vart typ som vanligt, rätt chill faktiskt. Snackade med Gurra hela vägen hem på bussen, haha, snacka om kille med humor lixom! :)
Så nu är jag hemma iaf.
Kan även säga att jag är jävligt trött, somnade kl 3 inatt och gick upp kl 6. Så har sovit 3 timmar somsagt.. Inte kul alls!

Vet inte vad som händer ikväll heller, men måste plugga matte iaf. Men kanske börjar med det snart, får se om jag orkar nu. Hehe, har juh iaf matteprov på onsdag så.

På torsdag ska jag till Munktell på morgonen oxå med skolan, alla privatgymnasium skulle vara där o snacka lite så det blir väll intressant kanske. Haha! Men aja..


Från imorse..


Smart att fixa till 2 pers när man är själv..? Vad tänker man med lixom..? Haha!


Kollar tv..


Sitter just nu o kollar på Beck på tv4. Sen blir det att sova!

Så nu säger jag godnatt, och så hör jag nog av mig imorron!




Söndag kväll..


Sitter just nu här med gitarren bredvid mig och spelar lite. Rätt kul faktiskt, när det går bra. Haha, men det går bra så de är kul lixom! :)

Imorron äre skola oxå, börjar 08:45 tror jag. Jobbigt! Men så äre.. Så måste upp tidigt o fixa mig då, eller ah straxt innan 6 nån gång blir det väll som vanligt antar jag eftersom jag ska hinna duscha oxå.

Ska fortsätta va social med min gitarr nu, haha! Låter bra! ;)

Men aja.. Skriver väll nått senare kanske, vi får se!










Lite bilder där oxå..

Hemma från stan nu..


*Tjenixen!*

Kom hem för ett tag sen från stan, va där o träffa S somsagt.. Vi tog en fikaa o lite så bara o satt o prata lite. Mys!

Har även börjat med att röjja runt lite på mitt rum. Det ser helt okej ut, men när man öppnar typ vissa lådor kan allt det som ser okej ut bli katastrof oxå, haha! Men aja..

Vet iaf inte vad som händer senare idag. Tror det blir att vara hemma bara, för nu ska jag ta tag i matten och sen lite kemi tror jag. Måste även plugga musikteori. Jobbigt, men så äre.

Skriver väll kanske senare oxå, om jag orkar. Blev iaf inte att dra ut o fota nått idag. Men man kan juh alltid hoppas på en fin och solig höstdag snart framöver så jag kan dra ut med kameran då.




Godmorgon..


Gick upp rätt sent idag, straxt efter 12. Även fast jag vaknade runt kvart över 11, men det är skönt att bara ligga kvar i sängen o seega lite. Även om det inte är bra nu eftersom jag börjar skolan imorgon igen efter en veckas lov.

Blir inget Norrköping för mig idag iaf, S skulle komma hit istället. Men tror han åker bil istället för tar tåget, eftersom vissa har juh bil, ja.. Så tror jag drar till stan o träffar honom ett tag iaf. Så får vi väll se vad jag ska hitta på efter det. Antagligen så drar jag hem igen, för jag måste plugga.

Funderar även på att dra ut o fota lite eller nått. Skulle kanske behövas lite nya bilder här va? Haha, ne men vi får se.

Min frukost bestod iaf av en banan för er som ville veta det! :)

Ha en fortsatt trevlig dag! /M



~





22:48


Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik i en högtalare, låter helt okej, men fortfarande rätt irriterande.

Orkade inte dra på filmkväll hos en Sebbe idag iaf, men ska nog snart sova tror jag, klockan är juh snart 11 typ och jag börjar bli trött. Har vart trött hela dagarna den sista iden. Kanske kan vara för att jag typ inte har vart ute ett skit under lovet. Mest bara suttit hemma och inte gjort nånting alls. Men har inte haft ork till nått annat. Men på måndag äre skola igen, så då blire väll ut o röjja igen. Haha, som vanligt typ.


Haha, nödvändig bild lixom..

Godnatt! ♥




Bara problem!



Hemma nu från lager 157


*Tjenixen!*


Kom hem för ett tag sen från lager 157 med mamma o pappa. Men hittade inget faktiskt. Eller jag hittade en tröja för 1400:- men kändes lite dumt o låta mamma o pappa betala den, även om pappa sa att han kunde. Haha, den va iaf inte värd pengarna så hoppade över det.

Innan jag satte mig här vid datan hann jag plugga lite matte iaf, men ska fortsätta sen efter att jag har käkat för det blir väll mat snart tror jag när mamma är klar med den. Tror vi skulle käka fisk och potatis eller nått. Är faktiskt hungrig!

Aja.. Jag hann tyvärr inte updatera imorse, för jag gick upp runt halv 11 o sen käka jag frukost med pappa, o sen drog vi direkt. Fick inte ens fixa mig, haha! Men det gör inget. Tror även att farfar va här imorse. Men då sov jag, haha!




Sova nu!


Har vart trött hela dagen faktiskt, så ska nog lägga mig nu tror jag och försöka sova. Om inte nån jävel ringen precis då. Brukar kunna vara så. As jobbigt! Men aja.. Hör väll av mig imorron igen tror jag nog!
Sov gott folket, för de ska jag göra. Hoppas jag, haha!


Hatar min msn, går juh inte o öppna! -.-

/M



Texten är typ helt fucked up i Google Chrome.. -.-




Asså dom dära konstiga bokstäverna är helt cepe.. Sen är inte dom där svarta sträcken där för dom gjorde jag själv för ni inte skulle behöva läsa om allt som stog där igen, haha!
Vet fan inte varför det blev så helt plötsligt, men de ser iaf inte ut så i Firefox eller i Internet Explorer t.ex.

Ni vet.. Man kör juh med 3 webbläsare här va? ;D



Ha! Om nån kan hjälpa mig med skiten där uppe ^ så kan du juh höra av dig!

[email protected]
, tack!


Kebabtallrik som kvällsmat, dålig mat?


Mamma o pappa kommer nog hem snart med en fet kebabtallrik åt mig tror jag, o de är bra för jag är as hungrig just nu!
Inte världens nyttigaste mat kanske, men det är åtminstonde gott!

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer faktiskt. Tror det blir att vara hemma bara och kanske kolla på nån film eller nått. Hade as tråkigt förut idag iaf så satte mig o kolla på en American Pie, inget liv lixom.

Helgen är typ planerad iaf, tror jag. Imorron blir det att göra lite saker med familjen tror jag, och sen på söndag drar jag till Norrköping o träffar S.

Nu ska jag nog stänga ner datan straxt iaf, så säger hejjs så länge!


Haha, halv 6 på morgonen i Skiftinge på Valborg. Mådde fint! ;D


Duschen next..


Typ suttit här vid datan nu och rensat massa dåliga bilder, och ska väll fortsätta med det sen kanske.

Nu tänkte jag iaf hoppa in i duschen en snabbis o sen även ta tag i matten oxå. inns mycket som behöver göras där för att bli klar! Sen har jag även massa annat, typ måste plugga musikteori. Rätt lätt ändå men bäst o kolla på grejjerna iaf. Hehe..




Bloggen är halvt fucked up i Internet Explorer..


*Godmorgon..!*

Hmm.. Insåg det nyss, haha.. Ser inte helt okej ut. Men skitsamma. Har inte min data nu, för där har jag Firefox o det funkar bättre. Tror även att det ser bra ut i Google Chrome oxå. Förhoppningsvis, men aja..

Gick upp för ett tag sen iaf. Men orkade inte käka frukost så drack bara lite juice typ. Så blir att käka lunch lite tidigare idag kanske, mot halv 4/4 som jag brukar. Hehe..

Ingen aning om vad som händer idag heller. Blir nog bara att vara hemma. Ska nog även hoppa in i en dusch snart tror jag. Så jag piggnar till lite, för just nu är jag jävligt trött, haha!

Men aja.. Jag här väll av mig senare, för det är jobbigt att skriva på det här tangentbordet för jag är van vid mitt eget. Haha, cepe! Men ni fick en liten uppdatering iaf.

/M


Haha har inga bilder på den här datan så fick bli en as gammal bild jag hitta som jag har lagt upp förut, haha!


UMPA UMPA


" Citat från Hunden "




Fredag imorron!


Hmm.. Just nu sitter jag här o typ dödar min familj med musik, synd om dom. Haha, nerå om bryr sig faktiskt inte så de är rätt soft! Hör alltid att mina kompisar inte får lyssna på för hög musik för deras föräldrar tjatar om att de är för högt. Haha, så lite tur har man juh? ;)

Men aja.. Nyss satt jag och pluggade matte, pappa fick hjälpa mig lite. Smart som han är, men det va fan as svårt! Hehe.. Sen efter det fastnade jag med mobilen i handen och nu sitter jag här i sängen med datan. Rätt chill det oxå faktiskt!

Imorron vet jag inte heller vad som händer. Mitt lov har inte vart så speciellt, haha! Typ vart hemma varje dag nästan? Men vet att jag ska käka kebabtallrik imorron iaf, tjock som man är oxå? ;) Ne inte riktigt så men..

Sen på lördag skulle jag egentligen ut o käka med lite folk för vi skulle fira en kompis. Men tror inte det blir så för min del för jag skulle typ göra nått med familjen då tror jag, sen skulle farmor o farfar komma hit o käka eller nått oxå. Kanske? Ne jag vet inte, men nått sånt vare iaf. Haha!

Börjar dessutom bli rätt trött för jag har vart uppe sen 7 imorse. Så ska nog sova rätt skapligt tror jag. Men det vet man juh vad det slutar med. Jo typ efter 12 nån gång. Haha! Aja..

Säger iaf godnatt till er nu så hörs vi väll imorron typ? :)


Haha nån bild från i sommras typ.. x)


Hos farmor & farfar!


Sitter här just nu med min brorsa o kollar på tv typ, men tog med datorn så tänkte att jag kunde sociala mig på msn lite. Men den är fortfarande pajj!? Aja.. Ska väll snart käka oxå tror jag, fan jag äter hela tiden när jag är här? Fattar inte hur jag orkar.

Vet inte vad som händer sen faktiskt, men kommer väll hem ikväll nångång. Tror pappa skulle komma hit sen oxå efter jobbet så blir väll o käka ännu mera då. Haha! Aja..

Hörs väll senare kanske? :)

Hejjs! /M





Nu ska jag sova..!


*Godkväll..*

Börjar känna mig rätt trött nu faktiskt, så ska lägga mig o sova nu tror jag.

Ska upp tidigt imorron, ska tydligen till farmor o farfar typ kl 8 o käka frukost o grejjer där? Så nu måste jag sova, haha!

Aja.. Har typ suttit här och inte gjort nått vettigt alls. Min msn funkar juh inte heller, så får vara inloggad på webben o de är seegt som fan för man hör inte ens när folk skriver? Men aja.. Så äre iaf!

Ha en fortsatt trevlig kväll iaf!

/M








:)

2/11-11


*Tjenixen!*

Sitter här vid datan just nu och har fixat lite med bloggen idag. Blev väll helk okej iaf, hoppas jag. Haha!

Igår kollade jag somsagt film, fick bli The Last Song.. Typ gammal men spelar roll? Fast hade lyckats ladda ner den utan text, men det funka ändå eftersom dom ändå snacka Engelska så man fattar juh.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Mest bara fixat bloggen för det har tagit år typ. Okej, inte riktigt år men ändå. Hehe.. Så får se vad som händer senare. Men har faktiskt lagat mat oxå! Duktig som man är! ;)

Va faktiskt ute o sprang igår oxå, haha i mörkret helt själv med en ficklampa. Haha! Men det funka finfint! Rätt skönt i luften va det oxå faktiskt. Så får se om jag drar ut o gör samma sak idag oxå!? Man vet juh aldrig. Men måste sätta mig o plugga lite matte snart oxå. Lovade pappa det, och jag har prov nästa vecka så de är väll bara o köra på!

Hörs väll senare kanske, om jag inte är alltför upptagen i telefon!





Två gammla bilder..




Skön dag!


Dagen har faktiskt vart jävlig chill, även om jag inte har gjort något speciellt.

Kollat film, lyssnat på musik, styrketränat, lyssnat mera musik, vart hemma nästan hela dagen själv nästan dessutom, vart ute o sprungit och bara chillat med livet typ.

Va ute för ett tag sen o sprang somsagt. Det va mörkt som fan ute, så jag fick ta en ficklampa med mig. Haha! Sen hoppade jag in i duschen när jag kom hem. Pluggade efter det matte, o fick hjälp av pappa. Så nu sitter jag här igen.

Min msn är dessutom fortfarande helt fucked up. Vet inte vad som har hänt, har typ ominstallerat den på datan snart 7 gånger tror jag, men det funkar fortfarande inte. Så nu kan man juh inte va social där då.. Skit bra! Eller inte.. Men aja!

Nu ska jag iaf fortsätta smsa, tror Jonte skulle ringa nån gång oxå, men de sa han för typ 3 timmar sen. Haha!

Trevlig kväll alla! :)


Fint..


Haha bilden är helt fucked up typ!


Film nästa!


Kom nyss in. Va ute o tog lite bilder typ, så får se om jag orkar fixa dom idag, men isåfall kommer dom upp på bloggen senare.

Ska snart sätta på en film tror jag, för jag orkar inte plugga. Plus att min msn inte vill funka nu, så orkar inte avinstallera och ladda ner den igen. Så det får bli senare! Funderar på att hämta nått o käka oxå till filmen, får se. Vet fatiskt inte ens vad jag ska kolla på. Men tror jag har några filmer nerlddade som jag inte har kollat på ännu. Typ som... Äh jag vet inte, haha!

Hör av mig senare iaf!

/M




Plugga på lovet..?


*Godmorgon..*

Vaknade för ett tag sen så har nyss käkat frukost. Sitter just nu här i sängen o lyssnar på musik, och brorsan har tydligen dragit till badhuset med några så är hemma själv dessutom. Rätt skönt faktiskt. För då äre ingen som stör om man snackar i tele, haha!

Måste även ta tag i massa skolarbeten idag. Har as mycket matte att göra, för jag har prov den 9:onde nästa vecka. Inte kul! Har typ 60 uppgifter kvar att göra oxå, haha! Lite efter lixom..

Aja.. Nu ska jag chilla lite mera med musik, sen blir det plugg och efter det ut o springa eller nått.

Ha en trevlig dag!

/M