Dra mot Skiftinge snart!

*Godmorgon!* Typ..

Vaknade tidigt idag, runt 9 tror jag. Även fast jag la mig halv 2. Konstigt asså, och blir sur på mig själv för nu kommer jag va as trött ikväll, haha. Men aja..

Ska om nån timma sätta mig på cykeln och trampa mot Skiftinge för att möta Olivia. Ska dra o "gymma". Haha, aja.. Men alltid bra att cykla iaf, blir typ 1,6 mil fram- och tillbaka. Måste somsagt fixa lite saker så det blir bra! :) Sen blir det och dra sig hemåt igen, hoppa in i duschen och sedan fixa sig för att tagga mot Ärla. Hur vi nu kommer dit. Hmm.. Aja, det fixar sig säkert!

Pappa och brorsan drog iaf iväg och skulle handla mat och brädor nu. Måste juh bygga klart runt poolen så det blir snyggt! :) Så just nu är jag hemma själv iaf, för mamma är på jobbet tror jag. Haha, har typ ingen koll.

Ska iaf chilla vidare här ett tag nu, sen ska jag träffa henne. Yeye!

Hare fint! /M



Brorsan :)




Soft väder!

*Tjenixen!*

Sitter just nu framför datorn i det fina vädret, men har faktiskt vart ute och gått 1 mil. Så känner att jag har vart duktig ändå.
Snart ska vi nog käka lite här hemma tror jag. Någon form av lunch/middag. Konstiga vanor här. Yeye! Men det blir grillad kyckling med klyftpotatis så de blir nog as gott!

Har fortfarande inte börjat på idrottsuppsatsen heller. Så ska försööööka göra det efter maten, men vet redan hur det kommer sluta med det redan nu. Haha! Aja..

Ska chilla lite till här framför datan ett tag nu, så får vi se vad som händer sen! :) Har dessutom gjort en ny header, den jag hade emellan den här och den förra va bara tillfällig så nu får den se ut såhär ett tag tror jag. Helt okej iaf, men måste fixa nån ny Photoshop eftersom jag inte har gjort det ännu. Men kostar juh så jävla mycket.

Aja.. Hare fint! /M


Äntligen slipper man den där äckelsnön förhoppningsvis!

28/4-12




Tuna Park och stan nyss..

Kom hem för ett tag sen från Tuna Park och stan. Hittade inte så mycket, men lite iaf.





Och mina två klänningar jag beställde till sommaren:




Blev dessutom inget firande ikväll i Skogstorp för Cajsas syrra va sjuk. Så det får bli nästa helg tror jag istället. Men chill det oxå! Så det blir att frilla fläskfilé här hemma med familjen o käka med pommes till tror jag. Gott!

Hare! /M

Lördag idag!

*Tjenixen!*

Sitter just nu i sängen med datorn och är sjukt jävla trött. Men vaknade jättetidigt och kunde inte somna om.

Kvällen igår va iaf trevlig! Va först i Fröslunda med familjen o käka middag där med lite folk osv. Sen skjutsa pappa mig till stan där jag mötte Anders och Olivia så vi drog till bion. Filmen va helt ok oxå! Sen drog jag hem runt halv 12.

Idag ska jag väll inte göra så mycket typ. Ska väll fixa mig snart för ikväll och sen dra mig mot stan och kolla runt lite, och efter det vidare mot Tuna Park. Sen runt halv 5 dra mig mot Skogstorp med familjen för att fira Cajsa där. Så får väll mat, fika osv där så det blir trevligt! :)

Imorgon ska jag iaf bara vara hemma och seega. Men måste plugga så ska nog sattsa på det. Skulle ha lämnat in en uppsats igår och idrott och hälsa, men ah. Den har jag inte ens börjat med. Haha! Aja..

På måndag är det Valborg iaf, så blir o festa då. Ska väll föra lite med Sebbe, Alex och Olivia mm. och sen dra vidare mot Hällby för fest! Så det blir nog lyckat, men säkert helt spårat. :)


. . . . . . . . . . . . . . .

Allt är helt åt helvete. Vet inte vad jag ska göra längre.

Vaknade iaf tidigt imorse, 05:15 typ och gick upp då för jag trodde att klockan va 06:15. Men neh, det var den juh inte. Men aja..
Gråtit typ hela morgonen. Skolan började bra. Skulle ha netionella prov i Engelskan och skriva en uppsats. Då gick allt åt helvete och jag bröt ihop totalt. Drog hem iaf, eller okej. Jag gick värsta promenaden hem på 1 mil typ, men det var chill! Skönt oxå o att inte se massa folk överallt för jag gick typ i skogen lite halvt.

Men aja..

Får hoppas på att kvällen blir bra!
Ska möta Anders och Olivia på stan o dra på bio o se den nya American Pie. Hoppas jag orkar bara, men jag som har bokat biljetterna så.


Sitter iaf här just nu och försöker dränka mina sorger. Haha säger man så?
Aja.. Hittade iaf nån äckel flaska i en låda i mitt rum oöppnad så får se hur det här slutar..

Ha en trevlig dag iaf folket! /M

24/4-12

*Godkväll!*

Igår somnade jag tidigt! Redan kvart över 10 tror jag. Riktigt skönt! Så ska försöka somna lika tidigt idag! :)
Va iaf och förlängde träningkortet igår, så nu kan jag träna hur mycket eller lite jag vill  i ett helt år, så de är bra!

Dagen idag har vart rätt seeg, fast ändå chill på nått sätt. Hade hjärt och lungräddnings lektion i skolan oxå, haha sjukt. Men ah, de gick bra iaf. :) Sen drog jag hem när jag slutade och har bara vart hemma hela eftermiddagen och såhär långt av kvällen.

Imorgon skulle jag juh gymma på morgonen, men skippar det för Olivia har inte hunnit köpa nytt träningskort. Men taggar nog på kvällen istället när hon har fixat. Så får se vad jag ska göra under elevensval timmen, antingen så taggar ja till en polare i stan eller så drar jag till min gammla lektion? Hmm..
Vet iaf att jag ska ut o käka med Fredrik, Olivia och Anders så det blir säkert chill. Taggar och solar efter det och sedan blir det gymmet, och jag hinner med allt dvs, haha! Men aja..

Nu ska jag iaf chilla vidare här framför datorn ett tag!
Ha en fin kväll! /M



Jo, lite vår är det väll..? :)






Seeg dag..

*Hejsan!*

Har nyss gjort klart Engelskan tills imorgon, så det är perfekt! :) Har annars inte gjort mycket alls idag. Men har lyckats beställa hem två klänningar så dom borde komma i veckan förhoppningsvis! ;D

Gårdagen var iaf chill! Käkade tacos hos mina kusiner osv, och sen gick jag och mötte mina polare i stan och chillade runt lite och sen drog vi till bion. Filmen va sjukt bra faktiskt! :) Men aja..

Här kommer iaf nästa veckas planering så här långt (+ att jag ska sola någon dag):




Nu ska jag chilla vidare här framför datorn, sen får vi se vad som händer. Jag vill ha glass! :)
/M


Bild från igår! :)


Lördag..

*Tjenixen!*

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan fixa mig, tagga till mina kusiner för han fyllde 19 och sen möta Jonte, Emilia och Kevin efter 1 och ½ timma typ för att dra på bio och lite sånt, fast ska träffa dom nån timma innan bion börjar. Så jag känner på mig att den här kvällen kommer bli perfekt! :)

Gårdagen va chill oxå.
Skola som vanligt på dagen. Hade juh genitik prov sista lektionen utan att ha pluggat, men tror det gick hyfsat iaf för jag svarade på det mesta. Så G hoppas jag att jag får, men helst VG för annars finns det väll en risk att mitt slutbetyg sänks. Fyfan va jag kommer bli sur då, haha!
Drog iaf till Nyfors o solade med Emilia efter skolan, skönt! Så ska försöka sola minst 1 gång i veckan nu fram till sommaren! Yeye!
Kvällen va oxå chill. Träffade min finaste kille bara, mys! :) Saknat honom!

Men aja.. :)
Ha en fin kväll! /M


Uuuhuu.. Gammal ;o


Haft nationella prov i Engelska idag..

.. Och det säger jag blää på! Men det gick nog hyfsat bra ändå hoppas jag! :)

Hade dessutom bara en lektion efter det på hela dagen sen, och det va hemkunskap. Så dagen har vart jäkligt chill! Sen har jag vart o tränat med Olivia, Kajsa och Mickis nu på kvällen. Så nu känner jag mig duktig. Men måste köpa nytt tråningskort nu för det går ut imorgon. Så ska köpa för ett år!

Imorgon ska jag sola med Emilia efter skolan iaf. Sen får vi se om det blir o träffa han mot kvällen. Vet inte riktigt ännu. Men aja..

Har dessutom genitik prov, kommer gå åt helvete. Sen skulle jag lämna in två engelska uppgifter, men dom glömde jag i skolan så kan inte fixa dom. Haha, lyckat lixom. Men aja..

Hare fint! Snart ska jag kolla på Big Brother och sen sova.
Natti! /M



Känns typ så kallt ute..

Nästan perfekt dag!

*Tjenixen!*

Började typ 10:00 idag, så va rätt chill. Slapp massa lektioner för vi kollade på nån teater/musik grejj i skolan. Inte jättekul, men bättre än att jobba iaf! :)
Slutade typ 15:20 som vanligt och taggade till stan med Olivia då. Skorna som jag skulle köpa fanns inte typ, så nu har jag ett stort jävla problem med att hitta några andra. Har letat i varenda jävla skoaffär här i Eskilstuna, ååååh. Aja.. Blir snart o dra till Sthlm så får väll hoppas på tur då, yeye! Chillade runt lite på stan iaf, sen käka vi på Subway och gick till Nyfors o solade vid halv 6. Sen hem!

Imorron blir det iaf skola som vanligt. Men slutar lite tidigare än vanligt tror jag, så det är bra! Men har nationella prov i Engelska, inte kul. Typ två stycken oxå. Ååh, orka lixom. Men blir iaf att dra hem o chilla efter skolan, käka nått o sen tagga träning kl. 19 tror jag det va eller nånting sånt. Så de blir nice!

Har oxå fixat idag så jag varje onsdag gymmar på min elevensval timme i skolan + på sovmorgonen med Olivia, så det kommer bli as chill!

Men nu ska jag fixa det sista av min Engelska uppsats, Spanska uppsatsen och sen får vi se vad som händer. Har prov i genitik på fredag. Vettefan hur det kommer gå för jag har typ missat hela förra veckan eftersom jag var sjuk och har inte pluggat ett skit. Så det får bli imorgon förhoppningsvis. Ska väll oxå ladda hem några låtar till min Ipod nu tänkte jag. Men aja..


Olly Murs - Heart Skips A Beat


Lång dag!

Vaknade imorse av att pappa kom upp och väckte mig halv 7. Tydligen så verkar inte min väckarklocka fungera ibland, och jag vettefan vad som hände med min telefon. Gick iaf upp efter att ha sovit ca 5 timmar, så va as trött och har hållt på o somna på varje lektion i skolan idag. Men det händer rätt ofta med tanke på att jag är trött hela tiden. Har iaf bestämt mig för att söka hjälp! :) Men dessutom sluta vara så beroende av mobilen på kvällarna, inte sitta så jävla länge framför den här saken och bara försöka somna istället, vilket inte har funkat så bra hittills, men om jag struntar i datan och mobilen kanske det går bättre!

Dagen har väll annars vart rätt bra. Spanskaläraren berömde min uppsats o sa att jag skulle hålla en föreläsning? Jo tjena att det kommer gå bra, haha! Men aja.. Vi får se hur det blir med den saken! :)
Efter skolan drog jag till stan o fixa lite saker, fick stressa som fan för att hinna till gymmet för att möta Olivia och Kajsa i rätt tid, haha. Men jag hann! :) Så nu har jag kommit hem för ett tag sen och känner mig helt jävla död nästan efter träningsvärken från igår, och sen gymmet idag lixom. Men det är bara positivt ändå!

Imorgon börjar jag iaf kl 10:00, eller jag bestämmer det lite själv kanske. Men om jag inte får så kör jag bara 20min extra nästa måndag. Haha, för jag tror vi har nån jävla teater grejj vi skulle kolla på. Jättekul, verkligen. Eller inte, men slipper lektioner iaf!
Efter skolan ska jag till stan med Olivia iaf och kolla runt på lite kläder och skor. Ska väll köpa dom jag la upp där nere tror jag. Sen ska vi även dra och sola. Shit va länge sen! Nu har folk börjat kalla mig vit. Inte bra, haha!

Men snart ska jag iaf käka med familjen, är sjukt hungrig efter träningen. Så kommer bli perfekt!
Ha en trevlig kväll! /M


Äntligen vart o tränat! :D

*Tjenixen!*

Just nu är jag på bra humör! :)
Men dagen började sådär. Vaknade av mig själv kl 04:37 och kunde inte somna om, så jag gick upp 06:10 sen som vanligt, duschade, fixade mig osv till skolan.
När jag sen kommer till skolan är det första som händer att en jävla idiot till kille kommer o förstör heeeeeela mitt hår så det blev helt ruffsigt. Sa lite dumma grejjer kanske, men det jag sa va fan sant och han blev rädd. Haha, lyckat lixom.
Dagen fortsatte iaf rätt chill sen, så det va bra!

Drog hem efter skolan iaf, käkade lite och sen drog jag till träningen. Jättelänge sen! Men kul att vara igång igen! :) Så imorgon ska jag gå på någon instruktionsgrejj efter skolan typ, men måste dra o fixa lite andra saker på stan lite snabbt oxå, så får hoppas att jag hinner. :)

Just nu är jag iaf sjukt jävla trött, med tanke på att jag har vart vaken jättelänge. Men ska försöka hålla mig vaken till Big Brother iaf. Så får hoppas jag inte somnar, haha. Men börjar få lite smått ont i huvet.


Känner mig halvt död!

Uuuuuhhhiiii, va nyss ute o joggade 1mil ungefär. Så nu är jag halvt död känns det som!
Kom iaf ut från duschen precis nyss efter att ha vart ute, så nu ska jag flytta min Spanska uppsats till den andra datorn och skriva ut den så jag kan lämna in den imorron. Yeye!

Imorron ska jag iaf till skolan. Va juh as länge sen nu efter som jag va sjuk sen i tisdags. Inte bra! Så imorron kör vi på hårt! Funderar på att cykla hem från skolan oxå? Typ 8km så de är juh rätt lagom. Men får cheka vädret innan! Ska även iväg på 1 timmes träning på kvällen med Olivia, så dagen kommer bli perfekt!

Ha en trevlig kväll folket! /M


Haha mongo bild from yesterday..


Seeg söndag!

*Hejsan..*

Sitter just nu här och känner mig fan haövt död, haha. Är sjukt jävla trött och jag vet inte varför för jag har sovit as länge. Men aja..
Ska väll snart försöka ta tag i matteläxorna om jag orkar, men de vettefan. Sen får vi se vad som händer. har lust o ta mig till Strängnäs fram- och tillbaka med cykeln, men det började juh regna som fan för ett tag sen så vem vet om det börjar sen igen? Då blire inge kul lixom.

Gårdagen va mys iaf. Skulle väll egentligen kollat American Pie på bio med lite folk, men tar det nästa helg istället för då borde alla kunna. Jobbigt när folk har matcher o grejjer på helgerna. Lalalalalahh.. Aja.. Men träffade iaf en fin person så vi chilla runt lite i stan bara. :)


Beställa..?

*Tjenixen..*

Klockan börjar bli rätt mycket och jag har inte gjort så mycket vettigt idag, förutom att jag pluggade lite Spanska imorse då. Men jag somnade efter det i några timmar och vaknade runt 12 sen. Haha, lyckat!
Min mat idag har heller inte vart den bästa. en macka till frukost, en stor jävla tallrik med glass och allt jag hittade, en popcorn påse och en fet kebabtallrik + en milkshake nu mot kvällen. Nyttigt värre! Eller..? Aja.. Träna stenhårt nästa vecka så de gör inget! :)


Ska iaf köpa de där! Eller jag ska dra till stan i veckan som kommer o köpa skorna för typ 449:- tror jag de va och sen beställer jag klänningen. Så det blir chill!
(Bilder från Bianco.se och Bubbleroom.se)


Sen kom min snälla lillebror upp med en milkshake till min, snällt! :)

Fredag = Hemma

*Godmorgon!*

Vettefan varför jag är vaken så här tidigt, men vaknade av någon anledning och kunde inte somna om sen, och jag har ändå inte sovit så mycket inatt heller. Men jag är på bra humör som fan iaf! Kanske för att jag och Olivia har snackat om hur mycket vi ska träna nästa vecka? Haha!

Tänkte iaf sätta mig här vid datorn nu och göra klart min spanska uppsats. Skulle vart inlämnad idag, men är juh hemma nu oxå så blir lite svårt då. Men fixar klart den iaf! För jag känner mig hyfsat bra.

Blir ingen bio ikväll heller antar jag, men ska se om vi taggar imorron istället för jag vill fan se filmen. Haha!

Aja.. Ska ta tag i plugget nu iaf! /M


Photos










Hemma och sjukar mig..

*Godmiddag..*

Sitter just nu här och vaknade för en timme sen ungefär kanske. Inte bra att vakna sent, men så äre när man är sjuk jaoo. Aja..
Ska väll bara sitta hemma o seega idag antar jag, men ska försöka ta mig till skolan imorron iaf så hoppas jag orkar. Har massa arbeten som jag måste lämna in senast imorron så måste fixa klart dom hemma idag oxå. Ååh, inte kul!

Puss /M



Seriöst ;o

.. Jag måste sola! Börjar känna mig som en mumie typ som är helt vit. Illa! Kan juh inte gå ut snart annart, för man vill juh inte bli som "fyrkanten" i min klass. HAHAHAHA! Fyfan asså. Men aja.. x)

Nu ska jag iaf chilla vidare framför tv:n och kolla på Big Brother, och sen får vi se vad som händer. Blir iaf hemma från skolan imorron oxå, men hoppas jag är frisk tills helgen så jag kan dra på bion. Men vi får se somsagt!

Ha en fin kväll iaf folket! Puss /M


Livet suger hårt just nu asså!



Sjuk..

Sitter just nu här hemma och tycker lite synd om mig själv, haha nejdå. Men inte kul att ha feber, ont i huvet och ont i halsen som fan. Kan typ inte ens äta. Så blev hemma från skolan idag, sjukt jävla tråkigt för då kan jag inte träna ikväll. Men aja..

Skolan va väll helt okej igår, förutom att jag höll på att somna på exakt ALLA lektioner för jag hade sovit 2,5 timmar på natten. Inte kul! Drog iaf till stan efter skolan och chillade runt lite där. Skulle leta skor, men hittade inte ett skit. Så är väll bara o fortsätta. Ska ändå till Sthlm nästa fredag tror jag eller när det nu va. Haha! Men kan ha blivit lite mera sjuk när jag va ute typ 3 timmar då för det regnade som fan, och jag hade inte direkt bra kläder.
Skulle egentligen ha dragit till en kompis, men han va på gymmet så blev inte så. Men spela roll.

Nu ska jag iaf fortsätta lyssna på musik, snacka med lite folk överallt och kolla runt lite på datan bara. Måste hitta hotell o boka i Åhus, men kommer juh kosta som fan. Aja..

Hare fint iaf! /M


Sista dagen på lovet..

*Tjenixen..*

Helgen har vart helt okej, och lördagen slutade helt okej.

Sitter just nu här och är bara sjukt jävla trött. Kunde inte sova bra inatt alls. Ååh, och imorron äre skola. Inte kul! Men så äre.

Dagen har vart rätt seeg. Men har vart ute o joggat 8km iaf. Tog typ 40min så rätt bra tid fan. Har även käkat hemlagad pizza. Riktigt tjockis mat, men vad gör det lixom? Aja..

Iaf så äre somsagt skola imorron, so back to the reality. Måste försöka ta igen träningen framöver på gymmet o.s.v, för nu vare fan länge sen man va där.
Måste oxå dra o sola, as länge sen så nu är man typ vit som en mumie. Måste dessutom dra o köpa en klänning till och pumps men jag hittar fan inte ett skit, och nu börjar det fan bli brottom.
Sen ska jag se till att dra o se den nya American Pie på bio oxå, men vettefan om det finns nått kul folk som villl hänga på. Men det märker jag väll, haha.

Ska iaf försöka ta tag i plugget nu, måste ha klart en spanska uppsats tills på fredag, och matteläxor innan sommarlovet. Visserligen är dom frivilliga men har typ 20 kvar att göra och då kan mitt betyg höjas till MVG och det är juh inte helt fel? Yeye, så nu kör vi!


Glad Påsk!

Sitter här just nu o har fixat mig lite nyss. Orkar inte fan. Haha! Aja..

Dagen har vart rätt chill. Fick ett påskägg av mamma o pappa med godis o pengar o typ trisslotter i. Haha, har dessutom vart ute o joggat typ en halv mil och sen bara softat. Men ska väll dra mig mot Torshälla till värsta ghettostället snart o träffa lite folk. Så vi får väll se hur kvällen slutar! :) Men den blir säkert bra.

Ska iaf fixa det sista nu, sen kör vi! Ha en trevlig kväll! /M


Mitt i natten!

*Tjenixen!*

Just nu har jag hamnat här framför datorn, vilket inte alls är något ovanligt. Haha!


Kvällen har vart chill, käkat massa mat o fika o.s.v, snackat, spelat kort, kollat på tv o bara chillat. Så kvällen har vart lyckad! Fick pengar o presentkort ikväll igen, så fyfan va ja kan köpa grejjer nu! ;) Haha nerå, pappa betalar väll. Men tror jag får köpa skor själv när jag själv har insett att jag har ca 23 par. Så mina föräldrar tycker det är onödigt att köpa fler då. Aja..

Sitter iaf här och är sjukt jävla fucking trött just nu. Ska väll snart sova hade jag tänkt, men vi får se hur det blir med det. Haha!
Dagen imorron blir nog chill iaf. Möta Anders för att sedan dra vidare! Så blir väll rätt sent då oxå skulle jag tro. Aja.. Det märker vi väll.

Ha en trevlig kväll iaf folket! /M


Ful kombination av kläder fan! x) Aldrig kommit på tanken att ens ha tights under shorts,
så fucking fult egentligen! x) Aja..


Fredag!

Känns faktiskt som att det är sjukt mycket lördag idag. Ingenaning om varför, men de är bara så. Men tur att det är fredag lixom, för då har man en till dag ledigt från skolan! ;)

Har städat klart resten av rummet nu iaf, så ska väll snart hoppa in i duschen tänkte jag och sen fixa mig lite. Ingenaning om när folket kommer o ska fira mig, säkert nån gång på eftermiddagen/kvällen. Så har juh tid på mig, men ändå. Annars vettefan vad som händer asså.
Imorron ska jag väll bara chilla tror jag, sen drar jag väll ut med Anders mot kvällen kanske. Får se hur det blir. Blir säkert bra iaf! Om inte mina föräldrar typ äter upp mig om jag säger att jag ska ut o festa. Men det märker vi väll! :D

Nu ska jag iaf inte sitta här. Finns ändå inget o göra typ. Bara massa typ 20+ killar på msn. Skitkul, yeye. Eller? Aja.. Haha!


Fuck denna snö som har kommit nu! -.- Vill faktiskt ha sommar ♥

Nickelback i September?

Uuuuuhhiiii, måste boka biljetter! ;o Typ 500 spänn, lätt värt det!

Älskar deras nya låt ♥

Lullaby - Nickelback



Dagen har vart chill! Eller lite iaf. Typ diskat, lagat mat och städat. Riktiga vuxenpoäng där? Vi säger så! ;)
Vettefan vad jag ska göra nu, måste damma av tv:n och byrån men tror jag gör det imorron. Blir ändå damm direkt för det syns juh på svart. As jobbigt! Går typ 10min efter man har städat o så ser det ut som innan igen. -.- Aja..

Imorron ska jag iaf fira min födelsedag med släkt och vänner typ. Så det blir nog chill! Käka middag o.s.v lixom.

Puss! /M


Natti ♥


4/4-12

*Godkväll!*

Hamnat här nu efter en lång dag!

Igår hann jag iaf med att gå 1mils promenad, tar typ 1timme bara så det är chill. Sen lyckades jag somna direkt när jag kom hem så blev inget bloggande mot eftermiddagen/kvällen. Haha!

Dagen har vart rätt chill. Va typ vaken till 3 inatt eller nått, så jag vaknade as sent. Inte bra! Tror jag gick upp runt 12. Illa! Iaf så har jag hunnit med en och en halv timmes solning på altanen, riktigt skönt! Fast det blåste lite, och nu på kvällen så har jag vart på Tuna Park och hunnit kikat in hos mina kusiner lite snabbt oxå. :)

Lyckades få med lite saker hem iaf:


Haha tröjjan ser helt fucked up ut x)


Nu ska jag iaf chilla lite här framför datorn, sen får vi se vad som händer. Blev ingen träning idag heller. Haha, suuuurt! Men aja..

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


3/4-12

Sitter här och har sjukt jävla tråkigt, och vettefan vad som händer idag för jag orkar inte göra ett skit.
Tänkte skriva klart Engelska uppsatsen, som är så sjukt jävla dålig så det är inte sant, men vad gör det. Haha, sen kannske jag pluggar lite matte, efter det går ut o fotar brorsan när han cyklar och sen gör nått annat om jag kommer på nått vettigt? Orkar inte träffa folk längre fan! -.-

Skulle egentligen ha tränat ikväll oxå, men skiter i det nu för Olivia va upptagen, och det är bara tråkigt att träna själv. Så nu kör vi imorron istället, kanske? Aja.. Vi får se hur det blir!

Ha en trevlig dag iaf! Min kommer va sjukt seeg.. /M


Måndag!

*Tjenixen!*

Sitter just nu här och gör inte mycket alls. Har inte gjort så mycket vettigt innan heller, haha. Typ bara lagat mat, sovit och lyssnat på musik.
Skrev att jag skulle ut o jogga imorse oxå, men har inte blivit av ännu. Så tänkte dra ut snart, men käkade nyss så får nog vänta ett tag till. :)

Är iaf hemma själv nu, så kan göra vad jag vill. Även om jag typ kan det annars oxå, haha. Men har typ ändå inget vettigt att göra. Kanske borde ta tag i Engelskan och göra klart den och matteläxor? Hmm.. Lite plugg nu, sen ut o jogga, hoppa in i duschen o sen mer plugg. Låter fint! + försöka låta bli mobilen tills ikväll! Skulle va perfekt! :)

Aja..


Han min bästa vän där på bilden åt höger ville att jag skulle länka hans blogg, så eftersom jag är så snäll så gör jag det här. Men tror man kan klicka på bilden nu oxå. Haha! :)

Ha en fortsatt bra dag folket! /M

Haha!


Chill helg hittills!

*God middag!*

Vaknade för ett tag sen, eller jag vaknade tidigt först sen somnade jag om igen och vaknade nyss. Men aja..
Helgen har som sagt vart chill hittills. Fick lov i fredags, va hos Olivia på fredagkvällen o kolla på Let's dance och på nån film efter på 5an. The Reaping tror jag den hette? Helt okej iaf.
Igår, lördag, så fyllede jag år. Fick lite skit typ och mot kvällen åkte jag med familjen på 50-års fest. Hade kul där, roliga människor o.s.v lixom. :) Så va väll hemma straxt innan halv 3 inatt.
Idag vettefan vad som händer. Tänkte försöka träffa han, om han har tid. Annars får vi väll se. Typ va hemma o chilla bara kanske. Eller dra ut o springa nån runda kanske? Hmm..

Aja.. Hare fint! /M