Hörs imorron!

Snart drar jag iväg mot Skorstorp för 50-års fest, men det blir nog chill för Cajsa är där! :D Yeah!

Tro mig, jag vettefan vad som hände med texten där uppe, men aja.. Råkade trycka på några knappar! ;o

Ha en fin kväll iaf! /M




16 år idag! :)

*Hejsan!*

Sitter just nu här och gör ingenting typ. Har städat golvet från lite kläder, snackat med lite folk och inte gjort så mycket alls faktiskt.

Fyller iaf 16 idag somsagt, så har fått lite presenter av mamma, pappa, brorsan och farmor o farfar. Typ presentkort o pengar. Men alltid bra att ha! ;D

Mot eftermiddagen/kvällen ska jag iaf iväg på 50-års fest, så ska väll dra runt 17 nångång kanske. Så snart blir det väll att hoppa in i duschen och börja fixa sig lite kanske. Vettefan hur jag ska fixa håret, men det löser väll sig förhoppningsvis. Aja..

Ha en fin dag iaf, om man nu kan ha det när det finns snö ute. Blääääää!

/M



PÅSKLOV NU!

*Tjenixen!*

Just nu är det mesta perfetk! För jag har LOV! :D

Vart i skolan idag bara. Slutade 14:15 så drog till stan och solade med Olivia då. Skönt det! Sen drog jag hem så nu sitter jag här och ska väll snart hoppa in  i en dusch för att sedan fixa mig och dra mig mot Olivia för att kolla lite film, käka popcorn o.s.v. Sen får vi se vad som händer! Blir nog inte o träffa "finaste" iaf.. Eller vad man nu ska kalla han..? Aja..



Imorgon är det lördag iaf, och jag fyller 16. Yeyeyeyeyey!! ;D Haha ah, men ska iaf iväg på kvällen och fira min kompis pappa som fyller 50. Så fick jobbet som bartender! Men blir nog o dansa en hel del oxå, yeah!

På söndag vettefan vad som händer, blir antagligen bara att ta det lugnt o chilla lite tror jag. Som vanligt, haha! :D Måndag vet jag inte men på tisdag kanske jag hänger på Olivia till Västerås o kollar runt lite. Hon skulle skriva upp där så blir väll chill!



Fick dessutom mina kläder idag som jag hade beställt för en vecka sen. Leveransen va lite sen, yesyes. Men nu är dom här iaf! :)



Hare fint iaf, för nu ska jag käka nått o sen fixa mig! /M

1 dag kvar!

.. Tills jag har LOOOOOOV! ;D

Dagen har vart helt okej. Skola som vanligt bara och kom hem nu för ett tag sen. Okej, rätt länge sen men ändå. För jag fick sluta halv 3. :)

Ska väll kanske käka nått om jag orkar snart, fast känner mig rätt mätt från hemkunskapen sen blir det träning kl 19 med Olivia och Kajsa. Nicenice! Aja..

Hare fint! /M


Haha fint..


Konstig dag..

Började 10:30 och har hållt på att somnat på varje lektion utom Svenskan för då skulle vi ha nån muntlig grejj när man skulle snacka. Va helt sick, handlade typ om för och mot argument om dödsstraff och om kärnkraft. Aja.. De gick fint iaf! ;)
Slutade lite tidigare, 15:10 istället för 15:20 haha. x) Fick göra nått nationellaprov från nått år tidigare på matten. Så det gick bra, o då fick vi sluta tidigare iaf. Men aja..
Drog till stan efter skolan iaf o chilla lite bara, sen hämta pappa mig så drog hem o käka två billy's pizzor. Haha, tjockt! :D Men nu är man hemma hela kvällen själv iaf! :) Mamma ute med jobbet på HP's och pappa är hos farmor o farfar och brorsan cyklar BMX på Zero.

Ska iaf chilla vidare med musiken nu, så får vi väll se vad som händer sen. Skulle behöva plugga fan. Haha, har glömt det juh. Smart där! ;o Aja..

Hare fint iaf! /M


27/3-12

Snart bara 4 dagar kvar, kan juh säga att jag längtar asså! (a)

Sitter just nu i sängen efter en rätt jobbig dag. Bara lektioner hela morgonen, lunch 45 min typ o sen teori i idrott. Slutade sen tidigare för hade ingen slöjd. As nice!
Tog sen en promenad på 1 timme och en kvart. Underbart väder ute, så varför inte? Ska dessutom tvätta bort sminket snart o byta om till träningen som börjar 18:15 o möta upp Olivia på stan. Sen köööör vi! :)

Imorron blire skola som vanligt. Börjar 09:30 så kanske tar cykeln till skolan om det är bra väder. Vi får se! :) Sen drar jag mig nog till en polare efter o kollar lite film kanske. Får se om jag orkar och har tid, skippar träningen imorron iaf.

Ha en trevlig kväll iaf! /M


V. 13


Uuuuhhiiii! :D

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! :D:D:D:D För jag hittade värsta snygga bikinin på Tuna Park. Uuuhhhiiii, ät mig! :D Skulle ha en med USA grejj på, men fick bli Sverige istället för den va ny! ;D

Men dagen har vart chill. Skola till 14, sen blev det stan och efter det Tuna.. Träffade Linnea på stan sen oxå, haha och Moa i Torshälla. Aja..

Blev iaf ingen träning idag, min Munk va sjuk typ. Men imorgon köööööör vi! :D Blir spinning imorron, gymma på onsdag och dans på torsdag. Wäääh, chilllilililiilll! :)

Ha en trevlig kväll! /M


Uuuuhiii ät mig! Fast den ser juh bättre ut på.. Kul att pappa kommer in o hans första kommentar är "du ser ut som nån miss scandal med det där Sweden och siffror på" HAHA!

Snart borde mina kläder jag har beställt oxå komma. (a)

25/3-12

*Hejsan..*

Dagen har gått sjukt fort idag!
Vart i Västerås med pappa några timmar och kollat runt lite på både kläder, tv:ar och grejjer till bilar.
Nyss har jag iaf fixat andra högtalare i mitt rum, för jag vettefan vad som hände med dom förra. Men nu äre fixat iaf! Hittade några i garaget o dom är fan as bra, mycket bättre än dom jag hade innan oxå, så man ska juh inte klaga! Blev dessutom gratis nu istället för att köpa nya, haha!

Aja.. Ska väll bara sitta här i sängen o chilla lite nu tror jag. Är typ as trött och orkar fan inte göra nånting.. Men imorron blir det iaf skola, efter det chilla runt på stan ett tag o leta runt lite sen blir det nog träning vid halv 5 eller nått om det inte blir några ändrade planer.

Ha en fin och trevlig eftermiddag och kväl! /M


Underbar dag!

*Tjenixen!*

Sitter inne just nu i det fina vädret men har faktiskt vart ute o gått en promenad på 1 timme + legat o solat i typ en timme oxå efter det. Riktig sommarkänsla!
Har även pluggat oxå, även om jag måste plugga mer. Ååh, orkar fan inte skriva en uppsats på Engelska på två sidor i datan tills på onsdag. Har knappt börjat vafan. Plus att jag ska skriva en uppsats på Spanska oxå och plugga matte. Kul helg! Aja..

Hare! /M


Beställt kläder nu!

Pappa hjälpte mig att beställa hem kläder nu, så dom kommer väll nästa vecka någon gång. Perfekt!


Woooopaa på klänningen o shortsen! :)

 



Har iaf bara vart i skolan och seegat idag, och bara vart hemma efter det. Fixade tvättmaskinen och hängde upp lite tvätt oxå duktig som man är. Haha! Men aja..

Resten av kvällen blir oxå att tillbringa hemma tror jag. Mamma är borta nånstans så blir väll att käka vitlöksbröd o lite sånt med pappa o brorsan. Så blir en chill hemmakväll bara.

Hare fint! /M

22/3-12

*Godkväll!*

Somnade rätt tidigt, igår och ändå så är jag så sjukt jävla trött så jag håller på att somna nu oxå.

Dagen har vart som vanligt typ. Slutade 40min tidigare, så passade på att ta en halvtimmes promenad då i det fina vädret! :)

När jag kom hem från skolan bakade jag iaf kärleksmums, och dom blev 110% lyckade! :) Jättegott! Så blir väll att tjocka sig med det hela helgen nu typ, haha.

Men nu ska jag iaf komma runt på lite kläder och skor iaf, så vi hörs väll nån annan gång typ.

Hare! /M


Köpte skor o nya byxor till träningen oxå igår med pappa.. + Träningskort!





Seegar efter en lång dag!

Siter just nu här, som vanligt kanske? Och seegar lite efter en lång dag i skolan. Men allt där har gått finfint! Bara det att Olivia är sjuk, så dagarna är sjukt tråkiga då! Men så äre ibland..

Snart kommer väll iaf mamma o pappa hem antar jag, så blir väll o käka nått då o sen dra mig mot stan med pappa för att fixa lite saker och sedan dra o handla lite mat osv.. Sen hämta brorsan o hans polare.

Ska iaf ta mig ner till köket nu o hämta en banan! Så ha en fin kväll! Jag älskar vädret iaf ♥

Puss /M



Va så sjukt jävla sugen på godis, så jag hitta på nått eget med maränger. Haha! x)


Today..


I skolan..

*Godmorgon!*

Sitter just nu i skolan och börjar typ 08:30. Har egentligen sovmorgon till 09:30, men jag har gjort om mitt schema så om jag börjar tidigt på onsdagar får jag sluta 12:05 på måndagar istället för 14:20, så det är lätt värt att gå upp som vanligt lixom, för det gör jag alltid iaf, haha..

Har inte så mycket planerat idag heller. Vet bara att jag ska hem efter skolan, iväg till tuna park mot kvällen med pappa o köpa lite skit, åka o köpa träningskort o sen blir det väll o hämta brorsan som är o cyklar bmx bara.

Har iaf sjukt jävl tråkigt just nu, så tänkte att jag kunde skriva lite. Hör väll av mig ikväll eller när jag kommer hem från skolan kanske, annars imorron. :)

Ha en trevlig dag ute i det underbara vädret! /M


Tisdag..

Lång dag idag! Men så äre ibland.. Fast dagen har ändå gått rätt fort faktiskt! :)

Blir iaf ingen träning ikväll. Olivia kände sig inte riktigt bra, så då orkar jag inte dra o träna själv. Typ tråkigt, haha!
Så får väll bli att vara hemma hela kvällen istället typ, men då skulle jag kunna ta tag i lite plugg, typ Spanskan till exempel. Men det går riktigt bra nu med projektarbetet iaf!



Hör väll iaf av mig senare mot kvällen kanske, annars får det bli imorron! Ha en fortsatt bra dag iaf! /M

Igår kväll ♥


Perfect day!

*Tjenixen!*

Dagen har vart helt perfekt! Hittills iaf, haha! Men tror nog den förblir det framöver oxå.

Började 08:45 och slutade 12:05, för jag flyttade min sista lektion till onsdag morgon istället. Mycket bättre!
Hann med att ta mig till stan med Emilia, dra och sola 20min i Nyfors, drack milkshake på donken, drog tillbaka till Skiftinge o träffa Matte och nån Felicia, tog bussen tillbaka till stan typ direkt och mötte upp Olivia. Chillade lite på stan och kollade runt lite överallt bara. GVandrade vidare mot träningen och mötte upp Kajsa där så nu är jag hemma efter 1 timmer träning oxå!

Kom iaf ut från duschen för ett tag sen, så snart ska jag väll käka mat. När det nu är klar, för de vettefan. Haha, men aja.. Jag kan iaf meddela att jag är sjukt hungrig!

Har oxå hunnit med att skriva in min text till Svenskan som måste vara inlämnad imorron, så det är perfekt! Gjorde det nyss på 2min. Haha!

Imorron blir det iaf skola som vanligt. 08:20-15:25. Inte kul, men så äre. Plus att tisdagar är jobbigast!
Blir iaf att dra sig hemåt efter skolan och tagga inför 1 timmes träning mellan 19:30-20:30. Så pappa skulle väll hänga på o köpa tränings kort åt mig då. Perfekt lixom, då slipper man betala själv, haha! ;) Men aja..

Hör väll av mig imorron eller senare ikväll, vi får se hur det blir!
Ha en fin kväll iaf! /M



1 timmes joggingtur!

Vart ute nyss o joggat i ungefär en timme. Skönt väder ute faktiskt! Kände mig dessutom rätt seeg innan, men nu är jag pigg igen! :)

Pluggade lite matte förut, men ska väll fortsätta med den om ett tag eller ikväll typ. Vi får se! Snart blir det väll att käka oxå. Typ fisk och potatis tror jag, men det är gott så det blir bra! :)

Ha en fortsatt bra dag! /M


18/3-12

*Godmorgon!*

Har vart vaken ett tag nu, och känner mig samtidigt as trött. Inge kul!

Gårdagen var väll chill. Träffa världens finaste, och va med honom bara.

Idag vettefan vad som händer, ska väll försöka plugga lite iaf. Typ matte och Spanska, sen får vi se.

Imorron äre iaf skola igen, efter en chill helg! Ååh, jag orkar inte. Fast imorse vaknade jag klockan 5 och fick panik och tänkte "faaan, gå upp o duscha om en timme, fixa mig o tagga till skolan" ända tills jag insåg att det va söndag, och somnade om en timme senare! :)
Slutar iaf mellan 14_00-14:20 imorron nångång typ, så blir väll att dra sig in mot stan för att kolla nya träningsskor o.s.v. Sen blir det väll att möta upp Olivia vid halv 4 kanske och dra oss mot träningen till klockan 4 tror jag den började. Sen får vi väll se vad som händer, och jag drar o solar efteråt. Har inte bestämt mig ännu! :)

Ska iaf ta tag i plugget nu hade jag tänkt, så kanske hör av mig senare! :)
/M



Lördag dåra..

*Tjenixen!*

Dagen har vart lång, haha. Och nu börjar jag känna mig hungrig även fast jag ät gröt till frukost och efter det lyckats käka en banan och ett äpple. Aja..

Vaknade rätt tidigt oxå, och va nog uppe runt straxt efter 9. Så det va bra! Har oxå kört bil idag med pappa, haha. Han skulle lära mig, och det gick riktigt bra faktiskt! :) Även fast jag inte fyllt 16 ännu, men skitsamma. Körde ändå hemma så. :)

Mot kvällen blir det nog att dra mig in mot stan för att träffa en fin person kanske. Även lite vänner på det oxå, man vet aldrig. Så vi får väll se vad som händer, och när jag kommer hem. Kommer inte orka va ute länge fan. Haha!

Ska iaf gå ut o fråga när mina kära föräldrar ska börja med maten. Svälter ihjäl snart. Haha nejdå, så farligt äre väll inte men ändå. :)

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll folket! /M


Haha, bjuder på den..


Torsdag!

Dagen har vart chill!
Fick G på mitt fysikprov jag hade, G+ på mitt hemkunskapsprov och MVG på mitt teknikprov. Hehe, okej.. Dom två första va dåliga resultat på, men bättre godkänt än inte iaf.

Käkade havregrynsgröt till frukost, nyttigt lixom! Sen vegitarisk lunch i skolan och marinerad kyckling med klyftpotatis och currysås på hemkunskapen som jag lagade med Olivia. Blev 110% perfekt!
Fuck sluta 14:30 istället för 15:00, så gick hem till Olivia o bytte om och drog till träningen som började klockan 16. Cajsa hängde på oxå!
Tränade 1 timme, spinning pass. Sen gick jag till Nyfors och solade 22min. As nice! Kom sen hem o käka nyttiga mackor, typ. Haha!

Imorgon vettefan vad som händet, men tror nog jag dra hem och plugga faktiskt. Så får resten av kvällen sen bli en chill hemmakväll. Om man inte drar iväg o kollar film hos en polare mot kvällen. Vi får se!


Min fina pälsjacka.. Haha, wääh..


Fortsatt trevlig kväll folket! /M

 


Sommaren är halvt planerad!

Ja, rubriken säger allt! Jag och Olivia har planerat det mesta. Även om jag kanske ville åka utomlands oxå, men aja.. Så blir det nog inte! "/
Våra planer är kanske lite annorlundare, men vi gillar naturen och tycker om att vara ute! :)




Först och främst ska vi gå ut 9:an med stil! Haha nejdå, jag driver bara.. Men blir iaf o festa gärnet hela kvällen o natten då!

Vi ska även ut o "sova" i vindskydd, chilla med livet där, grilla o.s.v med lite polare!



Vi ska ut på vandring i ett antal dagar och leva på naturen! Tälta, bada och sånt. Haha! Aldrig gjort förut, men säkert sjukt awesome!

Åka ner till Åhus en vecka eller två under beach fotbollen/handbollen eller vad det nu är och festa sönder med folk där nere!

Det kommer bli Sthlm ett antal gånger o shoppa loss totalt!


Vi ska cykla Mälaren-runt, antingen själva eller med Anders, Fredrik, Jonas o några fler av deras polare. 33,3 mil på cykel. Kommer känna mig så sjukt jävla grym efter det! Camping på vägen blir det! Typ i Södertälje, Sthlm o.s.v. Om vi inte slaggar över hos några folk vi känner/vet vilka dom är. Kan juh hända! :) Mer bekvämt det iaf. Haha!

Ska även chilla hos mig i våran nybyggda pool, grilla, festa o ha trevligt! :)



Sommaren är somsagt halvt planerad. Sen blir det väll att sola massa och bli brun! Kan juh inte va vit som ett spöke när man börjar gymnasiet lixom. Om jag kommer in på tekniken där det typ bara är killar lixom, då kan man juh försöka se lite bra ut iaf!

/M

Lång dag! :)

*Godkväll..*

Sitter här i sängen och kom väll hem runt kvart över 9 nångång tror jag.


Dagen har vart chill. Började med nationella prov i fysik. Inte kul! Det gick åt helvete oxå tror jag, men vad ska man göra åt saken lixom? Hade önskat att det var kemi istället. Men aja..

Drog till stan efter skolan med Olivia. Kollade runt på lite kläder, skor, träningsgrejjer osv.. Sen kom Anders på sin cykel som vanligt och vi gick runt o chilla lite bara. Fredrik kom en timme efter, så då drog vi o käka runt 17. Hehe, shysst o bli bjuden av Anders oxå, haha ♥ !
Chillade vidare på stan ett tag. Sen cykla vi 3pers på en cykel till Skiftinge för Olivia skulle hem. Sen skjutsa Anders hem mig oxå, as mörkt och kallt ute oxå, gulligt lixom! :) Pappa som kunde ha hämtat mig. Aja..

Sitter iaf här nu somsagt, och ska väll sova om ett tag hade jag tänkt för jag är sjukt jävla trött. Men vi får se!

Imorron blir det skola som vanligt fram till klockan 15, sen drar jag mig mot stan för att sola. Sen skulle väll mamma o pappa hämta mig i Torshälla nån gång. Sen så får vi väll se vad kvällen bjuder på! :)

Fredagen är inte helt planerad. Men tror nog det blir en chill hemma kväll bara. Men vi får se! Kanske dyker upp nått i sista sekunden! :)




Hemma!

Hemma nu efter 1 timmas träning. Va faktiskt rätt jobbigt, men sjukt kul. Fast okej.. Jag har vart hemma sen klockan 21, men ändå. Haha!

Imorron äre skola igen. Börjar tidigare än vanligt, 08:20 imorron och inte 09:30. För jag har nationella prov i fysik. Ååh, ät mig! Kommer gå åt helvete! Men aja.. :)
Efter skolan drar jag mig mot Torshälla med Olivia för att träffa Anders, Jonas och Fredrik och dra ut o käka med dom.

Ska iaf sova snart tänkte jag, för är sjukt jävla trött efter både träningen och skolan. Men så äre!


Tagga för träningen!

Sitter just nu i min säng och tar det lugnt bara.

Dagen har vart rätt chill, som vanligt typ. Haha! Men ska snart dra mig mot stan för att möta upp Olivia o träna en timme. :) För nu ska jag börja med det på rikgit! Ska även börja äta rätt, inte massa onyttigt skit hela tiden som jag har gjort hittills. Men jag ska juh inte äta mindre för det, för banta ska jag juh inte göra. Som alla andra lixom. Fattar inte hur träna + banta går ihop om man ändå inte är överviktig lixom? Aja.. Stekte faktiskt köttbullarna i olivolja istället för margarin iaf! (a)


Gammal bild..


Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


13/3-12

*Godmorgon på alla er som inte är i skolan eller på jobbet..*

Just nu sitter jag nog antagligen på lektion. Hmm, antagligen inte kul heller, haha.

Får bli ett tidsinställt inlägg, eftersom jag knappt skriver nått längre. Det va meningen att min blogg skulle handla om foto mest, men har bara blivit massa jävla ego pics på sista tiden. As tråkigt! Så vi får väll se hur det slutar.

Funderar iaf på att kanske försöka ta upp bloggandet igen, eftersom det är rätt kul. Bara tiden som saknas typ, men man får väll ta sig tid då. :)

Ska iaf dra mig hemåt efter skolan, slutar 15:25. Så blir att plugga fysik och ta en joggingtur på en timme eller nått. Kan bli skönt! :)






Some kind of pictures..










Planeter och norrsken!

Gick ut för ett tag sen i mörkret för att kolla på Jupiter och Venus på himlen. Sjukt häftigt! Norrskenet oxå, typ grönt överallt på himlen. Visserligen var det molnigt, men man såg ändå!



Sitter just nu o kollar tv. Har inget vettigare o göra, smsar även med "M". Hihi ♥

Aja.. Ska snart sova iaf!
Godnatt! /M



Söndag!

Sitter just nu i sängen framför datorn och har kollat på "Kontoret" och "Time Out" nyss.
Inte alls gjort mycekt idag. Typ pluggat matte och fysik, vart ute o gått en promanad på 1 mil, tog bara en timme! Fan rekord för mig på att gå! ;D
Sen har jag bara suttit vid datan o kollat runt mest.

Skola imorron iaf, men har väll inte så stora planer. Inte för veckan heller.
Vet bara att jag har nationella prov i fysik på onsdag, även Engelska nationella på onsdag oxå tror jag. Ska sedan ut o käka med Anders, Fredrik, Olivia och Jonas efter skolan om inget ändras.
Torsdag funderar jag på att dra mig mot stan för att sola, och på fredag slutar jag 14:15 för vi slipper NO lektionen så kanske tar mig hem till "R" då för lite film eller nått. :)


Lyckad kväll igen!

Hamnat framför datan nu ett tag innan jag tänkte krypa ner i sängen.
Jag vet att klockan inte alls är mycket för att vara en lördags kväll, men jag är sjukt jävla trött så jag håller typ på att somna redan nu.

Imorron tror jag det blir att dra sig mot stan för att möta Jonte o snacka lite o sånt bara. Träffa han senast i måndags tror jag, så det är ett tag sen!


SOMMAR ♥

Hemma nu efter en trevlig kväll/natt!

*Tjenixen..*

Sitter just nu här o kom väll hem för nån timma sen.
Gårdagen var trevlig med fina vänner och lite dricka. Blev väll lite mer än vad vi hade planerat för vissa men aja.. :)

Sovit några timmar iaf, så är bara lite trött. Men har nyss duschat o fixat mig så snart kommer väll  folk hit för att fira min brorsa oxå. Får se hur länge man orkar hålla sig vaken asså! Men det återstår att se.



Haha tjocka..

Hör väll av mig senare kanske, annars får det bli imorgon! :)

Hare! /M


Nu kör vi igen!


8/3-12

*Godkväll!*

Sitter framför datan nu efter att ha städeat rummet en stund. Är inte klar, men tillräckligt för att bara kunna damsuga golvet o byta lakan o så imorron tänkte jag, eftersom vi får gäster på lördag! :)

Dagen har vart rätt chill. Skolan, teknik + ekonomi prov. De gick finfint! Fick sluta typ halv 3, så drog till stan med Olivia o chilla runt lite bara. Käka donuts typ, haha! Tjockt.. Tog bussen till Torshälla där jag fick vänta i nästan en timme på att mamma o pappa skulle hämta mig. -.- Gick en promenad på typ en halvtimme, sen snacka jag i tele med "J" ett tag oxå. :)

Helgen ser iaf ut såhär:




Today..


Mimmi säger godnatt! :)


Onsdag!

.. Vilket betyder att jag är hemma själv ikväll! :D

Skolan har gått as bra! Pluggat på bra, och dagen har bara vart allmänt chill. Förutom att jag höll på att somna i en soffa då, men aja.. :P

Ska iaf ta tag i plugget snart tänkte jag! Teknik prov och hemkunskaps prov imorron! Men det går nog finfint! Bara nått om verktyg och om ekonomi, så inga problem med det. För sånt kan jag! :D
Måste plugga matte oxå, har hur mycket som hellst. Men typ bara repetition sen 7:an. Fast.. Man har juh typ glömt hälften lixom, typ det lättaste. Men aja.. Har juh nationella prov i maj i det så måste klara det! Fick iaf VG på matteprovet jag hade sist! :)

Aja.. Nu måste jag köra igång! Känner mig rätt taggad faktiskt! :D


From yesterday..


Ni vet..

.. När man kommer hem mitt i natten o somnar med smink och allt kvar, då äre inge kul att vakna på morgonen när håret är helt katastrof typ osv.. Haha!


Fin morgon frilla lixom.. Värsta snett hår? Plattar aldrig det, men det blir fucked up när man sover med massa hårspray i det.. Aja, jag har inget vettigt o skriva.. x)


Dagen har vart bra, men rätt seeg. Fast nu är Svenska nationella avklarat muntliga oxå. Perfekt, yeye!

Ligger just nu framför datan här i sängen på mage iaf o kollar runt lite o lyssnar på musik. Funderar på att öppna fönstret oxå, för det är sjukt jävla varmt här inne. Men jag orkar inte gå dit, haha!
Vet iaf att jag ska kolla på "Den Sista Dokusåpan" ikväll kl 22 på 6:an. Vettefan om det är bra, men premiären ikväll så, och jag har inget vettigare för mig. :) Utom att sova kanske? Somnade förresten kl 10 igår kväll, haha sick. Men skönt!

Ha en fortsatt trevlig kväll! /M


Dagens fuckade cepe bild! :)


Måndag..

*Tjenixen..*

Sitter just nu i sängen o kollar på "Familjen Annorlunda".
Dagen har vart chill, drog från skolan en timme tidigare, heh, men hängde på Olivia till nått ställe där hon pluggar teori till moppen, sen träffa vi Jonte ett tag och Jacob + Kevin.
Runt 4 gick jag till Nyfors o solade typ 22min eller nått, sen tog jag bussen till Torshälla där mamma o pappa hämtade mig.

Nu på kvällen har jag iaf käkat mar från Nan Thai i Torshälla med familjen oxå. Brorsan fyllde juh år igår, så fick bli så!

Fortsättningen av veckan har jag ingen aning om hur den blir. Måste fixa sprit iaf! ;o Aja.. Haha!

Ska sova snart iaf, för inatt sov jag 2 timmar. Höll på o somna i solariumet vafan. Haha, men så äre ibland. :)

Säger iaf godnatt nu, så hör jag väll kanske av mig imorron! :)
/M



Göra om..?

Funderar på att ändra på bloggen, vet inte hur, för just nu har jag ingen inspiration alls typ. Måste iaf fixa ny header, eller ah.. Bilden där uppe, för har haft den rätt länge även om den är rätt fin. Men vettefan hur den ska se ut. Inget skit med massa ego pics iaf, för då ser det bara förjävligt ut! :) Gillar iaf att ha bloggen stilren, så den får nog fortfarande förbli grå typ. Rätt skönt för ögonen att läsa då faktiskt! :) Meeeeeen, aja..



Kan oxå meddela om att mitt liv är lite rubbat just nu typ. Vet faktiskt inte vad jag ska göra, men jag känner mig förvirrad. Ååh orkar inte mer! -.- Men aja, vad ska man göra åt saken lixom? Bara försöka gå vidare, o se glad ut! :)



Har nyss käkat tårta med familjen oxå, eftersom brorsan fyller år. Gott vare!

I veckan som kommer ska jag nog försöka att satsa på att dra o sola på tisdag tror jag, onsdag har jag nationella prov i Engelska och Svenska tror jag, muntligt typ. På fredag ska jag ut o käka med familjen o lördag ska kommer det väll massa folk hit o firar brorsan.
Så mycket mer har jag inte planerat faktiskt. Kanske hänger på Jonte 1 o Jonte 2 på kickboxningen på tisdagkväll oxå? Hmm.. Vi får se! :)

Just nu vill jag iaf ut o fota, men det är juh mörkt som fan och kanske inte så skönt väder, eller jag har faktiskt ingen aning. Så det får bli att kolla på "Kontoret" nu istället! :)




Grattis brorsan! ♥

Just nu sitter jag här, o klockan är inte så mycket ännu heller, så det känns bra!

Brorsan fyller år idag, 14. Så blir väll o fira han lite med familjen o så bara, sen kommer det väll folk nästa helg tror jag. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men tror nog jag blir hemma iaf. Är sjukt trött! Även om jag typ alltid är det. Men kanske går ut o går i en timme eller nått senare.

Ska fixa lite saker nu iaf, så hör väll av mig senare kanske! :)
Kanske borde ta tag i bloggen igen? Har legat nere hyfsat mycket nu på sistta tiden..


Svart/vitt






Nya shorts! ;D


Klippte lite, yeye! Mycket bättre efter jaoo!


Måste sola förresten.. Blev inte av i torsdags somsagt.. Så vettefan när det ska bli, har pengar nu iaf! ;D Eller, det har jag typ hela tiden men ändå.. Så det är inget problem eftersom jag är bra på att spara! :) Men får bli nån gång i veckan iaf, inte solat på hela denna vecka såååå.. Ah, Olivia hänger säkert på oxå! :)

Nu ska jag gå ner till vardagsrummet o hämta godis! Sen fixa lite saker i rummet, skulle behöva damsuga, men orkar inte det nu! :)

3/3-12

*Hejsan!*

Fastnat framför datan nu ett tag, efter att just ha insett att jag faktiskt har sjukt många jeans..

13 par, + att 3 ligger i tvätten oxå.. Fan, det är ett par för varje dag i över 2 veckor lixom! ;o Nödvändigt! :)
Klippte dessutom sönder ett par Crocker för ett tag sen o gjorde dom till shorts.. Smart! ;o

Aja.. Sitter iaf här o har sjukt jävla tråkigt. Värsta träningsvärken från idrotten i skolan igår, gick dessutom ca 1mil inatt och sen va jag ute o gick en timma idag runt 5.

Får se om jag orkar dra mig mot Södertälje ikväll o träffa "J" men just nu ser det inte ut som det iaf. Han har inte ens hört av sig ännu, o det orkar inte jag heller göra, så ah. Men aja.. :)

Ska nog fixa lite saker nu iaf, sen får vi se vad som händer, så kanske hör av mig senare eller nått! :)

Fortsatt trevlig kväll!
/M

Mitt i natten!

*Godkväll!*

Nyss har jag kommit hem efter att ha vart på ett bio besök med Olivia, Anders o Jonas. Trevligtrevligt!
Vi bestämde oss sen för att gå till Torshälla från stan, så nu är jag äntligen hemma! Har sjukt ont i fötterna efter att ha gått i ca 1 timme o 20min i typ höga skor. Ååh, kommer ångra det här när jag vaknar, men aja.. Så äre iaf! :)

I torsdags iaf va jag ute med "J" o åkte runt lite i hans bil typ. Rätt mys faktiskt. :) Sen va jag väll hemma runt 22 kanske, heh.. Så hann inte plugga ett skit till historia provet jag hade i skolan.. Tror inte det gick så bra, haha! :D

Idag lördag, så ska jag iaf slå in min brorsas present, förhoppningsvis dra mig mot Södertälje för att träffa "J" igen, o sen får vi väll se vad jag hittar på mot kvällen. :)

Har iaf tänkt att sova straxt, så nu säger jag godnatt! :)
/M