Hemma nu efter en trevlig avslutningsmiddag!



Nu ska jag chilla lite!

Kvällen har iaf vart jätte trevlig, med god mat och underhållning osv osv. Så snart ska jag väll lägga mig tror jag så jag är pigg till skolan imorgon 08:20. Haha, jättekul lixom. Fast ne..

Godnatt! /M

Bara prov i skolan, hela tiden..

.. Men om EN vecka får jag sommarlov! ;D

Veckan har väll rullat på som vanligt, dock bara vanliga lektioner hela tiden. Provet i tisdags gick bra, muntliga redovisningen idag gick bra och har nu lyckats uppnå MVG som slutbetyg i Spanska till sommaren, så allt är perfekt!

Slutade skolan jätte tidigt idag dessutom. 13:15 redan, för jag hade ingen hemkunskap. Så är hemma och chillar just nu, men ska väll hoppa in i duschen om ett tag för att sedan fixa mig lite inför kvällen till avslutningsmiddagen i skolan med alla 9:or. Blir säkert trevligt! Ska bara kolla igenom bildspelet en gång till först så allt är bra, snäll som man är så fixar man juh det till klassen.

Men aja.. Ha en trevlig kväll iaf, och jag hoppas påå att det inte blir alltför mycket regn, inte kul då!
Puss /M



Ny vecka igen . . .

*Tjenixen!*

Helgen har vart as nice! Slutade tidigt i fredags, typ klockan 14 så duktig som man är så cyklade jag hem! :)

Lördagen va oxå bra. Ddrog till Balsta festivalen en stund på kvällen o kolla när lite band spelade, typ några polare där som skulle spela så typ därför jag taggade dit. Så va med Olivia, Linnea och Mickis. Men sen dissa jag dom runt halv 9 och drog vidare. Blev typ lite dricka, mys o se slutet på Eurovision när Sverige van allting, jävla nice asså!

Sen igår, söndag så va jag bara hemma hela dagen och solade typ. Sen runt halv 8 drog jag ut med pappa i bilen och gled runt lite i typ en och en halv timma. Nice de!



Hmm.. Veckan fortstätter väll som vanligt antar jag. Sista vanliga veckan nu, så har sjukt mycket att göra dock. Inte alls kul! Har dessutom typ inte pluggat ett skit heller, haha. Men ah, så äre. Får försöka ta tag i det sista nu ikväll för har en redovisning i Spanska imorgon, och har inte ens börjat. Haha!

Onsdagen blir väll som vanligt och torsdagen oxå. Förutom att alla 9:or har avslutningsmiddagen då. Men det blir säkert trevligt! Får hoppas på uppehåll och bra väder bara, inte kul om de regnar när man ska dit. Håret kommer bli totalfail då. Haha, så får hoppas på det bästa!

Nu ska jag iaf chilla vidare och sen äta feta mackor, typ som dom från Subway. Yeye!

Ha en trevlig kväll! /M



Sola, sola, sola, sola meraaaa!


Sommar! ♥


Mitt i veckan!

*Hejsanhoppsan!*

Gårdagen va bra. Hade spex-foto på förmiddagen, vilket blev lite konstigt kanske. Eftersom klassen inte ens hade nått tema och alla fick se ut som dom ville. Men ändå  kul.

Just nu sitter jag här och gör inte mycket alls, typ chillar bara.
Började skolan 10:35 och slutade 15:20, så dagen har vart nice. Duktig som jag är så cyklade jag både till och från skolan, så har fått bra träning nu! Haha.
Kom iaf hem, slängde mig i poolen (29,5 grader) och solade och somnade dessutom i solstolen 1 timme typ. Så dagen har bara vart helt total chill!

Nu ska jag gå ner till köket och hämta glass iaf tror jag. Sen så får vi väll se vad som händer, men ah..


Underbart med värme ♥


21/5-12

*Tjenixen!*

Har nyss käkat en god middag med familjen. Grillad kyckling och potatisgratäng.

Dagen har vart chill. Har vart ledig somsagt och bara chillat. Legat ute i solen och stekt några timmar, badat, är typ 29 grader i poolen osv.. Men nu funderar jag faktiskt på att sätta mig ute på altanen i 30graders värme och vara duktig genom att ta tag i plugget. Men vi får se hur det blir med det. Kanske drar ut o joggar istället eller nått. :)

Ha en fin kväll iaf folket! /M


Ouufff, konstig helg! :)

Fredagen blev lyckad! Lagade middar hos Olivia med henne, Anders och Fredrik. Blev dessutom as gott!
Drog runt halv 10 ner till stan till nån sak där och träffa massa folk. Trevligt! Sen 20 i 12 gick vi tillbaka till Skiftinge, för vi lyckades missa sista bussen med typ 15 min, så jävla seegt! Men så äre..

Kom fram till skiftinge hem till Olivia straxt efter 12. Blandade iordning lite drinkar osv, satt o chilla och lyssna på musik och snacka. Jag som sa att jag skulle ta det lugnt, slutade typ tvärtom. Som vanligt.. Men kvällen/natten va chill ändå. :) Blev inte helt spårat som sist iaf, haha!

Sov ca 2 timmar max. Hjälpte Olivia med att städa lite sen, och sen gick vi alla och slängde alla jävla cider- och ölburkar, haha. Fredde tog moppen hem runt 13 och Anders o jag tog bussen till Torshälla. Mötte sedan Jonas där, för vi skulle dra o käka. Men ångrade oss sen och gjorde inte det, haha! Drog istället o hänta Anders cykel, o han o Jonas skjutsade hem mig. Blev typ tvingad, haha.
Kom iaf hem och käka en macka, sov 1 timma och va sen tvungen att vakna igen.
Hoppade då in i duschen och så, sen kom Cajsa o hennes familj hit när jag precis hade satt på mig kläderna, så orkade inte sminka mig eller någonting.
Käkade iaf middag tillsammans med dom sen, och chillade bara. Dock va jag så sjukt trött så orkade typ inte göra ett skit, haha. Men ah..

Idag har jag heller inte gjort något vettigt typ. Gick upp rätt sent oxå, vilket inte är bra. Käkade lite frukost, la mig och vilade någon timma, satte på mig träningskläderna och drog ut o joggade 1 mil (vilket var as jobbigt efter helgen med massa alkohol) och sen har jag typ bara käkat och lite sånt.
Är dessutom hemma själv nu, och brorsan inte är där nere. Har ingen aning, haha. För mamma o pappa är borta iaf, och jag orkade inte hänga med.

Meh ah jag lever iaf fortfarande, och livet är chill! Så nu ska jag fortsätta chilla här framför datorn inne på MSN och Facebook. Yeah!
Är dessutom ledig imorgon oxå, sjukt underbart!


Livet är underbart ♥ va 28 grader inatt runt 12, helt perfekt! Dock ser poolen värsta avlång ut på bilden, haha!

Långhelg nu!

Hoho, proffset här är faktiskt ledig fram tills på tisdag. Yeah!

Gårdagen va soft! Gymmet från 08:30-09:45, sen till skolan för att ha ekonomi prov 10:35, o det känns som om att det gick as bra! Skolan fortsatte som vanligt, ända tills sista lektionen då jag tydligen skulle ha nationella muntligt i matte, men tror det gick helt okej oxå faktiskt.
Slutade sen klockan 15:05, för vi fick sluta lite tidigare, så då åkte jag till stan o mötte mamma. Drog vidare mot frisören till klockan 16 så klippte håret och slingade det ljusare, och det blev riktigt bra faktiskt! Första gången faktiskt, för jag har alltid haft min riktiga hårfärg innan, hehe.
På kvällen när jag kom hem köpte jag o mamma med oss kebabtallrik o pizza hem från Torshälla, så käkade det med familjen. Efteråt gick jag ut o tog ett dopp i poolen, va 25 grader då, så va iskallt när man skulle gå i och iskallt när man gick upp oxå eftersom det va så kallt i luften. Men väl i va det as nice!
Somnade sen typ halv 11, även fast jag har ledigt nu. Men va så jäkla trött, haha!

Idag har jag typ hjälpt pappa med massa saker, vettefan varför men ah. Har inte haft nått vettigare för mig iaf, så rätt chill start på dagen ändå. Har typ städat hela altanen eller vad det nu heter i taket, för det va helt smutsigt, så har sjukt jävla ont i axlarna nu efter att ha stått på en jävla stege o kollat uppåt hela tiden och städat.
Sen nu på kvällen har jag käkat middag med lite bekanta, eller vad man nu ska kalla det. Några vi känner iaf, så det blev att sitta ute o käka grillat. As gott! Så nu är jag helt trött, haha.

Morgondagen blir nog oxå chill tror jag. Ska hem till Olivia med lite folk o käka tillsammans, sen får vi väll se vad som händer. Men blir nog lite dricka sen mot kvällen iaf! :) Chill! Men jag ska vara duktig och ta det lugnt för en gångs skull! ;D

Nu ska jag åtminstone chilla lite här och bara göra ingenting, mitt huvud håller fan på att sprängas typ. Riktigt illa lixom. Men ah, så är det ibland..

Ha en fin och trevlig kväll folket! /M


15/5-12

*Godkväll!*

Har hamnat här nu ett tag efter en lång dag!


Började med nationella prov i matte, men tror det gick hyfsat iaf! Skolan fortsatte sen som vanligt typ och jag slutade 15:25. Tog då bussen till stan och gick runt lite bara och väntade på att klockan skulle bli 16 då jag hade bokat solarium. Solade 20min sen tog jag bussen till Torshälla där mamma och pappa hämtade mig.

Har nu efter att jag kommit hem bara chillat, men även pluggat samhälls ekonomi. Inte kul! Men har prov imorgon, så jag måste väll kunna lite iaf, haha!

Imorgon ska jag iaf till gymmet med Olivia först. Satsar på att va där till halv 9 och kör till kvart i 10. Sen duscha o.s.v och sen dra oss mot skolan för att ha provet i SO. Yeah, kul..
Slutar skolan 15:20 så ska dra mig mot stan då imorgon igen och möta upp mamma där någonstans. Lämna träningsväskan i bilen kanske och sen dra mig mot frisören.
Ska klippa och slinga håret ljusare, yeah! Första gången faktiskt, så får hoppas på att det inte blir fail, haha! Men det blir säkert bra!

Men nu ska jag iaf chilla vidare här inne på msn, facebook och på mobilen med sms. Så ha en trevlig kväll folket!

Godnatt! /M



Heh.. Gulligt osminkad..


Veckan..


Måndag..

Sitter just nu här i min säng och seegar som fan.

Inte gjort mycket alls idag. Skola som vanligt mellan 08:45-14:00. Va duktig som cyklade hem oxå. Bytte dessutom cykel med brorsan på vägen, så va rätt seegt, haha! Gillar inte dirt cyklar. Men funkade, så cyklade före brorsan o hans polare. För dom skulle ha min cykel till o skjutsa på.
När jag kom hem insåg jag att min mobil, mina nyklar, pengar och allt låg i min väska i cykelkorgen på min cykel. Så fick vänta tills min brorsa kom hem. Haha, illa fan! Men tog ändå inte så lång tid.

Kom iaf hem o chillade lite, sen däcka jag i 2 timmar typ. Haha! Käkade mat med mamma o brorsan runt kvart i 7 iaf. Pommes och kyckling. As gott! Sen nu den senaste tiden har jag bara pluggat samhällsekonomi. Insåg idag att jag har prov på onsdag. Haha, jävligt illa! Men borde nog gå hyfsat iaf hoppas jag.

Nu ska jag iaf lägga mig snart tänkte jag. Är fortfarande sjukt trött även fast jag sov förut, hehe. Så blir sängen snart!
Har dessutom nationella i matte imorgon, så måste vara pigg då! Sen drar jag nog till solariumet o steker efter skolan.

Ha en fin kväll! /M



Haha alkis! Kör på fredag förfan!

Pictures :)




Söndag..

*Tjenixen!*

De senaste dagarna har vart chill. 7

Torsdag-fredag va jag ute med klassen på "friluftsliv". Va rätt kul faktiskt! Tog tåget till Läggesta, buss till Åker Styckebruk och gick sedan en bit för att komma till kanoterna.
Paddlade i 4 timmar och sen satte vi upp tälten osv.. + att det började regna precis när vi hade satt upp tälten, så det va perfekt! Haha. Lyckades även bada där, och det va typ 13 grader i vattnet, så det va typ iskallt. Men årets första dopp är avklarat iaf! Fast va faktiskt i ett tag. Paddlade sen hem på fredagen, tog typ 3,5 timmar då. Så har haft värsta träningsvärken, men den är nästan borta nu!

Igår va jag med familjen hos Cajsa o Clara o va där med lite folk. Så det blev en chill kväll med god mat, trevligt folk och dricka! :)

Idag vaknade jag faktiskt rätt tidigt så va uppe runt 9 nångång så har hunnit med massa saker idag! Städat poolen lite, fixat med några jordgubbsplantor åt mamma, HAHA, och solat! Yeye! Så nu har jag hamnat här ett tag.

Funderar oxå på att dra ut på en joggingtur. Men får se hur det blir med den saken, men det är juh skönt ute iaf och det skulle behövas! Men måste plugga massa oxå. Haha, men det orkar jag fan inte! Men aja..


Uuuuuhhiiiiiiii, livet är chill! Dock är den inte helt klar, och det är typ 15 grader i vattnet nu, men pappa skulle sätta på värmen snart och sen värmer väll solen upp mera när det blir varmare! :)


9/5-12

*Tjenixen!*

Hmm.. Typ värsta dåligt väder som har kommit hit, regnat nästintill hela dagen. Inte kul! För imorgon ska jag iväg någonstans med tåget och sen buss och sedan gå till nån sjö och paddla kanot med klassen, campa på nått ställe tills på fredag och sen dra hem igen. Haha! Helt sjukt, så har börjat packa nu iaf!

Dagen har vart chill! Skola som vanligt, men började 10:30 och slutade 14:10. Chill, yeye!
Drog till stan med Olivia och chillade runt lite. Käkade på Subway, köpte skor och två linnen. Sen drog jag mig mot solariumet och solade 22 minuter. Soft!

Gårdagen var oxå nice. Skola, sen stan. Slutade tidigare även då så drog mig mot stan, visserligen själv då, köpte hårspray och lite underkläder och sedan drog mig mot solariumet då oxå. Måste va brun om man ska bada imorgon med klassen lixom? Yeah, så nu kör vi!

Aja.. Nu ska jag chilla vidare här framför datorn tills mamma, pappa o brorsan kommer hem. Mamma o pappa skulle väll dra o köpa korvpaket, godis och dricka till mig tills imorgon och sen hämta brorsan som är o cyklar BMX. Så får väll se när dom kommer hem, kanske om typ 2 timmar?

Hittade lite på stan:





Haha, inte världens mest snygga skor. Men dom ser lite bättre ut på, men hade värsta panik med att hitta skor tills den 30/5 och inte långt kvar, för tror vi har avslutningsmiddag då. Så måste juh ha några skor då lixom? Kan juh inte ha samma på skolavslutningen vafan.

Ha en trevlig kväll! /M



Yesterday..


7/5-12

*Godkväll!*

Shit vad jag är trött idag asså, haha. Så blir nog snart att sova!


Helgen har väll vart helt okej. Bortsätt från vissa saken, men ah.
Lördagskvällen va oxå helt okej, så kom väll hem runt halv 12 kanske på kvällen. Kommer inte riktigt ihåg, men nått sång va det iaf!

Söndagen tillbringades i någon timma hos farmor och farfar. Hjälpte dom med lte saker i trädgården, och lyckades tjäna pengar på det oxå tydligen. Haha, allt lönar sig tydligen. Drog mig vidare mot Tuna Park och stan en snabbis oxå med pappa och brorsan, så köpte ett tält med lite saker. Haha, måste ha det på torsdag för vi ska ut och campa med klassen typ. Ingår tydligen i betyget i idrott, så ska väll paddla kanot, laga mat i skogen, tälta osv.. Aja, det blir väll kanske lite chill iaf! :)

Dagen idag har väll vart helt okej oxå. Lite seeg skoldag, men funkade ändå. Fast började 09:25 oxå, så rätt chill!
Drog iaf till sjukhuset efter skolan och hälsade på Olivia där. Stackare som måste ligga där! Men nu fick hon komma hem ett tag idag iaf, så får väll se om hon måste tillbaka. Men hoppas inte det! Men jag va där i typ 3 timmar, sen hämtade hennes mamma henne. :)
Jag drog vidare mot stan för att sola. När jag väl kommer fram till solariumet efter att ha gått från sjukhuset istället för att vänta på bussen 20min, insåg jag att jag hade gkömt att boka tid, och alla solarium va upptagna. Så blev aldrig av att sola. Så får tagga dit imorgon! Måste sola innan grejjen med klassen och man ska sola o bada. Kan juh fan inte se ut som ett lik då! :)

Ska chilla här framför skärmen ett tag till och leka lite social på msn, sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova tänkte jag! :) Det har vart en lång dag!
Har dessutom vart proffs och lyckats fixa min brorsas dator som hade pajjat totalt. Haha, bättre än pappa är man på sånt! ;D

Hare fint! /M


Mot stan!

Drar mig mot stan snart hade jag tänkt för o träffa en trevlig liten prick! Tror han hämtar mig där eller nått. Yeye! Så får väll se vad vi hittar på, får hoppas att det inte börjar regna bara.

Aja.. Ha en trevlig kväll alla! /M


Kaooozzzz

*Tjenixen..*

Ligger just nu här i sängen och är typ helt jävla seeg.
Kvällen igår började as bra med trevligt, folk men sen spårade det ur rätt rejält. Men ah, sånt händer!

Kom iaf hem runt 10 idag på morgonen, och somnade typ efter ett tag. Va sjukt jävla trött! Men aja..

Vet inte vad som händer sen, men tror jag ska dra mig mot sstan för o träffa en trevlig liten prick. Sen får vi väll se. Men ska nog hem skapligt iaf, för jag är helt jävla seegt nu. Blev nog lite för mycket dricka, bråk osv igår tror jag. Haha!


Hoho!

*Tjenixen!*

Dagen igår va rätt lyckad faktiskt, tycker jag! :)
Skola som vanligt typ. Gjorde Engelskanationella som jag missade i fredags, men det gick förjävla bra igår! Yeye!
Slutade typ lite innan 15 och drog till stan med Olivia och kollade runt efter tält och kartor. Yeah, typ va inne på turistbyrån och massa grejjer. Värsta cepe. Aja.. Drog vidare till min polare sen och chillade lite där bara, sen drog jag hem!

Dagen idag har väll vart som vanligt oxå typ. Haha! Bara tråkig jävla skola osvosv.. Men fick sluta tidigare iaf! :D
Ska snart dra mig mot stan oxå o hämta min platta cider. Yeah, hur fan jag ska orka bära det vettefan, men Olivia skulle komma och hjälpa mig! :) Sen får jag skjuts av hennes farsa hem, och hon drar till Emilia. Blir o tagga dit senare för mig oxå, runt halv 10 kanske o träffa Anders o Fredde på vägen, så lär väll se hur kvällen slutar! :)

Ska iaf städa det sista i mitt rum nu, sen blire väll o tagga mot stan om typ 45 min, tror mamma eller pappa skjutsar mig dit. Yeye! Nu kööööööör vi! Hare fint! /M


Wooopaa på vädret!

Vädret är heeeeeelt jävla underbart!
Vart ute och solat typ 3 timmat, för jag kom hem tidigare. Slutade typ 14:10 för hade ingen matte så va perfekt! Duktig som man är cyklade man hem från skolan oxå, yeye! :)

Aja..
Snart tror jag att det blir lite käk här hemma, sen så får vi väll se vad som händer. Men ska vara hemma iaf!

Men ska chilla vidare nu. Hare! /M


Lyckad Valborg!

Hmm.. Hur ska man börja..?

Cyklade juh till Skiftinge för o fixa cider igår, men nehe så blev det inte. Kvällen blev iaf lyckad. Trevligt folk osv.. Lyckades sen somna runt 5 tror jag med Sebbe för jag var sjukt jävla trött. Jag som skulle sova i Skiftinge. Aja.. :) Kommer typ inte ihåg allt som hände iaf..

Drog iaf till Olivia i Skiftinge på morgonen idag runt 10 från Ärla. Så nu har jag kommit hem till mig tillslut iaf. Haha!
Men jag mår faktiskt bra, bara lite trött.
När jag kom hem höll pappa på att fixa med poolen iaf. Så borde kunna hoppa i om nån vecka när värmen har vart  på ett tag och värmt upp vattnet. Yeye! Fan va chill!

Nu ska jag iaf chilla vidare här, och försöka att INTE somna!
Hare fint! /M


Biff!