Chokladbollar!

*Godkväll!*
 
Idag har jag vart i skolan. Började halv 1, så hann steka pannkakor hemma innan oxå till frukst/lunch. Mums! 
Hade bara teknik idag, i 2,5 timma så jag slutade kl 15:00. Gick då till sporthallen för att möta upp Jonas där, träffade oxå på lite okända personer som började prata med mig i väntan på älskling. Haha aja!

Kom iaf hem efter att jag hade träffat Jonas, vi fick skjuts av mamma o pappa men Jonas skulle hem. Välhemma utan honom så käkade jag pannkaka, igen, och sedan pluggade jag lite matte, de uppgifter jag hade kvar från lektionen igår, och efter det bakade jag CHOKLADBOLLAR!! MUUUMMMSSS!! Höhö!
 
Hmm.. Aja, nu ska jag väll fortsätta med detjag höll på med innan jag började skriva här! Hejjs :) /Mimmi 
 

Seeeeeg dag i skolan!

*Tjenixen!*
 
Hemma från en ganska lång och seg dag i skolan nu. Började typ halv 10 och slutade kvart över tre så det var väll inte så jätte sent, men dagen har gått sjukt segt ändå pga lektionerna just denna dag. 
 
Sov iaf med Jonas från igår, dock är jag jätte trött nu för jag lyckades vakna klockan kvart i 5 imorse och kunde inte  somna om alls, vilket gjorde att jag sen var tvungen att gå trött som en jag vet inte vad till skolan, höll iaf på att somna ett antal gånger på bussen hem. 
 
Efter skolan gick jag iaf och solade, underbart! Sedan mötte jag Jonas som precis slutade skolan och sen tog vi bussen tillsammans. Nu är jag dock hemma utan honom och är sjukt jävla hungrig, så väntar på att mamma ska steka pannkakor nu. Mumms! 
 
Humh.. 
 
I måndags var jag iaf på matte centrum efter skolan med lite folk, så vi pluggade lite fysik och så, och innan det käkade vi faktiskt mat på Billy Boy's. Drog sen hem till Jonas en stund när vi hade pluggat klart och var där tills mamma hämtade mig. Och igår gjorde jag inte heller så mycket intressant mer än att jag va med Jonas på kvällen, som vanligt typ, haha. 
 
Men just nu sitter jag iaf i sängen med datorn och har precis spelat lite farmville, så nu tänkte jag att jag kunde skriva här. Tänkte att jag skulle försöka blogga lite mer, men har så sjukt mycket att göra i skolan så får se hur det blir med det. 
 
Har iaf somsagt mycket i skolan hela tiden. Imorgon samhällskunskapsredovisning och spanska läxa, tills på fredag har jag matte som ska vara klar, på måndag fysik, tisdag fysikprov, torsdag engelskaläxa, fredag matteprov, osv osv osv...... så det tar typ aldrig slut lixom. Rätt jobbigt, men det funkar!
 
Aja.. Nu ska jag nog återgå till mitt spel och sedan käka någonting, är sjukt jäkla hungrig! 
 
Hare fint! /M
 

Summering av höstlovet!

Hade höstlov förra veckan, och det var underbart!
 
Började med att vi hade buffertdag i skolan så fick sluta lite tidigare än vanligt. På kvällen blev det lite tjejmiddag hos Linnea, med lite halloween-tema på maten och jacuzzi senare på kvällen. 
Resten av lovet har spenderats tillsammans med min underbara pojkvän med massa mat, Paranormal Activity 4 på bio och farmville typ, haha. Cajsa o hennes familj kom dock och käkade lite middag hos oss i lördags så det va trevligt oxå. :)
 
Lite bilder får tala om resten;
 


Har idag iaf vart ledig från skolan pga. utvecklingssamtal. Så det har vart skönt! 
Så käkade med mamma och pappa på Innovation efteråt; 
 

Hmm.. Har även vart ute o sprungit idag, igår oxå för den delen. Har oxå hunnit bakat en kladdkaka, så ska gå ner snart och äta av den, kommer dock va slut typ imorron när pappa o brorsan kommer hem om ett tag oxå, så får ta och passa på innan haha. 
 
På fredag ska jag dra till gymmet o träna oxå tror jag, om tjejerna från klassen skulle med. Orkar inte dra själv, och måste försöka komma igång, ska börja springa typ 3ggr i veckan nu minst iaf för att komma dit jag var förut, har blivit lite slö nu på sista tiden. Höhö. 
 
Aja.. Nu ska jag dra ner till kladdkakan! Hare fint! /M