21/10-12

*Tjenixen!*
 
Länge sedan jag skrev något men har fullt upp i skolan och med annat. 
 
Sitter just nu och pluggar, spelar FarmVille och skriver lite här. Har dock käkat nyss, pluggade innan det och innan jag pluggade var jag hos Jonas. 
 
Helgen har vart helt okej, men lite knas i fredags. Men var iaf ute och käkade med Olivia, Anders och Jonas då, så det va gott iaf! Sen pluggade jag lite på kvällen hos Jonas och ja. 
 
Imorgon väntar en ny skolvecka iaf. Har ett stort Spanska prov, och även ett muntligt tal i Svenskan jag ska framföra. Så måste skriva klart det snart, det handlar om bananer iaf, haha. 
 
Aja.. Nu ska jag fortsätta med Spanskan och spela lite oxå.
Hare fint! /M
 
Saknar sommaren! ♥

9/10-12

Va länge sedan jag skrev nyss, och det senaste inlägget varfrån mobilen, så det bev lite fail. Men spela roll!

Den senaste tiden har bestått av plugg och vart med Jonas. Typ så. Sov med han sen i torsdags tills igår, så det va mys iaf.
Har somsagt även pluggat mycket, även fast jag egentligen behöver plugga ännu mer. Har verkligen sjukt mycket att göra nu. 
Hade en uppsatts tills igår i samhällskunskapen, en svenskauppgift tills imorgon plus matteuppgifter, samhällskunskaps prov på torsdag, spanskaläxa tills på torsdag oxå, teknikuppsats om tåg till på fredag och även fysikuppgifter, teknikprov nästa tisdag, matteprov nästa vecka på torsdag och veckan efter det svenskaprov. Så ja, det är fullt upp när man ska hinna med allt. Förman blir juh trött oxå emellanåt och typ somnar med värsta huvudvärken. Men så äre!
 
På lördag ska jag iaf åka och fira min kusin som har fyllt år, och ska väll även hinna med att träffa min underbara pojkvän. Men aja.. Nu ska jag ner till köket o käka nått, sen ska jag ta tag i matten. Sen får det räcka för idag!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! /M
 
Va även hos tandläkaren idag så det blev max efter det med mamma, sedan tunapark och sen skolan eftersom jag började 12:25, skönt!

Sjuuuklig.. :(

Helgen har vart underbar! Fredagen bestod av skola, orientering på idrotten och sedan hem till älskling på kvällen för att fira han och hans syster. Akte dock hem på kvällen och åkte sesan tillbaka till han på lördag morgon och va där klockan 07:30 för vi skulle iväg till Kopparbergs marknad med hans familj och lite av hans släkt. Dock var det världens sämsta väder vilket resulterade i att jag är sjuk nu.Men vi sov iaf hos mig på kvällen ock sen på söndagen åkte han hem och jag åkte med familjen till farmor o farfar en stund och fixade lite saker där. Sen hem igen. Började sedan mot kvällen känna mig rätt dålig och sov jätte tidigt och sen nu idag blev jag helt körd efter skolan, fast va typ det redan imorse oxå. Så imorgon blir det att vara hemma och vila upp sig för att sen ta sig till skolan på onsdag och göra fysikprov i 2,5 timmar. Dock klarade jag av Svenskaprovet fint idag tror jag, känner mig riktigt nöjd faktiskt! :) Aja.. Nu ska jag iaf sova för att orka vara hemma och plugga imorgon, helt ledig kan jag inte vara. Godnatt iaf! /M