Ny vecka igen!

Ännu en ny vecka har börjat och jag sitter just nu här och chillar.
 
Fredagskvällen var trevlig med folket i Borsökna, dock badade inte jag som de andra gjorde. Drog i alla fall hem runt 12 kanske och sedan sov jag hos lilla Mini och sedan på lördagen så fick dem lite gäster så då blev det lite käk osv.. 
 
Lördagskvällen bestod av att vara hemma, dock kom Jonas hit lite senare på kvällen igen för jag inte ville sova själv då jag fick reda på väldigt dåliga nyheter av pappa.. :'(
 
Gårdagen bestod sedan inte av så mycket, typ chillade lite med Jonas och badade lite i poolen, det var 29 grader. Sedan så åktehan hem. Min faster kom dock hit från Sthlm med hennes kille pga lite omständigheter och så käkade vi lite vegetarisk mat. På kvällen så spelade jag lite Minecraft med Jonas och snackade i Skype. Sedan så blev det även ett kort litet samtal med Anders. 
 
Nu idag så vettefan vad som händer faktiskt. Blir nog mest att chilla, och kanske måla naglarna igen. Dock gjorde jag det i fredags haha. Jaja.. 
 
Ha en fortsatt trevlig dag folket! /M

 Mina naglar jag gjorrde i fredags! :)

26/7-13

Idag är det fredag igen och denna vecka har vart helt fullproppad med saker jag har gjort!
 
I måndags så var jag iväg på kvällen till Westerqvarn med mamma och pappa på bilträff, och där va vi i ett antal timmar och det va sjukt mycket folk men oxå fint väder så det va inte oväntat. 
 
I tisdags så chillade jag mest under dagen sen packade jag och sedan kom Jonas hit och sov på kvällen. På onsdagen sen så åkte vi med min familj klockan 6 på morgonen iväg mot Ullared. Bilresan tog ca 5 timmar och sen när vi kom fram så käkade vi nästan direkt. Sedan gick vi runt inne på köpcentret och handlade saker, och jag handlade mest. Hehehe.. Jaja det va en sjukt varm och najs dag i alla fall så efter det så åt vi glass! Efter glassen så tog vi bilen och åkte till hotellet vi skulle bo på under natten, och sedan chillade vi där under resten av kvällen. Hotellet var inte av världsklass men det dög för en natt då det inte fanns så mycket mer valmöjligheter så vi bokade två dagar i förtid bara. Dagen efter, alltså igår, så åkte vi iväg mot Varberg för att kolla på Varbergs Fästning. På vägen stannade vi dock och badade i havet, i Kattegatt eller vad det heter som går ihop med Atlanten, dock badade bara pappa, Jonas och min brorsa. Sedan fortsatte vi till Varberg. Vi gick runt och kollade lite där och sedan så betalade vi för en guidad tur där och fick gå ner i fängelsehålorna och ner under jorden i massa konstiga gångar. Det va jättemörkt och lite läskigt, haha. Men det var mycket intressant också att lyssna på historian om fästningen! Efter den turen så åkte vi iväg och käkade mat i stan i Varberg, Thai mat, och sedan så åkte vi hemåt, vilket tog ca 5 timmar igen och var hemma runt 22 ungefär igår kväll. 

Idag har jag inte gjortså mycket dock. Har bara skruvat upp min nya sänglampa jag köpte i onsdags och sedan så har jag fixat mina aglar vilket tog en liten stund för nagellacket ville aldrig torka i värmen, haha. Men det blev bra tillslut i alla fall! Nu sitter jag dessutom och väntar på mat. Grillat kött och potatisgratäng! Sedan ska jag iväg till Jonas för att sedan dra vidare till Borsökna för att träffa mina polare där, så kvällen blir nog trevlig! 

Morgondagen bjuder på lunch hemma hos Jonas med lite folk där, och sedan så får vi se vad som händer efter det. Nu ska jag åtminstone avsluta detta inlägg med lite fina bilder från resan och fnågra andra från veckan! Ha en fortsatt trevlig dag! 


På bilträffen i måndags!
I närheten av hotellet vi bodde på.
Min glass efter shoppingen!
På hotellet.
Min shopping!
 Mumsig mat!

Här kommer lite bilder på havet och bilder från Varbergs Fästning!

En vecka sedan sist..

Haha, just nu så har det blivit lite bloggtorka här av någon anledning. Vet inte riktigt varför men det lär väl ha sina orsaker. 
 
Denna vecka tror jag har vart bra faktiskt. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag har gjort alls i början av den dock. Höhö. Vet dock att jag var iväg med familjen till Taxinge slott och fikade på tisdagen och sedan så började jag lira Minecraft i tisdags eller onsdags vilket har gjort att jag kanske "inte har haft tiden" till att blogga. I torsdags så träffade jag Jonas tror jag och då spelade vi Minecraft tillsammans på var sin dator. Fredagen bestod av att vi fick hem lite gäster här så då bakade jag först en körsbärspaj på dagen och sedan blev det grillnings middag och Jonas sov dessutom här vilket var mycket uppskattat. 
 
På lördagen så fixade vi oss lite sedan så tog vi cyklarna till hansmormor och morfar och fick grillad mat där vilket var väldigt gott och sedan så blev det några omgångar med kubb med folket som var där. Sedan drog jag vidare til Olivia i stan och mötte upp henne, sedan kom Sofie och så chillade vi lite med GH sedan på natte kom nån Alex o sedan kom oxå Anders dit och då blev det att spela Monopol till ca halv 5 på morgonen, vilket har gjort att jag är vääääldigt trött nu eftersom jag knappt har sovit något. I alla fall så cyklade jag hem till Jonas imorse, och däckade i hans säng. Hehe, har lite skuldkänslor för att jag kom dit och sov istället för att hitta på något roligt tillsammans, men jaja. Så blev det. Han skulle i alla fall iväg och träna sedan så då ringde jag pappa om skjuts hem och nu har jag hamnat här efter en stund. 
 
Hmm.. Nu avslutar jag detta inlägg med lite bilder som vanligt för sedan ska jag försöka att hålla mig vaken fram tills halv 9 åtminstone för då ska jag faaaan sova! 





Lång helg!

Känns som att denna helg faktiskt har varit riktigt lång, men mig gör det ingenting! 

I fredags så träffade jag Olivia, Mattias och Gustaf och vi chillade lite nere vid sjön. Sedan drog vi vidare hem till mig och chillade vid min pool mog eftermiddagen istället. På kvällen cyklade jag sedan till Jonas, och 1 meter i från cykelstället så ramlade jag och har nu skrapat upp båda mina knän och kan knappt gå normalt. Jag vet inte hur det ser ut inut i knät heller men ont gör det så det blir troligen ett läkarbesök imorgonbitti. På kvällen tog vi sedan en cykeltur ner till sjön och käkade leite jordgubbar i solnedgången vilket var jättemysikt, trots mina fyckade ben/knän. Sov sedan hos mig från fre-lör med Jonas och under gårdagen så gjorde vi inte så mycket alls. Typ spelade lite spel och åkte sedan en sväng med bilne med familjen och hälsade på en snabbis hos mina kusiner då också. 
 
Dagen idag har inte betsått av något speciellt. Sov hemma hos mig inatt också tillsammans med Jonas och sedan så har vi väl mest chillat med mobilerna och käkat frulle, haha. Kollade dessutom på lite när pappa flyttade en utav alla bilar här hemma som inte har körts på ca 20 år, men den startade finfint ändå! Sjukt.. Jaja! 
 
Nu på kvällen så har jag vart iväg med mamma och pappa en sväng till farmor i alla fall och hälsat på med lite fika, vilket var länge sedan. SÅ just nu sitter jag här framför datorn och chillar vilket jag inte har gjort sedan i torsdags eller något haha. Känns faktiskt bra!
 


(Bara mobilkamera bilder..)

Trevlig torsdag!

 
 


Denna dag har till största delen bestått av att bara chilla. Morgonen började dock med lite turbulens då Jonas ite hade meddelat att han skulle sova hos mig igår tills idag så hans föräldrar va oroliga och åkte hit och ringde på typ klockan 7 på morgonen, haha. 

Annars har jag väl solat i 2 timmar och sedan tog jag en dusch och chillade framför datorn. Käkade också Billy's Pan Pizza till "lunch" och sedan har jag träffat Jonas nu på kvällen igen, vilket var mycket trevligt! Vi käkade lite middag hemma hos honom och sedan tog vi cyklarna och cyklade ner till Mälarbaden och låg där och chilladae på en filt i solen, hihi. 

(Mobilkamera bilder..)

Seg dag!

Idag har jag haft en riktigt seeg dag och jag gick upp klockan halv 1 trots att jag gick och la mig halv 10 igår, haha lyckat lixom. Jaja. Jag har i alla fall inte gjort någonting vettigt idag. Käkade bara sen frulle och sedan lite glass när min brorsa käkade sin lunch, haha bra där. Nej men snart blir det kyckling och pommes! Mumsigt värre!!

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk! /M


Tröööött!!

 
Hemkommen för ett tag sedan nu och då däckade jag direkt när jag bara la mig i min kaos säng, haha. 
 

 
Gårdagen var trevlig! Anders kom hut runt 20 typ, chillade lite osv.. Sen kollade vi på Hangover 3 i mitt rum och käkade chips o drack cola sen gick vi ut i tältet och kollade på 1408, nån skräckfilm som typ va helt konstig. Jaja..! Chillade sedan lite mer, snackade bara typ och va dödströtta båda två och somnade vid 3 ungefär, mitt i natten alltså. Nästan morgon också. Jag har dock vart vaken sedan klockan 6 imorse ungefår, vilket betyder att jag har sovit 3 timmar den senaste natten så det är inte så konstigt att jag somnade en stund nyss, haha.

Dessutom så har denna dag bestått av att käka frulle, kolla på barnprogram på barnkanalen och även lite Simpsons på 6:an. Duschade, drog sedan vidare mot Torshälla och käkade med några snubbar, sedan drog vi vidare mot badet med ännu lite mer folk, dock så badade jag inte. 
 

Tältar på trädgården!


Har precis käkar grillad grillkorv med bröd med min mor och far och väntar nu in Anders som skulle dyka upp om ett tag, kanske någon timma. Jag har faktiskt ingen aning haha. Vi ska i alla fall kolla på Hangover 3, skapa hangover 4 (haha skämt o sido), sedan tälta i min trädgård och försöka sova. Vet inte riktigt hur det kommer gå med det då det kommer finnas läskiga ljud där ute. Haha! Inte kul det..

Insta week

 
 

Slut på denna vecka!

Tjenixen! Här sitter jag inne framför datorn i detta fina och underbara väder. Haha jaja..
 
Gårdagen var trevlig. Mot eftermiddagen/kvällen så drog vi oss mot Skogstorp för att fira Clara som fyllde 15 i tosdags och sedan så fick vi grillad mat där och spelade spel resten av kvällen, haha rätt socialt faktiskt och dessutom trevligt och roligt. Var väl hemma runt 1 kanske och då gick jag och sov typ direkt haha. 

(Mobilkamera bilder)




Idag så har jag solat i ett X antal timmar, vet inte riktigt hur länge. Har dessutom målat lite mera på altanen, så nu börjar det bli mer åt det färdiga hållet, riktigt skönt faktiskt! Har också lagat mat för en liten stund sedan åt hela familjen vilket jag tror uppskattades faktisk. Nu om ett tag så ska jag nog dra mig iväg med pappa en sväng i hans coola bil och köpa lite mer skavsårsplåster och även en till övningskörnings skylt, om det finns någon affär som säljer sådant, då vi troligtvis kommer dit senare än stängningstid, det är ju trots allt söndag idag. 
 

Underbart väder idag!

 
Vädret idag är helt underbart och jag har hunnit med att sola i 2 timmar, så nu har jag faktiskt blivit brunare! Så jag är jätteglad idag! :D



Gårdagen var finfin den med. Cajsa & Clara kom hit ca halv 6 igår kväll sedan drog vi oss mot Power Meet klockan 20:00. Var dock inte så mycket folk/drag detta år som det var förra året, lite synd det faktiskt. Men då slapp man köa så mycket bland alla bilar åtminstone, så det är väl något som är positivt! Var iaf hemma runt 2 inatt, så då däckade jag nästan direkt, haha. Men skönt det för ikväll blir det lite party igen, för då ska vi fira Claras födelsedag. Blir middag osv. så det blir najs! Mums..!
 

Smoothie!


Denna skönhet bestående av 2,5 dl naturell yoghurt, färska bär (jordgubbar, smultron, blåbär) från min trädgård samt frysta hallon från affären då dessainte var klara här hemma på buskarna mixade jag ihop igår på kvällskvisten! Det blev verkligen jättegott faktiskt, så detta kommer jag garanterat göra flera gånger!

Hatar lösnaglar!

Har käkat frukost för ett litet tag sedan bara och nu sitter jag här och ska alldeles straxt gå och borsta mina tänder,  haha. Min frukost bestod av två fullkorns mackor med ost, en stor portion havregrynsgröt med äppelmos samt proviva persika juice. Riktigt bra och gott faktiskt! Dock tycker jag att jag äter mycket, men jag vet inte? Jaja.. 


Hmm.. Igår skulle jag i alla fall fixa mig naglar med de lösnaglar jag hade fått hem och det blev jättebra enda tills jag insåg att de inte alls håller när man limmar fast dem, trots att jag använde karlsons klister först och sedan testade jag även med hobbylim som är avsett för plast. Pratade sedan med pappa om vad felet kunde vara och han svarade att det troligtvis var för att naglarna är av en speciell plast som är fetare än vanligt vilket gör att ingen lim fungerar på dessa plaster, inte ens superlim. Nu är jag dessutom jätteledsen över att jag har klippt av mina egna naglar som faktiskt var långa och fina (förutom en som hade gått av) så nu har jag inga fina naglar alls. Åååh så irriterande, och det är Power Meet idag liksom. Har aldrig använt lösnaglar förut heller, så ska aldrig köpa det igen!

De var ju fint så länge det varade.. Jaja..!

Drar på Power Meet imorgon!

Sitter här framför datorn och lyssnar på musik just nu. Vaknade rätt sent och gick inte upp förrän klockan 12 och käkade frulle, inte alls bra att gå upp så sent. Haha jaja. Snart ska jag ta mig en liten promenad på ca 200m ner till brevlådan och kolla om mitt sista paket har kommit, det ska innehålla lösnaglar. Mina egna har börjat gå av nu av någon anledning, kanske för att de är målade varje dag vilket gör att dem slits, så nu har jag beställt fejk istället. Kanske inte lika snyggt men vi får se hur det blir så om dem har kommit så ska jag fixa mina naglar eftersom det är Power Meet imorgon i Västerås och jag ska dit om det är bra väder. Bara najjjjjs!! 
 
En grymt dålig bild här i bilen på förra årets Power Meet!

New things!


Mitt i veckan!

Har precis käkat frukost och hamnade nu här framför min dator med musik i högtalarna. Ska dock gå och borsta tänderna snart, haha. 
 
Dagen idag består av att klockan 12 åka till sjukhuset med pappa då jag har tid för röntgen klockan 13, sedan ska jag träffa överläkaren klockan 14 som opererade mig och troligtvis får jag en ny operationstid nu framöver, ingenaning om när den kan tänkas bli. Sedan bär det av hemåt igen, och då får vi se vad som händer med resterande tid av dagen. Troligtvis blir jag nog hemma och gör ingenting haha. 
 

Some pictures from 2011

Här nedan följer några bilder jag och mina amerikanska vänner tog tillsammans sommaren 2011, alltså för två år sedan. Vi besökte samma plats idag en kort stund vilket fick fina minnen att komma tillbaka! 


Ny vecka!

En ny vecka har anlänt och dagen har vart fullspäckad! Det skulle ha blivit att luncha med Anders på stan klockan 12 men då hade jag nästan precis vaknar så jag skippade det. Fixade mig istället och träffade sedan mina fina vänner från USA, Emily och Kelley. Vi va ute o fotade lite och cyklade runt, spelade dessutom fia med knuff och sedan åkte vi hem till mig och åt glass och bakade chokladbollar. Mums! Sedan åkte de "hem".
 
Resterande delen av kvällen bestod av att hämta upp Jonas i finbilen och åka iväg till Wästerqvan på bilträff. Efter det så tog vi oss till Slagstaglass och moffade i oss glass där, och nu är jag hemma efter denna jobbiga dag, utan riktig mat dessutom. Dock är jag proppmätt i alla fall, hehe. 
 
Avslutar detta inlägg med lite bilder, så som jag brukar göra. 
 
 

Veckans planer lite kort:

 


De senaste dagarna, eller ja helgen, har i alla fall bestått av att till största delen umgåtts med Jonas. Idag var vi iväg en sväng till Tuna Park. Sedan träffade jag Anders och vi drog o käkade Slagstaglass sedan chillade vi lite på hans place. Efter någon timma bar det av mot ett kebabställe för att handla mat (dock inte jag) sedan hem till en person o käkade o chillade. Drog sedan hem runt kvart i 10 på cykel i klänning, vilket var hyfsat kallt. Sedan när jag kom hem så fixade jag mina skavsår på hälarna så gott det gick, usch och aj på dem!! Skulle sedan käka lite tänkte jag då jag inte hade käka något vettigt på hela dagen, men insåg då när jag skulle äta nu på kvällen att vår micro här hemma pajade igår, hehe. Riktigt bra timing där! Jaja..