1 vecka kvar, och sen är jag 17!

*Tjenixen!*

Hmm.. Har nyss käkat lite kebabtallrik som jag hade kvar sen i fredags och innan det var jag en sväng på Tuna Park med mamma eftersom det var kupongrace där så då slösade vi lite pengar. Haha!

Fick iaf med mig saker hem för runt tusen lappen totalt och i fredags beställde jag dessutom hem lite saker för ca 600 så nu känner jag mig lite fattig, haha. Men nu är pengarna i klädformat vilket fungerar lika bra, om inte bättre. 

Morgondagen väntas det skola, och sen har jag ingenaning om vad som händer. Jag börjar 08:55 och slutar 15:50 och det är en seeg och lång dag jag har framför mig. Inte alls roligt! Men på tisdag tror jag att jag börjar klockan halv 1 och sedan är det ingen skola på fredag heller, så veckan blir nog rätt chill ändå. 

På fredag ska jag iaf kanske iväg till Västerås med Linnéa och shoppa på Erikslund, om jag har pengar då dvs, haha. Det vettefan, men kanske drar ändå. Sedan blirdet att äta middag med farmor och familjen på lördag eftersom det är påsk och mot kvällen ska jag ut o käka på stan med lite polare för att fira in födelsedagar. 
Söndagen består av att fira min egen födelsedag med släkt och vänner och sedan på måndag till tisdag är jag hemma själv med min bror, då mamma och pappa skulle åka 120 mil upp till Norrland för att köpa en bil. Oooh, bara najjs!! 

Hmm.. Nu ska jag nog chilla lite här framför datorn och klippa bort prislapparna på de saker jag har köpt, haha!

Ha en trevlig kväll! /M
 
Tröja, Jeans, Tröningsbyxor, BH, Bandlös BH och en Ögonfransböjare

Chill denna vecka!

Hmm.. 

Helgen var nice.
I fredags var jag hos Jonas, lördagen bestod av att träffa Anders o chilla hela dagen typ. 
Drog o käkade mot kvällen med lite folk och sen tillbaka till Anders och moffa glass o massa shit. 
Hmm.. Kollade på film till kl halv 3 och sen blev det att sova och på söndagen träffade jag Jonas igen. 


Igår var jag i skolan, som vanligt, hade en sjukt seeg dag för vi gjorde typ ingenting men fick sluta lite tidigare än vanligt så det va skönt iaf. 

Idag har jag vart leeeedig, helt underbart! Sov hos Jonas igår för han började 14:00 idag så då tog jag en promenad hem vilket tog 1 timma och 20 min i snöovädret,inte alls skönt ute! Lyckades dessutom ramla på isen och slå i min brutna armbåge så det va inte skönt alls kan jag lova. 

Imorgon är jag oxå ledig från skolan pga. att jag ska till sjukhuset och få ta bort gipset jag har haft i en månad nu. Riktigt skönt att kunna få duscha ordentligt och att kunna fixa håret på morgonen innan skolan samt att kunna ha på sig alla kläder utan att behöva tänka på att de måste vara tillräckligt stora vid armarna. Haha! Aja..

Nu ska jag snart ta och sova hade jag tänkt även fast jag inte måste gå upp förrän halv 10 imorgon, men jag börjar faktiskt bli lite trött men klockan är juh trots allt halv 11 typ, så det är rätt mycket för att vara på en tisdag mitt i veckan lixom. 

Så hare bra! /M

Blir skönt att slippa skiten! ♥

Hoho, fixade nya hyllor i mitt rum i söndags oxå! :)

FREDAG!!

Skönt med fredag efter en låååång vecka i skolan!
Det är så sjukt mycket att göra hela tiden med matten, tekniken och fysiken så man är helt pajj i huvet efter de lektionerna. Usch! 

Har iaf haft en lång dag idag från 08:30-15:40, inte alls kul en fredag men sånt är livet. 

Hmm.. Kom iaf hem runt halv 5 kanske med mamma och pappa och brorsan min var redan hemma. 
La mig i sängen och chillade lite eftersom solen lyste in genom fönstret och efter det tog jag på mig lite fula kläder och gick ut i garaget och målade mina hyllor som jag skulle ha gjort för länge sedan, men allt går så seegt med en arm, haha. 
Nu om nån timma ska jag äta middag med familjen tror jag, hamburgare och hemmagjorda pommes, mums! Sedan  ska jag packa ihop lite grejjer för att dra mig mot Jonas och spendera kvällen där. 
Dock är jag sjukt sugen på att festa, men så blir det inte nej..

Morgondagen vettefan vad som händer på men mamma o pappa skulle iaf iväg till Motala då, så är väll antagligen hemma själv med brorsan om jag inte är hos Jonas hela dagen, måste dock plugga matte då jag har prov på fredag nästa vecka. Söndag vettefan vad som händer på heller, men den får nog gå till mera plugg!

På tisdag är jag iaf ledig hela dagen och onsdag oxå för då ska jag till sjukhuset och ta bort gipset från min brutna armbåge och jag antar att de gör massa andra kontroller undertiden oxå medans jag är där. 
Sedan är väll resten av veckan som vanligt skulle jag tro. 

Hmm.. Aja.. Det går fett seegt att skriva så nu ska jag ta och avsluta detta inlägg med lite bilder tänkte jag. 
Ha en trevlig fredagskväll! /M

Jobbig matte.. 


Mitt nya lila gips jag fick förra veckan i tisdags av glasfiber. 


Har köpt nya täcken & kuddar (a)


Mums!