Min dator kraschade, igen..

Så just nu sitter jag vid "familje datorn" om man ska kalla det så. Haha! Men aja.. Man är juh van vid att min dator inte funkar vid det här laget, med tanke på att den redan har kraschat 3 gånger det senaste halvåret. Haha, riktigt lyckat asså. Men så äre!

Har iaf kommit hem från Tuna Park nu, och fastnade då här för jag tänkte att jag kunde uppdatera lite. Men hittade iaf inget där borta på mellandagsrean. Men drog till Elgiganten efteråt och köpte tomma CD:skrivor som jag kan bränna ner saker på åtminstonde. Fast nu har jag juh ingen fungerande dator på ett par dagar så kommer juh inte kunna göra det heller.

Blir väll att fika om ett tag tror jag iaf. För mamma hade bakat, mumms! Annars vet jag inte vad som händer ikväll..

Ska iaf gå och se om det har hänt något med min dator nu, ominstallerar hela operativsystemet så kanske har tur!

Hör väll av mig senare om jag får tag på en dator, annars blir det blogg genom appen för iPhone i min iPod. För i mobilen har jag ingen till Android, o då blir inläggen helt fail bara. Haha!

Trevlig kväll! /M

Kommentarer
Postat av: Linn

Gillar du smycken ifrån Snö Of Sweden & vill ha chans att vinna ett snyggt armband därifrån? Ja då tycker jag du ska titta in tävlingen som jag har just nu på bloggen där du har chans att vinna ett sådant! ;-)

Direktlänk: http://www.nattstad.se/linnhahne?id=2246428



Eller vill du kanske ha chans till att bli en vinnare av 3 och ha chans till mina 200-400 unika besökare? Ja då tycker jag du klickar dig in & anmäler dig dit!

Direktlänk: http://www.nattstad.se/linnhahne?id=2236155

2011-12-29 @ 20:24:06
URL: http://nattstad.se/linnhahne



Postat av: Karro

ojoj, du har en riktigt fin blogg och fina bilder :)

2011-12-29 @ 20:39:12
URL: http://kiinas.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: