11/5-11


Ojsan, jävligt längesen jag skrev. Men vem fan bryr sig?

Slutade tidigare igår från skolan och hade dessutom bara 45 min lektion på hela dagen för va lärare för 1-3 på morgonen på deras idrottsdag typ. Nice de, för satt bara o solade typ, och förklarade vad dom skulle göra. Haha! Ändå chill iaf så..

Sen efter skolan drog vi + Emila till Borsökna och bada och träffa Anders o Adam där. Va där i några timmar iaf och de va chill, och rätt varmt i vattnet oxå faktiskt. Men ah, det började som sagt bra ända tills vi skulle cykla hem och jag och olicias styre fastnar i varandra så vi ramlar med cyklarna, jag får typ hennes cykelram i magen och tar emot mig med ovansidan på handen så kan knappt röra den nu. Det ser juh jävla trevligt ut oxå, eller inte.. Sen skrapade jag upp ansiktet och slog i tänderna i asfalten så har ett jävla sår över läppen nu och blåmärken över typ halva ansiktet. Jätte snyggt! Fast.. Nää!

Men aja.. Är hemma igan iaf, orkade inte gå till skolan eftersom det gör ont typ överallt och vi hade dessutom orientering halva dagen så skulle inte ha kunnat va med på den då, kanske. Haha! Men ska gå till skolan imorron iaf. Nice de, för det är seegt att vara hemma själv utan att man kan göra något.

Nu ska jag iaf sätta mig och kolla på tv eller nått för orkar inte sitta här, så skriver väl kanske om nån vecka igen. Haha, vi får se..

Hare bra iaf! Hejjs <3















Bilder från igår..