Promenad!

Gick lite mer än 8km för ett tag sedan. Dock tog det grymt lång tid då jag fick skavsår på båda mina hälsenor (?) efter ca 1,5 km. Dock valde jag att fortsätta istället för att ta en kortare väg hem, vilket kanske var rätt dumt nu så här efteråt för nu gör det as ont istället. 
 
 

Fredag!

Vaknade inte allt för sent idag och har hunnit käka frulle och allt. Så just nu sitter jag här och kollar runt lite och efter detta så tänkte jag dra ut på en lång PW då vädret faktiskt är fint och jag kanske behöver lite motion, det kan ju inte skada i alla fall. 
 
Vet faktiskt inte vad denna dag har att erbjuda mer än tacos ikväll med familjen, och Jonas skulle väl kanske kolla hit också. Hihi! Sen så får vi se vad vi ska hitta på. 
 

Beställt hem saker!

Har nyss fått hjälp av pappa med att betälla hem lite saker, bland annat ett skal/plånbok till min telefon och dessutom lite fler nageldekorationer. 
Har beställt hem denna från skal-man.se så den lär väll komma hem i min brevlåda tills nästa vecka hoppas jag på. 
 
 
 

27/6-13

Gårdagen bestod av att chilla framför datorn, plugga fysik, äta glass och träffa Jonas på kvällen. 
 
Dagen idag har inte vart så mycket annorlunda, har chillat hela dagen, och just nu sitter jag här och är hungrig och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från jobbet och laga mat. Har dock hunnit med att fixa till mina naglar idag, och de blev as bra tycker jag för att vara gjort av mig själv. Haha! Ska dock beställa hem lite mer grejor så jag kan dekorera dem lite annorlunda nästa gång. 
 

Skype med Mini!


Mitt i veckan!

Nyss har jag käkar massor av glass här framför datorn med musik dunkandes i högtalarna. 

Måndagen bestod av att vara hemma, måla lite stolpar på altanen i 1 timma (sen såg vädret dåligt ut så jag packade ihop) och sedan träffade jag Jonas när han slutade jobbet. Gårdagen bestod ungefär av samma saker. Jag målade klart allt resterande, vilket tog två timmar, sen chillade jag lite och sen kom Jonas hit igen när han slutade jobbet, sedan sov han här tills imorse. Han åkte till jobbet halv 7, så jag fick fortsätta sova själv, och nu resten av denna dag så har jag ingenting planerat. Dock ska jag försöka plugga lite fysik, om det ens går att få igång hjärnan efter allt uppehåll från skolan. Haha, jag lär märka det snart! 

Hittade denna bild i min dator nyss från förra året, hihi! :)

Två bilder från min instagram på måleriet och frukosten idag! :)

Slut på denna helgens festligheter!

Midsommarfirandet slutade bra i fredags, trots lite stress med att hinna bli klar med städningen och "midsommarnaglarna" jag skulle fixa till. Blev god, grillad mat, bra efterrätt och gott fika med trevligt sällskap. Va väll 12 pers här ungefär, sen kom Jonas hit lite senare på kvällen oxå runt 23 tror jag. 
 
Lördagen bestod mest av att sova fram tills lunch och sedan chilla framför datorn och mobilen med lilla mini. Cyklade dock en rätt lång runda på dagen. Fixade sedan iordning oss lite och tog oss ner till stan för lite middag på Ming Palace. Sedan bar det av mot Ica Maxi på cykel för att köpa jordgubbar och cider, jordgubbar för 90 jävla spänn dessutom, men jaja sånt är livet. 

Dagen idag har mest betått av soffhäng och av att käka saker hos jonas, + spel på mobilen i mängder höhöhö, och just nu så sitter jag här hemma i mitt rum framför datorn och äter glass, och nyss åt jag dessutom jordnötsringar. Riktigt nyttigt, eller.?


Midsommarafton!

Hoppas att vädret håller i sig så man kan sitta ute och äta. Vi får dock se hur det blir med det! 
 
Nu ska jag snart ta tag i städningen av mitt rum samt övervåningen här hemma, sedan hoppa in i duschen och efter det ta och fixa till mig lite. 
 
Hoppas alla får en trevlig midsommar! Ha det bra! /M

Midsommarafton imorgon!

Denna dag har bestått av att ta en dusch, åka med mamma till stan, hämta några saker i en affär vi hade beställt, käkade på Papas Tapaz (mummmms!!), tog ut pengar, träffade Olivia och chillade med henne i ca 4 timmar, hann med en macka från Subway vid ån i stadsparken, cyklade till Torshälla, hon drog o jag träffade Jonas, sov hos han i ca 1 timma (haha) sen cyklade jag hem i värmen. Kom hem och skulle bada, men sen pallade jag inte det haha. Istället så vattnade jag tomatplantorna i växthuset, plockade lite jordgubbar i mitt jordgubbsland, fixade återvinningen och sen så gjorde jag coleslaw tills imorgon då det är midsommar, höhö, jag är grym på allt! ;D
 
Iaf så kommer det lite folk hit imorgon så det blir väl att käka och sociala sig lite. Kanske utgång på kvällen med några brudar men tror jag skippar det då Cajsa skulle komma hit. Hmm.. Lördagen består sedan av att inte göra ett skit på dagen tror jag, sen ska jag väl ut o käka med den lilla filuren Jonas, sen får vi se om det bär av till Sundbyholm eller lite party hos Olivia. Hmm.. Svårt val där faktiskt! Aja..
 
Nu ska jag nog chilla vidare här, sedan sova hade jag tänkt för imorgon ska jag städa mitt rum och hela övervåningen för att sedan fixa mina naglar med lite midsommarstyling, haha. Får väl se hur det blir, säkert inte så bra men man måste iaf börja någonstans. Köpte trots allt hem vitt och gult nagellack idag, och en flaska sprit för den delen, höhöhöhö. 
 
Detta är en bild från igår tagen med min Samsung Galaxy S4 måste säga att kameran är förjävla grym! :)

It's a nice day today!


19/6-13

Veckan hittitlls har vart bra, och helgen som var oxå. Fredagen bestod av att hämta mat med familjen och käka tillsammans, dock var jag med en polare under dagen. På lördagen var jag ute och åkte lite bil med pappa och på kvällen blev det fest hos Henke. trevligttrevligt! :) Drog hem sent på morgonen, och sov sedan hela söndagen. I måndags var jag hemma och igår träffade jag en liten filur hela dagen. Dagen idag består nog av att chilla hemma tror jag, kanske bada i poolen lite senare, vi får se. Tänkte dessutom gå ut o fota lite snart, då denna blogg skulle va en fotobogg, haha. Stämmer inte riktigt nu när jag bara lägger upp instagram bilderna då det var väldigt smidigt och lätt, haha. Aja..
 
Ha en trevlig dag folket! /M
 

Länge sedan nu . . .

 *Tjenixen!*
 
Vaknade för en timma sedan kanske så hara bara hunnit med att käka frukost idag typ, haha. 
 
Veckan har vart helt okej. Måndagen bestod av att träffa en liten filur och chillade nere vid sjön. På kvällen drog jag med mamma till stan och skulle fixa lite saker, sedan hem och käkade. I tisdags träffade jag en liten filur igen och chillade vid sjön och sov sedan med honom på kvällen. Dock hann jag med att käka middag med Anders och dessutom glass efteråt, mumms! 
 
Gårdagen bestod av chill bara. Käkade jordgubbar och choklad, mumms! Sedan chillade jag själv hemma på kvällen.
 
Idag vettefan vad som händer, troligtvis blir det bara att vara hemma och kanske städan golvet från kläder, för det kan behövas. Haha! Aja.. Imorgon vet jag inte heller vad som händer mer än att mamma skulle dra hem jobbet på grillning och bad, haha. På lördag ska jag iaf iväg på fest hos en klasskamrat på kvällen och på söndag är jag troligtvis bakis, hahaha. 
 

Gamla ego-pics, HAHAHA!!


Sjukt trött!!

Gårdagen var najs. Det sutade med att jag pkte en sväng med pappa i bilen och brummade runt lite på vägarna och sedan hamnade jag hos Isac med typ 25 andra människor, haha. En trevlig kväll hade jag iaf, med en två timmars lång promenad oxå dessutom helt själv i Torshälla mitt i natten, inte bra men sånt är livet ibland! Gick iaf och sov runt klockan 6 imorse hos Isac och käkade inte frulle förrän klockan 16 ungefär, så jag är sjukt jävla seeg just nu, men har iaff slängt i mig en fet Redbull nyss, så man kan väll hoppas på att det piggar upp mig lite iaf! 
 
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, så det återstår att se. Tror det blir en lugn chilldag iaf, men man vet aldrig hur det slutar ett sommarlov som detta! Singel så det är juh bara att köööööra på lixom! ;D
 
Aja.. Ha en fortsatt trevlig kväll iaf!Jag ska försöka att inte däcka för tidigt ikväll, haha. /M


As bra start på sommarlovet!!

*Tjenixen!*

Tisdagen bestod somsagt av att träffa nya klassen (dock är det typ mer än halva min gamla som är kvar) haha. Cyklade sedan hem efter skolan eftersom jag cyklade dit med Anders. Kom iaf hem, däckade i någon timma för jag va fett jävla trött sedan kom Isac o så chillade jag med han mellan typ 14:30-22:30. Onsdagen var as najs den med, då sommarlovet började! Skola mllan 09:00-10:30, kollade på en avslutningsgrejj i aulan, fikade med klassen i klassrummet och fick våra betyg utdelade. Tog sedan lite bilder tillsammans med mina underbara vänner. Efteråt träffade jag Anders, Rickard, Fredde och Alex och drog o käkade. Sedan hem till Anders, han cykel fick punktering så drog hem o hämtade min, sedan tillbaka, käkade slagstaglass med han, Thomas och Rickard. Sedan blev det Max på västerleden! Taggade sedan hem i ca 1 timma och sedan vidare till Gillberga (typ) på fest. Skulle till Börsökna o chilla med klassen egenligen men skitsamma. Drog sedan hem mitt i natten nån gång då pappa hämtade mig o däckade direkt när jag kom hem. Drack dock bara en halv 70's ändå . . . Aja.. Torsdagen (igår) bestod av att fira min kusins student, var jättetrevligt med god mat osv.. Drog dock hem rätt tidigt för jag var så jävla trött och däckade ca halv 10 på kvällen, haha. Lyckat lixom, men så äre ibland. 
 
Idag vettefan vad som händer iaf. As najs väder ute osv.. Har dock hjälpt pappa med att räkna ut hur mycket saker han skulle köpa för att lägga nytt tak på växthuset medans han gjorde andra saker. Så nu chillar jag lite här framför datorn.. Hmm.. Aja!

Ha en fortsatt trevlig dag för det ska jag ha!! Hihi, dock har jag ont i magen för jag åt bara frukt till fruckost, en halv vattenmelon, två kivi och en banan. Hmm. Inte bra!!
 

En dag kvar, sen sommarlov! :D

Lördagskvällen bestod av 1 mils springtur, på under en timma, så jag är nöjd då jag inte har sprungit något alls på 4 veckor! Gårdagen var rätt chill, var bara hemma och softade i stort sätt, sprang dock 3 km på kvällen och käkade grillat med familjen. 

Idag har jag vart ledig från skolan. Gick upp straxt efter 9, städade lite, käkade en banan till frukost sen kom Olivia hit vid 11 typ. Chillade och badade, sedan gjorde vi lunch. Klyfpotatis i ugnen och så grillade vi fläskfilé, blev as gott! Sedan kom Anders och Rickard hit och badade med oss och käkade lite frukt och drack cola, haha. Drog nu på kvällen iväg med pappa till Wästerqvarn på bilträff, rätt trevligt ändå i bilen. Najs väder oxå! Nu är jag dock hemma och ska väll sova om ett tag. 
 
Morgondagen består av skola. Blir att cykla tillsammans med Anders från Torshälla klockan 07:45. I skolan ska jag sedan träffa min nya klass inför tvåan, sen vettefan vad som händer. Vet inte ens när jag slutar men det är väl sitsamma ioförsig. 
 
Aja.. Ha en fortsatt trevlig kväll folket! /M


Regnig lördagseftermiddag!

Hmm.. Vädret va as bra imorse, men fan inte nu längre! Men vad gör det egenligen? :)

Gårdagen var bra! Käkade på Pepperoni pizzeria med Matte o Gurra. Träffade sedan Mathilda och så såg vi Fast 6 filmen, den va as bra! Filmen slutade 23, tog då bussen mot Torshälla men hoppade av i Slagsta och gick tillbaka till stan (haha) och sedan vidare till Djurgården. Träffade lite folk där, bland annat Isac, sen kom pappa oxå hämtade mig runt halv 1 i coolisschh bilen! 
 
Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls. Sov as länge, till halv 12. Käkade frulle och sen har jag läst lite i en bok och typ chillat hela dagen, haha. Inte alls vettigt somsagt! Men aja.. Jag oxåar ändå inte göra nånting, blev bjuden till lokalfest ikväll men tackade nej, så kvällen berstår av att vara hemma om jag inte ångrar mig och kommer på något att göra i sista stund (vilket händer rätt ofta ändå) haha. Aja..
 
Nuuuuuu ska jag iaf chilla vidare här framför datorn, kanske ska beställa hem ett par klackar dock.. Bara för att lixom ;D Haha aja, hare fint! /M
 
Två bilder från min instagram igår! :)