Underbar helg med min finaste! <3

*Godkväll!*
 
Helgen har som sagt vart underbar! 
Efter skolan i fredags tog jag bussen tillsammans med Jonas hem till honom och chillade lite där. Åkte sedan hem efter typ 1 timma och hämtade lite saker, käkade, pluggade lite osv. Sen åkte jag tillbaka till kl 21 typ och sov där. (a) 
Lördagen blev det att mest att chilla, vaknade dock typ kl 8 på morgonen så ah, haha. Rätt ovanligt. Men skolan har juh börjat och sånt så det är väll antagligen pga det. Senare mot eftermiddagen gick vi iaf till några i hans släkt på kräftskiva, åt jättegod mat osv där. :) Sen på kvällen sov vi hos mig. Så idag har vi typ lagat mat, pluggat och inte gjort så mycket alls, haha. 
 
Morgondagen består iaf av att vara i skolan fran tills klockan är 15:50. Inte roligt! Men kanske lyckas träffa pojkvännen nånting iaf. (a) Haha, får väll hoppas på det! :)
 
Nu ska jag iaf krypa ner i sängen. Helt ensam! :( 
Hoppas alla får en trevlig dag imorgon iaf! /M
 

23/8-12

*Tjenixen!*
 
Slutade skolan kl 12:35 idag, sjukt skönt! Men det var bara för idag, nästa torsdag slutar jag kl 15:35 istället. Inte ruuuligt!
Hade iaf Engelska/Svenska som första lektion, lite blandat just idag bara, efter det lunch och sedan matte. Sen slutade jag! Riktigt skönt! 
 
Morgondagen bersår oxå av skola. Börjar 08:30 och slutar 15:40. Jätte roligt en fredag va? Njaa.. Inte riktigt! Men blir väll att sova med min finaste på kvällen iaf. (a) Sen får vi se hur resten av helgen blir! 
 
Nu ska jag chilla vidare här framför datorn iaf! Så ha en fortsatt bra dag folket! :)
 

Skola, skola och mera skola..

Skolan började somsagt i måndags. Rätt kul med ny klass, nytt schema och nya lärare osv.. Inte som det gamla längre lixom! :)
 
Måndagen vare mest information. Slutade ca halv 1. Träffade älskling ett tag i skolan innan jag drog hem. Pappa hämtade mig i Torshälla så jag va hemma ett tag efter det. Sen cyklade jag hem till Jonas och va där ett tag. 
Gårdagen bestod mest av "lära-känna-varandra" lekar med klassen och slutade typ 14:45 och mötte Jonas i skolan då och tog bussen hem till honom. Drog dock hem rätt tidigt för jag skulls juh käka, sova och sånt. 
Idag har dagen bestått av att vara i Vilsta med hela Teknik linjen och gjort aktiviteter som kubb, fotboll, gå promenad, springa, paddla kajak och massa annat. Men det har vart rätt kul faktiskt! Hann dessutom möta upp älskling vid bussen och säga hej och snacka lite oxå. Hihi!
 
Aja.. Just nu sitter jag iaf här och har sjuuuukt jävla tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Är typ fortfarande rädd oxå för jag mötte två jätte stora älgar i skogen, hahahha. xD Asså ah.. :P
 
Hare fint! /M
 

Stan, Kvicksund och massa saker idag..

*Tjenixen!*
 
Dagen har vart lång! Och dessutom as varm, haha. Men jag klagar inte! :) 
 
Morgonen började med frukost och sedan en sväng till Tuna Park med mamma och pappa, brorsan stannade hemma, haha. Åkte sedan vidare till stan och fortsatte kolla runt lite där. Så fick med mig massa saker hem till skolan som börjar imorgon, typ papper och sånt att skriva på. 
Åkte hem efter det och sedan åkte vi iväg till hamnen i Kvicksund och käkade lunch och så. Då va dock brorsan med, hehe. Käkade även glass och gick runt och kollade lite på b¨tarna efter maten. :)
 
Är hemma nu iaf och gör inte så mycket alls. Typ sitter här och tråkar. Pojkvännen sa att han skulle ringa mig o snacka, men det har gått ett antal timmar nu. Hmm.. Får se hur det slutar! ;D
 
Men aja.. Jag fick iaf med mig lite annat hem än bara skolgrejjor från rundan på stan/Tuna Park ;
 
14 block med papper, och lite andra böcker att skriva i. Hittade dessutom två linnen på gina tricot, ett pennfodral, en adapter för att kunna ladda iphones, ipods osv i vägguttag, pennor osv.. 
God mat vid hamnen i Kvicksund!

Den kommande veckan består iaf av att gå i skolan. Kanske blir rätt kul, börjar juh ny skola, får träffa nya människor, ny klass (så sjukt jävla underbart så det är inte sant!) och nytt schema för terminen! Dessutom nya ämnen! 
 
Detta är mitt nya schema iaf, slutar 15:00 som tidigast (tisdagar), och slutar fucking klockan 15:40 på fredagar!?!!?!?!?!?!?!?!? Åh, orkaaa.. :(

<3

Helgen har vart chill hittills. Lite fest igår, fredag, hos Olivia med lite folk. Vettefan vilka alla var. Det va iaf jag Olivia, Fredde, Jonas, Robin, Jonte, Robin, Pontus, Martin och massa annat folk. Haha, va  rätt trevligt iaf! :) Drog dock hem rätt tidigt med älskling och sov hos mig. 
Idag har vi inte gjort så mycket mer än att ha legat i sängen och kollat på tv mest, cyklade hem till han senare iaf och käkade lite och kollade på film, sen inte så mycket mer. Så det har bara vart en chill dag! Va lite seeg från igår oxå, så det va perfekt!
 
Hm.. Morgondagen bertår av att... Ah, jag vet inte. Ska dra till stan/TunaPark med familjen iaf och köpa lite mer block och sånt till skolan på måndag (usch!), sen får vi se om jag hinner träffa Jonas, han hade rätt mycket att göra. Annnars blir det på måndag! :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll iaf folket! /M
 
Lite halvgammal bild, men 1 månad tillsammans idag faktiskt!

Chillar!

Vaknade tidigt idag, och gick dessutom upp tidigt oxå, 09:30 redan! Käkade iaf frukost och gick sedan ut på en 5,5km pw och sen hoppade jag i poolen och efter det solade jag lite. 
 
Nyss har jag iaf käkat lunch. Eller okej, för ett tag sen då. Och just nu sitter jag och inte gör så mycket alls här framför datorn mer än att jag väntar på att min fina pojkvän ska sluta jobbet och komma hit. Men det är typ två timmar kvar mist innan han är här. Aja..
 
Ska iaf ut o sola lite mer nu och sedan bada. Typ 30 grader i vattnet så det är underbart!
 
Ha en fortsatt bra dag! /M
 
 

Nice day!

Hmm.. Dagen har vart soft!
 
Vaknade dock rätt sent, käkade frukost och gick sedan ut och la mig i solstolen i två timmar, så har blivit lite brunare nu iaf! Lagade sedan mat, falukorv och pasta, sedan gick jag till skogen och plockade blåbär och sen bakade jag en super god blåbärspaj!
Kollade datorn lite efter det och sedan hoppade jag in i duschen. Jonas kom efter det och sen har jag vart med han hela kvällen. Mys!
 
Imorgon vettefan vad som händer. Ska väll antagligen bara vara hemma, så kanske ska ta en långpromenad eller något liknande. Vi får se! Aja.. Snart ska jag sova tänkte jag iaf.
 

Tisdag..

Hm.. Det är tisdag idag och på måndag börjar skolan igen. Sommarlovet har gått så sjukt fort i år! :0 Inte bra! Aja..
 
Det var länge sen jag skrev något här iaf, men i torsdags kom iaf farmor o farfar o käkade lite middag med oss. Träffade Jonas en stund på kvällen och sedan gjorde jag inte så mycket mer. 
Fredagen bestod av att åka till Taxinge slott med familjen och fika. Åkte sedan hem och träffade Jonas, sov hos mig. 
I lördags cyklade jag iväg med familjen till slöktträffen på Mary's cafe, hmm.. Det va rätt seegt för man kände typ ingen utom mina kusiner. Käkade god mat och efterrätt iaf och sedan drog jag och brorsan hem lite tidigare innan det slutade egentligen, men vi va ändå där typ 3 timmar så det va bara en timma kvar. Aja.. 
Träffade Jonas på kvällen igen och sov hos han. Drog hem på söndagskvällen någon gång och sov typ när jag kom hem. 
Gåddagen bestod av att vara hemma, rensa garderoberna, laga ugnspannkaka med bacon, städa staketet ute vid ingången, träffade Jonas nån timma, cyklade sedan till Skiftinge med Anders för att träffa Olivia, Fredde, Hanna och Sofie. Chillade där med lite dricka osv.. Sen cyklade jag hem med Anders strax efter 12 så va hemma typ kvart i 1. 
 
Vaknade sent idag, och käkade stekt ägg mackor till "frukost" typ kl 13:15 eller något. Haha! Dagen är inte planerad alls, funderar dock på att dra mig mot Skogstorp med pappa o mamma på bilträff ikväll, men får se hur jag gör. Aja.. 
 
Vädret  var iaf soligt när jag vaknade idag, det var ett tag sen nu faktiskt! Tror jag? Kanske inte har lagt märke till det bara. Hmm.. 
 

HAHAHHA GAMMALT!


Mitt i natten..

Hm.. I måndags vettefan vad jag gjorde, i tisdags gjorde jag inte mycket alls mer än att jag träffade älskling en stund på kvällen runt typ 8 och onsdagen bestod mest av att vara hemma. Haha, kul liv lixooom.. Aja..
 
Idag kommer iaf farmor och farfar hit runt halv 5 kanske och käkar middag med oss, grillat osv.. Så det blir väll att va lite social med dom då. 
 
Fredag tror jag att jag ska träffa Jonas mot kvällen efter att han har slutat jobbet och sova med honom. Dock ska jag vara på nån släktträff redan kl 13, så vi måste gå upp tidigt, typ halv 11 så jag hinner ffixa mig och sånt, duscha osv.. Innan vi ska dra dit, dock ska vi inte så långt så jag går/cyklar troligtvis om det är bra väder. Sedan blir det väll att träffa älskling mot kvällen igen när jag är hemma igen. 
 
Aja.. Hade iaf tänkt sova snart för klockan är massor just nu, halv 2 snart vafan. Inte bra alls. Dock somnade jag framför tv:n runt 8 på kvällen så är väll inte så jätte trött men ändå, hehehehe. 
 
Nån kaoozzz bild efter nån fest. Hahahah! Ser halvt borta ut xD

Oj, länge sedan..

Hmm.. Länge sen jag skrev något här typ, eller åtminstone några dagar, men jag har haft fullt upp med annat att göra! 
 
Fredagen bestod av att gå runt och kolla lite på stan med familjen och käka lunch på Papas Tapaz. Men runt 21 mötte jag iaf Olivia, Mickis och lite annat folk på stan för att kolla på Norlie & KKV och Kapten Röd nere på Å-festen. Va helt okej faktiskt! Så va väll hella runt 2 på natten eller något sådant tror jag. 
 
Lördagen bestod  av att träffa Jonas runt halv 7 kanske? På kvällen dårå, och sedan fick vi skjuts till stan för att möta upp Olivia, Jonte, Emilia, Mickis osv.. Och chillade runt lite där och träffade folk och kollade på fyverkerierna på stan oxå som va. Fast Olivia kollade mest på en anka som simmade i ån. Men det är en annan sak det, hahahah. 
Åkte dock hem rätt tidigt med Jonas för han sov hos mig så vi kollade på Bananer i pyjamas filmen, haha. Gulligt! Sen somade vi väll rätt sent dock.
 
Vaknade upp imorse med älsklingen iaf, och gjorde väll inte så mycket mer än att vi lagade mat runt 14. Sen cyklade han hem strax efter det typ. 
 
Har nu senare på kvällen fixat upp en hylla på väggen, flyttat en lampa och sattit upp tv:n på väggen, med pappas hjälp. :) Så nu börjar rummet se okej ut igen, dock ska jag kasta ut en byrå. Så det kanske kommer upp bilder på mitt "fina" rum senare någon dag. :) Dock innan jag fixade allt det där sov jag 2,5 timmar på eftermiddagen, hehehehe. :$
 
Aja..
 
Olivia står för bilden ovanför!
 
Lite bilder där jaa.. 
 
Nu ska jag chilla vidare! Hare fint! Hejjjs /M

Kväll..

*Tjenare!*
 
Gårdagen va slöööig, träffade bara älskling mot kvällen typ. :)

Idag har jag gjort rätt mycket saker. Började med att vakna sent dock, men sen va jag uppe på hustaket och tog bort mossa. Fett jobbigt! Men imorgon ska jag fortsätta! ;D O de är läskigt att gå på tegelpannorna för tänk om dom åker ner lixom, då kommer jag oxå ramla ner nästan 10m på massa grus lixom. Jättekul! Aja.. 
Nu mot kvällen har jag iaf vart iväg till Vilsta på bilträff med mamma och pappa, rätt mycket bilar där faktiskt, så det va rätt trevligt.
 
Morgondagen består av att rensa tak somsat, om jag hinner förresten. För jag ska iväg till stan med familjen och kolla runt lite på dagen, sen mot kvällen stan jag ivåg till stan igen med Olivia och hon får tag på biljetter till Norlie & KKV och Kapten Röd på Å-festen, för då skulle vi kolla lite. 
 
Aja..
 
Lite bilar från Vilsta nu på kvällen.
 
Nu ska jag iaf koppla in datan till min tv och sedan sätta på en film jag håller på att ladda hem nu. Typ 4min kvar eller nått, så det blir perfekt! Dock står tv:n där den står nu bara tillfälligt, för sen ska den sättas upp på väggen framför sängen, men pappa har inte haft tid att fixa det ännu, haha. 

Godnatt folket! /M